Star_Light Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κανεις δεν γουσταρει να τρωει χυλοπιτες Το θεμα ειναι εκτιμας τον εγωισμο σου περισσοτερο απο τις επιθυμιες σου? Ειναι μια κοπελα, σου αρεσει, δεν δειχνει ομως σημαδια Βαζεις πιο ψηλα μην φας χυλοπιτα μπροστα στους φιλους σου (που να υποθεσω ολοι δεν εχουν φαει ποτε και η Ιρινα Σαικ χωριζει τον Κριστιανο Ροναλντο για παρτη τους, σωστα? ) και πληγωθει ο εγωισμος σου και δεν σε εκλεξουν Alpha Male του κοπαδιου απο την επιθυμια σου να γνωρισεις αυτο το κοριτσι? Αν ο στοχος σου ειναι να ριξεις οσα πιο πολλα γκομενακια μπορεις με 0 αποτυχιες τοτε απλα μιλα σε κοριτσια 2-3 level κατω απο σενα, πιθανοτατα θα το πετυχεις. Μπορει να χασεις την ευκαιρια για κατι καλυτερο, μπορει να μην γουσταρεις τοσο, αλλα τουλαχιστον εσυ και το εγω σου θα ειστε πολυ ευχαριστημενοι ΥΓ. Σου δινω παντως ενα point καθως βλεπω πολλες χυλοπιτες να φευγουν σβουριχτες. Πιστεψε με - αν και νομιζω το ξερεις και συ - αν η μεση Ελληνιδα/Ελληνας οταν την προσεγγιζει καποιος/καποια καθονταν να μιλησουν ευγενικα και χαμογελαστα για 5' και μετα τελος (ειναι πανευκολο μεσα σε 5' λεπτα ευγενικης χαζοσυζητησης να ξεκοψεις στον αλλο οτι τσαμπα προσπαθει) θα ειχες αλλη ανεση Απλα πολλες χυλοπιτες φευγουν στις μερες μας ταπεινωτικα και ο αλλος πλεον κολλαει να κανει κινηση Ναι βάζω την λογικη μου πλεον πιο πανω απο τις επιθυμιες μου.
N3k21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αν ο στοχος σου ειναι να ριξεις οσα πιο πολλα γκομενακια μπορεις με 0 αποτυχιες τοτε απλα μιλα σε κοριτσια 2-3 level κατω απο σενα, πιθανοτατα θα το πετυχεις. Μπορει να χασεις την ευκαιρια για κατι καλυτερο, μπορει να μην γουσταρεις τοσο, αλλα τουλαχιστον εσυ και το εγω σου θα ειστε πολυ ευχαριστημενοι Αν ο στόχος κάποιου είναι πράγματι αυτός, προσωπικά του συστήνω σερί sessions εντατικής Ψυχανάλυσης, ενώ αξίζει να εξεταστεί και το ενδεχόμενο λοβοτομής. 1
NickTG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μπα όχι δεν έχω τέτοια κόμπλεξ, όπως βολεύεται η καθεμιά. Πάντως τον θέλει πολύ, δεν παίζει Για πες. @katipie Μιας και βλέπω επέστρεψες στο θέμα δεν μου λύνεις και την απορία που μου άφησες?
defacer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Βασικα αρχικα καταλαβαινεις αμα κάνει κέφι την παρέα σου , της προτεινεις να βγειτε αλλα οχι μονοι , με παρέα. Στη συνέχεια μπορεις με κάποιο τροπο να δεις αμα γουστάρει να μεινετε μονοι σας ή απλα καμια μέρα μπορεις να της προτεινεις να βγειτε και οι 2 σας αν βλεπεις οτι έχετε επικοινωνια. Αν αρνειται ή βαριεται ή στην βγαλει με χαζες δικαιολογιες ε δεν γουστάρει ή ειναι οτι να ναι. Μόλις περιέγραψες τι κάναμε όταν είμασταν 16 χρονών. Φαντάζομαι σήμερα θα το κάνουν στα 13. Ξέχασες μόνο να πεις ότι άμα ξέρεις καμιά φίλη της μπορείς να τη ρωτήσεις να μάθει αν σε γουστάρει.
Star_Light Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Μόλις περιέγραψες τι κάναμε όταν είμασταν 16 χρονών. Φαντάζομαι σήμερα θα το κάνουν στα 13. Ξέχασες μόνο να πεις ότι άμα ξέρεις καμιά φίλη της μπορείς να τη ρωτήσεις να μάθει αν σε γουστάρει. Άντε ρε τοσο μπροστά ησουν στα 16? και τώρα πως χάλασες? μεσολάβησε τιποτα? 1
defacer Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Πολλά πράγματα, αλλά επειδή δε μπορώ να τα βάλω σε μια πρόταση μάλλον δύσκολα θα καταλάβεις. Επίσης, το νου σου μ' αυτή την τεχνική. Είναι τόσο εξελιγμένη που οι περισσότερες δε την ξέρουν και δε θα καταλάβουν ότι τους την πέφτεις. 1
Star_Light Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Ε καλα αμα η άλλη ειναι ψώνιο και νομιζει οτι επειδη της μιλάς σε μια κοινη παρέα (οχι στο δρομο) τοτε δεν ειναι δικο μου το προβλημα. Ισα ισα δικο σας ειναι και δικο της γιατι την κάνεις ακομα περισσοτερο ψωνιο οταν της δινεις σημασια σε άκυρα μέρη και της μιλάς και μετά αντε να κατέβει απο το καλάμι αυτη.
Aztec Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Το να γνωρίσεις από κύκλο είναι πιο εύκολο αλλά οι επιλογές περιορισμένες. 1
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οπως βλεπω, για πολλους ισχυει το 'παπουτσι απο τον τοπο σου κι ας ειν' και μπαλωμενο'. Να θυμαστε στο μελλον ομως, οταν περνάτε τα 'ελέη' στο πλευρό μιας ελληνίδας ότι 'ήθελέ στα και παθέστα'! Οσο κι αν μια φωνη τωρα μεσα, σας λεει οτι 'αυτό δεν μπορει να συμβει σε μένα'!
viper2005 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Οπως βλεπω, για πολλους ισχυει το 'παπουτσι απο τον τοπο σου κι ας ειν' και μπαλωμενο'. Να θυμαστε στο μελλον ομως, οταν περνάτε τα 'ελέη' στο πλευρό μιας ελληνίδας ότι 'ήθελέ στα και παθέστα'! Οσο κι αν μια φωνη τωρα μεσα, σας λεει οτι 'αυτό δεν μπορει να συμβει σε μένα'! Μεγάλη αλήθεια το αποπανω
Sova Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δάσκαλε που δίδασκες... Παίζει να εχεις κατακαεί από Ελληνίδα κι εσυ κι όσοι συμφωνούν μαζί σου.
Star_Light Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Αυτοι που λένε οτι δεν θέλουν ελληνιδες παιζει να τους δεις σε 2-3 χρονια ακομη και παντρεμενους αμα τους κάτσει καμια
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Α ρε τα κελεπουρια τις ελληνιδες, που τις κατηγορουν αδικα επειδη δεν καθονται σε μερικους. Βολευει αυτη η εξηγηση. Δεν φταινε αυτες, φταινε ολοι οι αλλοι! Live your myth in Greece παιδες..... Ειπαμε, ο μαζοχισμος εχει γινει εθνικο σπορ.
SilkyN Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Α ρε τα κελεπουρια τις ελληνιδες, που τις κατηγορουν αδικα επειδη δεν καθονται σε μερικους. Βολευει αυτη η εξηγηση. Δεν φταινε αυτες, φταινε ολοι οι αλλοι! Live your myth in Greece παιδες..... Ειπαμε, ο μαζοχισμος εχει γινει εθνικο σπορ. Oh, I'm sorry... Ξέχασα ότι όλοι οι άντρες της Ελλάδας είναι είτε μόνοι τους, είτε έχουν σχέση με κοπέλα από το εξωτερικό... Thanks for reminding me bro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις