mathsrule Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αυτοί οι άντρες δεν είναι στο target group μου, sorry, και γενικά δεν αξίζουν προσοχής. "Το μπούλο εσείς", "την παλάμη σας" εμείς, simple as that. Δηλαδή μου λες ότι για να σε κατακτήσει ο άλλος θα τον βάλεις να περάσει από χίλια δυο καψώνια για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σου; Καταλαβαίνεις ότι αυτό πάει κόντρα σε όσα έλεγες πριν και επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας, ε;
katiepie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δηλαδή μου λες ότι για να σε κατακτήσει ο άλλος θα τον βάλεις να περάσει από χίλια δυο καψώνια για να ικανοποιήσει τον εγωισμό σου; Καταλαβαίνεις ότι αυτό πάει κόντρα σε όσα έλεγες πριν και επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας, ε; Αρχικά τα καψόνια από πού προέκυψαν; Εννοώ πολύ απλά ότι θα προτιμούσα να μου μιλήσει εκείνος, να μου προτείνει εκείνος να βγούμε, να ενδιαφερθεί και όχι να τα κάνω όλα μόνη μου. Διάβασε σωστά τι γράφω και μην βάζεις διάφορα από το μυαλό σου...Δεν έχω εγωισμό, δυστυχώς...
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πολυ σκακι η κατασταση.Θεωρια ανοιγματων εχει καταντησει το φλερτ 1
Antwni Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Πτήση Θεσσαλονίκη => Ρώμη. Ματιές με μια κοπέλα στην αίθουσα αναμονής, ματιά στην επιβίβαση (έχει καθήσει ήδη και έχω σταματήσει ακριβώς μπροστά της γιατί κάποιος φόρτωνε χειραποσκευές σε κείνο το σημείο και μόνο λατέρνα δεν είχε μέσα), μου χαμογελάει, της χαμογελάω. Πάω κάθομαι στη θέση μου, η πτήση ψιλοάδεια και αδικαιολόγητος δεν πάω να μιλήσω. Φτάνουμε Ρώμη, security check πριν βγεις από την πύλη, δυο ουρές μόνο οπότε περιμένεις. Είναι ακριβώς μπροστά μου. Συνεχίζω ο μαλάκας να μη μιλάω. Αμέσως πριν φτάσει η σειρά της για το check γυρνάει και μου λέει, "ποιός είναι ο τελικός σου προορισμός?". Με πιάνει απροετοίμαστο, ενστικτωδώς απαντάω "Λονδίνο, εσένα;". "Μιλάνο, κρίμα". Και προχωράει στο check. 1 - 0. Πραγματικά θα ήθελα να είχα μια φωτό της φάτσας μου σε κείνη τη φάση έτσι από περιέργεια... Δεν την ξαναείδα. Έστω να πω ένα ευχαριστώ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα τα δικά μου και μου έφτιαξε τη μέρα. Αυτό εννοείς ε; χαχαχα και εγώ έχω παρόμοιες στιγμές σε πλοίο που έχω ταξιδέψει-ταξιδεύω συνήθως... Μια μάλιστα στιγμή (που μου ήρθε μόλις τώρα), να κάθεται μια ωραία κοπέλα από πίσω μου (αεροπορικές), στην ηλικία μου πάνω κάτω και να πηγαίνω στο κατάστρωμα,έξω (2-3 φορές), για τσιγάρο.Όποτε επέστρεφα και ξανακαθόμουν στην θέση μου, κοιταζόμασταν...στο τέλος λίγο πριν ξαπλώσω (γιατί έβλεπα ταινία) την βλέπω να διαβάζει ένα βιβλίο...ήθελα να της πω ''τι διαβάζεις'' για να ανοίξω συζήτηση αλλά κώλωσα απίστευτα... Ρε ξεκολλάτε από την katiepie katiepie είσαι για ένα ποτάκι απόψε? 1
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι γυναικες οσα πιο πολλά λενε για τον εαυτο τους να ξέρετε θα ισχυουν τα μισά και ΑΝ. Εχω μια φιλη που μου έλεγε οτι χωρισε με τον δικο της επειδη κουράστηκε λεει να δινει μονο αυτη στο μεταξυ η τυπισσα έχει τρελο γελιο γιατι ουτε ποτε οταν έχουμε βγει έχουμε πάει σε μέρος που έχω προτεινει εγώ παμε μονο στα δικά της , οποτε θέλει στέλνει και έχει κεφι για έξοδο , οποτε θέλει φεύγει τωρα πως αυτο το άτομο έδωσε πολλα στον πρώην της και κουραστηκε κιολας ενας θεος το ξέρει χαχαχαχ γενικα γυναικα που μιλάει πολυ για τον εαυτο της παιζει να ειναι νούμερο.
margaritagr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδες προφανως δεν υπαρχει στανταρντ τροπος ... Καθε γυναικα, οπως και καθε αντρας εχει το δικο του χαρακτηρα και θελει αλλη προσεγγιση. Μια γυναικα μπορει να γουσταρει αυτον που θα της την πεσει στα ισια ενω αλλη να νιωσει αβολα.. Το καλυτερο για γνωριμιες ειναι να γινονται μεσω κοινης παρεας ωστε να ναι ο "στοχος" πιο ευκολα προσβασιμος.. 2
Valerie_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 που λέτε εγώ μια φορά είχα κάνει την εξής υπερκαφρίλα να το πω; δεν ξέρω,αλλά να είστε επιεικείς οκ; ήμουν στο αμάξι και είχε φοβερή κίνηση εξ αιτίας ενός λεωφορείου που είχε μείνει στην οδό λαγκαδά. έχω σταμπάρει έναν τύπο από πριν με μεγάλου κυβισμού μηχανή και σε κάποια φάση όταν κάθεται η φάση και είμαστε δίπλα δίπλα,ανάμεσα στο σταμάτα ξεκίνα και στο πρώτη δευτέρα του λέω συγνώμη να σου πω κάτι; μου λέει παρακαλώ (ξαφνιασμένο ύφος) Βρε αγόρι μου πες στη μητέρα σου ένα μπράβο από μένα,πες της μπράβο,όοοοχι,μπράβο! και την ώρα που το λέω τον δείχνω. εντάξει ξέρω χοντρό και καφρίλα αλλά δεν ήταν τόσο όσο ακούγεται,ήταν πιο φάση χιουμοριστικό γιατί του το πα με χαμόγελο κλπ. νομίζω δεν θα ξεχάσω το ύφος του ποτέ. 2
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ενδιαφέρουσα ιστορια. Έχει καμια άλλη / κανεις τίποτα ???
slipknot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εχει πλακα το υφος τους αν πχ στο δρομο κατεβασεις το παραθυρο και τους πεις τιποτα χαριτωμενο. Κατι αναμεσα σε σοκ και γουατ δε φακ ειναι που λέτε εγώ μια φορά είχα κάνει την εξής υπερκαφρίλα να το πω; δεν ξέρω,αλλά να είστε επιεικείς οκ; Βρε αγόρι μου πες στη μητέρα σου ένα μπράβο από μένα,πες της μπράβο,όοοοχι,μπράβο! και την ώρα που το λέω τον δείχνω. 8
mathsrule Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Αρχικά τα καψόνια από πού προέκυψαν; Εννοώ πολύ απλά ότι θα προτιμούσα να μου μιλήσει εκείνος, να μου προτείνει εκείνος να βγούμε, να ενδιαφερθεί και όχι να τα κάνω όλα μόνη μου. Διάβασε σωστά τι γράφω και μην βάζεις διάφορα από το μυαλό σου...Δεν έχω εγωισμό, δυστυχώς... Οκ μπερδεύτηκα. Πάμε από την αρχή: Είπες: θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει Είπα: στους περισσότερους άντρες υπάρχει η... νοοτροπία του "Εάν δεν θέλει, τον μπούλο". Είπες: Αυτοί οι άντρες δεν είναι στο target group μου Εν ολίγης δεν λες ότι οι άντρες οι οποίοι δεν προτίθενται να κάνουν διάφορα για να σε κατακτήσουν δεν είναι στο target group σου;
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 χαχαχαχαχχα αξιζε τον κοπο που έμεινα μέσα τελικά αποψε
slipknot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τώρα μου πλήγωσες τα feelings μου Αφού αυτή δεν είναι ατάκα για να σκαλώσει ο άλλος, μάλλον θα νόμιζε ότι τον κοροϊδεύεις.
caution Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Slip μήπως έχεις μηχανή μεγάλου κυβισμού; Ε; Μήπως; Έπαιξες και έχασες μωρή μαϊμού Άντε να ξαναστήνεσαι στο φανάρι τώρα...
slipknot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Η τσοπεριά λογίζεται σαν μεγάλου κυβισμού; Όχι ότι έχω, αλλά θα ήθελα κάποτε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις