SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ειναι δυνατόν να ασχολείται κανείς σήμερα με τις....ελληνίδες; Κρίμα να υπαρχουν τοσες δυνατοτητες σημερα, και να τρεχει κανεις πισω απο τις κομπλεξικές. Ελληνίδες...γυναίκες, χάλια χαρακτήρα, απίστευτες απαιτήσεις, ομορφιά αμφιλεγόμενη, και μπολικα κόμπλεξ. Σκατομαθημένες μέχρι εκεί που δεν παίρνει, και πολύ ψώνισμα. Οι μικροτερες απιστευτα ανωριμες, οι μεγαλυτερες απιστευτα συμφεροντολογες και να το παιζουν και καποιες, αυτες οι τελειωμενες, που σε αλλες χωρες δεν θα τους εριχναν ούτε βλεμμα! Ποιες, αυτες που δεν θα πρεπε να τις κοιταζει ανθρωπος. Που θα επρεπε να σε παρακαλανε να εισαι μαζι τους. Αλλα αφου υπαρχει ο κλασικος καγκουρας λιγουρης ελληνας, καλα κανουν. Οι υπολοιποι βεβαια που εχουν πιο κοντρολαρισμενη σταση απεναντι τους δεν φταινε σε τιποτε, αλλα οπως ολα στην ελλαδα, τα παιρνει ολα το ποταμι. Εν κατακλειδι, σε γενικες γραμμες το 'value for money' της ελληνιδας ειναι πολυ χαμηλο...αναξιο λόγου. Ξυπνηστε και αφηστε τες στην κοσμαρα τους. Μεχρι να στρωσουν χαρακτήρα, ας βολευτουν με κανενα αλλοδαπο και πολυ τους είναι... Σιγά ρε Clooney που σου πέφτουν και λίγες όλες οι Ελληνίδες. 2
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μεταξύ μας τώρα, μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά σας Ούτε καν..... Και μην σχολιάσω το "σωστά".
Ntinaras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μεταξύ μας τώρα, μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά σας, αυτά μωρέ εκει πέρα που κάνατε κάποια στιγμή, έτσι λίγο... Δουλεύουμε κιόλας καμιά φορά, μη φανταστείς έτσι για το χαβαλέ... Σοβαρομιλάς;;; Το σπέρμα δεν γεννιέται, beat it. Και ναι εφόσον υπάρχει παρθενογέννεση στη φύση δεν είναι απίθανο να γίνει και στον άνθρωπο αν απειλείται η εξέλιξη του είδους. περα απο τη γεννα κανετε κατι αλλο που δε μπορει να κανει μονος του ενας αντρας? 1
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 περα απο τη γεννα κανετε κατι αλλο που δε μπορει να κανει μονος του ενας αντρας? Πρόσθεσε ότι χωρίς τον άντρα, ούτε να γεννήσουν δεν μπορούν. 1
Aztec Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σιγά ρε Clooney που σου πέφτουν και λίγες όλες οι Ελληνίδες. Με κανα πιπινάκι απο βορρά να τα έφτιαξε λογικό να τις βλέπει όλες χάλια μετά. Απλά η κοπέλα η φυσιολογική εκεί εδώ θα δουλέυει πόρτα σε μαγαζί και θα έχει καβαλήσει δυο καλάμια μαζί.
slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Έτσι έτσι, 22 σελίδες μετά πέφτουν οι μάσκες. Η άλλη πάνω σε ένα ντελίριο απάνθρωπου φεμινισμού δεν κρατήθηκε... "μεγαλώνουμε σωστά τα παιδιά ΣΑΣ" λέει. Αυτές είναι οι συνήθειες των καιρών μας, το παιδί γίνεται "μου"-"σου" κατά πως βολεύει και μετατρέπεται σε μπαλάκι του πινγκ πονγκ στο τραπέζι της ζωής. Ο άλλος αν είναι OG θα σε πλακώσει και μετά θα ζητάς τα ρέστα ή αν είναι κάνας ταλαίπωρος ήρεμος ανθρωπάκος θα επιζητά να ξεκαυλώσει στο γήπεδο, να μπινελικώσει και να μπουκετώσει το συνάδελφο του ΑΝΤΡΑ οδηγό και όλα τα γνωστά, για να γλυτώσει από σένα, μέγαιρα. Οι άλλες το πήραν προσωπικά που ο mentoras τα έβαλε με τη γνωστή παράγκα. Θλίβομαι, πίστευα πως είσασταν πιο ανοιχτά μυαλά. mentora προχώρα και πες τα όπως είναι, όλο το crew σε στηρίζει. 9
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Οι άλλες το πήραν προσωπικά που ο mentoras τα έβαλε με τη γνωστή παράγκα. ποιες εννοείς; εγώ απλά είπα πως δεν τον αναγκάζει κανείς,ούτε προσωπικά το πήρα ούτε και θίχτηκα. είναι "ελεύθερη" η "αγορά"
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι να αναγνωρίσουν οι Ελληνίδες ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να το διορθώσουν. Οι Έλληνες δεν νομίζω να έχουμε κάποιο θέμα μιας και έχουμε αρκετά μεγάλη πέραση στο εξωτερικό.... 1
SilkyN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Με κανα πιπινάκι απο βορρά να τα έφτιαξε λογικό να τις βλέπει όλες χάλια μετά. Απλά η κοπέλα η φυσιολογική εκεί εδώ θα δουλέυει πόρτα σε μαγαζί και θα έχει καβαλήσει δυο καλάμια μαζί. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες της χώρας όμως, αν το πάμε έτσι. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορούμε να τσουβαλιάζουμε όλους τους πολίτες μιας χώρας. Εκτός κι αν πρέπει να ζητάμε γενεαλογικό δέντρο πριν κάνουμε κάτι με οποιονδήποτε. Και σόρρυ κιόλας, αλλά αν δεν μπορείς να βγάλεις κοπέλα γενικά, μάλλον δεν φταίει όλος ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας. Κάτι κάνεις κι εσύ (όπου εσύ, δεν είναι προσωπικό) λάθος. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι να αναγνωρίσουν οι Ελληνίδες ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και να το διορθώσουν. Οι Έλληνες δεν νομίζω να έχουμε κάποιο θέμα μιας και έχουμε αρκετά μεγάλη πέραση στο εξωτερικό.... Μπράβο, μου έφυγε ο καφές απο τα γέλια. 8
slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 ποιες εννοείς; εγώ απλά είπα πως δεν τον αναγκάζει κανείς,ούτε προσωπικά το πήρα ούτε και θίχτηκα. είναι "ελεύθερη" η "αγορά" Εσύ γενικά τσιμπάς, γενικά. Ταιριαστό το "Αγαίο" και όχι τυχαίο μάλλον.
defacer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 mentoras και mathsrule, πείτε μου ότι τρολάρετε. Σας εκλιπαρώ. Επίσης, επειδή έχω αρχίσει να ανησυχώ: sarcasm.
Valerie_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εσύ γενικά τσιμπάς, γενικά. Ταιριαστό το "Αγαίο" και όχι τυχαίο μάλλον Αν δεν αναφέρεις Nickname που να καταλάβω
mathsrule Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μπράβο, μου έφυγε ο καφές απο τα γέλια. mentoras και mathsrule, πείτε μου ότι τρολάρετε. Σας εκλιπαρώ. Στο τελευταίο ναι, στο πρώτο όχι.
Razor_7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Εσυ οταν βγαινεις ραντεβου με κοπελα τις λες να κερασει αυτη; Ναι! Ας πούνε και οι υπόλοιποι συμφορουμίτες τη γνώμη τους. Πες μου ότι είναι trolling... Δε λέμε συνέχεια αλλά τις πρώτες πρώτες φορές επιβάλλεται... Ούτε όπως λέει και μια φίλη στα πρώτα ραντεβού θέλω να πληρώνει τα πάντα, μέχρι και το νερό στο περίπτερο, οκ υπερβολή. Το είπα εν είδει υπερβολής προφανώς αλλά οι αντιδράσεις ήταν οι αναμενόμενες μπορώ να πω. Ισότητα εκεί που μας πέρνει και στα υπόλοιπα βγαίνουμε και από πάνω "τι κάνετε εσείς οι άντρες, απλά μια επαφή τα υπόλοιπα όλα εμείς και μεγαλώνουμε και σωστά τα παιδιά σας" . Επίσης katepie καλά που διευκρίνησες ότι δε θέλετε να σας πληρώνουμε και το νεράκι, γιατί είχα ένα άγχος. Συνεχίστε κατά τα άλλα τη συζήτηση... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις