Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα αρχικα καταλαβαινεις αμα κάνει κέφι την παρέα σου , της προτεινεις να βγειτε αλλα οχι μονοι , με παρέα. Στη συνέχεια μπορεις με κάποιο τροπο να δεις αμα γουστάρει να μεινετε μονοι σας ή απλα καμια μέρα μπορεις να της προτεινεις να βγειτε και οι 2 σας αν βλεπεις οτι έχετε επικοινωνια. Αν αρνειται ή βαριεται ή στην βγαλει με χαζες δικαιολογιες ε δεν γουστάρει ή ειναι οτι να ναι.

Τωρα στο καμακι ή οταν δεν την ξέρεις την άλλη ειναι πολυ τυφλο το παιχνιδι. Σαν να παιζεις τζοκερ και αν σου κατσει ... και το χειροτερο απο ολα δεν ειναι αυτο σιγα το πράγμα στην τελικη να πας να μιλήσεις στην άλλη τι θα σου κανει? ισα ισα μπορεις να την αιφνιδιάσεις κιολας. Αλλα θα σκεφτει οτι το ιδιο κάνεις και σε άλλες και θα σταμπαριστεις ακομα και αν δεν εισαι τέτοιος τυπος.

φιλε μπορω να ρωτησω τι ηλικια εχεις και για ποιας ηλικιας κοπελες μιλας;   Δε το λεω ειρωνικα αλλα παιζει μεγαλο ρολο η ηλικια..αλλιως τη πεφτεις σε κοπελα που μολις χωρισε πχ. και αλλιως αν ειστε και οι 2 15χρονα και παιζετε μπουκαλα..

Με τις μεγαλυτερες κοπελες (25 και πανω ξερω γω) ποτε δε λες να βγειτε με παρεα γιατι 1. Αν της ζητησεις να βγειτε με παρεα φενεσε κοτα, γιατι να βγεις με παρεα και οχι οι 2 σας να γνωριστειτε καλυτερα; Αν δε σε γουσταρει θα πει οχι, αλλα και με παρεα να βγειτε δε θα σου δινει σημασια, δηλαδη παλι χ θα φας. 2.  Αν εννοεις να βγειτε να γνωρισει τους φιλους σου τοτε παλι λαθος -αν καταλαβει οτι θελεις να γνωρισει τους φιλους σου θα νομιζει οτι τη θεωρεις σιγουρη και οτι she's the one-μη φενεσε απελπισμενος και δωσε να καταλαβει οτι αυτη θα χασει και στα @@ σου κιολας. .  Και να τυχει να εισαι με παρεα τη πρωτη φορα που τη γνωρισεις παλι δε τη συστηνεις ουτε τη καλεις στο τραπεζι σου...απλα πας της μιλας για λιγο και παιρνεις το τηλ της, αν γουσταρει, για να τη παρεις αργοτερα να κλεισετε ραντεβου και μετα γυρνας στη παρεα σου...τωρα αν δε σου δινει σημασια και δε δειχνει ενδιαφερον οταν τις μιλας τοτε δε ζητας καν το τηλεφωνο-απλα λες χαρηκα και καλη σου μερα/νυχτα

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η θεωρία του alpha male μπορεί να είχε βάση πρίν 30-40 χρόνια, αλλά εμπειρικά πλέον μπορούμε να πούμε με ασφάλεια οτι το Alpha Male της σύγχρονης εποχής είναι αυτό που θα έχει τα μπικικίνια και μόνο.

KONTOMHNAS.jpg

Πέρα απο αυτό πάντως, έχω δεί όμορφες γυναίκες να επιλέγουν μέτριους αντικειμενικά άντρες, οπότε και πάλι δεν ισχύουν απόλυτα οι διάφορες θεωρίες που ειπώθηκαν. Ίσως στις μικρότερες ηλικίες ναι, αλλά απο κάποιο σημείο και μετά η γυναίκα κοιτάει και άλλα πράγματα.

Δημοσ.

Αναμενομενες οι αποψεις των ελληνίδων!

Κρατούν σαν την θεα της δικαιοσύνης στο χέρι τη ζυγαριά, και μετρούν κινήσεις, υπολογίζουν αν θα κάνει ο άλλος στο μέλλον πράγματα γι'αυτές κλπ

:) :) :)

Φάτε ελληνίδες παίδες, θα περάσετε καλά, θα σας έχουν αεροπλάνο!!!!!!

Και προσοχή στη ζυγαριά και στη δικαιοσύνη, μη ξεφύγει τίποτε, και πεταξει κεφάλι ο άντρας, πανω απ'ολα τα δικαιωματα των γυναικων και φεμινισμος(κι ας μη το λενε ανοιχτα)

Καλά ξεμπερδέματα!

Δημοσ.

Το θρεντ ξεκίνησε απο το πως να τις κατακτήσετε και έχει φτάσει στο πως να κρατήσετε τη σχέση σας πλέον...

Αμφότεροι , ψάξτε συνταγή , υπάρχει. Κάνατε τα συναισθήματα μαθηματικά. Πάλι. =p

Κατατα γελάει ο κόσμος.

Όλοι μιλάνε για τα πρόβλημα και τα τραύματα τους.

Βασικά, ψυχανάλυση εχει καταντήσει...

Δημοσ.

Θα σου πω τι κανω απο τη μερια μου μηπως και καταλαβεις τι παιζει με πολλους (πλεον και ευτυχως δηλαδη). Ποτε μα ποτε δεν πλησιαζω καποια για να κανω μαλακιες προκειμενου να την εντυπωσιασω για να την κερδισω. Ποτε ομως. Αυτο που θελω να μαθω σαν πρωτη φορα ειναι αν θα μου αρεσει αυτη και δεν θα κανω εγω κινησεις εντυπωσιασμου, εγω θα ειμαι ετσι οπως ειμαι κανονικα. Προφανως και περισσοτερο ενθουσιασμενος σαν πρωτη επαφη αλλα το ζητημα ειναι οτι δεν θα κανω κατι παραπανω για να κανω αυτην να νιωσει καπως. Στο κατω κατω της γραφης δεν την ξερω και απο πριν, μπορει να ειναι κανενα νουμερο ή κανενα αρρωστημενο μυαλο ας πουμε. 

Το αν θα κανω πραγματα γι αυτην απλα ειναι στο χερι της να μου αποδειξει με τον τροπο της και το χαρακτηρα της αν αξιζει να κανω εγω πραγματα γι αυτην γιατι το να χαλαω χρονο και ουσια σε μια μαυρη τρυπα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι αυτη δε θα λαβει το παραμικρο απο εμενα (περα απο το ενδιαφερον μου για αρχη) μεχρι να μπορεσει να αποδειξει οτι εχει τις καταλληλες βασεις και για περισσοτερα. Αρα λοιπον καλο μου κοριτσι μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα οτι ο αλλος δεν θελει να κανει πραγματα για εσενα ή ειναι τεμπελης ή οτιδηποτε. Μπορει πραγματι να παιζει και αυτο αλλα ψαξε το και λιγο παραπερα...ισως απλα να θεωρει ο αλλος οτι απλα δεν το αξιζεις. 

Απ το πρώτο ποστ λέω ότι προτιμώ ο άλλος να είναι ο εαυτός του οπότε κινήσεις εντυπωσιασμού κτλ μην τα λες σε μένα. Πόσο  δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι απλά θέλουμε να μας ΜΙΛΗΣΕΤΕ πρώτοι και απλά να κάνετε συζήτηση και να προτείνετε να βγούμε, όχι να μας τάξετε τον ουρανό με τα άστρα. 

Ότι γράφω ο καθένας το παίρνει και βγάζει το δικό του κόμπλεξ χωρίς ουσιαστικά να διαβάζετε αυτά που γράφω απλά να πείτε τον πόνο σας, in that case μη με κάνετε quote.

Πέραν αυτού, προφανώς και δε θα δίνεις πράγματα με το καλημέρα σας, προφανώς και θα πρέπει να αποδειχθεί και απ τις δυο μεριές (αν και είμαι περισσότερο fan του παράγοντα "έρωτας").

Παραπέρα  cba, λέω τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά, δεν έχει νόημα. Όταν τα επεξεργαστείτε ξαναμιλάμε...

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά, μιλήστε στις γυναίκες. Μην τις αφήνεται ετςι.

έχω βαρεθεί να τις βλέπω με πακέτα σοκολάτας στο express lane του βασιλοπουλου

XD

• Like 3
Δημοσ.

Εμενα μου την δινουν τα λιγουρια...

Αυτους που τους τρεχουν τα σαλια....

Χτες να καθομαι στο μπαρ με μια κοπελσ να πινουμε καφεδακι χαλαρα και να ερχεται εμας τυπας να καθεται ακριβος διπλα της και το χερι του στην καρεκλα της κοπελας να ακουμπαει. Λεω ρε μεγαλε βαλε μας και δαχτυλο.. Ελεος... Του λειπανε και δοντια...

Μαμω το μυαλο τους.. Ποτε δεν θα το κανα.. Ειδικα να μιλαω λες και μου εχω 5κιλα @@...

Οσο για τις γυναικες να ξερετε οτι ειναι ψηλα, γιατι ειμαστε σε μια τραμπαλα που στην αλλη ακρη ημαστε εμεις που τις σηκωσαμε.. Κουνηστε το κεφαλι σας και σηκοστε λιγο τα ποδια σας...

• Like 3
Δημοσ.

Όσο αγοράκια και κοριτσάκια είναι μπλεγμένα σε παιχνίδια εξουσίας (π.χ. "alpha male") και κοινωνικά στερεότυπα (π.χ. οι γυναίκες κάνουν αυτό ή αυτές τις δουλειές ή πληρώνει αυτός), τόσο αφενός θα διαιωνίζεται όλη η πολιτικοκοινωνική κατάσταση που βιώνουμε και αφετέρου θα ψάχνουν μάταια τον τρόπο να καβαλήσουνε το γαϊδούρι για να μην έχει κάτι να πει ο κόσμος. 

Επίσης, το θέμα του thread δείχνει πολλά... όποιος ψάχνει πως να κατακτήσει τότε δεν θέλει σύντροφο αλλά κατακτημένο ον.

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα μου την δινουν τα λιγουρια...

Αυτους που τους τρεχουν τα σαλια....

Χτες να καθομαι στο μπαρ με μια κοπελσ να πινουμε καφεδακι χαλαρα και να ερχεται εμας τυπας να καθεται ακριβος διπλα της και το χερι του στην καρεκλα της κοπελας να ακουμπαει. Λεω ρε μεγαλε βαλε μας και δαχτυλο.. Ελεος... Του λειπανε και δοντια...

Μαμω το μυαλο τους.. Ποτε δεν θα το κανα.. Ειδικα να μιλαω λες και μου εχω 5κιλα @@...

Οσο για τις γυναικες να ξερετε οτι ειναι ψηλα, γιατι ειμαστε σε μια τραμπαλα που στην αλλη ακρη ημαστε εμεις που τις σηκωσαμε.. Κουνηστε το κεφαλι σας και σηκοστε λιγο τα ποδια σας...

καλά αυτός πρέπει να ήταν μαλάκας.. βλέπει ότι η κοπέλα συνοδεύεται και παρόλαυτα το παίζει γόης;

γενικά μου τη σπάνε κάτι τέτοια και οι κοπέλες το κάνουν, βλέπουν οτι ο άλλος είναι με άλλη και παρόλαυτα προσπαθούν να τον προκαλέσουν. Αυτά είναι καφρίλες και καραγκιοζιλίκια.. 

από τη στιγμή που η κοπέλα ήταν μαζί σου δε θα έπρεπε να τον αφορά

τέλος πάντων μαλάκες υπάρχουν παντού και μαλακισμένες επίσης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...