Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@scyther: OK, νομίζω ο,τι είχαμε να πούμε το είπαμε.

Ε όχι και συνέχεια. Όταν παίζει η παοκάρα πάμε γήπεδο. :lol:

Λοιπόν ξαναγυρίζοντας στο θέμα, ανασύρω απ' το αρχείο θέματα που μπορεί να τα βρούμε ενδιαφέροντα.

Ας πάρουμε το εξής: όλοι ξέρουμε πως είναι (τουλάχιστον στατιστικά) στα συν το να παρουσιάζεις ένα αποφασιστικό πρόσωπο στη γυναίκα που προσεγγίζεις. Κορίτσια ποιά είναι η άποψή σας, υπάρχει σ' αυτό το θέμα το too much? Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, too much δεν εννοώ εγώ είμαι ο άντρας και φυσικά θα πεις ναι κοριτσάκι -- εννοώ "θα σου κάνω μια πρόταση που δε μπορείς να αρνηθείς".

Fun story για το τι δεν εννοώ:

Fun story για το τι εννοώ:

Ποιά είναι η δική σας άποψη; Υπάρχει το υπερβολικό "έχω τον έλεγχο και δε με αγγίζει τίποτα"; Εσείς αν σας την έδινε παρόμοια φάση (και με δεδομένο ότι ψήνεστε φυσικά έτσι?) θα τη ρίχνατε την πίτα;

To 2o fun story είναι αυτό που έλεγα στην αρχή για το ότι αν η άλλη θέλει πολύ αν δεν κάνεις χοντρή χοντρή λ@λ@κια δεν χαμπαριάζει.

Τώρα γενικά ναι είναι υπερβολικό έχω τον έλεγχο και προσωπικά δε μου αρέσει. Οκ είναι plus να έχει ο άλλος αυτοπεποίθηση αλλά όχι να μας καβαλήσει κιόλας. Είναι αυτό που έλεγα, σεβασμός πάνω απ όλα, οτιδήποτε το απειλεί δε μου αρέσει. Άλλες βέβαια μπορεί να γουστάρουν είναι στη γυναίκα. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οκ είναι plus να έχει ο άλλος αυτοπεποίθηση αλλά όχι να μας καβαλήσει κιόλας. Είναι αυτό που έλεγα, σεβασμός πάνω απ όλα, οτιδήποτε το απειλεί δε μου αρέσει. Άλλες βέβαια μπορεί να γουστάρουν είναι στη γυναίκα. 

Ας πάρουμε τη δική σου περίπτωση για να μπορούμε να μιλήσουμε.

Πες ότι έχουμε βγει και μου αρέσεις, το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά μου. Σε κοιτάω στα μάτια, γελάω με τ' αστεία σου, οριακά παραβιάζω το χώρο σου, κλπ. Και πες ότι δε σε χαλάει αυτό, δηλαδή κατ' ελάχιστον στο φλερτάκι δε θα πεις όχι. Δε θα πάρεις περισσότερα liberties απ' ότι αν ήμουν ουδέτερος; Ας πούμε όταν δοθεί η ευκαιρία δε θα πεις και μια ατάκα λίγο πιο cheesy για να κάνουμε το φλερτοχαβαλέ μας εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι σίγουρα θα πάω with the flow αντί να ξινίσω όπως θα έκανα αν ερχόταν μια άσχετη στο δρόμο να μου πει το ίδιο;

Σχετικό ίσως παράδειγμα: μιλάω τηλέφωνο με την κοπέλα που ψήνω. Αυτή είναι σπίτι και διαβάζει, μου λέει μπλα μπλα κάποια στιγμή θα κάνω διάλειμμα αλλά δεν ξέρω. Της λέω και γω (φανερά χιουμοριστικό ύφος) "το βράδυ θα πάω στου Κίτσου οπότε κατά τις 8 που θα έχω κατέβει κατα κει είναι ευκαιρία να κάνεις διάλειμμα". Too much?

Τέτοια πράγματα είχα στο μυαλό μου. Προφανώς αν ο άλλος σου δείξει με τον τρόπο του ότι το παρακάνεις βάζεις και λίγο την όπισθεν. Αν όχι, αφού γουσταριζόμαστε και μας παίρνει γιατί να μη κάνουμε και λίγο χαβαλέ παραπάνω; Εννοείται ο σεβασμός.

Fun story (χωρίς σεβασμό αλλά δεν της άξιζε)

Διακοπές στην Ιο. Έχουμε γνωρίσει μια παρέα στην οποία υπάρχει μια παρτόλα (συγγνώμη κορίτσια, it's true) η οποία κυριολεκτικά πηδιέται με ο,τι βρει πρόχειρο (μπροστά μας τώρα, πηδιόταν στο δωμάτιο με random guy, ο δικός της έπαιρνε τηλέφωνο από σπίτι του, το σήκωσε η φίλη της και του έλεγε ότι κάνει μπάνιο). Τελευταία μέρα πριν φύγουμε μας πετυχαίνει στη μπαρότσαρκα και φανερά έχει έρθει η σειρά μας. Την πέφτει με τη σειρά, τρώει άκυρα, στο τέλος έχουμε μείνει αυτή εγώ και ένας φίλος που είναι πολύ ντροπαλός κλπ και δε γούσταρε μία. Λέω αν πάω για ύπνο και τους αφήσω θα υποφέρει οπότε ενώ αυτή του την πέφτει και κείνος δεν το έχει να τη στείλει εγώ κάνω παρεμβολές. Κάποια στιγμή φεύγει ο άλλος και μένουμε οι δυό μας, λέω ΟΚ τελειώνω το τσιγάρο και πάω και γω.

Εννοείται πως ήρθε και η σειρά μου, οπότε και ακολούθησε πάνω κάτω ο εξής επικός διάλογος στον οποίο δεν έδειξα κανένα έλεος:

- Δε μου λες, είσαι και συ σαν το φίλο σου;

- Πιθανόν, αλλά τι ακριβώς εννοείς;

- Να, όταν είσαι έτσι κουρασμένος (5 το πρωί) πας για ύπνο;

- Ε ξέρω γω; Λογικό δεν είναι να πας για ύπνο όταν είσαι κουρασμένος;

- Ακόμα κι όταν έχεις δίπλα σου μια ωραία γυν--

- Πάντα έχω δίπλα μου ωραίες γυναίκες (σπάνια έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό χωρίς να σε πουν μαλάκα :D ).

- Ακόμα κι όταν αυτή η γυναίκα θέλει κάτι από σένα;

- Εξαρτάται... αυτά τα πράγματα που λες είναι σαν το φις και την πρίζα.

- Τι εννοείς;

- Αν δε μπαίνει με την πρώτη μετά όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να μπει.

- ...

Τελείωσα το τσιγάρο και φεύγοντας μου είπε κιόλας μπράβο "που ήμουν ξεκάθαρος" (wtf? άβυσσος)

Δημοσ.

Ας πάρουμε τη δική σου περίπτωση για να μπορούμε να μιλήσουμε.

Πες ότι έχουμε βγει και μου αρέσεις, το καταλαβαίνεις από τη συμπεριφορά μου. Σε κοιτάω στα μάτια, γελάω με τ' αστεία σου, οριακά παραβιάζω το χώρο σου, κλπ. Και πες ότι δε σε χαλάει αυτό, δηλαδή κατ' ελάχιστον στο φλερτάκι δε θα πεις όχι. Δε θα πάρεις περισσότερα liberties απ' ότι αν ήμουν ουδέτερος; Ας πούμε όταν δοθεί η ευκαιρία δε θα πεις και μια ατάκα λίγο πιο cheesy για να κάνουμε το φλερτοχαβαλέ μας εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι σίγουρα θα πάω with the flow αντί να ξινίσω όπως θα έκανα αν ερχόταν μια άσχετη στο δρόμο να μου πει το ίδιο;

Σχετικό ίσως παράδειγμα: μιλάω τηλέφωνο με την κοπέλα που ψήνω. Αυτή είναι σπίτι και διαβάζει, μου λέει μπλα μπλα κάποια στιγμή θα κάνω διάλειμμα αλλά δεν ξέρω. Της λέω και γω (φανερά χιουμοριστικό ύφος) "το βράδυ θα πάω στου Κίτσου οπότε κατά τις 8 που θα έχω κατέβει κατα κει είναι ευκαιρία να κάνεις διάλειμμα". Too much?

Τέτοια πράγματα είχα στο μυαλό μου. Προφανώς αν ο άλλος σου δείξει με τον τρόπο του ότι το παρακάνεις βάζεις και λίγο την όπισθεν. Αν όχι, αφού γουσταριζόμαστε και μας παίρνει γιατί να μη κάνουμε και λίγο χαβαλέ παραπάνω; Εννοείται ο σεβασμός.

Fun story (χωρίς σεβασμό αλλά δεν της άξιζε)

Διακοπές στην Ιο. Έχουμε γνωρίσει μια παρέα στην οποία υπάρχει μια παρτόλα (συγγνώμη κορίτσια, it's true) η οποία κυριολεκτικά πηδιέται με ο,τι βρει πρόχειρο (μπροστά μας τώρα, πηδιόταν στο δωμάτιο με random guy, ο δικός της έπαιρνε τηλέφωνο από σπίτι του, το σήκωσε η φίλη της και του έλεγε ότι κάνει μπάνιο). Τελευταία μέρα πριν φύγουμε μας πετυχαίνει στη μπαρότσαρκα και φανερά έχει έρθει η σειρά μας. Την πέφτει με τη σειρά, τρώει άκυρα, στο τέλος έχουμε μείνει αυτή εγώ και ένας φίλος που είναι πολύ ντροπαλός κλπ και δε γούσταρε μία. Λέω αν πάω για ύπνο και τους αφήσω θα υποφέρει οπότε ενώ αυτή του την πέφτει και κείνος δεν το έχει να τη στείλει εγώ κάνω παρεμβολές. Κάποια στιγμή φεύγει ο άλλος και μένουμε οι δυό μας, λέω ΟΚ τελειώνω το τσιγάρο και πάω και γω.

Εννοείται πως ήρθε και η σειρά μου, οπότε και ακολούθησε πάνω κάτω ο εξής επικός διάλογος στον οποίο δεν έδειξα κανένα έλεος:

- Δε μου λες, είσαι και συ σαν το φίλο σου;

- Πιθανόν, αλλά τι ακριβώς εννοείς;

- Να, όταν είσαι έτσι κουρασμένος (5 το πρωί) πας για ύπνο;

- Ε ξέρω γω; Λογικό δεν είναι να πας για ύπνο όταν είσαι κουρασμένος;

- Ακόμα κι όταν έχεις δίπλα σου μια ωραία γυν--

- Πάντα έχω δίπλα μου ωραίες γυναίκες.

- Ακόμα κι όταν αυτή η γυναίκα θέλει κάτι από σένα;

- Εξαρτάται... αυτά τα πράγματα που λες είναι σαν το φις και την πρίζα.

- Τι εννοείς;

- Αν δε μπαίνει με την πρώτη μετά όσο και να προσπαθείς δεν πρόκειται να μπει.

- ...

Τελείωσα το τσιγάρο και φεύγοντας μου είπε κιόλας μπράβο "που ήμουν ξεκάθαρος" (wtf? άβυσσος)

1o spoiler όλα καλά...

2ο spoiler wtf???? Ότι να ναι η κοπέλα... Κοίτα κάτι τέτοιες βρίσκουν οι κολλητοί μου και τους λέω καλά τους κάνετε, αφού αυτό θέλουν και δε σέβονται τον εαυτό τους τα θέλει ο κ@λος τους. 

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με μένα και γιατί δεν έχω μεγάλες ομοιότητες με πολλές κοπέλες (εννοώντας ότι εγώ είμαι περίεργη, μην παρεξηγηθώ).

1ον δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω/καβλαντίσω/φλερτάρω με κάποιον απλά για να περάσω την ώρα μου κι ενώ δε μου αρέσει ουσιαστικά. Συνεπώς, αν  δω ότι ο άλλος (που ειναι friendzoned ας το πούμε) το πάει αλλού, το κόβω, είμαι ξεκάθαρη άρα δεν υπάρχει το δε με χαλάει.

2ον δε θα βγω με κάποιον οι 2 μας αν δεν είναι καιρό φίλος μου ή βλέπω ερωτικά οπότε εξ αρχής δε θα οδηγηθεί σε αυτό που περιγράφεις.

3ον Αυτό που λες την ψήνεις δεν υφίσταται, δηλαδή ξέρω πάντα τι θέλω, θα το δείξω με όμορφο τρόπο και διακριτικά πράγμα που θα πάρει 1-2 ραντεβού για να γίνει κάτι με τον άλλον και γενικά με βλέπουν σοβαρά επειδή ακριβώς δείχνω τι θέλω. (δεν αποκλείεται όλα αυτά να είναι στο κεφάλι μου και απλά να έχει τύχει, δεν ξέρω αλλά μ αρέσει να το σκέφτομαι έτσι! χα χα)

Δημοσ.

Ευτυχώς η πραγματικότητα διαψεύδει τα περισσότερα πού έχουν γραφτεί εδώ . Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε τήν αυτοκριτική μας όσο αφορά τις επιλογές μας, μπορεί να αποδειχθεί οτι δεν διαφέρουμε σημαντικά απο αυτόν πού κατηγορούμε ανεπαρκή .

Αυτοκριτική και ελλαδα = does not compute.

XD

• Like 3
Δημοσ.

Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα με μένα και γιατί δεν έχω μεγάλες ομοιότητες με πολλές κοπέλες (εννοώντας ότι εγώ είμαι περίεργη, μην παρεξηγηθώ).

;)

1ον δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω/καβλαντίσω/φλερτάρω με κάποιον απλά για να περάσω την ώρα μου κι ενώ δε μου αρέσει ουσιαστικά. Συνεπώς, αν  δω ότι ο άλλος (που ειναι friendzoned ας το πούμε) το πάει αλλού, το κόβω, είμαι ξεκάθαρη άρα δεν υπάρχει το δε με χαλάει.

Εντάξει άσε τον friendzoned. Πες ότι είχες βγει με μια φίλη σου που ήταν γνωστή μου και με πετύχατε στο άσχετο. Τα είπαμε λίγο οι τρεις μας, μετά η φίλη έφυγε γιατί είχε οδοντίατρο και συ αφού δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις και είχαμε πιάσει την κουβέντα και σου άρεσε έμεινες. Δε νομίζω ότι για όλους τους άντρες του κόσμου έχεις δύο κουβάδες "friendzoned" και "τον θέλω" έτσι;

Και γιατί δεν παίζει να φλερτάρεις για να περάσεις την ώρα σου; Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δεν εκμεταλλεύεσαι κάποιον που λιώνει για σένα, και η εναλλακτική είναι να πας σπίτι να μαγειρέψεις για το βράδυ τι θα κάνεις δηλαδή; Άσε που μπορεί κάποιος (κι εγώ) για να γουστάρει πραγματικά να θέλει να δει προσωπικότητα και όχι μόνο κώλο. Όταν έχεις πάρει καλά vibes και ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις περισσότερο αλλά δεν είσαι έτοιμη για σχέση, στην πορεία φλερτάρεις νομίζω μονόδρομος.

2ον δε θα βγω με κάποιον οι 2 μας αν δεν είναι καιρό φίλος μου ή βλέπω ερωτικά οπότε εξ αρχής δε θα οδηγηθεί σε αυτό που περιγράφεις.

Κι αν βγεις με κάποιον που βλέπεις ερωτικά αλλά αυτός δε σου ορμάει; Προφανώς κάτι θέλει απο σένα, αλλά επίσης προφανώς κάπου κολλάει και δεν ξέρεις που.

Εμένα με την κατέβα για διάλειμμα μου πήρε 3 μήνες να ανακαλύψω γιατί ενώ φανερά γουστάρει (3 μήνες διάολε!) δε μου αφήνει περιθώρια να περάσω στο παρασύνθημα. Έτυχε και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Αλλά μιλάμε γενικά έτσι κι αλλιώς.

@defacer , γελαω.

Γι' αυτό το έβαλα :D

Δημοσ.

@scyther: OK, νομίζω ο,τι είχαμε να πούμε το είπαμε.

Ε όχι και συνέχεια. Όταν παίζει η παοκάρα πάμε γήπεδο. :lol:

Λοιπόν ξαναγυρίζοντας στο θέμα, ανασύρω απ' το αρχείο θέματα που μπορεί να τα βρούμε ενδιαφέροντα.

Ας πάρουμε το εξής: όλοι ξέρουμε πως είναι (τουλάχιστον στατιστικά) στα συν το να παρουσιάζεις ένα αποφασιστικό πρόσωπο στη γυναίκα που προσεγγίζεις. Κορίτσια ποιά είναι η άποψή σας, υπάρχει σ' αυτό το θέμα το too much? Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, too much δεν εννοώ εγώ είμαι ο άντρας και φυσικά θα πεις ναι κοριτσάκι -- εννοώ "θα σου κάνω μια πρόταση που δε μπορείς να αρνηθείς".

Fun story για το τι δεν εννοώ:

Fun story για το τι εννοώ:

Ποιά είναι η δική σας άποψη; Υπάρχει το υπερβολικό "έχω τον έλεγχο και δε με αγγίζει τίποτα"; Εσείς αν σας την έδινε παρόμοια φάση (και με δεδομένο ότι ψήνεστε φυσικά έτσι?) θα τη ρίχνατε την πίτα;

επί προσωπικού θεωρώ πως είναι ωραίο να φαίνεται ο άλλος δυναμικός με σιγουριά. αλλά εντάξει τώρα αυτά είναι λίγο γενικόλογα έτσι.

έχει τύχει να βρεθώ σε κοινή παρέα όλοι είμασταν πάνω από 25,είχαμε πάει ταξίδι με μηχανές όχι ότι οργώσαμε και την ελλάδα στην Θήβα για ένα dragster. λοιπόν του ενός το κινητό κάθε 2 ώρες χτυπούσε και ήταν η μάνα του να τον ρωτήσει αν έφαγε και πως περνάμε κλπ ε μια-δυο-πέντε σταματάει να είναι χαριτωμένο και μητρικό ενδιαφέρον πάει λίγο προς καταπίεση.

αργότερα βέβαια έμαθα πως ο συγκεκριμένος δουλεύει μεν (στην οικογενειακή επιχείρηση) αλλά όλα του τα πληρώνει η μάνα του. μάνα θέλω μηχανή,ναι πάρε λεφτά παιδί μου,κάπως έτσι.

με έναν τέτοιο άντρα χωρίς πρωτοβουλία στη ζωή του,χωρίς να προσπαθήσει κάτι δικό του,να ρισκάρει,καταπίνω τον εμετό μου.

Δημοσ.

;)

Εντάξει άσε τον friendzoned. Πες ότι είχες βγει με μια φίλη σου που ήταν γνωστή μου και με πετύχατε στο άσχετο. Τα είπαμε λίγο οι τρεις μας, μετά η φίλη έφυγε γιατί είχε οδοντίατρο και συ αφού δεν είχες κάτι καλύτερο να κάνεις και είχαμε πιάσει την κουβέντα και σου άρεσε έμεινες. Δε νομίζω ότι για όλους τους άντρες του κόσμου έχεις δύο κουβάδες "friendzoned" και "τον θέλω" έτσι;

Και γιατί δεν παίζει να φλερτάρεις για να περάσεις την ώρα σου; Αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, δεν εκμεταλλεύεσαι κάποιον που λιώνει για σένα, και η εναλλακτική είναι να πας σπίτι να μαγειρέψεις για το βράδυ τι θα κάνεις δηλαδή; Άσε που μπορεί κάποιος (κι εγώ) για να γουστάρει πραγματικά να θέλει να δει προσωπικότητα και όχι μόνο κώλο. Όταν έχεις πάρει καλά vibes και ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις περισσότερο αλλά δεν είσαι έτοιμη για σχέση, στην πορεία φλερτάρεις νομίζω μονόδρομος.

Κι αν βγεις με κάποιον που βλέπεις ερωτικά αλλά αυτός δε σου ορμάει; Προφανώς κάτι θέλει απο σένα, αλλά επίσης προφανώς κάπου κολλάει και δεν ξέρεις που.

Εμένα με την κατέβα για διάλειμμα μου πήρε 3 μήνες να ανακαλύψω γιατί ενώ φανερά γουστάρει (3 μήνες διάολε!) δε μου αφήνει περιθώρια να περάσω στο παρασύνθημα. Έτυχε και σίγουρα δεν είναι ο κανόνας. Αλλά μιλάμε γενικά έτσι κι αλλιώς.

Γι' αυτό το έβαλα :D

Ρε είναι απλό, δε θα κάτσω εκτός κι αν ξέρω και βλέπω ότι με βλέπει φιλικά. Άσε που γενικά εγώ έχω στριμωγμένο πρόγραμμα οπότε θα είμαι αναγκαστικά αυτή που θα φύγει.

Το θέμα δεν είναι αν γουστάρει πραγματικά ο άλλος αλλά εγώ. Αν δε νιώσω το κλικ συνήθως κιόλας απ την πρώτη στιγμή,δεεεεεν. Και δε θα δώσω και ελπίδες δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος.

Δε μου χει τύχει να μην ορμήξει (δεν το λέω ψωνισμένα του τύπου είμαι τρελά όμορφη δε μπορεί να μου αντισταθεί κτλ, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται), απλά και μόνο για το λόγο ότι για να βγω με κάποιον πρέπει να μου έχει κάνει κλικ... Όπου κλικ βάλε έλξη, χημεία, αυτό το περίεργο συναίσθημα ότι οοοκ κάτι υπάρχει εδώ πέρα (δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς).

P.S. Γιατί μου κάνουμε ψυχανάλυση;; Χα χα

Δημοσ.

2ο spoiler wtf???? Ότι να ναι η κοπέλα... Κοίτα κάτι τέτοιες βρίσκουν οι κολλητοί μου και τους λέω καλά τους κάνετε, αφού αυτό θέλουν και δε σέβονται τον εαυτό τους τα θέλει ο κ@λος τους.

(μου διέφυγε αυτό πριν)

Που να πιάσω στο στόμα μου την άλλη την οποία συνολικά στη ζωή μου την είδα ένα τριήμερο σε άλλη πόλη -- την πρώτη μέρα "λείπουν οι γονείς μου αυτό το ΣΚ και έχω το σπίτι μόνη μου" και τη δεύτερη "δεν πιστεύω αυτά που κάνουμε να τα σχολιάζεις με τους φίλους σου;" :rolleyes:

Την κοιτάω κατάματα, γουρλώνω μια ιδέα το μάτι, "όχι βέβαια".

Κατά τα άλλα πίπες όπως παίζει ο άλλος Starcraft που έγραψα πολύ νωρίτερα. Και δεν της είπα και ψέματα γιατί δεν είστε φίλοι μου.

με έναν τέτοιο άντρα χωρίς πρωτοβουλία στη ζωή του,χωρίς να προσπαθήσει κάτι δικό του,να ρισκάρει,καταπίνω τον εμετό μου.

Είναι ώρα φαγητού ρε σιχαμένη! :P

Εντάξει αυτό ήταν extreme προς την άλλη μεριά. Αλλά νομίζω είναι πιο ενδιαφέρον ν' ακούσουμε απόψεις για το σε ποιό βαθμό προτιμάς ο Ramrod να αναλάβει τον έλεγχο.

Ρε είναι απλό, δε θα κάτσω εκτός κι αν ξέρω και βλέπω ότι με βλέπει φιλικά. Άσε που γενικά εγώ έχω στριμωγμένο πρόγραμμα οπότε θα είμαι αναγκαστικά αυτή που θα φύγει.

Το θέμα δεν είναι αν γουστάρει πραγματικά ο άλλος αλλά εγώ. Αν δε νιώσω το κλικ συνήθως κιόλας απ την πρώτη στιγμή,δεεεεεν. Και δε θα δώσω και ελπίδες δηλαδή, δεν υπάρχει λόγος.

Δε μου χει τύχει να μην ορμήξει (δεν το λέω ψωνισμένα του τύπου είμαι τρελά όμορφη δε μπορεί να μου αντισταθεί κτλ, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται), απλά και μόνο για το λόγο ότι για να βγω με κάποιον πρέπει να μου έχει κάνει κλικ... Όπου κλικ βάλε έλξη, χημεία, αυτό το περίεργο συναίσθημα ότι οοοκ κάτι υπάρχει εδώ πέρα (δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς).

P.S. Γιατί μου κάνουμε ψυχανάλυση;; Χα χα

Οχι, απλά προσπαθούμε να βρούμε την απάντηση στο πώς κατακτάς μια οποιαδήποτε γυναίκα σε μισή ώρα το πολύ. Φανερά έχει περάσει πολύ περισσότερη ώρα και ακόμα δε μπορέσαμε να το καταλάβουμε για σένα οπότε όσο cutiepie και να είναι η katie παιδιά λυπάμαι τζίφος. Για το κλικ που λες εγώ ξέρω απλά ότι αν δε νιώσεις το κλικ μάλλον χάλασε το mouse και θα χρειαστεί να πάρεις άλλο για να μη παιδευεσαι άδικα.

Ευχαριστώ εκ μέρους όλων για τις απόψεις -- μάλλον είναι απασχολημένοι τώρα να κρατάνε σημειώσεις. :P

Δημοσ.

Έγραψα ΑΚΡΙΒΩΣ τι παρέλειψες απο την παράθεση... το να ξαναγράψεις οτι δεν παρέληψες κάτι σε μια προσπάθεια να θολώσεις τα νερά της βλακείας σου δεν θα αλλάξει το γεγονός οτι το έκανες.

Πλέον είμαι σίγουρος πως δεν καταλαβαινεις.

Σε αφήνω λοιπόν στην απέραντη μοναξιά της ιδιοφυιας σου...

Επιμένω στο blog. Για σένα φτιάχτηκε.

Δημοσ.

παιδια οταν σου κανει καποια  καρδουλες στο τετραδιο τι σημαινει.Και η συζητηση να ακολουθειται με αναφορα για ενα συμβαν με τον πρωην.Οτι ειναι διαθεσιμη και βουρ ή με βλεπει σαν φιλη της :cry: !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...