slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν δεν αναφέρεις Nickname που να καταλάβω Δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα με nicks, προτιμώ γενικά ώστε να είναι διαχρονικά τα posts. 2
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το είπα εν είδει υπερβολής προφανώς αλλά οι αντιδράσεις ήταν οι αναμενόμενες μπορώ να πω. Ισότητα εκεί που μας πέρνει και στα υπόλοιπα βγαίνουμε και από πάνω "τι κάνετε εσείς οι άντρες, απλά μια επαφή τα υπόλοιπα όλα εμείς και μεγαλώνουμε και σωστά τα παιδιά σας" . Επίσης katepie καλά που διευκρίνησες ότι δε θέλετε να σας πληρώνουμε και το νεράκι, γιατί είχα ένα άγχος. Συνεχίστε κατά τα άλλα τη συζήτηση... ρε συ πες μου δηλαδή ότι είδες το gif και θεώρησες πως απαντώ σοβαρά,σαν χιουμοριστικό-υπερβολικό το έβαλα,τα αυτονόητα θα εξηγούμε; Δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα με nicks, προτιμώ γενικά ώστε να είναι διαχρονικά τα posts. και πιο safe,λογικό. άρα λίγο άτοπο το περί aegean
slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Όχι safe, απλά έχω αποδεχτεί πως οι δικοί μου ψυχαναγκασμοί δεν κλάνουν μία μπροστά στους γυναικείους. Είμαι ωμός ρεαλιστής.
george_gr1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Οι Ελληνιδες οντως περνανε μια φαση που τις δειχνει χαλια σαν γυναικες, ουτε εγω τις παω συνηθως αλλα τις δικαιολογω εν μερη και ελπιζω οι νεοτερες να βαλουν λιγο μυαλο. Γενικως εχουν την ταση να βλεπουν τον αντρα σαν αναγκαιο εχθρο, κομπλεξικες, οπισθοδρομικες..... Μην λυσσαξετε, πρεπει να φυγω, θα το αναλυσω αργοτερα κοπελιες για ποιον λογο σας δικαολογω.... 2
Lucifer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Κάτω τα ομπρελίνο κορίτσια, θα βρέξει συγχώρεση. 2
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 To καταλαβαίνουμε όλοι ότι το να κατηγορείς για κομπλεξισμό μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με μόνο κοινό χαρακτηριστικό το φύλο τους είναι λίγο ειρωνικό, ε; Και για να έρθουμε λίγο στο θέμα μας, οι γυναίκες δεν έχουν όλες τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει μια ατάκα που μπορεί να τις ρίξει όλες. Όσο περίεργο και να σας φανεί, είμαστε άνθρωποι κι έχει η κάθε μια τον χαρακτήρα της. Σοκαριστικό, το ξέρω. 2
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 To καταλαβαίνουμε όλοι ότι το να κατηγορείς για κομπλεξισμό μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων με μόνο κοινό χαρακτηριστικό το φύλο τους είναι λίγο ειρωνικό, ε; Και για να έρθουμε λίγο στο θέμα μας, οι γυναίκες δεν έχουν όλες τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει μια ατάκα που μπορεί να τις ρίξει όλες. Όσο περίεργο και να σας φανεί, είμαστε άνθρωποι κι έχει η κάθε μια τον χαρακτήρα της. Σοκαριστικό, το ξέρω. Ναι, το ξέρουμε αυτό. Το γράψαμε άλλωστε πόσες φορές. Όλες αυτό λέτε.
katiepie Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το είπα εν είδει υπερβολής προφανώς αλλά οι αντιδράσεις ήταν οι αναμενόμενες μπορώ να πω. Ισότητα εκεί που μας πέρνει και στα υπόλοιπα βγαίνουμε και από πάνω "τι κάνετε εσείς οι άντρες, απλά μια επαφή τα υπόλοιπα όλα εμείς και μεγαλώνουμε και σωστά τα παιδιά σας" . Επίσης katepie καλά που διευκρίνησες ότι δε θέλετε να σας πληρώνουμε και το νεράκι, γιατί είχα ένα άγχος. Συνεχίστε κατά τα άλλα τη συζήτηση... Εφόσον το θεωρεί μόνο παιδί του και ότι απλά εμείς γεννάμε το σας ήταν αναμενόμενο. Όσο για το σωστά δεν ξέρω τι έχετε δει στον περίγυρό μου μια χαρά μας μεγάλωσαν και μανάδες μόνες τους και όλα. Επίσης γι αυτό με το νεράκι, ήταν παράδειγμα για να σημειώσω πόσο υπερβολικές είναι μερικές σε αυτό το θέμα. Περαν αυτού, ένα παιδί χρειάζεται και τα δύο άτομα, αλλά περισσότερο τη μάνα εκ της φύσεως και να το πάρετε, αν δεν το βλέπετε αυτό, έχετε πρόβλημα, να το κοιτάξετε...
tritonas00 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Οι Ελληνιδες οντως περνανε μια φαση που τις δειχνει χαλια σαν γυναικες, ουτε εγω τις παω συνηθως αλλα τις δικαιολογω εν μερη και ελπιζω οι νεοτερες να βαλουν λιγο μυαλο. Γενικως εχουν την ταση να βλεπουν τον αντρα σαν αναγκαιο εχθρο, κομπλεξικες, οπισθοδρομικες..... Μην λυσσαξετε, πρεπει να φυγω, θα το αναλυσω αργοτερα κοπελιες για ποιον λογο σας δικαολογω.... Διαβασα το post στην κοπελα μολις, και μου ειπε οτι δεν προκειται να κοιμηθει ηρεμη μεχρι να την δικαιολογησεις. 7
xlapatsas4000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Άλλο ένα επικό τοπικ εξελίσσεται στο ονσομνια....μέχρι να απαντησει ο george_gr1 θα ξανααπολαυσω το τοπικ με το υγρό πύρ... 1
george_gr1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Οι Ελληνιδες οντως περνανε μια φαση που τις δειχνει χαλια σαν γυναικες, ουτε εγω τις παω συνηθως αλλα τις δικαιολογω εν μερη και ελπιζω οι νεοτερες να βαλουν λιγο μυαλο. Γενικως εχουν την ταση να βλεπουν τον αντρα σαν αναγκαιο εχθρο, κομπλεξικες, οπισθοδρομικες..... Μην λυσσαξετε, πρεπει να φυγω, θα το αναλυσω αργοτερα κοπελιες για ποιον λογο σας δικαολογω.... Λοιπον οι Ελληνιδες οταν θελουν ειναι κορυφη, αλλα κατι δεν τις αφηνει. Προσωπικα νομιζω οτι το κακο ξεκιναει πριν αρκετα χρονια οταν ηταν οντως καταπιεσμενες και ο Ελληνας ηταν οντως λιγο μακακας, δεν ειχαν οικονομικη ανεξαρτησια, ο αντρας ηταν ο αφεντης, ο φοβος υπηρχε μεσα τους κτλ κτλ. Η αλλαγη ηρθε λιγο αποτομα, μια με το δικαιωμα σε ολες τις δουλειες, μια τα φεμινιςτικα κινηματα, μια οι ταινιες και πεσαν με τα μουτρα, κατι σαν να παρουν εκδικηση παρα να ζησουν αρμονικα με τους αντρες, απο την αλλη οι αντρες αντιδρουςαν επειδη ενοιωθαν να βουλιαζει η εξουσια τους και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βιωνουμε σημερα. Ειμαι αισιοδοξος παντως οτι στην επομενη γενια θα διορθωθουν πολλα πραγματα.Το κακο με τις Ελληνιδες ειναι οτι ενω καταφεραν και καλως εκαναν, βασικα πραγματα, εχουν μεινει πολυ πισω σε οτι αφορα τον ερωτα, σεξ σε σχεση με τον αντρα, πραγματικα σου δινουν την εντυπωση κακιασμενης οπισθοδρομικης φοβισμενης, δεν εξαλειφονται ετσι συνηθειες ετων. Δεν εχουν ερωτισμο ρε παιδι μου, λες και οτι εχει να κανει με αντρα ειναι αγγαρεια, λες και η ευχαριστηση ειναι μονο δικη μας. Οχι οτι δεν εχουμε βαλει το χερακι μας και σε αυτο. Εγω παντως παραδεχομαι τις Ελληνιδες που χαιροντε τον ερωτα τους και τα νιατα τους και δεν δινουν λογαριασμο σε κανεναν. Δεν τσουβαλιαζουμε τιποτα, μιλαμε για την γενικη εικονα που εχουμε σαν αντρες. 8
Backpacker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Άμεσος, απλός, δωρικός, λιτός. Χομπίστας. Παίζει μαζί τους το σαρκοβόρο τέρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις