Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τόση φαιά ουσία και προσπάθεια για....ελληνίδες.... Κρίμα. Κανονικά, τέτοιας κλάσης και συμπεριφοράς (να μην πω και ....ομορφιας) που είναι οι περισσότερες, θα έπρεπε να κυνηγούν αυτές τους έλληνες άντρες, αφού οι συνειδητοποιημένοι έλληνες δεν θα άφηναν τα ξένα κελεπούρια να πάνε για...ελληνικά πουρνάρια! Mentora για πε μια, που συχναζουν τα ξενα κελεπουρια? Ρωταω σοβαρα.
Razor_7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Mentora για πε μια, που συχναζουν τα ξενα κελεπουρια? Ρωταω σοβαρα. στα μπορντέλα 9
SilkyN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Τόση φαιά ουσία και προσπάθεια για....ελληνίδες.... Κρίμα. Κανονικά, τέτοιας κλάσης και συμπεριφοράς (να μην πω και ....ομορφιας) που είναι οι περισσότερες, θα έπρεπε να κυνηγούν αυτές τους έλληνες άντρες, αφού οι συνειδητοποιημένοι έλληνες δεν θα άφηναν τα ξένα κελεπούρια να πάνε για...ελληνικά πουρνάρια! Καλώς τον Clooney. Που χάθηκες βρε; 1
Razor_7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλώς τον Clooney. Που χάθηκες βρε; Να σου ανεβάσω εγώ φωτό να πάθεις πλάκα.
SilkyN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Να σου ανεβάσω εγώ φωτό να πάθεις πλάκα. Άργησες κάτι χρόνια
mentoras99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Mentora για πε μια, που συχναζουν τα ξενα κελεπουρια? Ρωταω σοβαρα. Mεγαλη συζητηση. Και θέλει μεγάλη ανάλυση. Εξάλλου το θέμα δεν είναι να πει κανείς 'στέκια'. Το θέμα είναι να αλλάξει κανείς 'στοχοθεσία'. Απλα λυπαμαι τα όποια καλά παιδιά απο έλληνες(όχι ότι και στον ελληνικό αντρικο πληθυσμό δεν υπάρχουν και μλκες), να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια στα γρανάζια της καθε...κομπλεξικής και ανέραστης ελληνιδας. Τις τελευταιες δεκαετίες, υπήρξε επανάσταση και στις επικοινωνίες, και στις συγκοινωνίες. Κόσμος, πάει, ερχεται, επικοινωνεί. Δεν ειναι κρίμα να έχουμε στις μέρες μας τόσες δυνατότητες, και να εξακολουθούν οι άντρες έλληνες, να παίζουν με όρους της δεκαετίας του....'80? Τότε που έτσι κι αλλιώς, ήθελες δεν ήθελες δεν είχες άλλη επιλογή και τις έτρωγες αναγκαστικά στη μάπα; Επιτέλους απεγκλωβιστείτε από τον άθλιο μικρόκοσμο της ....ελληνίδας. Ανοίξτε τα φτερά σας και τα μάτια σας.
JERONIMO888 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ναι εδω δεν μπορεις να ριξεις στην δικια σου γλωσσα γκομενα θα πας και στο εξωτερικο χχχαχααχαα 2
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οι Ελληναράδες... Περισσότεροι άνδρες είναι ενεργοί στις εγχώριες υποκουλτούρες παρά γυναίκες: σκέψου τον μεταλλά ο οποίος "εκφυλίζεται" σε ροκά για να βγάλει γκόμενα λόγου χάρη. Fixed! Στις περισσότερες περιπτώσεις ο μεταλλάς θα γίνει σκυλάς πάντως. Ειδικά μετά τον στρατό.
SilkyN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Mεγαλη συζητηση. Και θέλει μεγάλη ανάλυση. Εξάλλου το θέμα δεν είναι να πει κανείς 'στέκια'. Το θέμα είναι να αλλάξει κανείς 'στοχοθεσία'. Απλα λυπαμαι τα όποια καλά παιδιά απο έλληνες(όχι ότι και στον ελληνικό αντρικο πληθυσμό δεν υπάρχουν και μλκες), να χτυπιούνται σαν τα χταπόδια στα γρανάζια της καθε...κομπλεξικής και ανέραστης ελληνιδας. Τις τελευταιες δεκαετίες, υπήρξε επανάσταση και στις επικοινωνίες, και στις συγκοινωνίες. Κόσμος, πάει, ερχεται, επικοινωνεί. Δεν ειναι κρίμα να έχουμε στις μέρες μας τόσες δυνατότητες, και να εξακολουθούν οι άντρες έλληνες, να παίζουν με όρους της δεκαετίας του....'80? Τότε που έτσι κι αλλιώς, ήθελες δεν ήθελες δεν είχες άλλη επιλογή και τις έτρωγες αναγκαστικά στη μάπα; Επιτέλους απεγκλωβιστείτε από τον άθλιο μικρόκοσμο της ....ελληνίδας. Ανοίξτε τα φτερά σας και τα μάτια σας. Χωρίς πλάκα. Το μόνο που μου θυμίζεις είναι: Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτός είναι μαύρος. 1
bluesattack Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οποιος εχει παρει την μιση Αθηνα να κανει like.Nα δουμε που βρισκομαστε 2
Cryptic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οποιος εχει παρει την μιση Αθηνα να κανει like.Nα δουμε που βρισκομαστε Έκανα like.
Skylined Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Επειδή βλέπω γυναίκες απ όλη την Ευρώπη κάθε μέρα οι Ελληνίδες (στην Ελλάδα) είναι μεγάλα ψώνια κατά την προσέγγιση και αρκετά κομπλεξικές στη συμπεριφορά αλλά πιο νορμάλ όταν τις γνωρίσεις. Αυτό οφείλεται εν μέρη στη μεσογειακή ιδιοσυγκρασία τους και πολύ περισσότερο νομίζω στους ίδιους τους Έλληνες οι οποίοι σφυρίζουν, γαβγίζουν και αναστενάζουν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να γίνονται άγρια ψώνια (όχι ότι πολλές δε το επιδιώκουν), πόσο πολύ μόνο όποιος έχει φύγει από την Ελλάδα καταλαβαίνει. Οι εν Ελλάδι απλά δεν έχετε μέτρο σύγκρισης. Αν έχεις εναλλακτικές λύσεις και μάλιστα όμορφες ίσως να αποφύγεις τις Ελληνίδες γιατί φαίνονται, αλλά δεν είναι, πιο δύσκολες να κατακτηθούν αλλά και γιατί είναι λίγο εκνευριστικό να βλέπεις αυτό το ψώνιο και ενίοτε να το αντιμετωπίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις