Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Είναι γνωστό νομίζω ότι οι insomniacs είναι, ή μάλλον, ΠΡΕΠΕΙ να είναι γ@μιαδες.

Τώρα που το σκέφτομαι θα έπρεπε να υπάρχει και σχετικός όρος για να μην γράφονται όποιοι όποιοι...

Είπαμε τώρα...μην ρίχνουμε το επίπεδο του φορουμ...

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα περίμενε εσύ να βγάλεις πραγματικό δείγμα...

Οι μόνοι που κάνουν τακτικά σέξ είναι αυτοί που είναι σε κάποιου είδους σχέση. Οι υπόλοιποι είτε ψάχνονται, είτε κάνουν μια στο τόσα καμιά ξεπέτα, εκτός και αν είναι τίποτα b-list "διασημότητες" και τα σκάνε για να ψωνίζονται στα κλάμπ κάθε δεύτερη μέρα όπου όλο και κάποια θα τους κάτσει.

Υπάρχει και η τρίτη κατηγορία, οι αμιγώς μπουρδελιάρηδες, τους οποιους φυσικά δεν θα δείς να αποτυπώνονται σε κανενός είδους poll, αφού δεν υπάρχει ποτέ κάποιος έλληνας που θα παραδεχτεί άμεσα οτι πηγαίνει σε στούντιο.

Δημοσ.

σωστος ο stormrain

Ειναι πολλες αυτες που ψαχνουν χρημα αλλα what sucks for them ειναι οτι οι αντρες που εχουν χρημα εχουν και πολλες επιλογες στις γυναικες( αν ειναι και ωραιοι).  Και συνηθος αυτες ειναι μαλ*κισμενες και κομπλεξικες -αν ο αντρας εχει λιγο μυαλο δε τις πλησιαζει η θα της παρατησει.

Μετα ειναι οι γυναικες που προτιμουν τον αντρα να εχει λεφτα η καλη δουλεια-το οποιο δεν ειναι και κακο γιατι οπως και να το κανουμε ο αντρας πρεπει να συντηρει την οικογενεια.  Τουλαχιστον αυτες θελουν να κανουν οικογενεια και οχι για λογους gold digging να τους πληρωνει τα παντα αυτος

Aπό τη μία "λ@λ@κισμένες και κομπλεξικές" που ψαχνουν χρημα και από την άλλη "λογικό" να θέλουν τον άντρα με λεφτά γιατί ο άντρας πρέπει να έχει τσεπη να συντηρεί την οικογένεια...

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ μπερδεύτηκα...

• Like 1
Δημοσ.

Και ξαναλέω, το να πληρώσουμε και οι 2 τον λογαριασμό θα τον χαλάσει τόσο πολύ; Θα πέσει ο ανδρισμός του στα κατάβαθα; Θα θεωρηθεί ανίσχυρος;

nenya θελω να τα φτιαξουμε!

Τυπικά,απ τη στιγμή που η γυναίκα γεννά και υπάρχει παρθενογέννεση στη φύση, το ισχυρό φύλο θα είναι η γυναίκα όπως λένε οι γιατροί γιατί εκείνη συνεχίζει την ανθρώπινη ζωή. (τώρα πέστε να με φάτε) Πέρα από αυτό όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι το ανίσχυρο φύλο, να θεωρηθεί ο άλλος ανώτερος από μένα κάπου κτλ. Στην τελική για να τον επιλέξω είναι καλύτερος κάπου. Όμως δεν είναι θέμα ανωτερότητας αλλά ευγένειας.

Nenya εντάξει δεν το λες και προσβλητικό, ευγενική χειρονομία το λες αλλά ναι κι εγώ αισθάνομαι άσχημα γι αυτό είπα τις πρώτες φορές. Πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να κάνει κάτι, ότι μπορεί για να μη θεωρηθεί κι εκείνος ανίσχυρος... Έτσι το βλέπω, προφανώς μπορεί να είναι λάθος.

Ο ανδρας γενναει. Η γυναικα τικτει.
Δημοσ.

γιατί;; εδ'ω ολόκληρο σάιτ υπάρχει που ανταλλάσσουν απόψεις και κριτικές για στούντιο

Δεν μιλάω για σαϊτ. Λέω να το πεί κάποιος απο κοντά. Ποτέ κανένας απο κοντά δεν θα παραδεχθεί οτι πήγε σε στούντιο, πολύ λίγοι θα το πούν όπου συνήθως είναι 40+

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα αυτό το τραγελαφικό τόπικ;

Mιλάς για ένα τόπικ του οποίου είμαι ηθικός αυτουργός ε.

• Like 3
Δημοσ.

Aπό τη μία "λ@λ@κισμένες και κομπλεξικές" που ψαχνουν χρημα και από την άλλη "λογικό" να θέλουν τον άντρα με λεφτά γιατί ο άντρας πρέπει να έχει τσεπη να συντηρεί την οικογένεια...

Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά εγώ μπερδεύτηκα...

η πρωτη κατηγορια ψαχνει χρημα, η αλλη κατηγορια το προτιμαει. Μεγαλη διαφορα και καθολου δυσκολο να καταλαβεις. για τις πρωτες ειναι standard το να χει χρημα, στις αλλες ειναι bonus

Δημοσ.

Άσε ρε τον πρόλογο. Άμα δεις τι μωρό έχω ρίξει λέγοντάς της "θέλεις να έρθεις σπίτι μου να σου δείξω τα καινούρια developer tools του canary" θα σου κοπεί η ανάσα.

Σίγουρα η κοπέλα θα ήλπιζε να της δείξεις τον τουίτι σου.

Δημοσ.

Σίγουρα η κοπέλα θα ήλπιζε να της δείξεις τον τουίτι σου.

τιιιι στερεοτυπα ειναι αυτα; ε;

Δημοσ.

Al-bundy-ed-oneill-animated-gif-10.gif

Καμία γυναίκα δεν επιτρέπεται να χρησημοποιει την φάτσα του ιδρυτή του NOMAAM κινήματος.

Καμία...

• Like 4
Δημοσ.

nenya θελω να τα φτιαξουμε!

Ο ανδρας γενναει. Η γυναικα τικτει.

Αυτά είναι επιεικώς λαλακίες. Δεν κάνετε τίποτα πέρα απ την επαφή όσο και να παρηγορείτε τον εαυτό σας, μεταξύ μας τώρα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...