Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 star_light εισαι βαθια νυχτωμενος αν δεν αντιλαμβανεσαι οτι ειναι απολυτως φυσικο να μιλας με μια αγνωστη και οτι αυτη η αγνωστη δεν ειναι απαραιτητα πουτανα επειδη απανταει Nαι μπορεις να μιλήσεις με μια άγνωστη και να την ρωτησεις τι ωρα ειναι και ως εκει. Ο αλλος λεει να πάρεις το τηλεφωνο της.
JERONIMO888 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Nαι μπορεις να μιλήσεις με μια άγνωστη και να την ρωτησεις τι ωρα ειναι και ως εκει. Ο αλλος λεει να πάρεις το τηλεφωνο της. Δεν μπορει να εισαι πιο λαθος χαχαχχαχαχα εκτος πραγματικοτητας τελειως ομως
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μα τι θυματα ειστε τελικα,Σας αρεσει να χρυσοπληρωνετε η να παλευετε στα χαρακωματα για την ιδια γκομενα μονο και μονο επειδη ειναι..νυχτα. Μυθομανεις ? Νομιζεις ! Ξερεις ποσους τέτοιους έχω γνωρισει? και η πλακα ειναι πως οταν τα λένε νομιζουν οτι γινονται και πιστευτοι καθεσαι εσυ τους ακους λες ναι ναι και αυτοι χαιρονται.
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οποιος δεν πιστευει κερναει σφηνακια μεχρι να του αδειαζει το πορτοφολι .Ετσι πανε αυτα.
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οποιος δεν πιστευει κερναει σφηνακια μεχρι να του αδειαζει το πορτοφολι .Ετσι πανε αυτα. Μα εγω δεν πάω στο κλάμπ για να βγαλω γκομενα. Πάω με την παρέα μου για να περάσουμε καλά. Και στο σουπερ μαρκετ παω να ψωνισω τυρι για να μαγειρεψω οχι για να την πέσω σε γκομενα που περιμενει στην ουρα.
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Και στο σουπερ μαρκετ παω να ψωνισω τυρι για να μαγειρεψω οχι για να την πέσω σε γκομενα που περιμενει στην ουρα. Τεραστιο λαθος.Οι ευκαιριες καραδοκουν παντου .ακομα και στο λαθος για εσενα τοπο.Μηπως εχεις γραψει και σε χαρτι τα ψωνια της εβδομαδας ? 1
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Τεραστιο λαθος.Οι ευκαιριες καραδοκουν παντου .ακομα και στο λαθος για εσενα τοπο.Μηπως εχεις γραψει και σε χαρτι τα ψωνια της εβδομαδας ? Oχι εντάξει τα θυμάμαι απέξω. Σε λιγο θα πάω σουπερ μάρκετ πάντως. Λες να με περιμενει καμια?
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μην περιμενεις και πολλα.Ειμαι σιγουρος οτι θα περασεις μπροστα απο τις ταμιες χωρις να τσεκαρεις για βερες κλπ.
ikaruga24 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μα εγω δεν πάω στο κλάμπ για να βγαλω γκομενα. Πάω με την παρέα μου για να περάσουμε καλά. Και στο σουπερ μαρκετ παω να ψωνισω τυρι για να μαγειρεψω οχι για να την πέσω σε γκομενα που περιμενει στην ουρα. Δε θελω να σου τη σπασω αλλα παιζει να εχεις χασει οχι ευκαιριες αλλα ευκαιριαρες στη ζωη σου. Dont worry, ολοι περασαμε απο αυτο. Μετα απλα μαθαμε να εχουμε το μυαλο και τα ματια μας ανοιχτα.
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μην περιμενεις και πολλα.Ειμαι σιγουρος οτι θα περασεις μπροστα απο τις ταμιες χωρις να τσεκαρεις για βερες κλπ. Στην ταμια έχεις κανει ποτε καμακι? Δε θελω να σου τη σπασω αλλα παιζει να εχεις χασει οχι ευκαιριες αλλα ευκαιριαρες στη ζωη σου. Dont worry, ολοι περασαμε απο αυτο. Μετα απλα μαθαμε να εχουμε το μυαλο και τα ματια μας ανοιχτα. Eυκαιριάρα ειναι να πέσει η άλλη πάνω σου και να κάνει την απρόσεχτη. Οχι να πας να μιλήσεις εσυ εκει εγκρίνω.
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Και με επιτυχια και με αποτυχιες.Κοιτα να δεις ομως.Οι δουλειες της μερας εχουν ρισκο.Δεν εχει α μα ειναι Σαββατο αρα δεν συνοδευεται αρα θα ειναι μονη.Η χυλοπιττα σαν λεξη δεν πρεπει να υπαρχει καν στο λεξιλογιο σου.Και με αυτο τελειωνει το σημερινο μαθημα
DKNI Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μα εγω δεν πάω στο κλάμπ για να βγαλω γκομενα. Πάω με την παρέα μου για να περάσουμε καλά.Keep telling yourself that... Πως να κατακτησετε τις γυναικες. Γελαω δυνατα με τον τιτλο Οι γυναικες επιλεγουν. Και αν δεν κανω λαθος επιλεγουν και σχετικα αμεσα και απλα επιβεβαιωνονται εν ευθετω χρονο. Κοινως δεν παιζουν μυστικα κτλ Αν η γκομενα σε γουσταρει μεσα στα πρωτα 10' απλα μετα θα πρεπει να αποφυγεις να κανεις κατι πολυ χοντρο και το χαλασεις Αν δεν σε γουσταρει, μην αγχωνεσαι, you never had a chance οποτε πας παρακατω 1
Star_Light Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Και με επιτυχια και με αποτυχιες.Κοιτα να δεις ομως.Οι δουλειες της μερας εχουν ρισκο.Δεν εχει α μα ειναι Σαββατο αρα δεν συνοδευεται αρα θα ειναι μονη.Η χυλοπιττα σαν λεξη δεν πρεπει να υπαρχει καν στο λεξιλογιο σου.Και με αυτο τελειωνει το σημερινο μαθημα Ευχαριστώ δάσκαλε. Το επομενο ποτε ειναι?
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ δάσκαλε. Το επομενο ποτε ειναι? Αυτο .ειναι το κακο με τη σημερινη εκπαιδευση.Παπαγαλια.Κανε λιγη πρακτικη εξασκηση 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Keep telling yourself that... Πως να κατακτησετε τις γυναικες. Γελαω δυνατα με τον τιτλο Οι γυναικες επιλεγουν. Και αν δεν κανω λαθος επιλεγουν και σχετικα αμεσα και απλα επιβεβαιωνονται εν ευθετω χρονοω. Κοινως δεν παιζουν μυστικα κτλ Αν η γκομενα σε γουσταρει μεσα στα πρωτα 10' απλα μετα θα πρεπει να αποφυγεις να κανεις κατι πολυ χοντρο και το χαλασεις Αν δεν σε γουσταρει, μην αγχωνεσαι, you never had a chance οποτε πας παρακατω δεν κρατήθηκα ρε τύπε αλλά τη ρήμαξες τη δοτική
Προτεινόμενες αναρτήσεις