Hellaslover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αν οντως κερναει η γκομενα τοτε τι να πω...ειστε μαγκες και μπραβο-και δε το λεω ειρωνικααλλα να δω και τι φατσα εχει η γκομενα...γιατι ξερω κατι μπαζακια που ψαχνουν για γαμο και all expenses paid Η ισοτητα φθανει μεχρι την πορτα του ρεστοραν και αρχιζει στο πατο της τσεπης 1
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 εγω απο την πλευρα μου θελω να μου πειτε πως να αντιμετωπισω την ανυποφορη γκρινια της!!!!!
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 1.Την αλλαζεις 2.Ωτοασπιδες. 3.Ζεν εξασκηση 4.Φλερταρεις με την γειτονισσα/φιλη της 5.Χωρις λογια.... 1
panagiwths1987 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 1.Την αλλαζεις 2.Ωτοασπιδες. 3.Ζεν εξασκηση 4.Φλερταρεις με την γειτονισσα/φιλη της 5.Χωρις λογια.... 1)οχι ενταξει την αγαπαω 2)λες ε? 3)δεν καταλαβα! 4)εχει μια καλη αλλα πιασμενη! 5)LOLLL
Hellaslover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 εγω απο την πλευρα μου θελω να μου πειτε πως να αντιμετωπισω την ανυποφορη γκρινια της!!!!! το θεμα εδω ειναι πως θα τις προσεγγισουμε και κατακτησουμε. Δεν εχουμε φτασει ακομα εκει. Αυτο ειναι lesson 2. Αλλα για να παρεις μια απαντηση, την χωριζεις και ξαναδιαβαζεις lesson 1. And repeat μεχρι να εισαι 60-70 χρονων. Μετα λες δε γαμιεται η γκρινια και τη συνηθιζεις η αν εχεις λεφτα βρισκεις μια 20αρα να σου αλλαζει τις πανες μεχρι να της γραψεις ολη τη περιουσια σου πανω της.
bluesattack Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δειξε της οτι συμμετεχεις στην σχεση σας, νοιαζεσαι και δουλευεις καθημερινα για να την βελτιωσεις... ....σηκωσε τα ποδια σου οταν περναει η ηλεκτρικη σκουπα Eιχα παει στο σουπερμαρκετ το απογευμα να παρω κατι μπυρες.Βλεπω ενα ψιλονεοζευγαρι το ταμειο πισω με ενα καρο πραγματα.Η γυναικα βαζει , βαζει , σε σακουλες,ο τυπος οπισθοχωρει σιγα σιγα κανοντας οτι χαζευει κατι γλαστρες με λουλουδια.Εχει μαζεψει 4 σακουλες τιγκα η γυναικα με ψωνια και εχουν μεινει δυο σοκολατες.Μα καλα γυρναει και του λεει με φονικο υφος, δεν θα μαζεψεις τιποτα ?
Hellaslover Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 και σκυψε οταν η σκουπα που κραταει δεν ειναι ηλεκτρικη 2
NickTG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 σορρυ αλλα θα κανω μια ερωτηση. Αν ενα ζευγαρι ειναι παντρεμενο, πες με παιδια, και πρεπει ενας απο τους 2 να συντηρησει την οικογενεια ποιος εχει το μεγαλυτερο καθηκον; Ειμαι του '86 και πιστευω ανηκω ακομα στη νεα γενια αλλα να λεμε τα αυτονοητα. Δε λεω να δουλευει ο αντρας και να καθετε σπιτι η γυναικα να καθαριζει και να βλεπει σαπουνοπερες, αλλα και να δουλευουν και οι 2 παλι ο αντρας λογικα θα συνεισφερει τα περισσοτερα. Εξαιρεση αν η γυναικα εχει πολλα λεφτα και ο αντρας της ειναι τεκνο Εσυ οταν βγαινεις ραντεβου με κοπελα τις λες να κερασει αυτη; Πες μου ότι είναι trolling... Δε λέμε συνέχεια αλλά τις πρώτες πρώτες φορές επιβάλλεται... Καθήκον δεν έχει κανένας. Ανάλογα με τη δουλειά τους βάζουν ότι έχουν. Πάντως και σε ραντεβού έχει τύχει να πληρώσει κοπέλα αλλά και σε έξοδο με φίλες μου να κεράσουν αυτές. Υποθέτω βέβαια δεν θα έχετε και πρόβλημα να θεωρεί μετά πως είναι ανώτερος από εσάς? Ή πως γενικά είστε στο ανίσχυρο φύλο?
*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μα τόσο δύσκολο είναι ο λογαριασμός να μοιράζεται δια 2; Βαρέθηκα να βλέπω άντρες που βγάζουν το πορτοφόλι τους και κάνουν την κίνηση του χεριού να μην το βγάλω κι εγώ. Για μένα αυτή είναι προσβλητική κίνηση. Σαν να μου λέει 'Έλα τώρα, τί λεφτά νά'χεις εσύ βρε αδύναμο κοριτσάκι;' ή 'Άσε τον άντρα να πληρώσει, εσύ απλά τον συνοδεύεις.' Έλεος με τις 'παραδοσιακές' συμπεριφορές. 3
Valerie_ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 κατ'εμέ το ιδανικό είναι να πληρώνει ο άντρας στα πρώτα ραντεβού πείτε το τακτ,πείτε το ιπποτισμό; όπως σας βολεύει στα επόμενα να ανοίγει και η γυναίκα πορτοφόλι. στο κάτω κάτω δουλεύουμε ας κάνουμε σωστότερη διαχείριση όχι μόνο νύχια μαλλιά και γόβες. 1
*nenya* Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε στα πρώτα ραντεβού. Ας κεράσει όταν έχει την γιορτή του, γενέθλια κλπ. 1
katiepie Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καθήκον δεν έχει κανένας. Ανάλογα με τη δουλειά τους βάζουν ότι έχουν. Πάντως και σε ραντεβού έχει τύχει να πληρώσει κοπέλα αλλά και σε έξοδο με φίλες μου να κεράσουν αυτές. Υποθέτω βέβαια δεν θα έχετε και πρόβλημα να θεωρεί μετά πως είναι ανώτερος από εσάς? Ή πως γενικά είστε στο ανίσχυρο φύλο? Τυπικά,απ τη στιγμή που η γυναίκα γεννά και υπάρχει παρθενογέννεση στη φύση, το ισχυρό φύλο θα είναι η γυναίκα όπως λένε οι γιατροί γιατί εκείνη συνεχίζει την ανθρώπινη ζωή. (τώρα πέστε να με φάτε) Πέρα από αυτό όχι δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι το ανίσχυρο φύλο, να θεωρηθεί ο άλλος ανώτερος από μένα κάπου κτλ. Στην τελική για να τον επιλέξω είναι καλύτερος κάπου. Όμως δεν είναι θέμα ανωτερότητας αλλά ευγένειας. Nenya εντάξει δεν το λες και προσβλητικό, ευγενική χειρονομία το λες αλλά ναι κι εγώ αισθάνομαι άσχημα γι αυτό είπα τις πρώτες φορές. Πρέπει να του δώσεις την ευκαιρία να κάνει κάτι, ότι μπορεί για να μη θεωρηθεί κι εκείνος ανίσχυρος... Έτσι το βλέπω, προφανώς μπορεί να είναι λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις