Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α ρε τα κελεπουρια τις ελληνιδες, που τις κατηγορουν αδικα επειδη δεν καθονται σε μερικους.

Βολευει αυτη η εξηγηση. Δεν φταινε αυτες, φταινε ολοι οι αλλοι!

Live your myth in Greece παιδες.....

Ειπαμε, ο μαζοχισμος εχει γινει εθνικο σπορ.

Πλακα πλακα η αληθεια βρισκεται κάπου στην μέση , και εσυ δεν έχεις αδικο πάντως σε αυτα που γράφεις. 

Αλλα και οι αντιστοιχοι έλληνες άντρες μην νομιζεις οτι ειναι καλύτεροι ολο τσάμπα μαγκιά , καυχιούνται για το παραμικρο , και καλα εχουμε γνωριμιες σε μαγαζια και ξέρουμε την νύχτα και ολα αυτα. Οποτε και αυτές χαζεύουν. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

να είσαι όσο λιγότερος κομπλεξικός γίνεται.. 

αν γίνεται δηλαδή 

που δε γίνεται

αλλά λέμε τώρα

• Like 1
Δημοσ.

Πλακα πλακα η αληθεια βρισκεται κάπου στην μέση , και εσυ δεν έχεις αδικο πάντως σε αυτα που γράφεις. 

Αλλα και οι αντιστοιχοι έλληνες άντρες μην νομιζεις οτι ειναι καλύτεροι ολο τσάμπα μαγκιά , καυχιούνται για το παραμικρο , και καλα εχουμε γνωριμιες σε μαγαζια και ξέρουμε την νύχτα και ολα αυτα. Οποτε και αυτές χαζεύουν. 

Τα βάλαμε και με τους άντρες τώρα; 

Κάφροι υπάρχουν κι απ' τα δύο φύλα. Οι περισσότερο όμως είναι μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι.

Έτσι όπως τα περιγράφετε, όλοι μόνοι θα έπρεπε να ήμασταν.

• Like 1
Δημοσ.

Τα βάλαμε και με τους άντρες τώρα; 

Κάφροι υπάρχουν κι απ' τα δύο φύλα. Οι περισσότερο όμως είναι μια χαρά φυσιολογικοί άνθρωποι.

Έτσι όπως τα περιγράφετε, όλοι μόνοι θα έπρεπε να ήμασταν.

Εσυ τι εισαι τωρα άντρας ή γυναικα?

Δημοσ.

επίσης και το φλερτ μαθαίνεται... όπως όλα.. 

στην αρχή επόμενο είναι να είσαι άσχετος,, μετά σιγά σιγά όσο το εξασκείς γίνεσαι καλύτερος..

Δημοσ.

Fair enough, με καλυψες

Αυτη τη περιοδο τουλάχιστον. Πιο μετά δεν ξερω πως θα μου κάτσει ειναι και αναλογα τι φάση περνάς γενικοτερα σαν άνθρωπος. ;)

Δημοσ.

Ρε ποια λογικη και σκεψεις κλπ κλπ; Μη βαζετε ορια στους εαυτους σας που μετα θα μετανιωνετε!!

Ειναι κριμα ν μη κανεις μια κινηση που θες γιατι φοβασαι το τι θα εισπραξεις! Αν φοβασαι να μιλησεις σε μια κοπελα μεθαυριο μπορει να δισταζεις να παρεις και μια επαγγελματικη αποφαση πχ.

Ζηστε τις ζωουλες σας στο μαξιμουμ, ποτε δε ξερεις τι σου ξημερωνει. Τωρα μπορει καποιος να "φοβαται" ν ανοιχθει αλλα καποτε να θελει και να μη μπορει.

Χυλοπιτες θα φας, χυλοπιτες θα ριξεις! Μεσα στη ζωη ειναι κι η αποτυχια και η επιτυχια.

Ρισκαρε και λιγο και αμα δε σου βγει χεστηκε η φοραδα στ αλωνι, πας γι αλλα.

• Like 3
Δημοσ.

Οκ μπερδεύτηκα. Πάμε από την αρχή:

Είπες: θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει

Είπα: στους περισσότερους άντρες υπάρχει η... νοοτροπία του "Εάν δεν θέλει, τον μπούλο".

Είπες: Αυτοί οι άντρες δεν είναι στο target group μου

Εν ολίγης δεν λες ότι οι άντρες οι οποίοι δεν προτίθενται να κάνουν διάφορα για να σε κατακτήσουν δεν είναι στο target group σου;

Εν ολίγοις λέω ότι οι άντρες που δεν προτίθενται να κάνουν τα βασικά (να σου μιλήσουν πρώτοι να σου πουν να βγείτε κτλ) ενδέχεται να μην κάνουν πράγματα μετά, και οι άνθρωποι που δεν προτίθενται να κάνουν πράγματα μετά δεν είναι στο target group μου... Δε μου αρέσει να κρατάω μια σχέση μόνη μου, απλό. Been there, done that, didn't like it. 

• Like 1
Δημοσ.

Σου αρέσει να την κρατάει μόνος του ο άλλος. Got it

Γιατί ή εγώ ή αυτός; Ρε δεν πάτε καλά ψαχτείτε λίγο. What I'm saying is, αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, ούτε tryhards ο ένας ούτε ο άλλος όμως... Και για να σου λύσω την απορία δεν είναι εφικτό να μην κάνω πράγματα εγώ σε μια σχέση, και συνήθως τα δίνω όλα ακόμη και αν δε θα έπρεπε. Δεν περιμένω παρόλα αυτά να τα δώσει όλα και ο άλλος, αλλά όχι και να μην κάνει τα βασικά ή τίποτα απολύτως...

• Like 1
Δημοσ.

Ρισκαρε και λιγο και αμα δε σου βγει χεστηκε η φοραδα στ αλωνι, πας γι αλλα.

Σε ποιον τομεα της ζωης μας δουλευουμε ετσι?

Πλεον εχουμε μαθει να ειμαστε on the safe side παντου, ετσι συμφερει το συστημα, στα γκομενακια δεν θα ειμασταν?

Εγω λεω το κλασσικο, και οποιος θελει το παραδεχεται. 90% των αντρων, στο 50% απο τις γκομενες που τις "απορριπτουν" μπροστα στους φιλους τους, ενα κρεβατι το εκαναν αν δεν το μαθαιναν πολλοι

Για να μην σου πω το πιο απλο...ποσοι απο μας μιλαμε σε γκομενες στον δρομο πιο ανετα αν ειμαστε μονοι μας (και αρα δεν θα δει κανεις γνωστον μια ασχημη αντιδραση)

Ο λογος?

Η κοινωνια μας πλεον ειναι του φαινεσθαι και δεν εχει χωρο για τον Μεσο Ορο. Οπου μεσος ορος ειναι να φας χυλοπιτα την μια φορα, να εχεις και επιτυχια την αλλη

Η κοινωνια σε γκομενες, δουλεια, χρημα κτλ εχει χωρο μονο για τους Alpha Males (ετσι μας εχουν περασει το μηνυμα)

Πρεπει να εισαι Ο (κεφαλαιο ομικρον) επιβητορας που οι γκομενες σφαζονται στα ποδια σου, Ο golden boy, Ο υπερδημοφιλης, ο,ο,ο, κτλ

Αρα οι πλειοψηφια εξ ημων που δεν μπορουμε να το εχουμε αυτο, φοβουμενοι την απορριψη δεν δοκιμαζουν καν παρα μονο στα σιγουρα - γιατι σου εχουν περασει την αποψη οτι μια απορριψη=καταστροφη=εισαι για τα σκουπιδια, προκειμενου να μαθεις στην ζωη σου να μην απλωνεις χερι και να ειναι ΟΛΑ για τους ΛΙΓΟΥΣ

• Like 1
Δημοσ.

Το θρεντ ξεκίνησε απο το πως να τις κατακτήσετε και έχει φτάσει στο πως να κρατήσετε τη σχέση σας πλέον...

Αμφότεροι , ψάξτε συνταγή , υπάρχει. Κάνατε τα συναισθήματα μαθηματικά. Πάλι. =p

Κατατα γελάει ο κόσμος.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί ή εγώ ή αυτός; Ρε δεν πάτε καλά ψαχτείτε λίγο. What I'm saying is, αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου, ούτε tryhards ο ένας ούτε ο άλλος όμως... Και για να σου λύσω την απορία δεν είναι εφικτό να μην κάνω πράγματα εγώ σε μια σχέση, και συνήθως τα δίνω όλα ακόμη και αν δε θα έπρεπε. Δεν περιμένω παρόλα αυτά να τα δώσει όλα και ο άλλος, αλλά όχι και να μην κάνει τα βασικά ή τίποτα απολύτως...

Θα σου πω τι κανω απο τη μερια μου μηπως και καταλαβεις τι παιζει με πολλους (πλεον και ευτυχως δηλαδη). Ποτε μα ποτε δεν πλησιαζω καποια για να κανω μαλακιες προκειμενου να την εντυπωσιασω για να την κερδισω. Ποτε ομως. Αυτο που θελω να μαθω σαν πρωτη φορα ειναι αν θα μου αρεσει αυτη και δεν θα κανω εγω κινησεις εντυπωσιασμου, εγω θα ειμαι ετσι οπως ειμαι κανονικα. Προφανως και περισσοτερο ενθουσιασμενος σαν πρωτη επαφη αλλα το ζητημα ειναι οτι δεν θα κανω κατι παραπανω για να κανω αυτην να νιωσει καπως. Στο κατω κατω της γραφης δεν την ξερω και απο πριν, μπορει να ειναι κανενα νουμερο ή κανενα αρρωστημενο μυαλο ας πουμε. 

Το αν θα κανω πραγματα γι αυτην απλα ειναι στο χερι της να μου αποδειξει με τον τροπο της και το χαρακτηρα της αν αξιζει να κανω εγω πραγματα γι αυτην γιατι το να χαλαω χρονο και ουσια σε μια μαυρη τρυπα δεν μου ειναι και πολυ ευχαριστο. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι αυτη δε θα λαβει το παραμικρο απο εμενα (περα απο το ενδιαφερον μου για αρχη) μεχρι να μπορεσει να αποδειξει οτι εχει τις καταλληλες βασεις και για περισσοτερα. Αρα λοιπον καλο μου κοριτσι μην βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα οτι ο αλλος δεν θελει να κανει πραγματα για εσενα ή ειναι τεμπελης ή οτιδηποτε. Μπορει πραγματι να παιζει και αυτο αλλα ψαξε το και λιγο παραπερα...ισως απλα να θεωρει ο αλλος οτι απλα δεν το αξιζεις. 

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...