Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης, on topic:

Συνδυασμός ωραίου εγκάρδιου χαμόγελου και ψιλοπρόστυχο βλέμμα μου φαίνεται ότι it works σχετικά με την κατάκτηση ;)

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο topic έχουν θιχτεί πολλά σημαντικά ζητήματα και έχουν γίνει ενδιαφέρουσες κουβέντες, με χαρακτηριστικότερη αυτή για το πότε και αν πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Εδώ θα ήθελα να προσθέσω κάτι εξίσου σημαντικό που σας διέφυγε όμως, μια και είμαστε σε τεχνολογικό forum. Τι θα γίνει με τις άσχετες που προτιμούν Chrome έναντι του Firefox; Πότε θα μάθουν επιτέλους, καρκίνο βγάλαμε. Προσωπικά ας πούμε άμα δω να μπαίνει fb από chrome ρίχνω άκυρο χωρίς πολλά πολλά. Επίσης εκνευρίζομαι όταν δε ξέρει pointers, Χ κι εκεί.

• Like 3
Δημοσ.

Iσχυρο το γυναικειο φυλο και στους browsers  :P

Kαι σιγα μην ξερατε κουφαλες τον avant.Για αυτο πληρωνετε ρε, για να μαθετε  :-D

Δημοσ.

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πριν, όταν εγώ ζητήσω και βγάλω την άλλην έξω, εγώ θα είμαι και αυτός που θα πληρώσει. Κατά τα άλλα, πείτε με συντηρητικό ή/και οπισθοδρομικό αν θέλετε, αλλά ακόμα και αυτή να μου ζητήσει να βγούμε, πάλι θεωρώ πως το πιο σωστό (σαβουάρ βιβρ και τέτοια φάση) είναι να πληρώσω εγώ. Όχι για κάποιον λόγο ανδροπρεπισμού ή κάτι τέτοιο, απλά μεγάλωσα με πατέρα που ήταν κύριος με όλην την σημασία της λέξης και μου έμαθε να είμαι gentleman με G κεφαλαίο (με ό,τι κι εάν συνεπάγεται αυτό, είτε με το άνοιγμα της πόρτας, είτε με τα λουλούδια κτλ).

Παρ' όλα αυτά δεν θα θεωρούσα προσβολή το να μου ζητήσει κάποια να πληρώσουμε 50-50, απλά θα προτιμούσα εάν γινόταν να ήμουν εγώ αυτός που θα επιβαρυνόταν τα έξοδα της χαράς του να βγω έξω με μια αξιόλογη κοπέλα.

BTW Chrome rules!

Το να επιμένει η άλλη να πληρώσει και να το θεωρεί προσβολή όταν πληρώνει ο άνδρας το θεωρώ άσχημη εμφάνιση του φεμινισμού κάτι το οποίο με απωθεί από τις εν λόγω γυναίκες λόγω του ότι ήδη υπάρχει ισότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, on topic:

Συνδυασμός ωραίου εγκάρδιου χαμόγελου και ψιλοπρόστυχο βλέμμα μου φαίνεται ότι it works σχετικά με την κατάκτηση  ;)

αυτό κάνουν οι gay .. νο οφφενσε στους γκέι.

Δημοσ.

Τι θα γίνει με τις άσχετες που προτιμούν Chrome έναντι του Firefox; Πότε θα μάθουν επιτέλους.

Ήθελα από καιρό να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο ινσόμνια μέσω Chrome. Επειδή είμαι όντως άσχετη, γιατί συμβαίνει αυτό;

Δημοσ.

Ήθελα από καιρό να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να συνδεθώ στο ινσόμνια μέσω Chrome. Επειδή είμαι όντως άσχετη, γιατί συμβαίνει αυτό;

Μια χαρά μέσω Chrome είμαι συνδεδεμένος εγώ. Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies σου ή/και να ενημερώσεις τον Chrome.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά μέσω Chrome είμαι συνδεδεμένος εγώ. Δοκίμασε να καθαρίσεις τα cookies σου ή/και να ενημερώσεις τον Chrome.

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...