Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς κατι τελείως απλό?

Η Google γιατι δεν εχει μηνύσει την apple για το notification centre που αντέγραψε; Επίσης η Microsoft θα μπορούσε να την εχει μηνύσει με το multitasking centre που ειναι ίδιο με τα windows !!

• Like 2
Δημοσ.

Εχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς κατι τελείως απλό? Η Google γιατι δεν εχει μηνύσει την apple για το notification centre που αντέγραψε; Επίσης η Microsoft θα μπορούσε να την εχει μηνύσει με το multitasking centre που ειναι ίδιο με τα windows !!

Σιγα μην ασχολουνται με τον 2ο μωρε και συ. Αφου απο μονη της η apple οδευει στο 10%, λες να κατσει να ασχοληθει google samsung και λοιποι?

Βtw, προφανως και ολες αυτες οι μυνησεις δεν γινονται επειδη την αντιγρφαουν, γινονται απλα επειδη η samsung την εχει ισοπεδωσει στο market share. Ολοι πλεον samsung εχουν. Αν την ενδιεφερε οτι την αντιγραφουν την αγαπητη μας apple, πρωτα κατι τετοιους θα κυνηγαγε

http://techmaniacs.gr/wp-content/uploads/2012/09/goophone-5.jpg

Aπλα η sammy την εχει παει αιμα και τρεχει και δε φτανει

Δημοσ.

Παίζοντας με τις λέξεις και συγκεκριμένα την λέξη Smart δεν θα δικαιωθείς.. Όλη η αξία της κάθε Samsung  αντικατοπτριζεται ακριβώς στο αντίστοιχο Κια Σια Μια που εν έτη 2014 δεν είναι ικανά να συγχρονίσουν την συσκευή με έναν υπολογιστή..  

Στην σύγχρονη Ιστορία του τηλεφώνου στο πρώτο κεφάλαιο με έντονα γράμματα γράφει Apple είτε το θέλουμε είτε όχι.. και ας γελάει όποιος αδαής θέλει όπως εσύ λες,και εγώ δεν υιοθετώ απαραίτητα.. 

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαια αν κατσουν και μυνησουν εσενα για τις τεχνολογιες και τα προιοντα τα δικα τους  που χρησιμοποιεις θα επιστρεψεις στον μεσαιωνα αλλα μην το κανουμε θεμα ...

Η αν κατσει καθε εταιρεια media και διασκεδασης και ξεψυρίσει τον καθενα απο εμας σε οποιο αντικειμενο ειναι "πειρατής", κι εκει θα γινόταν ένας χαμος! :P

Kαι επισης δεν ξερουμε τι συμφωνίες έχουν κανει οι εταιρειες αυτες μεταξυ τους σχετικα με τα πνευματικα δικαιωματα, και τα χρονικα ορια χρησιμοποιησης "ευρεσιτεχνιών" της μιας απο την άλλη, και αντίστροφως! Υπαρχουν γκριζες ζωνες και δεν ξερουμε τι ανεπισημες συμφωνιες γινονται. Εξαλλου την μια φορα γινεται πιλοτος σε μια καινοτομια η samsung(πχ τωρα 12.2 tablet, να δουμε πως θα παει απο πωλησεις, για να βγει το ipad pro, η να καθυστερησει και αλλο) και την αλλη η apple (η πρώτη οθόνη αφης στα smartphones κλπ.)

Επισης σας παραπεμπω να ελέγξετε και αλλα 2 ζητηματα.

1ον, παντα σχηματιζονται ολιγοπωλια στην τεχνολογια με 2-3 εταιρειες να κυβερνουν, και με συμφωνιες κατω απο το τραπεζι να γινονται, εξάλλου πολλά parts που χρησιμοποιούν και οι 2 εταιρείες προέρχονται απο τους ιδιους προμηθευτές.

και 

2ον, το ξέρετε οτι τα δικαστικά εξοδα για τετοιες διαμαχες για εταιρειες κολοσσους, με ολοκληρες δικηγορικες φιρμες με 300 ατομα να κανουν research, ελεγχους, και να εκπροσωπουν αυτη την υποθεση για καθε μια εταιρεια, επι ποσα χρονια, ειναι εφαμιλλα η και περισσοτερα των αποζημιωσεων που εκδικάζονται στο τελος? Και η απαντηση μου ειναι πως οι εταιρειες, ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, γιατι ισα ισα αυτα τα εξοδα ερχονται να μειώσουν το φορολογητεο τους εισοδημα στο τελος καθε έτους, και επίσης δινουν ενα παραπανω λογο στα media να ασχοληθουν μαζι τους και να τις διαφημίσουν, τσαμπα.

ΜΠΑΜ!

Δημοσ.

Παμε και άλλες δυο αν θέλεις,αλλα τι σχέση εχουν οι δικές μου γνώσεις με το αποτέλεσμα μιας δικαστικής απόφασης που καταδίκασε ως "κλέφτη" την Samsung να μου εξηγήσεις εσύ πρώτα, και δεύτερο κάτι που άφησες ασχολίαστο την επίσης κλοπή στα benches από την καταπληκτική καινοτόμα πανγρηγορη Samsung και γιατί το έκανε.. 

