george_gr1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Λοιπόν, προσωπική φάση. Είσαι σε καφέ, στα 5 μέτρα απέναντι σου σε κοζάρουν 2 γκόμενες με γελάκια κτλ. Εσύ τι κάνεις; Πάς και μιλάς; Ούτε καν δεν ξέρεις ποιά απ' τις 2 σε γουστάρει. Μήπως παίζουν; Αξίζει εν τέλει τον κόπο; Πολύ απλά δεν τρελαινόμουν να πάω και δεν είχα και διάθεση την προκειμένη στιγμή, εν μέσω και του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ. Ήξερα οτι τις συγκεκριμένες θα τις ξαναέβλεπα έτσι κι αλλιώς, οπότε λεω άσε άλλη φορά γιατί τη παρούσα φάση δεν είχα όρεξη για παιχνιδάκια. Στο μόνο που αρκέστηκα ήταν αντίστοιχες "ανταποδοτικές" ματιές. Σύμφωνα λοιπόν με το εγχειρίδιο της μέσης νεοελληνίδας τι ήμουν; α) Λιγούρι (not) β) Κότα ; γ) ;;; Ολυμπιακος. Χαχα 4
Skylined Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 περιεργο στατιστικο αποτελσμα θα βγαλω,αλλα οταν ημουν εξω οι ελληνιδες φοιτητριες κανανε μπαμ απο χιλιομετρα,ντυσιμο και συμπεριφορα. βεβαια κανεις δε τους εδινε σημασια κιολας... τυχαιο? Κάνουν όντως μπαμ οι Ελληνίδες έξω, όντως δεν τις δίνει κανείς σημασία όπως στην Ελλάδα οπότε σιγά σιγά χάνουν το ύφος και όχι δεν είναι τυχαίο. Αν δεις καραβαμμενη και ντυμένη στην τρίχα γυναίκα στις 12 το μεσημέρι 95% θα είναι Ελληνίδα. Στο θέμα ξανά. Τα ανθρώπινα αρσενικά σπαταλάνε την ενέργεια που η φύση τους παρέχει για να προσεγγίζουν τα θηλυκά και έτσι μειώνεται η επιθυμία, η ένταση και η ποιότητα της προσέγγισής τους. Όταν τυρανναμε το εργαλείο μας καλύτερα να μη φτάνουμε ως το τέλος και την περίσσεια ένταση μπορούμε να την χρησιμοποιησουμε σε αθλητικές δραστηριοτητες ή σε κάτι άλλο. 2
bluesattack Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Στο θέμα ξανά. Τα ανθρώπινα αρσενικά σπαταλάνε την ενέργεια που η φύση τους παρέχει για να προσεγγίζουν τα θηλυκά και έτσι μειώνεται η επιθυμία, η ένταση και η ποιότητα της προσέγγισής τους. Όταν τυρανναμε το εργαλείο μας καλύτερα να μη φτάνουμε ως το τέλος και την περίσσεια ένταση μπορούμε να την χρησιμοποιησουμε σε αθλητικές δραστηριοτητες ή σε κάτι άλλο. Πολυ σωστη τοποθετηση.Κανονικα εμεις θα επρεπε να παιζουμε την μπαλιτσα μας και αυτες να ερχονται μονες τους μετα απο τον αγωνα για να μας συγχαρουν η μας ανεβασουν το ηθικο αν εχουμε χασει με τον δικο τους ιδιαιτερο ζεστο υγρο τροπο.Εμεις κουρασμενοι θα επρεπε να αφεθουμε φυσικα στα χερια τους και οχι μονο και να απολαυσουμε την στιγμη .Κρατωντας το πολυ πολυ μια παγωμενη μπυρα.\Τι σκατα πηγε λαθος στο συστημα και πρεπει να κοπιαζουμε και για να τις ριξουμε και για να τις *** 2
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Χωρις να θελω να σε προσβαλλω ησουν κοτα οσο δεν παει,ξερω ειναι δυσκολο να πας σε μια ποσο μαλλον σε δυο αλλα τωρα τι κανεις? βασικα μετανιωνεις που δεν πηγες ετσι δεν ειναι? γιατι σκεφτεσαι τι θα γινοταν ΑΝ.... Σηκωνεσαι πηγαινεις προς το μερος τους και καθεσαι ετσι χαλαρος λες και ειστε φιλοι,για μενα συζητατε ε? χαχα γελακια αυτες, συνεχιζεις εσυ κουβεντα και μιλας και στις δυο γιατι δεν γινεται αλλιως σε αυτη την φαση,μετα απο λιγο λες οτι πρεπει να φυγεις,παιρνεις τηλεφωνα και τηλεφωνεις σε οποια γουσταρεις περισσοτερο για ραντεβου. Φυσικα αξιζει εν τελη γιατι στην χειροτερη απλα δεν θα γινει τιποτα αλλα εσυ θα εχεις προσπαθησει και δεν θα νιωθεις κοτας,στην καλυτερη θα κανεις σεξ και δεν θα την παιζεις μονος σου. Δεν το πολυσκέφτομαι να σου πώ την αλήθεια. Ξέρω οτι τις συγκεκριμένες θα τις ξαναδώ στο ίδιο μέρος, οπότε το "μετανιώνω" είναι σχετικό, αφού θα έχω κι άλλες ευκαιρίες με τις συγκεκριμένες. Συγνώμη αλλά αυτό που είπες στη δεύτερη πρόταση είναι γελοίο να το σκεφτείς και μόνο, όχι να το ξεστομίσεις. "Για μένα συζητάτε έ", δεν το λέγαμε ούτε στο γυμνάσιο όταν θέλαμε να την πέσουμε. Έτσι τις ξενερώνεις τις γκόμενες, και δεν γίνεται δουλειά. Ειλικρινά, έχεις πεί ποτέ σου τέτοιο πράγμα σε γκόμενα; Επίσης το οτι "χώσου γιατί θα πηδήξεις" είναι και αυτό σχετικό. Πολλές απο αυτές είναι απλά teasers, κάνουν κίνηση απλά για να κόψουν αντιδράσεις, να επιβεβαιωθούν, και ακόμα και να θέλουν να γίνει κάτι δεν θα σου κάτσουν άμεσα. Συνήθως οι γυναίκες που ψάχνονται πραγματικά θα έρθουν αυτές να μιλήσουν πρώτες, πέρα απ' τα γελάκια κτλ. Μου έχει τύχει. Ξέρω επίσης περιπτώσεις όπου πέρασε ένας χρόνος μέχρι να κάτσουν οι γκόμενες, οπότε και πάλι δεν με αφορά τέτοιου είδους "σχέση". Τέτοιου είδους κοριτσόπουλα 17-18 χρονών συνήθως δεν κάθονται εύκολα, μου έχει τύχει βέβαια να μου κάτσει τέτοια απ' το πρώτο ραντεβού (ούτε καφέ δεν ήπιαμε και ήρθε κατ' ευθείαν σπίτι μου), αλλά γενικά οι περισσότερες ΔΕΝ κάθονται, απλά teaseάρουν. Έ, απλά κλαρινογαμπρός για να έχω μια γλάστρα δίπλα μου να βγαίνω φωτογραφίες, να τις βάζω στο FB, και στο τέλος να μην πηδάω, ΔΕΝ γίνομαι.
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το άκρον άωτον της στερεοτυπίλας κ γενίκευσης για το πως συμπεριφέρονται οι άνδρες,γυναίκες κ τα άλιεν σε αυτό το τόπικ. Θρηνώ που έστω κατ'όνομα σχετίζομαι πολιτισμικά μαζί σας. 1
gigisoni Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πολυ σωστη τοποθετηση.Κανονικα εμεις θα επρεπε να παιζουμε την μπαλιτσα μας και αυτες να ερχονται μονες τους μετα απο τον αγωνα για να μας συγχαρουν η μας ανεβασουν το ηθικο αν εχουμε χασει με τον δικο τους ιδιαιτερο ζεστο υγρο τροπο.Εμεις κουρασμενοι θα επρεπε να αφεθουμε φυσικα στα χερια τους και οχι μονο και να απολαυσουμε την στιγμη .Κρατωντας το πολυ πολυ μια παγωμενη μπυρα.\Τι σκατα πηγε λαθος στο συστημα και πρεπει να κοπιαζουμε και για να τις ριξουμε και για να τις *** Γιατί από την φύση της η γυναίκα πρέπει να επιλέξει το καλύτερο αρσενικό γιατί θα είναι έγκυος 9 μήνες και μετά για χρόνια θα τρέφει/μεγαλώνει το παιδί. Οπότε διαλέγει το πιο υγιές/ωραίο/δυνατό κτλ αρσενικό που θα της δώσει γερούς απογόνους. Όχι μόνο η γυναίκα, αλλά οποιοδήποτε θηλυκό οποιουδήποτε είδους. Το αρσενικό από την άλλη το μόνο που θέλει είναι να διαιωνίσει τα γονίδιά του, οπότε πήδημα όσες το δυνατόν φορές περισσότερο με όσο το δυνατόν περισσότερα θηλυκά. Κάποια πράγματα άλλαξαν μετά με την οικογένεια και την μονογαμία, ή έστω ολιγογκομένιασμα μετά τον γάμο, και με την αντισύλληψη, αλλά κάτι που είναι εκατομμύρια χρόνια εμφυτεμένο στο DNA δεν αλλάζει έτσι απλά μέσα σε 2-3 χιλιάδες χρόνια.
Skylined Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Τι σκατα πηγε λαθος στο συστημα και πρεπει να κοπιαζουμε και για να τις ριξουμε και για να τις *** Πραγματικά το να βγει κάποιος με γυναίκα είναι εύκολο, οι διάφορες φοβίες μας κάνουν την υπόθεση να φαντάζει βουνό. Αφού οι γυναίκες θέλουν "να τις ρίξουμε" όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Μερικές παριστάνουν τις δύσκολες καλώς ή κακώς δεν ξέρω αλλά και αυτές καίγονται. Πολλοί από εμάς τους άντρες έχουμε φοβίες που μας μπλοκάρουν στο πλησίασμα και δε το ομολογούμε ούτε στον εαυτό μας. Με πιάνει απελπισία όταν σκέφτομαιμε με πόσες όμορφες και καλές γυναίκες δεν έχω κάνει κάτι ενώ θα μπορούσα. Το νήμα είναι και σοβαρό πέρα από το χαβαλέ και τους εξυπνάκηδες υπεράνω κριτές.
Razor_7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Συγνώμη αλλά αυτό που είπες στη δεύτερη πρόταση είναι γελοίο να το σκεφτείς και μόνο, όχι να το ξεστομίσεις. "Για μένα συζητάτε έ", δεν το λέγαμε ούτε στο γυμνάσιο όταν θέλαμε να την πέσουμε. Έτσι τις ξενερώνεις τις γκόμενες, και δεν γίνεται δουλειά. Ειλικρινά, έχεις πεί ποτέ σου τέτοιο πράγμα σε γκόμενα; ^ Αυτό
JERONIMO888 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν το πολυσκέφτομαι να σου πώ την αλήθεια. Ξέρω οτι τις συγκεκριμένες θα τις ξαναδώ στο ίδιο μέρος, οπότε το "μετανιώνω" είναι σχετικό, αφού θα έχω κι άλλες ευκαιρίες με τις συγκεκριμένες. Συγνώμη αλλά αυτό που είπες στη δεύτερη πρόταση είναι γελοίο να το σκεφτείς και μόνο, όχι να το ξεστομίσεις. "Για μένα συζητάτε έ", δεν το λέγαμε ούτε στο γυμνάσιο όταν θέλαμε να την πέσουμε. Έτσι τις ξενερώνεις τις γκόμενες, και δεν γίνεται δουλειά. Ειλικρινά, έχεις πεί ποτέ σου τέτοιο πράγμα σε γκόμενα; Επίσης το οτι "χώσου γιατί θα πηδήξεις" είναι και αυτό σχετικό. Πολλές απο αυτές είναι απλά teasers, κάνουν κίνηση απλά για να κόψουν αντιδράσεις, να επιβεβαιωθούν, και ακόμα και να θέλουν να γίνει κάτι δεν θα σου κάτσουν άμεσα. Συνήθως οι γυναίκες που ψάχνονται πραγματικά θα έρθουν αυτές να μιλήσουν πρώτες, πέρα απ' τα γελάκια κτλ. Μου έχει τύχει. Ξέρω επίσης περιπτώσεις όπου πέρασε ένας χρόνος μέχρι να κάτσουν οι γκόμενες, οπότε και πάλι δεν με αφορά τέτοιου είδους "σχέση". Τέτοιου είδους κοριτσόπουλα 17-18 χρονών συνήθως δεν κάθονται εύκολα, μου έχει τύχει βέβαια να μου κάτσει τέτοια απ' το πρώτο ραντεβού (ούτε καφέ δεν ήπιαμε και ήρθε κατ' ευθείαν σπίτι μου), αλλά γενικά οι περισσότερες ΔΕΝ κάθονται, απλά teaseάρουν. Έ, απλά κλαρινογαμπρός για να έχω μια γλάστρα δίπλα μου να βγαίνω φωτογραφίες, να τις βάζω στο FB, και στο τέλος να μην πηδάω, ΔΕΝ γίνομαι. Ο καθενας εχει το στυλ του, εγω ναι το εχω πει επειδη νιωθω ανετα να το πω, καταλαβες? αν το πεις και απο μεσα σου σκεφτεσαι "ωχ τι μαλακιες λεω,θα με κοροιδεψουν τωρα κτλπ.." εκει το χανεις το παιχνιδι γιατι φαινεσαι οτι δεν νιωθεις ανετα να μιλας ετσι. Σκεψου το αλλιως, αν το χιουμορ σου ειναι αυτο "για μενα συζητατε ε?" και στην γκομενα δεν αρεσει και ξενερωσει τοτε παλι win win ειναι η φαση γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ με αυτην και συνεχιζεις μεχρι να βρεις αυτην που θα της αρεσει. Εδω κολλαει και το να εισαι ο εαυτος σου, αναδειξε το χιουμορ σου και τον τροπο που μιλας εσυ και να εισαι ανετος,μην κλεβεις "μαγικες ατακες" νομιζοντας οτι θα εχεις μεγαλυτερη επιτυχια, δεν παει ετσι. Αν ειναι να στην πεσει η γκομενα νταξει μαγκια σου αλλα ειναι "easy game" το ωραιο ειναι να τολμησεις να κανεις το πρωτο βημα,να την γοητευσεις.
george_gr1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Για να τελειωνει η ιστορια, αν θελησεις πραγματικα να ριξεις μια γκομενα, για να μην πω οτι σιγουρα θα την ριξεις, το ποσοστο επιτυχιας ειναι πολυ μεγαλο. Σκεφτειτε ενα πραγμα: σας πληρωνω 1000 ευρω μηνιαιως για να βγειτε ραντεβου με 3 αγνωστες γκομενες καθε μηνα, δειτε το δηλαδη σαν δουλεια. Ποιος δεν μπορει να ανταπεξελθει? Μην μου πειτε θα την πεφτω σε μπαζακια, δεν με νοιαζει, ουτως η αλλως και σε 5 -6αρακια να την πεφτεις για πιο ευκολα, μολις παρεις το κολαη και δεις τι ευκολο ειναι, εφοσον θελεις, θα ανεβασεις απο μονος σου τον πηχη. Πραγματικα υπαρχει καποιος που δεν μπορει να το κανει?
noob Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει ''ο Τόξος δε μπορεί'',υπάρχει ''ο Τόξος δε θέλει''. ΙΕΡΟΣΥΛΕ. Προλαβαίνεις να κάνεις έντιτ πριν να είναι αργά. 8
Τοξοβόλος_UK_ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 ο 4ώρος ντούρασελ Τόξος όντως δεν θέλει 2
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Ο καθενας εχει το στυλ του, εγω ναι το εχω πει επειδη νιωθω ανετα να το πω, καταλαβες? αν το πεις και απο μεσα σου σκεφτεσαι "ωχ τι μαλακιες λεω,θα με κοροιδεψουν τωρα κτλπ.." εκει το χανεις το παιχνιδι γιατι φαινεσαι οτι δεν νιωθεις ανετα να μιλας ετσι. Σκεψου το αλλιως, αν το χιουμορ σου ειναι αυτο "για μενα συζητατε ε?" και στην γκομενα δεν αρεσει και ξενερωσει τοτε παλι win win ειναι η φαση γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ με αυτην και συνεχιζεις μεχρι να βρεις αυτην που θα της αρεσει. Εδω κολλαει και το να εισαι ο εαυτος σου, αναδειξε το χιουμορ σου και τον τροπο που μιλας εσυ και να εισαι ανετος,μην κλεβεις "μαγικες ατακες" νομιζοντας οτι θα εχεις μεγαλυτερη επιτυχια, δεν παει ετσι. Αν ειναι να στην πεσει η γκομενα νταξει μαγκια σου αλλα ειναι "easy game" το ωραιο ειναι να τολμησεις να κανεις το πρωτο βημα,να την γοητευσεις. Ναι, απλά το συγκεκριμένο στύλ ποτέ δεν το είχα, ούτε το υιοθέτησα. Επίσης "μαγικές ατάκες" κτλ τα θεωρώ επίσης ξεπερασμένα, σαν και αυτά που έλεγε ο Γαρδέλης και ο Ψάλτης πρίν 30 χρόνια. Αν θέλουν οι γκόμενες να teaseάρουν και να επιβεβαιώνονται απλώς, τότε μπορούν να τα κάνουν εκεί που τους παίρνει. Το να "τολμήσεις" περιλαμβάνει χίλιους δυό τρόπους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις