mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 π.χ.; Π.χ. Εάν σε πλησιάσει κάποιος που του αρέσεις να σου μιλήσει, οι πιθανότητες να τον διαολοστείλεις ή να τον αγνοήσεις είναι κάτι παραπάνω από 99% ενώ στο εξωτερικό δεν επρόκειτο να υπάρξει τέτοια συμπεριφορά. 1
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Π.χ. Εάν σε πλησιάσει κάποιος που του αρέσεις να σου μιλήσει, οι πιθανότητες να τον διαολοστείλεις ή να τον αγνοήσεις είναι κάτι παραπάνω από 99% ενώ στο εξωτερικό δεν επρόκειτο να υπάρξει τέτοια συμπεριφορά. Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το πως είναι αυτός που σε πλησιάζει και δεν εννοώ εμφανισιακά. Οι μόνοι λόγοι για να είσαι αγενής απέναντι του είναι να είναι ο ίδιος αγενής και να μην τα παρατήσει μόλις δει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. 1
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το πως είναι αυτός που σε πλησιάζει και δεν εννοώ εμφανισιακά. Οι μόνοι λόγοι για να είσαι αγενής απέναντι του είναι να είναι ο ίδιος αγενής και να μην τα παρατήσει μόλις δει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Προφανώς και δεν μιλάω για καφρίλες. https://www.youtube.com/watch?v=ywDPUAQj8p8
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Προφανώς και δεν μιλάω για καφρίλες. Δεν υπάρχει λόγος μια γυναίκα να φερθεί με αγένεια σε έναν ευγενικό άντρα. Αν το κάνει τότε αυτό λέει κάτι για το πως είναι γενικά ως άνθρωπος και δεν έχει να κάνει με το φύλο της. 1
katiepie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κοιτα γενικά κάποιοι είναι υπερβολικά επίμονοι σε εκνευριστικό ή ακόμη και προσβλητικό σημείο, όπως και κάποιες κοπέλες είναι υπερβολικά μη μου άπτου... Αλλά όπως λέει και η SilkyN αν σου φέρεται ευγενικά ο άλλος αν δε θέλεις θα το πεις εμμέσως και πάλι ευγενικά, αν ο άλλος σου ρθει πωπω μανάρα μου τι κάνεις απόψε θα φάει προσβολή,απλό.
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν υπάρχει λόγος μια γυναίκα να φερθεί με αγένεια σε έναν ευγενικό άντρα. Αν το κάνει τότε αυτό λέει κάτι για το πως είναι γενικά ως άνθρωπος και δεν έχει να κάνει με το φύλο της. Κοιτα γενικά κάποιοι είναι υπερβολικά επίμονοι σε εκνευριστικό ή ακόμη και προσβλητικό σημείο, όπως και κάποιες κοπέλες είναι υπερβολικά μη μου άπτου... Αλλά όπως λέει και η SilkyN αν σου φέρεται ευγενικά ο άλλος αν δε θέλεις θα το πεις εμμέσως και πάλι ευγενικά, αν ο άλλος σου ρθει πωπω μανάρα μου τι κάνεις απόψε θα φάει προσβολή,απλό. Όπως προείπα, δεν μιλάω για καφρίλες.
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όπως προείπα, δεν μιλάω για καφρίλες. Μα αυτό σου λέμε. Όπως υπάρχουν ψωνισμένες γυναίκες, έτσι υπάρχουν και ενοχλητικοί άντρες. Είναι ένα ποσοστό των δύο φύλων, όχι το σύνολο τους.
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Π.χ. Εάν σε πλησιάσει κάποιος που του αρέσεις να σου μιλήσει, οι πιθανότητες να τον διαολοστείλεις ή να τον αγνοήσεις είναι κάτι παραπάνω από 99% ενώ στο εξωτερικό δεν επρόκειτο να υπάρξει τέτοια συμπεριφορά. υπερβολές
Aztec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειμαι με μια φίλη μου σε καφετέρια και την ρωταω . Ας πούμε ότι κάθεσαι με φίλες σου σε μια καφετέρια και έρχεται ένα παλικάρι να σας μιλήσει. Ποια είναι η στάση σας ; Η απαντηση με έστειλε αδιάβαστο . Μου λέει το έχουμε συζητησει με τις φιλες μου και θεωρούμε ότι αυτοί είναι λιγουρια . Την ξαναρωτάω . Έρχεται ένα παλικάρι που με το που τον είδες έπαθες πλάκα πάλι θα τον θεωρήσεις λιγουρι ; Εμμμ όχι ακριβώς μου λέει Τα συμπεράσματα δικα σας Δεν την πέφτουμε μας λένε κότες Την πέφτουμε μας λένε λιγουρια Οh wait είναι ανοιχτές οι Ελληνίδες στο φλερτ 8
aris1986 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειμαι με μια φίλη μου σε καφετέρια και την ρωταω . Ας πούμε ότι κάθεσαι με φίλες σου σε μια καφετέρια και έρχεται ένα παλικάρι να σας μιλήσει. Ποια είναι η στάση σας ; Η απαντηση με έστειλε αδιάβαστο . Μου λέει το έχουμε συζητησει με τις φιλες μου και θεωρούμε ότι αυτοί είναι λιγουρια . Την ξαναρωτάω . Έρχεται ένα παλικάρι που με το που τον είδες έπαθες πλάκα πάλι θα τον θεωρήσεις λιγουρι ; Εμμμ όχι ακριβώς μου λέει Τα συμπεράσματα δικα σας Δεν την πέφτουμε μας λένε κότες Την πέφτουμε μας λένε λιγουρια Οh wait είναι ανοιχτές οι Ελληνίδες στο φλερτ Ενω αμα ερθει μεσω fb πες της θα ειναι και τιμη σου μωρή χαμούρα ανεραστη. Αστες να κανουν μπουκλες στα μαλια τους. Ειδικα τωρα πια απο ηλικιες 19-23 ειναι οι περισσοτερες ανεραστες δεν εχουν φαει πολλες καλο dicking. Εγω 20-21 ετων ημουν τραγος πήδαγα και τις πλαγιές... Και οι περισσοτεροι/ες, το πηγαιναν το γραμμα πιο ευκολα αντρες γυναικες. Βεβαια αλλες εποχες δεν υπηρχαν fb μονο hi-5 αλλα σε πρώϊμο σταδιο "κοινωνικής" ψωνισμένης δικτυωσης. Και τωρα βρίσκεις αλλα οι περισσότερες είναι "σακιά" κανενός πρώην. Οπως και καποιες ειναι "σακιά" δικα σου. Σακι/σακια = ειναι για "σπρώξιμο" μόνο/ "φόρτωμα" κτλπ
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειμαι με μια φίλη μου σε καφετέρια και την ρωταω . Ας πούμε ότι κάθεσαι με φίλες σου σε μια καφετέρια και έρχεται ένα παλικάρι να σας μιλήσει. Ποια είναι η στάση σας ; Η απαντηση με έστειλε αδιάβαστο . Μου λέει το έχουμε συζητησει με τις φιλες μου και θεωρούμε ότι αυτοί είναι λιγουρια . Την ξαναρωτάω . Έρχεται ένα παλικάρι που με το που τον είδες έπαθες πλάκα πάλι θα τον θεωρήσεις λιγουρι ; Εμμμ όχι ακριβώς μου λέει Τα συμπεράσματα δικα σας Δεν την πέφτουμε μας λένε κότες Την πέφτουμε μας λένε λιγουρια Οh wait είναι ανοιχτές οι Ελληνίδες στο φλερτ Αυτά τα λογικά άλματα... 1
Aztec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αυτά τα λογικά άλματα... Το τελευταίο με το κότες και τα λιγουρια μου το,έχει πει πάλι φίλη που έχει αναγνωρίσει το λάθος των γυναικών στο φλερτ απαντωντας μου ακριβώς με αυτη τη φράση
Gtr34 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Προσωπικα τα προβληματα που αναφερονται εδω δεν τα εχω συναντησει. Η εγω ειμαι τυχερος η καποιοι ειναι υπερβολικοι . 2
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το τελευταίο με το κότες και τα λιγουρια μου το,έχει πει πάλι φίλη που έχει αναγνωρίσει το λάθος των γυναικών στο φλερτ And your point is?
Προτεινόμενες αναρτήσεις