Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού αυτή δεν είναι ατάκα για να σκαλώσει ο άλλος, μάλλον θα νόμιζε ότι τον κοροϊδεύεις.

το ύφος μου δεν ήταν περιπαικτικό μια χαρά κατάλαβε τι εννοούσα

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το καλυτερο για γνωριμιες ειναι να γινονται μεσω κοινης παρεας ωστε να ναι ο "στοχος" πιο ευκολα προσβασιμος..

Πολυ σωστο για Ελλαδα

Απο εξωτερικο ειλικρινα τους δινω το credit οτι το ανοιγμα της κουβεντας και μια τυπικη ευγενικη συνομιλια ειναι πολυ φυσιολογικο (οπως θα επρεπε) ακομα και αν δεν προχωρησει (αυτο νομιζω οτι ο decision maker απο τους 2 θα το εχει αποφασισει σε 30'' top)

Μου την σπαει η ξινιλα πολλων και αντρων και γυναικων οταν δεν ειναι της αρεσκειας τους αυτος που πλησιαζει.

Χρειαστηκε το θαρρος να ερθει να σου μιλησει (ειδικα οταν ειναι κοπελα 2χ) το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι ευγενικος/ευγενικη και ρε πουστη μου εκτος αν ειναι καμμενο μονοκυτταρο μεσα σε 5' θα καταλαβει αν τον/την παιρνει να συνεχισει.

Στο φιναλε εχεις φιλους/φιλες οπως και αυτος που σου μιλαει, κανε μια πασα.

Αλλα λιγη ευγενεια δεν θα σε σκοτωσει, ουτε απο τον θρονο σου θα πεσεις ουτε θα νομισει το μαγαζι οτι θα πατε στις τουαλετες

• Like 4
Δημοσ.

Πολυ σωστο για Ελλαδα

Απο εξωτερικο ειλικρινα τους δινω το credit οτι το ανοιγμα της κουβεντας και μια τυπικη ευγενικη συνομιλια ειναι πολυ φυσιολογικο (οπως θα επρεπε) ακομα και αν δεν προχωρησει (αυτο νομιζω οτι ο decision maker απο τους 2 θα το εχει αποφασισει σε 30'' top)

Μου την σπαει η ξινιλα πολλων και αντρων και γυναικων οταν δεν ειναι της αρεσκειας τους αυτος που πλησιαζει.

Χρειαστηκε το θαρρος να ερθει να σου μιλησει (ειδικα οταν ειναι κοπελα 2χ) το λιγοτερο που μπορεις να κανεις ειναι να εισαι ευγενικος/ευγενικη και ρε πουστη μου εκτος αν ειναι καμμενο μονοκυτταρο μεσα σε 5' θα καταλαβει αν τον/την παιρνει να συνεχισει.

Στο φιναλε εχεις φιλους/φιλες οπως και αυτος που σου μιλαει, κανε μια πασα.

Αλλα λιγη ευγενεια δεν θα σε σκοτωσει, ουτε απο τον θρονο σου θα πεσεις ουτε θα νομισει το μαγαζι οτι θα πατε στις τουαλετες

Ακριβως αυτη ειναι η μλκια με το καμακι. Να πρέπει να παρακαλας για πράγματα δεδομένα. Κανονικα θα έπρεπε και να σε σεβεται και να ειναι ευγενική αλλιως πούλο. 

Δημοσ.

Συμφωνω dkni σ αυτα που λες. Προσωπικα ποτε δεν εχω αποπαρει κανεναν κι ουτε αντιστοιχα, το χω εισπραξει. Στη τελικη αυτος που ρχεται να σου μιλησει δεν ερχεται να σε κραξει. Ωραια σε θεωρει και θελει να στο εκφρασει οποτε η ξινιλα ειναι τελειως ακυρη.

Βεβαια παιζει ρολο και το πως θα το πει ο αλλος.. Αν εισαι δηλαδη μια νορμαλ κοπελιτσα που δε γουσταρεις τις ξεπετες κι ερθει ν στο παιξει ο γαμιας που θα σου μαθει τα κολπα ε θα φαει χοντρο ακυρο.

Σ αυτο φυσικα παιζει ρολο και το τι μηνυματα περνας εσυ αλλα επειδη γενικα πολλες προσφερονται ευκολα, παιρνει η μπαλα και τις υπολοιπες..

Παντως ρε παιδια δε συζηταμε πολλα λιγο θαρρος να ρθετε να μας μιλησετε.. Εχει τυχει να μαι σε bachelor και να μου τη πεσει ενα τυπακι 19χρ. Το εκτιμησα που ενας 19χρονος ειχε το θαρρος να κανει αυτο που δε κανουν μεγαλυτεροι του.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω dkni σ αυτα που λες. Προσωπικα ποτε δεν εχω αποπαρει κανεναν κι ουτε αντιστοιχα, το χω εισπραξει. Στη τελικη αυτος που ρχεται να σου μιλησει δεν ερχεται να σε κραξει. Ωραια σε θεωρει και θελει να στο εκφρασει οποτε η ξινιλα ειναι τελειως ακυρη.

Βεβαια παιζει ρολο και το πως θα το πει ο αλλος.. Αν εισαι δηλαδη μια νορμαλ κοπελιτσα που δε γουσταρεις τις ξεπετες κι ερθει ν στο παιξει ο γαμιας που θα σου μαθει τα κολπα ε θα φαει χοντρο ακυρο.

Σ αυτο φυσικα παιζει ρολο και το τι μηνυματα περνας εσυ αλλα επειδη γενικα πολλες προσφερονται ευκολα, παιρνει η μπαλα και τις υπολοιπες..

Παντως ρε παιδια δε συζηταμε πολλα λιγο θαρρος να ρθετε να μας μιλησετε.. Εχει τυχει να μαι σε bachelor και να μου τη πεσει ενα τυπακι 19χρ. Το εκτιμησα που ενας 19χρονος ειχε το θαρρος να κανει αυτο που δε κανουν μεγαλυτεροι του.

Εκτιμηση και χυλοπιτα δεν πάνε μαζι. Εσυ γιατι δεν παιρνεις θάρρος να έρθεις να μιλήσεις?

Δημοσ.

Γιατι δεν πανε; Σου φαινεται δηλαδη παραλογο το να σκεφτει καποιος μπραβο στον μικρο εχει θαρρος, αλλα να μην ενδιαφερεται;

Εχω μιλησει ομως προτιμω τα πραγματα να γινονται πιο "παραδοσιακα".

Δημοσ.

Γιατι δεν πανε; Σου φαινεται δηλαδη παραλογο το να σκεφτει καποιος μπραβο στον μικρο εχει θαρρος, αλλα να μην ενδιαφερεται;

Εχω μιλησει ομως προτιμω τα πραγματα να γινονται πιο "παραδοσιακα".

Κοιτα για μένα ειτε η άλλη μου μιλουσε αποτομα και με χυλοπιτωνε ειτε μου μιλουσε ευγενικα και με χυλοπιτωνε το αποτελεσμα θα ηταν ακριβως το ιδιο. Απλα οταν εκτιμας κάποιον θες και να βγεις μαζι του να τον γνωρισεις καλυτερα να κανετε παρέα κτλπ δεν γινεται τωρα να λες τον εκτιμησα και με εντυπωσιασε που ηρθε να μου μιλησει αλλα τελικα τον απέριψα. Δεν στέκει

Δημοσ.

Θες να βγεις με καποιον/α και να τον/την γνωρισεις καλυτερα οταν σ αρεσει, αν οχι δεν εχει νοημα

Καποιες φορες παντως, οταν δεν εισαι και καφρος , ερχεσαι σε δυσκολη θεση σχετικα με το πως να πεις το οχι

Δημοσ.

Εγω χωνομαι σε κάποια μονο αν καταλαβω οτι ενδιαφέρεται πάντως. Δεν γουσταρω να τρωω χυλοπιτες. 

Και οτιδηποτε αλλο πιστευω ειναι υπερβολικη αισιοδοξια. Βλεπεις κάποια που σου αρέσει και της αρέσεις και εσυ? κανεις κίνηση. Προσεχεις που στοχεύεις. 

Δημοσ.

Εγω χωνομαι σε κάποια μονο αν καταλαβω οτι ενδιαφέρεται πάντως. Δεν γουσταρω να τρωω χυλοπιτες. 

Και οτιδηποτε αλλο πιστευω ειναι υπερβολικη αισιοδοξια. Βλεπεις κάποια που σου αρέσει και της αρέσεις και εσυ? κανεις κίνηση. Προσεχεις που στοχεύεις. 

μπορεις να φλερταρεις χωρις να το κανεις προφανες .  Αν δεις και ανταποκρινεται καλα τοτε το χοντραινεις.   Αυτο ισχυει για τις ντροπαλες. Οι μη ντροπαλες θα σου δειξουν ενδιαφερον απο μονες τους

Δημοσ.

μπορεις να φλερταρεις χωρις να το κανεις προφανες .  Αν δεις και ανταποκρινεται καλα τοτε το χοντραινεις.   Αυτο ισχυει για τις ντροπαλες. Οι μη ντροπαλες θα σου δειξουν ενδιαφερον απο μονες τους

Βασικα αρχικα καταλαβαινεις αμα κάνει κέφι την παρέα σου , της προτεινεις να βγειτε αλλα οχι μονοι , με παρέα. Στη συνέχεια μπορεις με κάποιο τροπο να δεις αμα γουστάρει να μεινετε μονοι σας ή απλα καμια μέρα μπορεις να της προτεινεις να βγειτε και οι 2 σας αν βλεπεις οτι έχετε επικοινωνια. Αν αρνειται ή βαριεται ή στην βγαλει με χαζες δικαιολογιες ε δεν γουστάρει ή ειναι οτι να ναι.

Τωρα στο καμακι ή οταν δεν την ξέρεις την άλλη ειναι πολυ τυφλο το παιχνιδι. Σαν να παιζεις τζοκερ και αν σου κατσει ... και το χειροτερο απο ολα δεν ειναι αυτο σιγα το πράγμα στην τελικη να πας να μιλήσεις στην άλλη τι θα σου κανει? ισα ισα μπορεις να την αιφνιδιάσεις κιολας. Αλλα θα σκεφτει οτι το ιδιο κάνεις και σε άλλες και θα σταμπαριστεις ακομα και αν δεν εισαι τέτοιος τυπος.

Δημοσ.

Κανεις δεν γουσταρει να τρωει χυλοπιτες

Το θεμα ειναι εκτιμας τον εγωισμο σου περισσοτερο απο τις επιθυμιες σου?

Ειναι μια κοπελα, σου αρεσει, δεν δειχνει ομως σημαδια

Βαζεις πιο ψηλα μην φας χυλοπιτα μπροστα στους φιλους σου (που να υποθεσω ολοι δεν εχουν φαει ποτε και η Ιρινα Σαικ χωριζει τον Κριστιανο Ροναλντο για παρτη τους, σωστα? ) και πληγωθει ο εγωισμος σου και δεν σε εκλεξουν Alpha Male του κοπαδιου απο την επιθυμια σου να γνωρισεις αυτο το κοριτσι?

Αν ο στοχος σου ειναι να ριξεις οσα πιο πολλα γκομενακια μπορεις με 0 αποτυχιες τοτε απλα μιλα σε κοριτσια 2-3 level κατω απο σενα, πιθανοτατα θα το πετυχεις. Μπορει να χασεις την ευκαιρια για κατι καλυτερο, μπορει να μην γουσταρεις τοσο, αλλα τουλαχιστον εσυ και το εγω σου θα ειστε πολυ ευχαριστημενοι

ΥΓ. Σου δινω παντως ενα point καθως βλεπω πολλες χυλοπιτες να φευγουν σβουριχτες. Πιστεψε με - αν και νομιζω το ξερεις και συ - αν η μεση Ελληνιδα/Ελληνας οταν την προσεγγιζει καποιος/καποια καθονταν να μιλησουν ευγενικα και χαμογελαστα για 5' και μετα τελος (ειναι πανευκολο μεσα σε 5' λεπτα ευγενικης χαζοσυζητησης να ξεκοψεις στον αλλο οτι τσαμπα προσπαθει) θα ειχες αλλη ανεση

Απλα πολλες χυλοπιτες φευγουν στις μερες μας ταπεινωτικα και ο αλλος πλεον κολλαει να κανει κινηση

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...