Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σε 2 σελίδες θα μιλάμε για σεξ και πως μας αρέσει.

Εγώ πάντως παρτούζα έχω κάνει μόνο στο εξωτερικό....δεν κάνω τρίο στην Ελλάδα, τρίο δεν έκανα ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

silky δεν ειναι επιλογη ειναι αναγκη, γι αυτο επινοησε και το χειροκινητο, αν δεν τον ενδιεφερε αυτο μαλλον θα προτιμουσε τον κολλητο του για παρεα.

Το ξέρω ότι είναι ανάγκη. Κι εμείς την ίδια ακριβώς ανάγκη έχουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει οποιαδήποτε γυναίκα να είναι οκ με το να της την πέφτουν μόνο για κάποια parts της, αγνοώντας όλα τα υπόλοιπα. 

• Like 2
Δημοσ.

περιεργο στατιστικο αποτελσμα θα βγαλω,αλλα οταν ημουν εξω οι ελληνιδες φοιτητριες κανανε μπαμ απο χιλιομετρα,ντυσιμο και συμπεριφορα.

βεβαια κανεις δε τους εδινε σημασια κιολας...

τυχαιο?

• Like 2
Δημοσ.

Το ξέρω ότι είναι ανάγκη. Κι εμείς την ίδια ακριβώς ανάγκη έχουμε.

Έλα παραδέξου το, δεν έχεις ιδέα τι ανάγκη έχει ένας άντρας. Δεν το έχεις παρατηρήσει ποτέ ε;

• Like 1
Δημοσ.

Έλα παραδέξου το, δεν έχεις ιδέα τι ανάγκη έχει ένας άντρας. Δεν το έχεις παρατηρήσει ποτέ ε;

Ξέρω, το έχετε συνέχεια στο μυαλό σας. Ξέρω, πέρα απ' αυτά που λέτε σκέφτεστε και την σεξουαλική συνέχεια που δεν λέτε, αλλά, επαναλαμβάνω, όταν δείχνεις ότι είναι το μοναδικό πράγμα που σε ενδιαφέρει, μην απορείς που τρως άκυρο. Με μόνη εξαίρεση το να θέλει κι άλλη μόνο αυτό κι από εσένα.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα με το προηγούμενο;

Όταν κάποιος προσεγγίζει μια γυναίκα, το σεξ είναι πάντα ένα από τα πράγματα που θέλει(και αλίμονο αν δεν ήταν) αλλά δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο. Μερικοί θέλουν μόνο αυτό(μάντεψε γιατί). Αλλά το αν θα φανεί έχει να κάνει περισσότερο από την εμπειρία και το ταλέντο του άντρα και πως θα το χειριστεί. Μην απορούν μερικές γιατί δεν ξανατηλεφώνησε την άλλη μέρα παρότι "φαινότανε καλό παιδί".

Δημοσ.

Τι σχέση έχει αυτό που λες τώρα με το προηγούμενο;

Όταν κάποιος προσεγγίζει μια γυναίκα, το σεξ είναι πάντα ένα από τα πράγματα που θέλει(και αλίμονο αν δεν ήταν) αλλά δεν σημαίνει ότι είναι το μόνο. Μερικοί θέλουν μόνο αυτό(μάντεψε γιατί). Αλλά το αν θα φανεί έχει να κάνει περισσότερο από την εμπειρία και το ταλέντο του άντρα και πως θα το χειριστεί. Μην απορούν μερικές γιατί δεν ξανατηλεφώνησε την άλλη μέρα παρότι "φαινότανε καλό παιδί".

Αυτό εννοούμε με το λιγούρης. Κάποιον που κάνει μπαμ πως το μόνο που θέλει είναι να κάνετε σεξ. 

• Like 2
Δημοσ.

Υπήρχε θρεντ για βίτσια, κλειδώθηκε.

Θα σε πετύχω πουθενά -  δεν θα σε πετύχωωωωωωωωω;

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν, προσωπική φάση.

Είσαι σε καφέ, στα 5 μέτρα απέναντι σου σε κοζάρουν 2 γκόμενες με γελάκια κτλ. Εσύ τι κάνεις; Πάς και μιλάς; Ούτε καν δεν ξέρεις ποιά απ' τις 2 σε γουστάρει. Μήπως παίζουν; Αξίζει εν τέλει τον κόπο;

Πολύ απλά δεν τρελαινόμουν να πάω και δεν είχα και διάθεση την προκειμένη στιγμή, εν μέσω και του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ. Ήξερα οτι τις συγκεκριμένες θα τις ξαναέβλεπα έτσι κι αλλιώς, οπότε λεω άσε άλλη φορά γιατί τη παρούσα φάση δεν είχα όρεξη για παιχνιδάκια. Στο μόνο που αρκέστηκα ήταν αντίστοιχες "ανταποδοτικές" ματιές.

Σύμφωνα λοιπόν με το εγχειρίδιο της μέσης νεοελληνίδας τι ήμουν;

α) Λιγούρι (not)
β) Κότα ;
γ) ;;;

Δημοσ.

Λοιπόν, προσωπική φάση.

Είσαι σε καφέ, στα 5 μέτρα απέναντι σου σε κοζάρουν 2 γκόμενες με γελάκια κτλ. Εσύ τι κάνεις; Πάς και μιλάς; Ούτε καν δεν ξέρεις ποιά απ' τις 2 σε γουστάρει. Μήπως παίζουν; Αξίζει εν τέλει τον κόπο;

Πολύ απλά δεν τρελαινόμουν να πάω και δεν είχα και διάθεση την προκειμένη στιγμή, εν μέσω και του ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ. Ήξερα οτι τις συγκεκριμένες θα τις ξαναέβλεπα έτσι κι αλλιώς, οπότε λεω άσε άλλη φορά γιατί τη παρούσα φάση δεν είχα όρεξη για παιχνιδάκια. Στο μόνο που αρκέστηκα ήταν αντίστοιχες "ανταποδοτικές" ματιές.

α) Λιγούρι (not)

β) Κότα ;

γ) ;;;

Αφορμη για να ανεβασουν αργοτερα στο fb το "που πηγανε οι αντρες 100%" και να σχολιασουν μεταξυ τους "Ετσι ακριβως φιλεναδα....!!! :* :P:P:) " , "Χαχα ναι ετσι ειναι....χουχου!!"

• Like 2
Δημοσ.

Υποψήφιοι uber σπρώχτες, αφού εμπεδώσετε καλά τα όσα γράφτηκαν εδώ, τραβάτε και μια βόλτα απ' το άλλο γεμάτο τεστοστερόνη thread για μεταπτυχιακές σπουδές. Όχι τίποτα, μην πάει χαμένη τόση μελέτη, οφείλετε στον εαυτό σας να αποδώσετε τα μέγιστα.

Δημοσ.

Λοιπόν, προσωπική φάση.

α) Λιγούρι (not)

β) Κότα ;

γ) ;;;

Χωρις να θελω να σε προσβαλλω ησουν κοτα οσο δεν παει,ξερω ειναι δυσκολο να πας σε μια ποσο μαλλον σε δυο αλλα τωρα τι κανεις? βασικα μετανιωνεις που δεν πηγες ετσι δεν ειναι? γιατι σκεφτεσαι τι θα γινοταν ΑΝ....

Σηκωνεσαι πηγαινεις προς το μερος τους και καθεσαι ετσι χαλαρος λες και ειστε φιλοι,για μενα συζητατε ε? χαχα γελακια αυτες, συνεχιζεις εσυ κουβεντα και μιλας και στις δυο γιατι δεν γινεται αλλιως σε αυτη την φαση,μετα απο λιγο λες οτι πρεπει να φυγεις,παιρνεις τηλεφωνα και τηλεφωνεις σε οποια γουσταρεις περισσοτερο για ραντεβου.

Φυσικα αξιζει εν τελη γιατι στην χειροτερη απλα δεν θα γινει τιποτα αλλα εσυ θα εχεις προσπαθησει και δεν θα νιωθεις κοτας,στην καλυτερη θα κανεις σεξ και δεν θα την παιζεις μονος σου.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...