Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιλεκτικα τα θυμασαι μου φαινεται. Κοιταξε, αν θεωρεις τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων αντιγραφη τοτε θα πρεπει να θεωρεις και

1)Την αυξηση των ιντσων της οθονης που η Apple αντεγραψε τη Sammy

2)Την μεταβαση σε 2πυρηνους που παλι η apple το εκανε μετα τη sammy

3)Την αυξηση της μνημης Ram 

4)Το wifi 

5)Την εγχρωμη οθονη

6)Την αυξηση της αναλυσης

κλπα κλπα. Σορρυ, οσο αστειο φαινονται τα απο πανω, τοσο αστειο φαινεται και αυτο που μου λες. Δεν ειναι δυνατον κατι που προυπαρχει αυτου που εκανε η apple να το λεμε αντιγραφη. Αν ειναι ποτε δυνατον!!! Ποιο fanboy πεθαινεις. Να φανταστω αμα ανεβει η αναλυση του iphone θα ερθεις να παραδεχτεις οτι η apple αντιγραφει τη sammy ε? μπααα

Εκτος απο πλυντηρια η samsung βγαζει ψυγεια τηλεορασεις τοστιερες φρυτεζες....ΑΑαααα, και το μισο iphone που χρυσοπληρωνεις αυτη το φτιαχνει :)

Προσεχε πως το διαβαζεις μη μου παθεις τιποτα

Αυτες οι χαζες εικονες απο το appleinsider και το macrumors οκ, ειναι χαζες. Μαρεσει που τις αναπαραγετε κιολας ρε παιδια!! Αν εχετε το Θεο σας. Δηλαδη τι περιμενατε, κινητο με κουμπια και ΧΩΡΙΣ οθονη αφης να εμοιαζε με το iphone? 

http://www.gsmarena.com/samsung_e1272-pictures-6170.php

Kαι αυτο μετα το iphone βγηκε. Μοιαζει? Δηλαδη οκ, οι αλλοι στα appleforums πουλανε οπαδιλικη, εσυ γιατι το μασατε το κουτοχορτο? 

Καταρχας ας το παρουμε λογικα. Στις εν λογω φωτογραφιες εγω βλεπω οτι η apple αντιγραφει την samsung και οχι το αναποδο. Δειτε τι κοινο εχουν ολες οι συσκευες της samsung ΠΡΙΝ το iphone. Το κουμπακι στη μεση. Μιας και τα τοτε κινητα δεν ειχαν οθονες αφης, παραλληλα με το εν λογω κουμπακι ειχαν και αλλα γυρω γυρω.  Οταν ομως εγινε η μεταβαση σε οθονες αφης, προφανως τα υπολοιπα κουμπια ειναι αχρηστα, οποτε αφαιρουνται. Οποτε τι εκανε η apple? Πηρε το 1ο κινητο της φωτογραφιας, του εβγαλε τα κουμπια που ειχε καποτε και στη θεση τους επεκτεινε την οθονη και κρατησε ολο το υπολοιπο σουλουπι (μαζι με το κουμπακι στη μεση). Αμα θελετε να το κανω photoshop το εν λογω κινητο χωρις κουμπια θα το μπερδεψετε με iphone

O ίδιος ο Jobs το είχε πει αυτό σε παρουσίαση του iphone. Ας πάρουμε ένα κινητό και ας αφαιρέσουμε τα κομβία, έπειτα ας τα κάνουμε εικονικά σαν να είναι ταμπλέτα... Καλά κρασά καινοτομία, η apple δεν έχει καμία καινοτομία και πουθενά... Εδώ πριν από 15 χρόνια έβγαζε βρώμες ότι η microsoft είχε αντιγράψει τα windows από το macOS, υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα το νομίζουν αληθές... Άμα ψάξετε θα δείτε σκαριφήματα ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και σχεδιαστικές ιδέες για υπολογιστές ταμπλέτα και φορητά τηλ. σε μορφή ρολογιού κτλ, από τη δεκαετία του '80.

Δημοσ.

Εκτος απο πλυντηρια η samsung βγαζει ψυγεια τηλεορασεις τοστιερες φρυτεζες....ΑΑαααα, και το μισο iphone που χρυσοπληρωνεις αυτη το φτιαχνει :)

Καλά κάνει. Νομίζεις σκάω για το πόσα θα πάρει ο καθένας τους; Περί πρωτοπορίας μόνο απάντησα και με διάθεση για λίγη πλάκα. Σόρυ αλλά δεν μπορώ να πάρω σοβαρά την κουβέντα για τις αποζημιώσεις κλπ. Ας κόψουν το λαιμό τους. 

Καταρχας ας το παρουμε λογικα. Στις εν λογω φωτογραφιες εγω βλεπω οτι η apple αντιγραφει την samsung και οχι το αναποδο. Δειτε τι κοινο εχουν ολες οι συσκευες της samsung ΠΡΙΝ το iphone. Το κουμπακι στη μεση. Μιας και τα τοτε κινητα δεν ειχαν οθονες αφης, παραλληλα με το εν λογω κουμπακι ειχαν και αλλα γυρω γυρω.  Οταν ομως εγινε η μεταβαση σε οθονες αφης, προφανως τα υπολοιπα κουμπια ειναι αχρηστα, οποτε αφαιρουνται. Οποτε τι εκανε η apple? Πηρε το 1ο κινητο της φωτογραφιας, του εβγαλε τα κουμπια που ειχε καποτε και στη θεση τους επεκτεινε την οθονη και κρατησε ολο το υπολοιπο σουλουπι (μαζι με το κουμπακι στη μεση). Αμα θελετε να το κανω photoshop το εν λογω κινητο χωρις κουμπια θα το μπερδεψετε με iphone

Τώρα ελπίζω να κάνεις εσύ πλάκα. Πιστεύεις ότι η πρωτοπορία του iPhone το 2007 βρισκόταν στον εξωτερικό του σχεδιασμό; 

Όσο για την "χαζή" φωτογραφία που ανέβασα, είπαμε, μιλούσα για πρωτοπορία. Χαζή μπορεί να πεις την άλλη που ειρωνεύεται με το before-after. Φυσικά και θα ήταν όλα έτσι μετά το iPhone. Δεν είναι ηλίθιοι στις άλλες εταιρείες να μην ακολουθήσουν.

Το μόνο ενδιαφέρον στην ιστορία είναι ότι πίσω απ' τις εταιρείες υπάρχουν άνθωποι και κάποιοι απ' αυτούς σχεδιάζουν ωραία πραγματάκια. Οι άνθρωποι έχουν ενδιαφέρον, οι εταιρείες όχι. Εκτός φυσικά αν έχεις μετοχές... εγώ δεν έχω.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω πιει και δεν σας συμφέρει να αναλάβω δράση. Και δεν αναφέρομαι απλά στις διαφωνίες μας αλλά στη σχιζοφρένεια 1-2 ατόμων. Δεν είναι αστείο πλέον, θα ζητήσω βοήθεια ψυχιάτρου. Περαστικά σας (μας).

Και γω εχω πιει. Τι αν επιτρεπεται?

Ον τοπικ, συμφωνεις εσυ δηλαδη οτι ειναι κλοπη?

Τώρα ελπίζω να κάνεις εσύ πλάκα. Πιστεύεις ότι η πρωτοπορία του iPhone το 2007 βρισκόταν στον εξωτερικό του σχεδιασμό; 

Όσο για την "χαζή" φωτογραφία που ανέβασα, είπαμε, μιλούσα για πρωτοπορία. Χαζή μπορεί να πεις την άλλη που ειρωνεύεται με το before-after. Φυσικά και θα ήταν όλα έτσι μετά το iPhone. Δεν είναι ηλίθιοι στις άλλες εταιρείες να μην ακολουθήσουν.

Το μόνο ενδιαφέρον στην ιστορία είναι ότι πίσω απ' τις εταιρείες υπάρχουν άνθωποι και κάποιοι απ' αυτούς σχεδιάζουν ωραία πραγματάκια. Οι άνθρωποι έχουν ενδιαφέρον, οι εταιρείες όχι. Εκτός φυσικά αν έχεις μετοχές... εγώ δεν έχω.

Πιστευω οτι ολα τα κινητα χωρις κουμπια ειναι και θα συνεχισουν να ειναι σε μεσες ακρες ιδια, ανατομικα δηλαδη δεν γινεται να ειναι διαφορετικα. Τετραγωνο στρογγυλα με φατσα φορα μια οθονη. Οτιδηποτε αλλο θα ηταν μη εργονομικη

Η πρωτοπορια του iphone για να ειμαι ειλικρινης οχι, δεν ξερω ποια ειναι. 

Απο κει και υστερα οχι δεν θεωρω τις υπολοιπες βλακειες αντιγραφη. Τα 64 bit ειναι αντιγραφη? Τοτε ειναι και οι εγχρωμες οθονες, γιατι πρωτη η ericsson ειχε βγαλει. Το δακτυλικο αποτυπωμα ειανι αντιγραφη? Τοτε ειναι και το wifi ξερω γω. Στο κατω κατω, αν ο κοσμος προτιμουσε τις αντιγραφες τοτε το goophone θα εκανε παταγο. Δεν αγοραζει ο αλλος αντιγραφη που κοστιζει τα ιδια πανω κατω με τον original, ποσο μαλλον οταν χανει και τοσο γρηγορα την αξια του οπως λετε πολλοι εδω μεσα. Ε δεν μπορει, κατι καλυτερο θα κανει ρε παιδακι μου

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ χαιρομαι, παντα θα υπαρχουν εταιριες που δεν μπορουν να ακουλουθησουν τον ανταγωνισμο και αναγκαζονται για να επιβιωσουν να εχουν εσοδα μεσω δικαστηκων τεχνασματων. Ευτηχως για εμας υπαρχουν εταιριες που πρωτοπορουν να εχουν αρκετα εσοδα ωστε να δινουν φιλοδωρηματα στην Απλ.

Το παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη, εαν δεν συμφωνουν καποιοι δεν με αφορα.

Αν δεν έλεγες οτι είναι προσωπική σου άποψη ίσον να είχες εκτεθεί λιγότερο. Η άποψη σου αδιάφορη και στο πνεύμα της εποχής.

Δημοσ.

Και γω εχω πιει. Τι αν επιτρεπεται?

Ον τοπικ, συμφωνεις εσυ δηλαδη οτι ειναι κλοπη?

Πιστευω οτι ολα τα κινητα χωρις κουμπια ειναι και θα συνεχισουν να ειναι σε μεσες ακρες ιδια, ανατομικα δηλαδη δεν γινεται να ειναι διαφορετικα. Τετραγωνο στρογγυλα με φατσα φορα μια οθονη. Οτιδηποτε αλλο θα ηταν μη εργονομικη

Η πρωτοπορια του iphone για να ειμαι ειλικρινης οχι, δεν ξερω ποια ειναι. 

Απο κει και υστερα οχι δεν θεωρω τις υπολοιπες βλακειες αντιγραφη. Τα 64 bit ειναι αντιγραφη? Τοτε ειναι και οι εγχρωμες οθονες, γιατι πρωτη η ericsson ειχε βγαλει. Το δακτυλικο αποτυπωμα ειανι αντιγραφη? Τοτε ειναι και το wifi ξερω γω. Στο κατω κατω, αν ο κοσμος προτιμουσε τις αντιγραφες τοτε το goophone θα εκανε παταγο. Δεν αγοραζει ο αλλος αντιγραφη που κοστιζει τα ιδια πανω κατω με τον original, ποσο μαλλον οταν χανει και τοσο γρηγορα την αξια του οπως λετε πολλοι εδω μεσα. Ε δεν μπορει, κατι καλυτερο θα κανει ρε παιδακι μου

Από την δεκαετία του 70, ο κλέψας του κλέψαντος γίνεται. Δεν υπάρχει άκρη. Τι το συζητάτε; Το θέμα είναι, τι φτάνει στα χέρια μας.

Πολλές ιδέες υπάρχουν, οι περισσότερες είναι για πέταμα. Ο Jobs είχε μια καλή ιδέα και την έκανε πράξη. Αυτή είναι η πρωτοπορία του iPhone. Ότι έγινε! Δεν ήταν απλώς μια ιδέα. Ναι, υπήρχαν touchscreens υπήρχε wi-fi υπήρχαν όλα, αλλά πού ήταν; Στα χέρια διαφόρων που δεν ήξεραν τι να τα κάνουν. Αυτό έκανε η Apple, δηλ. ο Jobs και μετά το πράγμα τσουλάει μόνο του και θα δείξει που θα φτάσει.

Δημοσ.

Αισχρή απόφαση προστατευτισμού απο τα αμερικάνικα δικαστήρια που (εντελώς τυχαία φυσικά) στηρίζουν την αμερικάνικη εταιρία.

Δε βαριέσαι, η samsung δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει. Το πρόβλημα θα το έχουμε όλοι εμείς αν τα δικαστήρια υποστηρίζουν γελοίες πατέντες όπως τα ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες.

Με το ποσοστό της στα smartphone και τα tablet να κάνει ελεύθερη πτώση το μόνο που θα μένει σε λίγο στη μαναβο-εταιρία είναι το patent trolling.

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω τη μερα που θα στραφούν οι στο Open Source να ησυχάσουμε όλοι!

Δεν πρόκειται...

Το open source ειναι σαν τα κατεψυγμένα παϊδάκια απο super market.

Τα "ψηνεις" μόνος σου και αμα σου καούν, καϊκαν...

Ο κοσμος θελει ετοιμο πραγμα σερβιρισμένο και να τον περιμενει στο τραπεζι...

Κλειστό λογισμικο και να λειτουργει.

Οχι ανοιχτο και να καθεται στο hardware οπως να' ναι (linux φαση)

• Like 3
Δημοσ.

Αισχρή απόφαση προστατευτισμού απο τα αμερικάνικα δικαστήρια που (εντελώς τυχαία φυσικά) στηρίζουν την αμερικάνικη εταιρία.

Δε βαριέσαι, η samsung δεν θα έχει πρόβλημα να πληρώσει. Το πρόβλημα θα το έχουμε όλοι εμείς αν τα δικαστήρια υποστηρίζουν γελοίες πατέντες όπως τα ορθογώνια με στρογγυλεμένες γωνίες.

Με το ποσοστό της στα smartphone και τα tablet να κάνει ελεύθερη πτώση το μόνο που θα μένει σε λίγο στη μαναβο-εταιρία είναι το patent trolling.

Δεν φταινε τα δικαστηρια imo. Απτη στιγμη που οι νομοι για τις πατεντες υπαρχουν, τοτε τα δικαστηρια πρεπει να ακολουθησουν τους νομους. Δεν νομιζω να φταιει το "αμερικα" και η αμερικανικη εταιρια

Δημοσ.

Ε οχι και καινοτομια της apple το δαχτυλικο αποτυπωμα.βλεπε motorola atrix.εννοειται οτι τα iphone ειναι πολυ αξιολογα κινητα αλλα ρε μαγκες ειστε οι μοναδικοι που κολλατε το μηλοαυτοκλλητο στο αμαξι κ το μηχανακι σας.ημαρτον δηλαδη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...