Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γ Α Μ Α Τ Ο ! ! !

Αν το κανεις  αυτο σε ελληνιδες ...θα καλεσουν την αστυνομια και θα σε πουν μαχάκα!

Παιδια το προβλημα ειναι οτι εχουμε γεννηθει σε λαθος χωρα!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nenya εντάξει δεν το λες και προσβλητικό, ευγενική χειρονομία το λες αλλά ναι κι εγώ αισθάνομαι άσχημα γι αυτό είπα τις πρώτες φορές. Πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να κάνει κάτι, ότι μπορεί για να μη θεωρηθεί κι εκείνος ανίσχυρος... Έτσι το βλέπω, προφανώς μπορεί να είναι λάθος.

Και ξαναλέω, το να πληρώσουμε και οι 2 τον λογαριασμό θα τον χαλάσει τόσο πολύ; Θα πέσει ο ανδρισμός του στα κατάβαθα; Θα θεωρηθεί ανίσχυρος;

Δημοσ.

Τυπικά,απ τη στιγμή που η γυναίκα γεννά και υπάρχει παρθενογέννεση στη φύση, το ισχυρό φύλο θα είναι η γυναίκα όπως λένε οι γιατροί γιατί εκείνη συνεχίζει την ανθρώπινη ζωή. (τώρα πέστε να με φάτε) Πέρα από αυτό όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι το ανίσχυρο φύλο, να θεωρηθεί ο άλλος ανώτερος από μένα κάπου κτλ. Στην τελική για να τον επιλέξω είναι καλύτερος κάπου. Όμως δεν είναι θέμα ανωτερότητας αλλά ευγένειας.

Nenya εντάξει δεν το λες και προσβλητικό, ευγενική χειρονομία το λες αλλά ναι κι εγώ αισθάνομαι άσχημα γι αυτό είπα τις πρώτες φορές. Πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να κάνει κάτι, ότι μπορεί για να μη θεωρηθεί κι εκείνος ανίσχυρος... Έτσι το βλέπω, προφανώς μπορεί να είναι λάθος.

Αφού είναι θέμα ευγένειας γιατί να μην κεράσεις εσύ? Έχεις έλλειψη αυτής?

Και αφού είναι καλύτερος γιατί να επιλέξει εσένα και όχι μια εξίσου καλή με αυτόν?

Επίσης είναι διαφορετικό να κάνεις και εσύ κίνηση να πληρώσεις και να σου πει να κεράσει και διαφορετικό να κάθεσαι εκεί και να περιμένεις να πληρώσει τα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Και ξαναλέω, το να πληρώσουμε και οι 2 τον λογαριασμό θα τον χαλάσει τόσο πολύ; Θα πέσει ο ανδρισμός του στα κατάβαθα; Θα θεωρηθεί ανίσχυρος;

Μερικοί ναι, μπορεί να το πάθουν. Εμένα ούτε άνδρες φίλοι μου που έχουν οικονομική άνεση δε με αφήνουν να πληρώσω κι αν επιμείνω προσβάλλονται. Είναι θέμα πως έχεις μεγαλώσει. Οκ πιστεύω μπορείς στα πρώτα 1-2 ραντεβού να "καταπιεστείς" και να πεις μετα οκ δε νιώθω άνετα να γίνεται αυτό, είμαι γυναίκα και δε μου αρέσει αυτή η χειρονομία μετά από κάποια στιγμή, εγώ αυτό κάνω. Ξαναλέω δεν είναι απαραίτητα σωστό.

Αφού είναι θέμα ευγένειας γιατί να μην κεράσεις εσύ? Έχεις έλλειψη αυτής?

Και αφού είναι καλύτερος γιατί να επιλέξει εσένα και όχι μια εξίσου καλή με αυτόν?

Επίσης είναι διαφορετικό να κάνεις και εσύ κίνηση να πληρώσεις και να σου πει να κεράσει και διαφορετικό να κάθεσαι εκεί και να περιμένεις να πληρώσει τα πάντα.

Ρώτα τον. Σε κάποιους τομείς είσαι εσύ καλύτερος σε κάποιους ο άλλος... Και ναι δεν κάθομαι να περιμένω σαν την ηλίθια, προφανώς και κάνω κίνηση, και αν πληρώσουμε 50-50 που λέει και η nenya δε θα ξυνίσω μούρη, δεν έχω τέτοια προβλήματα, απλά μεγάλωσα εκτιμώντας μια τέτοια κίνηση...

Δημοσ.

Εμένα ούτε άνδρες φίλοι μου που έχουν οικονομική άνεση δε με αφήνουν να πληρώσω κι αν επιμείνω προσβάλλονται. 

Θα το πω αυτό στη φίλη μου που με κέρασε χθες να νιώσει άσχημα με εμένα που έχει μπλεξει! :P :P

Δεν μου είπες βέβαια αφού είναι θέμα ευγένειας γιατί να μην κεράσεις εσύ.

Εκτός αν μόνο ο Άνδρας δείχνει την ευγένειά του έτσι. 

Δημοσ.

Θα το πω αυτό στη φίλη μου που με κέρασε χθες να νιώσει άσχημα με εμένα που έχει μπλεξει! :P :P

Δεν μου είπες βέβαια αφού είναι θέμα ευγένειας γιατί να μην κεράσεις εσύ.

Εκτός αν μόνο ο Άνδρας δείχνει την ευγένειά του έτσι. 

Αρχικά φίλους και φίλες που δεν είχαν οικονομική άνεση όταν εγώ την είχα προφανώς και έχω κεράσει. Επίσης, προφανώς και έχω κεράσει και πρώην φίλους μου όταν μπορούσα ή ήθελα ή οτιδήποτε. Αλλά νιώθουν όλοι άσχημα. Και γενικά όταν αυτός που βγαίνεις τυχαίνει να έχει μεγαλύτερο εισόδημα από σένα, δε θα σε αφήσει να κεράσεις και ας θες, απλό... Αλλά στα πρώτα ραντεβού δε θα προτείνω να κεράσω, όχι...

Δημοσ.

Προσωπικά μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση όταν η κοπέλα δεν κάνει κίνηση να πληρώσει τα δικά της ακόμα και όταν πρόκειται για πρώτο ραντεβού. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ.  Αλλά μου την σπάει να έρχεται ο λογαριασμός και αυτή χαλαρή και ωραία. Σοβαρά κοπελιά σοβαρα ?

• Like 5
Δημοσ.

Αλλά στα πρώτα ραντεβού δε θα προτείνω να κεράσω, όχι...

Άρα είναι δείγμα ευγένειας μόνο από την πλευρά του Άνδρα. 

Τώρα αν οι άλλοι δεν ένιωθαν καλά με τον εαυτό τους είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουν μόνοι. 

Δημοσ.

Προσωπικά μου κάνει πολύ άσχημη εντύπωση όταν η κοπέλα δεν κάνει κίνηση να πληρώσει τα δικά της ακόμα και όταν πρόκειται για πρώτο ραντεβού. Εννοείται ότι θα πληρώσω εγώ.  Αλλά μου την σπάει να έρχεται ο λογαριασμός και αυτή χαλαρή και ωραία. Σοβαρά κοπελιά σοβαρα ?

Εγώ είπα παααντα θα κάνω κίνηση, είναι γαιδουριά...

Δημοσ.

Εγώ είπα παααντα θα κάνω κίνηση, είναι γαιδουριά...

ότι είπα ήταν σε γενικότερο πλαίσιο αφού μιλήσατε για κεράσματα και έτσι 

Δημοσ.

Ένας άντρας πρέπει να πληρώνει πάντα. Είναι σαν ενα είδος ευχαριστώ γι' αυτό που θα ακολουθήσει μετά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...