katiepie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά γιατί νομίζετε πάντως ότι και οι γυναίκες δε θα σας προσεγγίσουν από μόνες τους; Προσωπικά το έχω κάνει και όχι μια φορά αλλά όταν μου αρέσει πραγματικά κάπως. Και ναι η πρώτη σκέψη είναι ότι θα σε περάσει ο άλλος για π*τανι αλλά αν σε γνωρίσει καλύτερα θα καταλάβει ότι δεν είσαι (πιστεύω). Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιο κολακευτικό (και κατά τη γνώμη μου νορμάλ) να κάνει όλη την προσέγγιση ο άντρας, να δείξει ότι σε έχει επιλέξει και ότι θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει, αλλιώς ούτε μες στη σχέση θα κάνει πράγματα εφόσον δεν κατέβαλλε προσπάθεια.
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ποιος πάει να κάτσει μονος του σε ένα μπαρ? έναν φιλο δεν έχεις έστω να σε ακολουθήσει?????? Έχεις μια αξιοθαύμαστη ικανότητα να καταλαβαίνεις την ουσία αυτών που διαβάζεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απλά φρόντισε να πληκτρολογείς λίγο πιο αργά γιατί νομίζω πως πατάς το send ακόμα γρηγορότερα απ' αυτό.
mathsrule Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει Μεταξύ μας τώρα, στους περισσότερους άντρες υπάρχει η... νοοτροπία του "Εάν δεν θέλει, τον μπούλο". Περιμένετε μετά εσείς να του κάνετε καψώνια.... NOT.
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Έχεις μια αξιοθαύμαστη ικανότητα να καταλαβαίνεις την ουσία αυτών που διαβάζεις σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Απλά φρόντισε να πληκτρολογείς λίγο πιο αργά γιατί νομίζω πως πατάς το send ακόμα γρηγορότερα απ' αυτό. Μα απο την μια σελιδα που γράφεις καθε φορά δεν υπάρχει ουσια , αφου γράφεις ένα κάρο περιττά πράγματα και μας μπερδεύεις. Πές αυτο που θες σε μια γραμμή να καταλαβαινει και ο άλλος.
Aztec Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά γιατί νομίζετε πάντως ότι και οι γυναίκες δε θα σας προσεγγίσουν από μόνες τους; Προσωπικά το έχω κάνει και όχι μια φορά αλλά όταν μου αρέσει πραγματικά κάπως. Και ναι η πρώτη σκέψη είναι ότι θα σε περάσει ο άλλος για π*τανι αλλά αν σε γνωρίσει καλύτερα θα καταλάβει ότι δεν είσαι (πιστεύω). Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιο κολακευτικό (και κατά τη γνώμη μου νορμάλ) να κάνει όλη την προσέγγιση ο άντρας, να δείξει ότι σε έχει επιλέξει και ότι θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει, αλλιώς ούτε μες στη σχέση θα κάνει πράγματα εφόσον δεν κατέβαλλε προσπάθεια. βρε δείξτε εσείς εμφανώς ότι ενδιαφέρεστε και όλα θα γίνουν
Valerie_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά γιατί νομίζετε πάντως ότι και οι γυναίκες δε θα σας προσεγγίσουν από μόνες τους; Προσωπικά το έχω κάνει και όχι μια φορά αλλά όταν μου αρέσει πραγματικά κάπως. Και ναι η πρώτη σκέψη είναι ότι θα σε περάσει ο άλλος για π*τανι αλλά αν σε γνωρίσει καλύτερα θα καταλάβει ότι δεν είσαι (πιστεύω). Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιο κολακευτικό (και κατά τη γνώμη μου νορμάλ) να κάνει όλη την προσέγγιση ο άντρας, να δείξει ότι σε έχει επιλέξει και ότι θα κάνει πράγματα για να σε κατακτήσει, αλλιώς ούτε μες στη σχέση θα κάνει πράγματα εφόσον δεν κατέβαλλε προσπάθεια. Εχει πλακα το υφος τους αν πχ στο δρομο κατεβασεις το παραθυρο και τους πεις τιποτα χαριτωμενο. Κατι αναμεσα σε σοκ και γουατ δε φακ ειναι 1
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Εχει πλακα το υφος τους αν πχ στο δρομο κατεβασεις το παραθυρο και τους πεις τιποτα χαριτωμενο. Κατι αναμεσα σε σοκ και γουατ δε φακ ειναι Πτήση Θεσσαλονίκη => Ρώμη. Ματιές με μια κοπέλα στην αίθουσα αναμονής, ματιά στην επιβίβαση (έχει καθήσει ήδη και έχω σταματήσει ακριβώς μπροστά της γιατί κάποιος φόρτωνε χειραποσκευές σε κείνο το σημείο και μόνο λατέρνα δεν είχε μέσα), μου χαμογελάει, της χαμογελάω. Πάω κάθομαι στη θέση μου, η πτήση ψιλοάδεια και αδικαιολόγητος δεν πάω να μιλήσω. Φτάνουμε Ρώμη, security check πριν βγεις από την πύλη, δυο ουρές μόνο οπότε περιμένεις. Είναι ακριβώς μπροστά μου. Συνεχίζω ο μαλάκας να μη μιλάω. Αμέσως πριν φτάσει η σειρά της για το check γυρνάει και μου λέει, "ποιός είναι ο τελικός σου προορισμός?". Με πιάνει απροετοίμαστο, ενστικτωδώς απαντάω "Λονδίνο, εσένα;". "Μιλάνο, κρίμα". Και προχωράει στο check. 1 - 0. Πραγματικά θα ήθελα να είχα μια φωτό της φάτσας μου σε κείνη τη φάση έτσι από περιέργεια... Δεν την ξαναείδα. Έστω να πω ένα ευχαριστώ που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχα τα δικά μου και μου έφτιαξε τη μέρα. Αυτό εννοείς ε; 3
slipknot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Φτάνουμε Ρώμη, μου λέει, "ποιός είναι ο τελικός σου προορισμός?". "Λονδίνο, εσένα;". Ε που και τι ντο δε;
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ε που και τι ντο δε; χαχαχαχα ο defacer εδω μεσα γράφει εκθέσεις και απεξω του κοβεται η μιλιά.
katiepie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μεταξύ μας τώρα, στους περισσότερους άντρες υπάρχει η... νοοτροπία του "Εάν δεν θέλει, τον μπούλο". Περιμένετε μετά εσείς να του κάνετε καψώνια.... NOT. Αυτοί οι άντρες δεν είναι στο target group μου, sorry, και γενικά δεν αξίζουν προσοχής. "Το μπούλο εσείς", "την παλάμη σας" εμείς, simple as that. βρε δείξτε εσείς εμφανώς ότι ενδιαφέρεστε και όλα θα γίνουν Εμείς να το δείξουμε, αλλά κοιτάξτε κι εσείς λιγάκι προσεκτικά... Εχει πλακα το υφος τους αν πχ στο δρομο κατεβασεις το παραθυρο και τους πεις τιποτα χαριτωμενο. Κατι αναμεσα σε σοκ και γουατ δε φακ ειναι Ναι, δε μπορούν να το διαχειριστούν, δε βγαίνει φωνή και μετά θέλουν να τους την πέφτουμε κιόλας... χαχα
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Σε μια αγνωστη δεν μπορεις να μιλησεις ρε παιδια σε πιάνει αγχος οση εμπειρια και να έχεις. Τα ειπαμε και πριν μονοι σας δυσκολευετε τον εαυτο σας υπάρχουν πολλοι ευκολοτεροι τροποι να βρεις παρέα. Γράψου σε μια ομαδικη δραστηριοτητα και κανε επαφες απο εκει.Απεξω τωρα που ξέρεις σε ποια παλαβη μπορει να πέσεις και να σε απογοητευσει παρολο που προσπαθησες να της μιλησεις.
defacer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 χαχαχαχα ο defacer εδω μεσα γράφει εκθέσεις και απεξω του κοβεται η μιλιά. Ο defacer είναι χαρούμενος που είχε την τύχη να ζήσει πολλές επικές στιγμές και να γελάει μαζί με τους φίλους του με το "Μιλάνο, εσένα" περισσότερο ακόμα κι από το "η γκόμενα έπαιρνε πίπα όπως παίζει ο Χ Starcraft". Γιατί δεν έχει το κόμπλεξ του γαμίκουλα. ΟΚ, ψέματα. Δε γίνεται να γελάσεις περισσότερο από το πίπα όπως παίζει ο Χ Starcraft. ...και κει που λες ναι ρε πούστη κράτησα, ξαφνικά έρχεται άλλη μια δωδεκάδα ζηλότια.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Katiepie no offence, αλλά με αυτά που γράφεις βάζεις μεγάλη υποψηφιότητα για ελεϊνίδα. Δεν σε ξέρω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ με σιγουριά, αλλά αυτό δείχνεις 2
katiepie Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Katiepie no offence, αλλά με αυτά που γράφεις βάζεις μεγάλη υποψηφιότητα για ελεϊνίδα. Δεν σε ξέρω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφραστώ με σιγουριά, αλλά αυτό δείχνεις Τι να σου πω ρε αγόρι, you know better...
Προτεινόμενες αναρτήσεις