Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλά αυτός πρέπει να ήταν μαλάκας.. βλέπει ότι η κοπέλα συνοδεύεται και παρόλαυτα το παίζει γόης;

γενικά μου τη σπάνε κάτι τέτοια και οι κοπέλες το κάνουν, βλέπουν οτι ο άλλος είναι με άλλη και παρόλαυτα προσπαθούν να τον προκαλέσουν. Αυτά είναι καφρίλες και καραγκιοζιλίκια.. 

από τη στιγμή που η κοπέλα ήταν μαζί σου δε θα έπρεπε να τον αφορά

τέλος πάντων μαλάκες υπάρχουν παντού και μαλακισμένες επίσης

Ω ναι. Αυτό το σκηνικό τό'χω και πρόσφατο, την Παρασκευή. Στην δική μου παρέα ήταν πολλές κοπέλες που συνοδεύονταν. Στο διπλανό μας τραπέζι ήταν αντροπαρέα, 5-6 άντρες ηλικίας 40+. Κοίταζαν με λιγούρικα βλέμματα και όλη την ώρα ψιθύριζαν ο ένας στον άλλον, κάναν νοήματα και δείχναν τις κοπέλες της παρέας μου. Ντάξει, δεν έβλεπαν ότι τα κορίτσια είχαν και τ'αγόρια τους δίπλα; Ένας κόντεψε να κάνει και φασαρία (για να μην κάνει τον πήγαμε έξω βολτούλα να πάρει λίγο αέρα).

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αλλά γενικά οι ελεύθεροι κάντε λίγο παίχνίδι ρε παιδί μου 

τί ξένερωτα πράγματα είναι αυτά;

όλο ντροπές!! 

Ω ναι. Αυτό το σκηνικό τό'χω και πρόσφατο, την Παρασκευή. Στην δική μου παρέα ήταν πολλές κοπέλες που συνοδεύονταν. Στο διπλανό μας τραπέζι ήταν αντροπαρέα, 5-6 άντρες ηλικίας 40+. Κοίταζαν με λιγούρικα βλέμματα και όλη την ώρα ψιθύριζαν ο ένας στον άλλον, κάναν νοήματα και δείχναν τις κοπέλες της παρέας μου. Ντάξει, δεν έβλεπαν ότι τα κορίτσια είχαν και τ'αγόρια τους δίπλα; Ένας κόντεψε να κάνει και φασαρία (για να μην κάνει τον πήγαμε έξω βολτούλα να πάρει λίγο αέρα).

συνήθως οι άντρες σέβονται τους άλλους άντρες... και δεν κάνουν τέτοια γιατί δε θέλουν να τους κάνουν τα ίδια άλλοι

φαίνεται αυτοί ποτέ δεν είχαν κοπέλα οπότε δεν ήξεραν πως είναι να σου το κάνουν αυτό

• Like 1
Δημοσ.

4cd0b7c3fbfd8fca4c5240c8d50dbd16503b65ad

χαχαχαχαααχαχαχααχαχαχαχα τέλειο!!! 

το βάζω στον τοίχο μου

στο δωματίο θα το κάνω γιγαντοαφίσα

αστειεύομαι.. στο φουμπου εννοω

Δημοσ.

Αναμενομενες οι αποψεις των ελληνίδων!

Κρατούν σαν την θεα της δικαιοσύνης στο χέρι τη ζυγαριά, και μετρούν κινήσεις, υπολογίζουν αν θα κάνει ο άλλος στο μέλλον πράγματα γι'αυτές κλπ

:) :) :)

Φάτε ελληνίδες παίδες, θα περάσετε καλά, θα σας έχουν αεροπλάνο!!!!!!

Και προσοχή στη ζυγαριά και στη δικαιοσύνη, μη ξεφύγει τίποτε, και πεταξει κεφάλι ο άντρας, πανω απ'ολα τα δικαιωματα των γυναικων και φεμινισμος(κι ας μη το λενε ανοιχτα)

Καλά ξεμπερδέματα!

Σκέφτεσαι να κάνεις και παιδιά?

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτεσαι να κάνεις και παιδιά?

Σίγουρα όχι με ελληνίδα.   :P

• Like 5
Δημοσ.

εγω μπηκα για να διαβασω συμβουλες στο θρεντ,νομιζα ηταν FAQ για φακ...κατεληξα με 4 αστειες εικονες τελικα

Not bad

• Like 1
Δημοσ.

Αρα οι πλειοψηφια εξ ημων που δεν μπορουμε να το εχουμε αυτο, φοβουμενοι την απορριψη δεν δοκιμαζουν καν παρα μονο στα σιγουρα - γιατι σου εχουν περασει την αποψη οτι μια απορριψη=καταστροφη=εισαι για τα σκουπιδια, προκειμενου να μαθεις στην ζωη σου να μην απλωνεις χερι και να ειναι ΟΛΑ για τους ΛΙΓΟΥΣ

Δε θα το τραβούσα τόσο όσο έγραψες παραπάνω (ότι δλδ αυτά είναι κατά κάποιο τρόπο "κατευθυνόμενα") αλλά αυτό είναι 100% αλήθεια, κι εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου νωρίτερα ("αφού γαμημένε έχεις μάθει να περπατάς παρά τις τούμπες που έφαγες σα μωρό, δεν καταλαβαίνεις ότι το να κολώνεις γιατί φοβάσαι την αποτυχία απλά is holding you back?").

Ο Pistorius (ας αφήσουμε τη δίκη είναι άσχετη με τη συζήτηση) έγινε γνωστός σ' όλο τον πλανήτη και ζει κάνοντας extreme sports και πηδώντας μοντέλα χωρίς να έχει πόδια επειδή δεν άκουσε κανέναν να του λέει ότι θα πάρεις τον πούλο γιατί είσαι ανάπηρος. Απλά διαβάστε λίγο τι έκανε στα παιδικά του χρόνια, εκεί που οι περισσότεροι απο μας θα κλαψουρίζαμε στο σπίτι και θα ψάχναμε να βρούμε αποδοχή με το να γίνουμε raid leader στο WoW όπου δε μας ξέρει κανείς.

Οπότε, παρόλο που πλέον μας πήρανε τα χρόνια και δε μπορείς να υπολογίζεις ότι ο άλλος που σε διαβάζει έχει δει τον κύκλο των χαμένων ποιητών, carpe the fucking diem και πήγαινε να της μιλήσεις.

Την πρώτη φορά ever που πήγα να μιλήσω σε κοπέλα στο άσχετο, αμούστακο παιδαρέλι κι έτσι, η φάση πήγε ως εξής.

Καθόταν σε μπαρακι απέναντί μου σε άλλο τραπέζι. Την έβλεπα και ήθελα να της μιλήσω. Κόλωνα. Έλεγα θα πάω όταν τελειώσει το τραγούδι. Και μετά το άλλο τραγούδι. Και μετά το άλλο. Μετά κατάλαβα ότι έτσι δε θα πήγαινα να της μιλήσω ποτέ οπότε θα έπρεπε να το χειριστώ διαφορετικά γιατί αν πάω σπίτι μου ξέροντας πως μπορούσα να κάνω κάτι αλλά κόλωσα, οτι κι αν λέω στους άλλους ο εαυτός μου θα ξέρει την αλήθεια και η αλήθεια θα είναι πως ήμουν δειλός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να με πει δειλό και να 'χει δίκιο.

Ποιό είναι το πρόβλημά σου φίλε μου λέω; Ότι θα πας εκεί και δε θα ξέρεις τι να πεις και θα αισθάνεσαι ν' ανοίξει η γή και να σε καταπιεί. Και η ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου δε σου επιτρέπει να τον δεις να ταπεινώνεται έτσι. Βασικά δηλαδή ο φόβος σου σε κρατάει πίσω, και είναι τόσο δυνατός και η απειλή της αποτυχίας τόσο άμεση που δύσκολα θα τον κουμαντάρεις. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.

ΟΚ, αφού δυσκολεύομαι να τον αντιμετωπίσω στα ίσια... να τον κάνω να δουλέψει για μένα. Λοιπόν, μόλις τελειώσει το κομμάτι θα σηκωθείς από τη γαμημένη καρέκλα σου και θα πας μπροστά της. Αυτό είναι όλο το σχέδιο. Θα το κάνεις πριν καταλάβεις τι έγινε, ούτε 5 δευτερόλεπτα δε θα χρειαστεί. Και μετά θα έχεις δύο επιλογές: ή θα της μιλήσεις με το γνωστό κίνδυνο να φανείς καραγκιόζης, ή δε θα της μιλήσεις και σίγουρα θα φανείς καραγκιόζης.

Αυτό ήταν καταλυτικό. Το κομμάτι τελείωσε, σηκώθηκα απ' τη θέση μου και πήγα μπροστά της. Κι επειδή η τρομακτική επιλογή να ανοίξω το στόμα μου ξαφνικά έγινε λιγότερο τρομακτική από την εναλλακτική να μην το ανοίξω (thanks Asimov -- όποιος νομίζει ότι η λογοτεχνία sci-fi είναι πίου πίου τα ρομποτάκια απλά δεν έχει ιδέα τι χάνει), το άνοιξα και της μίλησα και κοίτα να δεις, μου απάντησε. Και κάθησα και μιλήσαμε και πολύ το ευχαριστήθηκα και στο τέλος δεν έγινε τίποτα αλλά εγώ ένοιωθα ότι αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα ήταν για μένα ακόμα καλύτερο από το να ερχόταν μόνη της να μου πεις "αγόρι, μου αρέσεις".

Η μέθοδος σκάσε και κολύμπα μπορεί να μην είναι η κατάλληλη για όλους, αλλά διάολε αν δεν ήταν κατάλληλη για πολλούς δε θα είχε μείνει και ρητό.

Κι ένα ακόμα bonus από Game of Thrones που είναι και της μόδας.

- “Bran thought about it. 'Can a man still be brave if he's afraid?'

- 'That is the only time a man can be brave,' his father told him.”

Θα σου πω τι κανω απο τη μερια μου μηπως και καταλαβεις τι παιζει με πολλους (πλεον και ευτυχως δηλαδη). Ποτε μα ποτε δεν πλησιαζω καποια για να κανω μαλακιες προκειμενου να την εντυπωσιασω για να την κερδισω. Ποτε ομως. Αυτο που θελω να μαθω σαν πρωτη φορα ειναι αν θα μου αρεσει αυτη και δεν θα κανω εγω κινησεις εντυπωσιασμου, εγω θα ειμαι ετσι οπως ειμαι κανονικα. Προφανως και περισσοτερο ενθουσιασμενος σαν πρωτη επαφη αλλα το ζητημα ειναι οτι δεν θα κανω κατι παραπανω για να κανω αυτην να νιωσει καπως. Στο κατω κατω της γραφης δεν την ξερω και απο πριν, μπορει να ειναι κανενα νουμερο ή κανενα αρρωστημενο μυαλο ας πουμε. 

Δε συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, αλλά πάνω σ' αυτό: εντάξει, στην αρχή όταν υπάρχει και ενθουσιασμός κλπ πάντα κάνεις το κάτι παραπάνω, αλλά προσωπικά δε θα έκανα ποτέ κάτι που δεν είμαι εγώ. Τι νόημα έχει να ρίξεις κάποιον δείχνοντάς του βιτρίνα που δε σε αντιπροσωπεύει; Αργά ή γρήγορα θα φανεί πως η βιτρίνα δεν είναι αντιπροσωπευτική του μαγαζιού, ο πελάτης θα ξενερώσει και θα φύγει. Κι αν από την άλλη αυτό που ψάχνεις είναι απλά το σεξ, το να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες έτσι κι αλλιώς είναι αντιπαραγωγικό. Βρες κάποια άλλη που κι αυτή ψάχνει το ίδιο να γίνετε τα καλύτερα fuck buddies.

Επίσης, αγόρια και κορίτσα, κάντε παιχνίδι και κάτω απ'το τραπέζι ;)

Kinky... ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Δε συμφωνώ με όλα όσα έγραψες, αλλά πάνω σ' αυτό: εντάξει, στην αρχή όταν υπάρχει και ενθουσιασμός κλπ πάντα κάνεις το κάτι παραπάνω, αλλά προσωπικά δε θα έκανα ποτέ κάτι που δεν είμαι εγώ. Τι νόημα έχει να ρίξεις κάποιον δείχνοντάς του βιτρίνα που δε σε αντιπροσωπεύει; Αργά ή γρήγορα θα φανεί πως η βιτρίνα δεν είναι αντιπροσωπευτική του μαγαζιού, ο πελάτης θα ξενερώσει και θα φύγει. Κι αν από την άλλη αυτό που ψάχνεις είναι απλά το σεξ, το να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες έτσι κι αλλιώς είναι αντιπαραγωγικό. Βρες κάποια άλλη που κι αυτή ψάχνει το ίδιο να γίνετε τα καλύτερα fuck buddies.

Που δεν συμφωνουμε δηλαδη? Εγω τι εγραψα? 

Δημοσ.

Που δεν συμφωνουμε δηλαδη? Εγω τι εγραψα? 

Εσύ έγραψες (στην άλλη παράγραφο που δεν έκανα quote) ότι δεν δίνεις μέχρι να δεις ότι "αξίζει" (δηλαδή, το μεταφράζω εγώ, και δες το αυτό με τη γενική έννοια, ότι θα "πάρεις" αντίστοιχα). Εγώ πιστεύω ότι ο άλλος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου και δίνω (έδινα, τώρα πια άλλη φάση) αυτό που είμαι μέχρι να διαπιστώσω ότι δεν το αξίζει (ή να διαπιστώσει η κοπέλα πως δεν της κάνει, works both ways).

Δε θα ήταν ξενέρωτο να βαστάς πισινές και συ και ο άλλος και να μπορούσατε να έχετε μια γαμάτη σχέση από την αρχή και να μην το κάνετε;

• Like 1
Δημοσ.

Defacer θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου λέγοντας πως από το να  δίνουμε κομμάτι του εαυτού μας δεξιά και αριστερά και να τρώμε φώλες,στο τέλος το λες και λίγο "απελπίστηκα και κλείστηκα στον εαυτό μου" ή "μισω τις ελληνίδες" φάση.

Δημοσ.

Εσύ έγραψες (στην άλλη παράγραφο που δεν έκανα quote) ότι δεν δίνεις μέχρι να δεις ότι "αξίζει" (δηλαδή, το μεταφράζω εγώ, και δες το αυτό με τη γενική έννοια, ότι θα "πάρεις" αντίστοιχα). Εγώ πιστεύω ότι ο άλλος είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου και δίνω (έδινα, τώρα πια άλλη φάση) αυτό που είμαι μέχρι να διαπιστώσω ότι δεν το αξίζει.

Δε θα ήταν ξενέρωτο να βαστάς πισινές και συ και ο άλλος και να μπορούσατε να έχετε μια γαμάτη σχέση από την αρχή και να μην το κάνετε;

No, οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου. Αν εσυ λειτουργεις ετσι μαγκια σου αλλα εγω δεν "ξοδευω" ρε παιδι μου σε κατι που πιθανος δεν αξιζει. Σαν το γουρουνι στο σακι ενα πραγμα. Try before you buy φαση και επειδη μιλαμε για χρονο και ουσια σιγουρα δεν βαζω το χερι στην τσεπη ετσι αλογιστα. Δεν περιμενω να παρω κατι απο αυτην εκτος απο την αποδειξη οτι απλα αξιζει την προσοχη μου και το χρονο μου, αυτο μονο. Δεν περιμενω να παρω 10 για να δωσω 10 αν εκει παει το μυαλο σου. 

Δημοσ.

@Valerie

Εντάξει ρε συ, υπάρχει και μέση λύση από το κομμάτι του εαυτού σου.

Έχω ένα κολλητό που έβαλε χιλιάρικα για την ανακαίνιση του σπιτιού της δικιάς του όπου μένανε μαζί μετά από ~1 χρόνο σχέση. Τώρα πια δεν είναι μαζί (απλά it didn't work out, μην ακούσω τζάμπα μαλακίες). Φόλα θα πεις, αλλά το έκανε εν γνώσει του και no hard feelings. Εγώ δε θα το έκανα αυτό.

Αλλά για να το θέσω λίγο διαφορετικά: αυτή τη στιγμή στη ζωή μου με το μυαλό που κουβαλάω πιστεύω πως σε μια σχέση το σωστό είναι να φέρεσαι έτσι κι έτσι. Το αν ξέρεις ότι ο άλλος αξίζει ή όχι δεν το αλλάζει αυτό -- απλά αν δεν αξίζει δε θέλεις να είσαι σ' αυτή τη σχέση. Όσο διάστημα όμως επιλέγω να είμαι θα κάνω αυτό που θεωρώ καλύτερο. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν ξέρεις το ποιόν του άλλου για να φέρεσαι "λιγότερο καλά" απ' όσο ξέρεις και μπορείς, γιατί στην τελική δε θα επιτρέψω στο ποιόν του άλλου να καθορίσει το δικό μου ποιόν.

Άποψή μου πάντα.

No, οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου. Αν εσυ λειτουργεις ετσι μαγκια σου αλλα εγω δεν "ξοδευω" ρε παιδι μου σε κατι που πιθανος δεν αξιζει. Σαν το γουρουνι στο σακι ενα πραγμα. Try before you buy φαση και επειδη μιλαμε για χρονο και ουσια σιγουρα δεν βαζω το χερι στην τσεπη ετσι αλογιστα. Δεν περιμενω να παρω κατι απο αυτην εκτος απο την αποδειξη οτι απλα αξιζει την προσοχη μου και το χρονο μου, αυτο μονο. Δεν περιμενω να παρω 10 για να δωσω 10 αν εκει παει το μυαλο σου. 

Οι πιθανότητες είναι "πάντα" εναντίον σου. Ας πούμε παλιότερα που είχα μακρύ μαλλί έβλεπα μια κοπέλα και μου άρεσε. Στατιστικά out of my ass μόνο από το μαλλί ένα 80% των γυναικών με κόβει κατευθείαν, άρα οι πιθανότητες είναι συντριπτικά εναντίον μου μόνο και μόνο απ' αυτό. Άρα; Να το πάω με τις πιθανότητες και να μείνω σόλο κλαρίνο;

For the laughs, είμαι ο από δεξιά. Έψησα τον κολλητό να βγάλουμε τη φωτό γιατί μπλα μπλα μπλα for the laughs, όποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα από τον κώλο του be my guest.

WWZ80mC.jpg

Αν εσύ το προτιμάς αλλιώς by all means κάντο όπως σου αρέσει. Απλά παρουσιάζω μια άλλη άποψη: anything that is worth doing is worth doing well.

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ το σκεφτεσαι τελειως διαφορετικα ομως, λες οτι βλεπεις καποια, σου αρεσει και αυτοματα βγαζεις το συμπερασμα οτι οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου. Πας δηλαδη ηδη με την ψυχολογια οτι πρεπει να κανεις κατι για να γινεις περισσοτερο ελκυστικος στα ματια της. Αυτο για εμενα δεν υπαρχει. Βλεπω καποια, μου αρεσει, θα παω να δω απο κοντα αν περα απο την εμφανιση μου αρεσει και αλλιως. 

Με τον παραπανω τροπο εχω γλιτωσει απειρο χρονο και ουσια απλα κολυμπωντας μεσα στα σκατα προσπαθοντας να διαλεξω κατι που ειναι καλο για εμενα και συνεπως και γι αυτην. Το να ξοδευομαι για εμενα δεν υπαρχει ουτε καν σαν θεωρια. Προτιμω να ειμαι μονος παρα να ειμαι ντε και καλα με καποια που απλα δεν ειναι για εμενα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...