*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε να λέμε ούτε να λέτε Αυτό έλειπε δηλαδή! *ΑΧ ΝΑΙ ΑΑΑΧ ΒΑΧ ΜΜΜ* -----μετά από 5 ώρες------ "Ευχαριστώ μωρό μου που μού'κατσες!" "Όχι, ΕΓΩ ευχαριστώ μωρό μου που με γ@μησες!" 3
Prozac Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε να λέμε ούτε να λέτε Αυτό έλειπε δηλαδή! *ΑΧ ΝΑΙ ΑΑΑΧ ΒΑΧ ΜΜΜ* -----μετά από 15 λεπτά------ "Ευχαριστώ μωρό μου που μού'κατσες!" "Όχι, ΕΓΩ ευχαριστώ μωρό μου που με γ@μησες!" 1
*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τώρα γιατί μου το χαλάς;;;; Το έγραψα σε toxo-style! 2
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αδιάκριτη ερώτηση, κοπέλα έχεις;; Ναι. Τι κερδίζω?
Silenzio Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 συμφωνω οτι τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού πρέπει να κερναει ο αντρας και μετα μισα-μισα, αν και εγω προσωπικα δεν έχω αφήσει ποτε κοπέλα να πληρώσει δε μου βγαίνει και θεωρω προσβλητικο να λετε να πανε να κοιταχτουν οσοι το κάνουν αυτο δε μπορεις να αφοριζεις ετσι επειδη την ειδες σημερα φεμινιστρια και αύριο κατι άλλο ξερω γω.. όταν λέω δε μου βγαίνει δεν εννοοω οτι ειναι κατωτερες οι γυναικες σε καμμία περίπτωση, ειμαι άνθρωπος που με τη συντηριτικουρα και το φασισμο αηδιαζω απλα αυθόρμητα δε ξερω πως να το πω το χω μεσα μου θα τη κεράσω τη κοπέλα άσχετα απο την δικη της οικονομικη κατάσταση. σίγουρα υπάρχουν οι τσάμπα μάγκες με απαρχαιωμένες αντιλήψεις που θεωρουν τις γυναικες αντικειμενα οποτε εκει να συμφωνησω μαζι σου αλλα μη γενικευεις γιατι πας στην άλλη ακρη.
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Nick πες μας πώς την κατέκτησες λοιπόν! Γιατί το thread έχει πάρει άλλο δρόμο πλέον, στο θέμα παιδιά!
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Nick πες μας πώς την κατέκτησες λοιπόν! Μιας και ούτε λεφτά έχω ούτε πρησμένα μούσκουλα, αντίθετα έχω πρησμένη κοιλιά , θέλω να πιστεύω με το μυαλό μου και το χαρακτήρα. 5
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μα τόσο δύσκολο είναι ο λογαριασμός να μοιράζεται δια 2; Βαρέθηκα να βλέπω άντρες που βγάζουν το πορτοφόλι τους και κάνουν την κίνηση του χεριού να μην το βγάλω κι εγώ. Για μένα αυτή είναι προσβλητική κίνηση. Σαν να μου λέει 'Έλα τώρα, τί λεφτά νά'χεις εσύ βρε αδύναμο κοριτσάκι;' ή 'Άσε τον άντρα να πληρώσει, εσύ απλά τον συνοδεύεις.' Έλεος με τις 'παραδοσιακές' συμπεριφορές. Κοιταξε στην περιπτωση μου ΠΑΝΤΑ εγω θα πληρωσω οχι γιατι θεωρω παραδοσιακο αλλα γιατι πολυ απλα εγω την καλεσα να παμε καπου εξω. Απο τη στιγμη που εγω την καλεσα και δεχτηκε το θεωρω και καπως υποχρεωση μου να πληρωσω εγω για την εξοδο. Ισχυει και το αντιστροφο, αν με καλεσει καποια για εξοδο και βγουμε και θελησει να πληρωσει μονο αυτη τοτε θα την αφησω γιατι πολυ απλα μπορει να σκεφτεται με τον ιδιο τροπο (ο καλεσμενος δεν πληρωνει). Το ιδιο και για το αν καλεσω φιλο στο σπιτι μου εγω κερναω και βαζω τα καλουδια που θα φαμε και θα πιουμε. Οι επομενες φορες δεν ειναι το ιδιο γιατι απο κοινου (και εφοσον γουσταραμε ο ενας την παρεα του αλλου) κανονιζουμε για την επομενη εξοδο. Τοσο απλα, δεν εχει να κανει με το οτι αυτη που εχω απεναντι μου την θεωρω γυναικακι ή κατι τετοιο. 3
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εσύ δεν παραπονιόσουν για μία που είχε σίγουρο ότι θα πληρώσεις εσύ (σε βαθμό που δεν έφερε καν λεφτά) και για αυτό την έστειλες; 1
ikaruga24 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Εσύ δεν παραπονιόσουν για μία που είχε σίγουρο ότι θα πληρώσεις εσύ (σε βαθμό που δεν έφερε καν λεφτά) και για αυτό την έστειλες; Ναι αλλα το εμαθα απο τριτο προσωπο, αν δεν ηταν η σερβιτορα θα κυλουσε μια χαρα η βραδια μας αλλα εχε χαρη που την εκαψε την τζαμπατζου. Ειναι και θεμα χαρακτηρα, ναι μεν εγω δεν θα αφησω την αλλη να πληρωσει αλλα το να μην κουβαλαει η αλλη φραγκο με την λογικη οτι δεν προκειται να πληρωσει αυτοματα σημαινει οτι εχει θεματα να λυσει που εγω δεν ειμαι διατεθημενος να τα περασουμε μαζι. Ας μου ελεγε εξ αρχης οτι δεν ειχε μια πανω της και οχι με τον πουστικο τροπο που αποκαλυφθηκε για το τι πηγε να κανει. 1
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ευχαριστώ μωρό μου που με γ@μησες!" Δεν θα εβλαπτε , περα του να το δειχνετε, να να το λετε και με αυτα ακριβως τα λογια. Οσο για το θεμα του κερασματος, ειμαι large και πληρωνω παντα ακομα και οταν ειμαι πανι με πανι.Εκτος πια αν εχει τραβηξει τοσοο η σχεση σε μακρος .. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Νά'τα και τα βίτσια! Κρίμα που δεν υπάρχει πια το θρεντ μου 1
defacer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μερικοί ναι, μπορεί να το πάθουν. Εμένα ούτε άνδρες φίλοι μου που έχουν οικονομική άνεση δε με αφήνουν να πληρώσω κι αν επιμείνω προσβάλλονται. Είναι θέμα πως έχεις μεγαλώσει. Και εδώ είναι που φαίνεται η λεπτή διαφορά ανάμεσα στο "μου αρέσει να φέρομαι σαν τζεντλεμάνι παλιάς κοπής και ποτέ δεν αφήνω τη γυναίκα να πληρώσει" και στο απλό κόμπλεξ (αν πληρώσει η γυναίκα θίγεται ο ανδρισμός). Και δε φταίνε καν οι ίδιοι όπως λες... Προσωπικά μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση όταν η κοπέλα δεν κάνει κίνηση να πληρώσει τα δικά της ακόμα και όταν πρόκειται για πρώτο ραντεβού. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ. Αλλά μου την σπάει να έρχεται ο λογαριασμός και αυτή χαλαρή και ωραία. Σοβαρά κοπελιά σοβαρα ? Και γω θα προσφερθώ. Και ας μη κάνει και κίνηση. Αλλά αν δεν κάνει ούτε ένα τοσοδούλι σχόλιο "ευχαριστώ για το ΧΥΖ" ή κάτι παρόμοιο για να συνεννοούμαστε πως ήταν επιλογή και όχι υποχρέωση εκ μέρους μου, είμαστε στην περίπτωση του entitlement που λες οπότε χάρηκα που σας γνώρισα, δε σκοπεύω να μείνω για να διαπιστώσω μέχρι που φτάνει αυτή η νοοτροπία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις