Aztec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φυσικά και με πειράζει. Ένας Έλληνας άξεστος λιγούρης θα την πέσει στατιστικά περισσότερες φορές σε περισσότερες γυναίκες απ' ότι ένας φυσιολογικός Έλληνας άντρας που θα την πέσει σε κάποια που του αρέσει. Αυτό δε σημαίνει πως μπορούμε να πούμε πως οι Έλληνες είναι άξεστοι λιγούρηδες. Επίσης, αφού δέχεσαι πως αλλάζοντας μια-δυο παραμέτρους αλλάζουν όλα στο φλερτ, δεν υπάρχει κάτι καθολικό ή σύνηθες. Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι λιγούρης εκτός αν τον βλεπεις να την πέφτει στη σειρά σε όλες τις παρευρισκομενες. Επίσης όπως κατάλαβες ο άσχημος είχε την κατάταξη λιγούρης. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι άσχημος θα την πέσει πολλές φορές. Ίσα ίσα ο γκομενιάρης κούκλος με τσίτα αυτοπεποίθηση μπορεί να την πεσει περισσότερες. Όσον αφορά το καθολικό δεν υπάρχει . Συγκεκριμένα behavioral patterns υπάρχουν .
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Τα καλοκαιρια ομως σε τουριστικα μερη.. Για μακροχρόνια σχέση; Δεν μιλάω για ξεπέτες εγώ.
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν μπορείς να ξέρεις ποιος είναι λιγούρης εκτός αν τον βλεπεις να την πέφτει στη σειρά σε όλες τις παρευρισκομενες. Επίσης όπως κατάλαβες ο άσχημος είχε την κατάταξη λιγούρης. Δεν σημαίνει ότι κάποιος που είναι άσχημος θα την πέσει πολλές φορές. Ίσα ίσα ο γκομενιάρης κούκλος με τσίτα αυτοπεποίθηση μπορεί να την πεσει περισσότερες. Όσον αφορά το καθολικό δεν υπάρχει . Συγκεκριμένα behavioral patterns υπάρχουν . Δεν εννοούμε μόνο αυτό με την έννοια λιγούρης. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά και η στάση του. Το θέμα της ομορφιάς δεν έχει να κάνει. Αν έρθει να μου μιλήσει κάποιος που δεν μου αρέσει αλλά είναι ευγενικός και μη πιεστικός, θα είμαι κι εγώ ευγενική. Αν έρθει ένας κούκλος που θεωρεί δεδομένο πως θα γουστάρω, έχει φύγει με κόκκινη από τα αποδυτήρια. 2
Aztec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν εννοούμε μόνο αυτό με την έννοια λιγούρης. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά και η στάση του. Το θέμα της ομορφιάς δεν έχει να κάνει. Αν έρθει να μου μιλήσει κάποιος που δεν μου αρέσει αλλά είναι ευγενικός και μη πιεστικός, θα είμαι κι εγώ ευγενική. Αν έρθει ένας κούκλος που θεωρεί δεδομένο πως θα γουστάρω, έχει φύγει με κόκκινη από τα αποδυτήρια. δηλαδη αν έρθει ο κούκλος και σου μιλήσει με λάθος τροπο θα τον χαρακτηρισεις λιγουρι ;;; δεν νομίζω . 1
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 δηλαδη αν έρθει ο κούκλος και σου μιλήσει με λάθος τροπο θα τον χαρακτηρισεις λιγουρι ;;; δεν νομίζω . Βασικά ναι. Όσο ωραίος και να είναι κάποιος, αν είναι κάφρος, τρώει χ.
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Γυναίκα είναι η SilkyN? Και δεν μου το λέγατε τόση ώρα να δοκιμάσω όλα αυτά που έμαθα από εδώ μέσα?? -Γειά σου SilkyN, τι κάνεις? -Τι ωραία μαλλιά που έχεις...έχουν λίγο ψαλίδα στην άκρη βέβαια τώρα που τα παρατηρώ καλύτερα. -Με τι σαμπουαν λούζεσαι? Υ.Γ.Άμα δε πιάσει ούτε και αυτό θα πάρω δραστικά μέτρα... Θα πάω να φτιάξω κανα υγρο πυρ 5
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Γυναίκα είναι η SilkyN? Και δεν μου το λέγατε τόση ώρα να δοκιμάσω όλα αυτά που έμαθα από εδώ μέσα?? -Γειά σου SilkyN, τι κάνεις? -Τι ωραία μαλλιά που έχεις...έχουν λίγο ψαλίδα στην άκρη βέβαια τώρα που τα παρατηρώ καλύτερα. -Με τι σαμπουαν λούζεσαι? Υ.Γ.Άμα δε πιάσει ούτε και αυτό θα πάρω δραστικά μέτρα... Θα πάω να φτιάξω κανα υγρο πυρ Που να με δεις να χασμουριέμαι... Θα σου θυμίσω την γατούλα σου 3
george_gr1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Διαβασα το post στην κοπελα μολις, και μου ειπε οτι δεν προκειται να κοιμηθει ηρεμη μεχρι να την δικαιολογησεις.τωρα τι θελεις να σου στειλω pm για το πως να κανεις την κοπελα να κοιμηθει ηρεμη? Δεν εννοούμε μόνο αυτό με την έννοια λιγούρης. Είναι η γενικότερη συμπεριφορά και η στάση του. Το θέμα της ομορφιάς δεν έχει να κάνει. Αν έρθει να μου μιλήσει κάποιος που δεν μου αρέσει αλλά είναι ευγενικός και μη πιεστικός, θα είμαι κι εγώ ευγενική. Αν έρθει ένας κούκλος που θεωρεί δεδομένο πως θα γουστάρω, έχει φύγει με κόκκινη από τα αποδυτήρια. Πληροφοριακα στο λεω, οποιος ανδρας δεν εχει εκσπερματωσει τις 3 τελευταιες ημερες, ειναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ! Αμα δεν τον θες λιγουρη, να τον κανεις παρεα μετα το σεξ.
SilkyN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Πληροφοριακα στο λεω, οποιος ανδρας δεν εχει εκσπερματωσει τις 3 τελευταιες ημερες, ειναι ΛΙΓΟΥΡΗΣ! Αμα δεν τον θες λιγουρη, να τον κανεις παρεα μετα το σεξ. Δεν χρειάζεσαι απαραιτήτως παρτενέρ γι' αυτό. Επίσης, αν αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει κάποιον, τότε ας μην αναρωτιέται γιατί είναι μόνος.
Razor_7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ούτε λόγια ούτε τίποτα,περάστε κατευθείαν στο ψητό...
Lucifer Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ούτε λόγια ούτε τίποτα,περάστε κατευθείαν στο ψητό... 11
george_gr1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εγω λεω απο το να φιλοσοφουμε να αρχισουμε να λεμε εμπειριες απο ατακες - πρισεγγισεις που ειχαμε ειτε επιτυχως ειτε ατυχως και οι γυναικες ας σχολιασουν. Εγω θα αρχισω με μια τελειως αυθορμητη, Πειραιας πρωι σε πεζοδρομο κραταω καφε σε πλαστικο στο χερι, ορθιος με ενα φιλο και μιλαμε. Περναει στα δυο μετρα μια γυναικαρα και οπως την χαζευα μου μενει το καπακι του καφε στα χερια και ο υπολοιπος κατω! Γυριζει αυτη να δει τι εγινε και της λεω: μου χρωστας ενα καφε. Ειναι η περιπτωση της ατακας που αντι να πει τι μαλακας ειναι, την στελνεις αδιαβαστη, ελαμψε το προσωπο της, ανοιξα τον δρομο για να της την πεσω αλλα δεν εκανα κατι νομιζοντας οτι θα την ξαναπετυχω, αλλα δεν... Τελικα ηταν καλυτερα που δεν φανηκα λιγουρης να της την πεσω αμεσως οντας αγνωστη με συνεπεια να χαθει? μαλλον οχι, καλυτερα λιγουρης τελικα. 1
Razor_7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 ^ "λιγούρη" δε σε κάνει το πέσιμο αλλά ο τρόπος που κάνεις αυτό... κατά τα άλλα σε νοιώθω έιχα πάθει παρόμοιο το βράδυ σε κλαμπ στο εξωτερικό, όπου μιλούσα με φίλους και ενώ έχω τσεκάρει μία και αυτή το ίδιο και έχει έρθει πιο κοντά λέω θα πάω σε 5' . Να πάρω πρώτα ένα ποτό [μόλις είχαμε πάει] αλλά μετά είχε φύγει [και μάλιστα δεν το πήρα καν πρέφα πότε] 1
Valerie_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Σε 2 σελίδες θα μιλάμε για σεξ και πως μας αρέσει. 1
george_gr1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δεν χρειάζεσαι απαραιτήτως παρτενέρ γι' αυτό. Επίσης, αν αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει κάποιον, τότε ας μην αναρωτιέται γιατί είναι μόνος.silky δεν ειναι επιλογη ειναι αναγκη, γι αυτο επινοησε και το χειροκινητο, αν δεν τον ενδιεφερε αυτο μαλλον θα προτιμουσε τον κολλητο του για παρεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις