katiepie Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Απλά θέλω να δω τι είδους προσεγγίσεις "δέχεστε" και "απορρίπτετε". Σε πολύ μεγάλη γενίκευση αν κάνεις την άλλη να νιώσει ξεχωριστή, την έχεις... Απλά πρέπει να μην είναι κ προσποιητό. Προσωπικά θέλω ο άλλος να ναι "κύριος", να μη με προσβάλει, να νιώσω στην προσέγγισή του ότι με σέβεται. ΥΓ. Αν και εδω θα ειχε ενδιαφερον ενα feedback απο τις κοπελες καθοτι τα συμπερασματα που βγαζουμε ειναι μονο υποθεσεις προς το παρον...αραγε αν ερχοταν να σας μιλησει καποιος που δεν ειναι στο Τοπ5 του μαγαζιου, εφοσον το Τοπ5 δεν ερχεται, πως θα αντιδρουσατε? Δεν κοιτάω ποτέ το τοπ 5 1
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει για όλες το τοπ5. Δεν κοιτάω ποτέ το τοπ 5 Συμπέρασμα: από αύριο παιδιά όποιος μπει σε μπαρ και δε βρει μέσα τουλάχιστον 5 παλικάρια που να τους δει και να πει "κοίτα τον καριόλη να 'χα και γω τη στυλ του" μεταβολή και αλλάζει μαγαζί.
scyther666 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δεν το νομίζω. Στα 30 σου λες δεν έχεις συναντήσει (ή τέλος πάντων γνωρίσει) γυναίκα η οποία έτσι κι έτσι. Δε θα σου πω ότι έχω συναντήσει εγώ και πολύς άλλος κόσμος, θα σου πω απλά ότι καταλαβαίνεις πως το να πεις ότι δεν υπάρχουν είναι τελείως άκυρο. Άρα υπάρχουν αλλά δεν τις έχεις γνωρίσει εσύ. Κι εκεί κολλάνε οι "λάθος" παρέες. Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σου... Λες λοιπόν δηλαδή οτι επειδή ΕΣΥ εχεις γελάσει με κάτι που σου είπε κάποια, αυτό αυτόματα σημαίνει πως θα έπρεπε να ειναι έτσι και για μένα και δεν ειναι γιατι...."λάθος παρέες" ? Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ πως πορώνομαι με τις κλακέτες και εσύ έλεγες πως δεν σου αρέσει θα το έβλεπες λογικό να σου έλεγα "ε δεν εχεις ακούσει αυτά που έχω ακούσει εγώ"? Έχεις ακουστά την λέξη προτίμηση? Για να στο πω και λίγο πιο σαρκαστικά και μην το πάρεις προσωπικά... σαν σατυρα δες το... ... το οτι εσύ γελάς με την κάθε βλακεία που ακους σημαίνει πως και εγω θα έπρεπε να γελάω απλά δεν την έχω ακούσει ακόμα γιατί κάνω παρέα με λάθος κωμικούς? Δεν παίζει δηλαδή να υπάρχει άλλο πράγμα που θεωρώ εγώ αστείο και άλλο που θεωρείς εσύ? Αν πάλι πιστεύεις οτι το χιούμορ είναι κάτι που μοιραζόμαστε θα σου πρότεινα να δεις με τι γελάει το 99% του κόσμου σήμερα... δεν θα με βρεις εκεί μέσα... θα βρεις όμως το υπόλοιπο 99% ...κατ'εσε αυτό ειναι απόδειξη οτι "ειναι αστείο". Δεν με ενδιαφέρει να κάνω γενικεύσεις του στυλ "οι γυναίκες κάνουν αυτό, οι άντρες κάνουν εκείνο" γιατί πάντα θα υπάρχει κάποιος να διαφωνήσει γιατι "εκείνη την μια φορά συνέβει"... αν κάποιος θέλει να διαφωνήσει με γενικεύσεις, παρακαλείται να μου στείλει pm να τα πουμε έξω και να μου δείξει επι τω έργω τις ανακαλύψεις του... υπόσχομαι να αφιερώσω ολόκληρο το βράδυ μου και να πειραματιστούμε μεχρι πρωίας με τους ανθρώπους με όποιον τρόπο επιθυμεί εκείνος και πιστεύει πως θα ευνοήσει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.
Lucifer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αν κερνάς ψήθηκα. Θα αποτύχω παταγωδώς, αλλά έτσι κι αλλιώς για τις μπύρες θα 'ρθω. 1
scyther666 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Αν είσαι απο αθήνα lucifer κερνάω, δεν κάνω πλάκα...
noob Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εμείς οι γυναίκες θέλουμε ξύλο , με βίτσα , με ζωστήρα , με παπούτσι , με ότι έχετε πρόχειρο βρε! μη μασάτε αγοράκια μου! Διάβαζα και σκέφτηκα να γραφτώ να σας πω τα μυστικά μου. Όποιος θέλει pm και θα του ανοίξω τα μάτια χιχι
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω την λογική σου... Λες λοιπόν δηλαδή οτι επειδή ΕΣΥ εχεις γελάσει με κάτι που σου είπε κάποια, αυτό αυτόματα σημαίνει πως θα έπρεπε να ειναι έτσι και για μένα και δεν ειναι γιατι...."λάθος παρέες" ? Δηλαδή αν σου έλεγα εγώ πως πορώνομαι με τις κλακέτες και εσύ έλεγες πως δεν σου αρέσει θα το έβλεπες λογικό να σου έλεγα "ε δεν εχεις ακούσει αυτά που έχω ακούσει εγώ"? Φίλε σοβαρά, WTF? Ξαναλέω: είπες ότι δεν έχεις δει γυναίκες που κάνουν Χ Υ Ζ. Και είπα το αυτονόητο: δεν τις έχεις δει γιατί σπανίζουν στους κύκλους σου -- αν ήθελες να τις δεις, θα τις έβρισκες κινούμενος σε άλλες τροχιές. Αν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σ' αυτό και στο κάτσε να σου πω πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου και με τι θα πρέπει να γελάς... λυπάμαι. Από αυτό το σημείο πώς φτάσαμε να μου λες ιστορίες για αγρίους ότι δεν καταλαβαίνω την έννοια της προτίμησης και ότι παίζει ούτε και γω να τις έχω δει και να νομίζω πως τις είδα γιατί τα γούστα μου συμπίπτουν με τα δικά τους ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Τεσπα, κάτι θα ξέρεις, μη σε ζαλίζω και γω με τις παρωπίδες μου.
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Συμπέρασμα: από αύριο παιδιά όποιος μπει σε μπαρ και δε βρει μέσα τουλάχιστον 5 παλικάρια που να τους δει και να πει "κοίτα τον καριόλη να 'χα και γω τη στυλ του" μεταβολή και αλλάζει μαγαζί. μην ξεχνας ομως πως αλλο στυλ θαυμαζει ενας αντρας και αλλο μια γυναικα. σπανια νομιζω συμφωνουν..
scyther666 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Φίλε σοβαρά, WTF? Ξαναλέω: είπες ότι δεν έχεις δει γυναίκες που κάνουν Χ Υ Ζ. Και είπα το αυτονόητο: δεν τις έχεις δει γιατί σπανίζουν στους κύκλους σου -- αν ήθελες να τις δεις, θα τις έβρισκες κινούμενος σε άλλες τροχιές. Αν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σ' αυτό και στο κάτσε να σου πω πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου και με τι θα πρέπει να γελάς... λυπάμαι. Από αυτό το σημείο πώς φτάσαμε να μου λες ιστορίες για αγρίους ότι δεν καταλαβαίνω την έννοια της προτίμησης και ότι παίζει ούτε και γω να τις έχω δει και να νομίζω πως τις είδα γιατί τα γούστα μου συμπίπτουν με τα δικά τους ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να συμβαίνει, αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Τεσπα, κάτι θα ξέρεις, μη σε ζαλίζω και γω με τις παρωπίδες μου. Η τελευταία σου κουβέντα ήταν η μαγική... Λυπάμαι και εγώ με την σειρά μου που οι παρέες μου είναι "λαθος" και εσύ σαν γαμάτο τυπάκι κινείσαι στις σωστές και στους σωστούς κύκλους και στις σωστές τροχίες και σε κάνουν οι γυναίκες να γελάς. Ενώ εμένα όχι... ποιος ξέρει, μπορεί να χρειάζομαι περισσότερα all bran το πρωί... ποιος ξέρει, μπορεί εσύ να γελάς με το παραμικρό και να θεωρείς αστεία τα ανέκδοτα για κλανιές... ποιος ξέρει? Γιατί δεν σε συνάντησα νωρίτερα στην ζωή μου να μου υποδείξεις το πως ειναι "οι σωστές παρέες" ? /irony off Έγραψα την γνώμη μου μέσα απο τις δικές μου εμπειρίες στα χρόνια που υπάρχω στον πλανήτη με κάτι πιθήκους .... έρχεσαι λοιπόν εσύ να πεις "λαθος παρέες" για να το παιξεις κύρος γρανάζης? Γέλα με ότι βλακεία θες και θα γελάω και με ότι θέλω... Δεν θα καταλάβεις ποτέ οτι το φλερτ που εσύ θα το πεις χιούμορ για εμένα μπορεί γλειώδης γαλιφιά... εσύ μπορεί να γελάσεις και εγώ θα το θεωρήσω ανεμπνευστο. Για εσένα θα είναι μια απόπειρα φλερτ με χιουμορ και για εμένα μια βλακεία. Μάθε να διαβάζεις και να σέβεσαι την γνώμη των άλλων...
defacer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μην ξεχνας ομως πως αλλο στυλ θαυμαζει ενας αντρας και αλλο μια γυναικα. σπανια νομιζω συμφωνουν.. Ε ναι... αυτό ήταν παράφραση του "1 στους 4 είναι αποδεδειγμένα ψυχοπαθής -- αν οι 3 καλύτεροι φίλοι σου είναι εντάξει, άρχισε να ανησυχείς" Η τελευταία σου κουβέντα ήταν η μαγική... Λυπάμαι και εγώ με την σειρά μου που οι παρέες μου είναι "λαθος" και εσύ σαν γαμάτο τυπάκι κινείσαι στις σωστές και στους σωστούς κύκλους και στις σωστές τροχίες και σε κάνουν οι γυναίκες να γελάς. Ενώ εμένα όχι... ποιος ξέρει, μπορεί να χρειάζομαι περισσότερα all bran το πρωί... ποιος ξέρει, μπορεί εσύ να γελάς με το παραμικρό και να θεωρείς αστεία τα ανέκδοτα για κλανιές... ποιος ξέρει? Γιατί δεν σε συνάντησα νωρίτερα στην ζωή μου να μου υποδείξεις το πως ειναι "οι σωστές παρέες" ? /irony off Έγραψα την γνώμη μου μέσα απο τις δικές μου εμπειρίες στα χρόνια που υπάρχω στον πλανήτη με κάτι πιθήκους .... έρχεσαι λοιπόν εσύ να πεις "λαθος παρέες" για να το παιξεις κύρος γρανάζης? Γέλα με ότι βλακεία θες και θα γελάω και με ότι θέλω... Δεν θα καταλάβεις ποτέ οτι το φλερτ που εσύ θα το πεις χιούμορ για εμένα μπορεί γλειώδης γαλιφιά... εσύ μπορεί να γελάσεις και εγώ θα το θεωρήσω ανεμπνευστο. Για εσένα θα είναι μια απόπειρα φλερτ με χιουμορ και για εμένα μια βλακεία. Μάθε να διαβάζεις και να σέβεσαι την γνώμη των άλλων... Για τελευταία φορά: έγραψες ότι δε βλέπεις κάτι. Και σου είπα πως πιθανότατα επειδή δεν έτυχε να είσαι στο κατάλληλο περιβάλλον για να το δεις. Αν εσύ αυτό θέλεις να το διαβάσεις ως έκανες λάθος που δεν είσαι στο σωστό περιβάλλον (λες και είναι ένα το σωστό για όλο τον πλανήτη), κάποιος έχει πρόβλημα κατανόησης και δεν είμαι εγώ. Χρησιμοποίησα τη λέξη "λάθος" και για να μην παρεξηγηθώ την έβαλα σε εισαγωγικά. Την έχεις ξαναδεί αυτή τη λέξη να χρησιμοποιείται μεταφορικά έτσι; I rest my case.
NickTG Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ... το οτι εσύ γελάς με την κάθε βλακεία που ακους σημαίνει πως και εγω θα έπρεπε να γελάω απλά δεν την έχω ακούσει ακόμα γιατί κάνω παρέα με λάθος κωμικούς? Αν πάλι πιστεύεις οτι το χιούμορ είναι κάτι που μοιραζόμαστε θα σου πρότεινα να δεις με τι γελάει το 99% του κόσμου σήμερα... δεν θα με βρεις εκεί μέσα... θα βρεις όμως το υπόλοιπο 99% ...κατ'εσε αυτό ειναι απόδειξη οτι "ειναι αστείο". Λυπάμαι και εγώ με την σειρά μου που οι παρέες μου είναι "λαθος" και εσύ σαν γαμάτο τυπάκι κινείσαι στις σωστές και στους σωστούς κύκλους και στις σωστές τροχίες και σε κάνουν οι γυναίκες να γελάς. Ενώ εμένα όχι... ποιος ξέρει, μπορεί να χρειάζομαι περισσότερα all bran το πρωί... ποιος ξέρει, μπορεί εσύ να γελάς με το παραμικρό και να θεωρείς αστεία τα ανέκδοτα για κλανιές... ποιος ξέρει? Έγραψα την γνώμη μου μέσα απο τις δικές μου εμπειρίες στα χρόνια που υπάρχω στον πλανήτη με κάτι πιθήκους ... Γέλα με ότι βλακεία θες και θα γελάω και με ότι θέλω... Δεν θα καταλάβεις ποτέ οτι το φλερτ που εσύ θα το πεις χιούμορ για εμένα μπορεί γλειώδης γαλιφιά... εσύ μπορεί να γελάσεις και εγώ θα το θεωρήσω ανεμπνευστο. Για εσένα θα είναι μια απόπειρα φλερτ με χιουμορ και για εμένα μια βλακεία. Είναι ενδιαφέρον πως και στο προηγούμενο σου μήνυμα αλλά και σε αυτό θεωρείς πως ο άλλος γελάει με βλακείες. Οι άλλοι είναι πίθηκοι αλλά εσύ όχι. Οι άλλοι για να γελάνε με κάτι που είπε γυναίκα προφανώς το χιούμορ τους περιορίζεται σε αστεία με κλανιές αλλά το δικό σου είναι σε ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο επίπεδο που μόνο το 1% μπορεί να κατανοήσει. Κατά τα άλλα είσαι σίγουρος πως έχεις καταλάβει τι γράφει ο defacer?
Valerie_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Noμίζω πως πήρε στραβά τι του έγραψε φόρτωσε και θόλωσε.
mindtrapper Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Λοιπόν χθες ήμουν σε ροκενρολ-σουηνγκ βραδιά στο Blue Fox. Πηγαίντε εκεί. Αλήθεια. Πήγαινα και όλοι χορεύανε ή μάθαιναν να χορεύουν και εγώ ήμουν με το ποτό στο χέρι στην άκρη. Μπου χου χου. Seriously όμως όποιος είναι να πάει πρέπει να κουνηθεί. Αν και δεν έχω παρατηρήσει να παίζουν εύκολα φάσεις εκεί, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις... Έχω να πάω καιρό.
defacer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το γέλιο δεν είναι καν απαραίτητο για να κρίνεις αν έγινε πετυχημένο χιούμορ ή όχι. Το αγγλικό χιούμορ π.χ. που τυχαίνει να μου αρέσει πολύ δεν καταλήγει σχεδόν ποτέ σε γέλιο. Και άλλα εγκεφαλικά είδη χιούμορ το ίδιο. Και είναι αστείο να νομίζει κανείς ότι έχει την αποκλειστικότητα σ' αυτά -- δεν ξέρω αν ο φίλος είναι σ' αυτή την κατηγορία, αλλά όπως και να 'χει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις