Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε για αυτό ζητάω βοήθεια... δεν εχω ιδεα τι συμβαινει με τη συγκεκριμενη... Δεν θελω να χωρισω αλλα προς τα εκει το κοβω. Δεν γινεται να μεινω στη μ****ια πολυ ακομα... Και εχει κ πανελληνιες αυτη αρα παμε για καλοκαιρι με λιγα λογια... 

Mεθαύριο που θα 'χει 25 βαθμούς πήγαινε πες της με νόημα ''Το καλοκαίρι έφτασε...! B) '' 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Mεθαύριο που θα 'χει 25 βαθμούς πήγαινε πες της με νόημα ''Το καλοκαίρι έφτασε...! B) '' 

Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ το χιούμορ σου αλλά είμαι ο παθών και δεν μπορώ να το δω ως αστείο! Ξέρεις τι είναι να σου κόβουν τη φόρα τόσο καιρό; Μήπως δεν μου έχει εμπιστοσύνη; δεν ξερω γιατι εχω κανει και διαφορες μαλακιες ανα καιρους αλλα συγχωρισιμες. τι να πω. Και οι φιλες της μου λενε δεν θα καθοταν να κανει οτι εχει κανει μαζι σου αν δεν ενιωθε κατι...

Δημοσ.

Μακάρι να μπορούσα να συμμεριστώ το χιούμορ σου αλλά είμαι ο παθών και δεν μπορώ να το δω ως αστείο! Ξέρεις τι είναι να σου κόβουν τη φόρα τόσο καιρό; Μήπως δεν μου έχει εμπιστοσύνη; δεν ξερω γιατι εχω κανει και διαφορες μαλακιες ανα καιρους αλλα συγχωρισιμες. τι να πω. Και οι φιλες της μου λενε δεν θα καθοταν να κανει οτι εχει κανει μαζι σου αν δεν ενιωθε κατι...

Ποιο χιούμορ ρα μιλάω σοβαρά  :shifty:  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ.

Δημοσ.

Φίλε περίμενα μήνες ολόκληρους σε αντίστοιχη περίπτωση (πολυυυυυυ παλιά)... έκανα υπομονή και πήγαμε διακοπές μαζί όπου και έγινε.

Θεωρώ ότι μια γυναίκα μπορεί να θέλει να δώσει μεγάλη έμφαση στην πρώτη φορά. Να νιωσει ότι αξίζεις να είσαι αυτός που θα θυμάται ως πρώτο της σε όλη της τη ζωή. Αυτά είναι τα ωραία ρε συ ... μην τρελαίνεσαι... κάνε την να σε εμπιστευτεί και θα το καταφέρεις ...και κοίτα η πρώτη φορά να είναι ωράια όχι σε κάνα αυτοκίνητο, σπίτι κολλητού . Καλύτερα μακρυά απο όλους 

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω υπομονή μεεεεχρι να έρθει ο Ιούλιος να πάμε διακοπές! Το κακο ειναι σου λεω οτι εχει και πανελληνιες τωρα και θα σταματησει να βγαινει οπότε δεν παίζει να μου κάτσει... Αν αναφερθώ σε τέτοιο θέμα ειδικά τώρα θα αρχίσει να λέει ώστε μονο για αυτό με θες κλπ κ δεν ενδιαφερεσαι για τις πανελληνιες μου και μπλα μπλα μπλα...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω υπομονή μεεεεχρι να έρθει ο Ιούλιος να πάμε διακοπές! Το κακο ειναι σου λεω οτι εχει και πανελληνιες τωρα και θα σταματησει να βγαινει οπότε δεν παίζει να μου κάτσει... Αν αναφερθώ σε τέτοιο θέμα ειδικά τώρα θα αρχίσει να λέει ώστε μονο για αυτό με θες κλπ κ δεν ενδιαφερεσαι για τις πανελληνιες μου και μπλα μπλα μπλα...

Πρώτον πρέπει να της συμπαρασταθείς στον αγώνα της αυτη την περίοδο και όχι να της λες ιστορίες. Δεύτερον κοίτα να την έχεις καταφέρει μέσα στο καλοκαίρι γιατί αν μπεί σε καμιά σχολή μαμησέ τα.

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες απόψεις ακούγονται εδώ μέσα, τόσο από κοπέλες (και τις ευχαριστούμε για την συμμετοχή τους) όσο και από άνδρες. 

Παρ' όλα αυτά καμία κοπέλα δεν έχει γράψει ακόμα αυτό που τους ζητήσαμε πριν αρκετές σελίδες: Να μας περιγράψουν την ιδανική για αυτές προσέγγιση καθώς και την αντίδρασή τους.

Κατά τα άλλα, συμβουλές του στυλ "να είσαι ο εαυτός σου" (δίχως να αψηφώ την σημασία τους) ξέρει να τις λέει και η γιαγιά μου που πάσχει από άνοια και παντρεύτηκε το 50'. Αυτό που θέλω να πω είναι πως (μιας και συμμετέχουν και κοπέλες στην συζήτηση) ας αφήσουμε το γενικό και ας πάμε στο ειδικό, σε πιο πρακτικές (και άγνωστες σε πολλούς) συμβουλές. Ας μας πουν τα κορίτσια του φόρουμ πως θέλουν να τις προσεγγίζουν. Έτσι θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ, βοηθώντας από την μία στην δρομολόγηση της τελειοποίησης του "καμακιού", ενώ παράλληλα μας δίνουν και μία ιδέα σχετικά με το πως σκέφτονται τα θηλυκά μέλη της κοινωνίας μας.

Δημοσ.

λοιπόν αφού θέλετε να πούμε γνώμες ακολουθεί η δική μου η οποία σε κάποια άλλη μπορεί να ξενίσει.

εγώ γουστάρω το άμεσο. δεν μπορώ τα με κοιτάς σε κοιτώ-κοιτιόμαστε καμιά ώρα.αφού δεις ότι σε κοιτάω και συναντηθούν τα βλέματα μας μη το λιβανίσεις. έλα πες μου σε είδα και μου αρέσεις θες να πιούμε ένα καφέ-ποτό-χυμό-υποβρύχιο να γνωριστούμε;

μου έχει τύχει,πολύ μου άρεσε.

• Like 2
Δημοσ.
χαχαχαχα..πλάκα κάνεις;Το χε σκεφτεί κιάλλιως;

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό τύπε. 'Σωραίος.

Αν μου έρθει το τσαντικό στο κεφάλι,θα πω  τα παράπονα στον χτρμσνπρ. Ελπίζω να καταλάβει  γιατί στο νικ σου γίνεται του συμφώνου το κάγκελο.

Έλα ρε νουμπ που δεν κατάλαβες να προφέρεις σωστά το νικ του ανθρώπου!!

Πάντως ναι, το τσαντικό είναι σχεδόν 100% σίγουρο..

αφήστε το..

μόνο οι ξένοι το πιάνουν αμέσως τί σημαίνει η συντομογραφία που χω για nickname :P

Δημοσ.

Ρε mathsrule, δηλαδή τι να πούμε την καλύτερη προσέγγιση που είχαμε;;; Μπορεί να μη φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο και να πεις οκ τι λ@λ@κια ήταν αυτό και όμως το πως έγινε από ένα βλέμμα από τον τρόπο ή οτιδήποτε μικρό που κάνει τη διαφορά να μας έκανε το "κλικ". 

Ανέφερα κάπου στην αρχή ότι η καλύτερη προσέγγιση που έχω δεχθεί είναι στην κουζίνα του εργασιακού χώρου. Δεν είπαμε τίποτα τρελό ούτε κάποιο ιδιαίτερο κοπλιμέντο αλλά it hit me (και εκείνον προφανώς), αυτό... Και άλλο άτομο στο ίδιο μέρος κτλ έχει προσπαθήσει να κάνει προσέγγιση αλλά ήταν epic fail, είναι πως σου κάθεται στεγνά. Συν του ότι ο δεύτερος ήθελε να το παίξει άντρας στο κοριτσάκι.

Δημοσ.

Ρε mathsrule, δηλαδή τι να πούμε την καλύτερη προσέγγιση που είχαμε;;; Μπορεί να μη φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο και να πεις οκ τι λ@λ@κια ήταν αυτό και όμως το πως έγινε από ένα βλέμμα από τον τρόπο ή οτιδήποτε μικρό που κάνει τη διαφορά να μας έκανε το "κλικ". 

Ανέφερα κάπου στην αρχή ότι η καλύτερη προσέγγιση που έχω δεχθεί είναι στην κουζίνα του εργασιακού χώρου. Δεν είπαμε τίποτα τρελό ούτε κάποιο ιδιαίτερο κοπλιμέντο αλλά it hit me (και εκείνον προφανώς), αυτό... Και άλλο άτομο στο ίδιο μέρος κτλ έχει προσπαθήσει να κάνει προσέγγιση αλλά ήταν epic fail, είναι πως σου κάθεται στεγνά. Συν του ότι ο δεύτερος ήθελε να το παίξει άντρας στο κοριτσάκι.

Απλά θέλω να δω τι είδους προσεγγίσεις "δέχεστε" και "απορρίπτετε".

Δημοσ.

Keep in mind και κατι αλλο

Ρε μαγκες, οκ, αντριλα βαρβατιλα και There can be only one

Επισης οι γυναικες πλεον τολμανε

Αμα τα συνδυασεις καταληγει ο μεσος νους στο συμπερασμα οτι πλεον η επιβεβαιωση του αντρα ειναι οχι να του κατσει γκομενα αλλα να ερθει αυτη να του μιλησει...It happens, εχω πολλους γνωστους που οι μισες ορμανε μονες τους, οι αλλες μισες το δινουν στο "Καλησπερα"

Εδω λοιπον μπαινει το ερωτημα

ΝΑΙ, ΚΑΙ?

Α. Παροτι μετρανε, παλι πλησιαζουν γυναικες. Οκ, με αλλα @@ πας αν ξερεις οτι μετρας, αλλα in any case, δεν καθονται σαν χανοι ολο το βραδυ

Β. Και, αντε, πες ο αλλος μετραει. Οποτε εσυ τι κανεις? Καθεσαι με σταυρωμενα χερια? Ποσες θα παρει σε ενα βραδυ? Τι οφελος θα εχει αμα δεν τολμας να μιλησεις επειδη εχεις φαει και 10 χυλοπιτες στην ζωη σου?

Εχω βαρεθει να βλεπω κοσμο, αντρες-γυναικες, να ψαχνονται αλλα η βραδια να ληγει αδοξα γιατι οι μεν γυναικες περιμενουν τους Τοπ5 (ποσες να ικανοποιησουν και αυτοι) οι δε αντρες προτιμουν να μεινουν με την ψευδαισθηση οτι "αυτος που δεν επαιξε, δεν εχασε"

ΥΓ. Αν και εδω θα ειχε ενδιαφερον ενα feedback απο τις κοπελες καθοτι τα συμπερασματα που βγαζουμε ειναι μονο υποθεσεις προς το παρον...αραγε αν ερχοταν να σας μιλησει καποιος που δεν ειναι στο Τοπ5 του μαγαζιου, εφοσον το Τοπ5 δεν ερχεται, πως θα αντιδρουσατε?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...