Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια πως μπορω να σιγουρευτω οτι καποια με γουσταρει ωστε να κανω κινηση και να μην φαω τα μουτρα μου;Η αναφορες στο πρωην και οτι χωρισε και μπλα μπλα τι σας λενε;

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια πως μπορω να σιγουρευτω οτι καποια με γουσταρει ωστε να κανω κινηση και να μην φαω τα μουτρα μου;Η αναφορες στο πρωην και οτι χωρισε και μπλα μπλα τι σας λενε;

Αν δεν ειμαι σιγουρος δεν κάνω ουτε εγω κινηση παντως!!!!! 

Μπορεις απο πολλα να καταλάβεις αμα σε κάνει κέφι πχ οταν πάς να της μιλησεις δεν απαντάει μονολεκτικα και δεν βιάζεται να την κάνει... επισης να ερχεται να σου μιλάει και εκεινη. Οταν αυτο το σταδιο πάει καλά και υπάρχει επικοινωνια της προτεινεις να βγειτε... τωρα στην έξοδο αμα δεις οτι σε παιρνει κάνε καμια κινησούλα σιγα σιγα. Πες της να πάτε καπου πιο ησυχα αμα θέλει να μιλήσετε αν πει ναι τοτε εισαι οκ. 

Αμα η άλλη δεν ψήνεται μην κάνεις κινηση ειναι χαζομάρα και θα φάς και χυλοπιτα δεν βοηθάει σε τίποτα ουτε εκπαιδευεσαι που λένε. Απλά κάνεις μια κακη εκτιμηση και την πέφτεις σε καποια που δεν ενδιαφερεται. Σαν να μην ξέρεις τι σου γινεται ένα πραγμα 

Δημοσ.

Θα πρέπει να εμφανιστείς μπροστά της σχεδόν ολόγυμνος,μόνο με ένα π.χ. φύλλο συκιάς για να καλύψεις τα επίμαχά σου σημεία και να δεις τις αντιδράσεις της.

Κάντο και πες μας.Και μην μασάς καθόλου.

Δημοσ.

Της λες πως θες να δεις μια ταινία σινεμά, αν ενδιαφερθεί να έρθει και αυτή, γουστάρει  Της λες να έρθει μαζί. Αν πει ναι, γουστάρει. Απλά πράγματα.

Δημοσ.

Με τα μάτια κυρίως αλλά και επικοινωνιακά όταν σε βλέπει το πιο πιθανό είναι να είναι αρκετά ομιλιτική μαζι σου,χαμογελαστή και ίσωςσου στέλνει και κάνα μήνυμα πρώτη πχ.

Προσοχή στο τελευταίο όμως γιατί από μόνο του μπορεί να μη σημαίνει απολύτως τίποτα για το αν σε θέλει.

Αν δεν έχεις δει τίποτα από τα παραπάνω τότε αν θες τη γνώμη μου μην το προχωρήσεις, πιθανό να φας τα μούτρα σου.

Είμαι γενικά της άποψης ότι αν μια γυναίκα σε θέλει θα στο δείξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για να σου ανοίξει έτσι το δρόμο ή τα μάτια να προχωρήσεις...

Δημοσ.

1. Εσυ την γουστάρεις; Αν την γουστάρεις θα πας να μιλήσεις και ας φας τα μούτρα σου. Δηλαδή αν σου αρέσει ενα ρούχο στη βιτρίνα και το θες, δεν θα μπεις να ρωτήσεις ποσο κάνει επειδη μπορει να σου πουν οτι ειναι ακριβό;

Αν φοβάσαι τοσο πολυ την χυλοπίτα σημαίνει οτι μάλλον δεν την γουστάρεις αρκετά για να το ρισκάρεις

2. Τι νομίζεις οτι θα πάθεις αν φας τα μούτρα σου? θα σε κοροϊδεύουν τα αλλα ζωακια της αγέλης?

3. Μην αγχωνεσαι, την απόφαση της για σενα την εχει ηδη πάρει - και πίστεψε με, ειναι δικιά της αποφαςη - οποτε ειτε πας ειτε περιμένεις να δεις δεν αλλάζει κατι. Καλυτερα πηγαινε για να δεις μια ώρα αρχύτερα αν εχει νόημα

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές. Αν σας αρέσει κάποια την προσεγγίζετε. Αν ανταποκριθεί θα ξεκινήσει μια όμορφη ιστορία και αν όχι πάτε παρακάτω. Όμορφα, γρήγορα και ξεκάθαρα και χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο και σάλιο στα φόρουμ.

• Like 2
Δημοσ.

Κεράσει ποτό

Δημοσ.

1. Εσυ την γουστάρεις; Αν την γουστάρεις θα πας να μιλήσεις και ας φας τα μούτρα σου. Δηλαδή αν σου αρέσει ενα ρούχο στη βιτρίνα και το θες, δεν θα μπεις να ρωτήσεις ποσο κάνει επειδη μπορει να σου πουν οτι ειναι ακριβό;

Αν φοβάσαι τοσο πολυ την χυλοπίτα σημαίνει οτι μάλλον δεν την γουστάρεις αρκετά για να το ρισκάρεις

2. Τι νομίζεις οτι θα πάθεις αν φας τα μούτρα σου? θα σε κοροϊδεύουν τα αλλα ζωακια της αγέλης?

3. Μην αγχωνεσαι, την απόφαση της για σενα την εχει ηδη πάρει - και πίστεψε με, ειναι δικιά της αποφαςη - οποτε ειτε πας ειτε περιμένεις να δεις δεν αλλάζει κατι. Καλυτερα πηγαινε για να δεις μια ώρα αρχύτερα αν εχει νόημα

Χυλοπιτες = απωθημενα. 

Το σωστο αρσενικο μυριζεται απο πριν την χυλοπιτα και δεν πλησιάζει , δεν χάνει το χρονο του με αυτες που δεν γουστάρουν τις κλάνει επιδεικτικα πριν το κάνουν εκεινες.

Δημοσ.

Χυλοπιτες = απωθημενα. 

Το σωστο αρσενικο μυριζεται απο πριν την χυλοπιτα και δεν πλησιάζει , δεν χάνει το χρονο του με αυτες που δεν γουστάρουν τις κλάνει επιδεικτικα πριν το κάνουν εκεινες.

Κι αν το σωστό αρσενικό κάνει λάθος και χάσει ευκαιρία;

Δημοσ.

Κι αν το σωστό αρσενικό κάνει λάθος και χάσει ευκαιρία;

Εκει ειναι το θέμα , να μπορεις να εκτιμήσεις μια κατάσταση. Αυτο ειναι το δυσκολο. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...