Αν θέλουμε να πεταμε την μπάλα στην εξέδρα όντας φορουμακιδες μπορούμε και οι δυο πολυ εύκολα.. αλλα εδω μην μετατρέψουμε την τελεσίδικη κρίση με χαζα ερωτήματα που και κάποιος αν δεν τα ξερει μπορει εύκολα με ενα κλικ να τα βρει αμεσα και να τ'απαντησει.. :) 

H Samsung καταδικαστικε για κλοπη και αυτο ειναι ενα γεγονος που δεν μπορει ν'αλλαξει την Samsung την κραξανε οι benchοεταιριες και αυτο ειναι αλλο ενα γεγονος που οι δικές μας γνωσεις όποιες και να ειναι δεν ειναι ικανές να αλλάξουν το γεγονός.. 

Δημοσ.

Έχω μια απορία ρε παιδιά... θα μου την λύσετε?

Πως γίνεται όλα τα δικαστήρια να γίνονται Αμερική; και πως βγάζει η Αμερική αποφάσεις για κάτι παγκόσμιο; να φανταστώ δεν κατάλαβα καλά και ότι αποφάσεις που βγαίνουν ισχύουν μόνο στο Αμέρικα...;

Ε καλά τώρα... όσες δίκες και να γίνουν το αποτέλεσμα το ξέρουμε... κάνουν μπαμ τα συμφέροντα και αφήστε τον κόσμο να φανατίζεται και να ασχολείται ποιος έχει δίκιο.

Δημοσ.

ΥΓ: Α! και η Microsoft κλέβει πατέντες και στα @ της... σιγά τα λεφτά... αφού δεν ξέρουν που να τα κρύψουν τόσα λεφτά που έχουν.

Είναι τακτική σήμερα να το κάνουν επίτηδες, οπότε να φανταστώ και η Samsung στα @ της τα πρόστιμα... δεν μπορεί δηλαδή να είναι τόσο βλάκες και να την πατάνε έτσι συνέχεια (2-3 δικαστήρια που έχει χάσει... τουλάχιστον π έχω παρακολουθήσει)

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα μια συζήτηση πρεπει να υπάρχουν καποιες σταθερές αλλιώς δεν είναι συζήτηση.. αν δεν αναγνωρίζει η Samsung τα αμερικάνικα δικαστήρια μην παρευρεθεί,ας πει δεν τα αναγνωρίζω.. αλλά ήταν εκεί .. αυτό απο μόνο του σημαίνει οτι και αυτή ειναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί την ετυμηγορία του.. ποσο μάλλον εμεις.. 

Τα υπόλοιπα περι marketing κερκίδες κλπ ειναι γνωστα εξ'αλλου και οι δυο τεράστια μυθικά κερδη ανακοινώνουν κάθε χρόνο 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και δεν παρακολουθώ την διαμάχη τους... άλλη δουλειά δεν έχω...

Αν χάσει ποτέ η Apple δικαστήριο στην Αμερική εμένα να με φτύσετε ... πραγματικά.... τόσο διεφθαρμένο σύστημα είναι ο κόσμος...

Άντε γιατί λέμε για την Ελλάδα ότι 1002 αλλά έξω γίνονται και χειρότερα...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς και δεν παρακολουθώ την διαμάχη τους... άλλη δουλειά δεν έχω...

Αν χάσει ποτέ η Apple δικαστήριο στην Αμερική εμένα να με φτύσετε ... πραγματικά.... τόσο διεφθαρμένο σύστημα είναι ο κόσμος...

Πολυ περισσοτερο απ'οσο μπορουμε να φανταστουμε θα προσθέσω εγω .. αν πιστεύουμε ομως εμεις οτι μπορουμε να βάλουμε ενα πετραδακι στην αντιθετη κατεύθυνση τοτε το πρωτο πραγμα που δεν πρέπει να κανουμε ειναι το ασπρο - μαυρο για να αιτιολογησουμε την δικη μας επιλογη.

Δημοσ.

Παντως εκτος Αμερικης εχασε. Καταδικαστηκε για κλοπη που λεει και ο moviemaker :D

Δημοσ.

Επιλεκτικα τα θυμασαι μου φαινεται. Κοιταξε, αν θεωρεις τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων αντιγραφη τοτε θα πρεπει να θεωρεις και

1)Την αυξηση των ιντσων της οθονης που η Apple αντεγραψε τη Sammy

2)Την μεταβαση σε 2πυρηνους που παλι η apple το εκανε μετα τη sammy

3)Την αυξηση της μνημης Ram

4)Το wifi

5)Την εγχρωμη οθονη

6)Την αυξηση της αναλυσης

κλπα κλπα. Σορρυ, οσο αστειο φαινονται τα απο πανω, τοσο αστειο φαινεται και αυτο που μου λες. Δεν ειναι δυνατον κατι που προυπαρχει αυτου που εκανε η apple να το λεμε αντιγραφη. Αν ειναι ποτε δυνατον!!! Ποιο fanboy πεθαινεις. Να φανταστω αμα ανεβει η αναλυση του iphone θα ερθεις να παραδεχτεις οτι η apple αντιγραφει τη sammy ε? μπααα

Εκτος απο πλυντηρια η samsung βγαζει ψυγεια τηλεορασεις τοστιερες φρυτεζες....ΑΑαααα, και το μισο iphone που χρυσοπληρωνεις αυτη το φτιαχνει :)

Προσεχε πως το διαβαζεις μη μου παθεις τιποτα

Αυτες οι χαζες εικονες απο το appleinsider και το macrumors οκ, ειναι χαζες. Μαρεσει που τις αναπαραγετε κιολας ρε παιδια!! Αν εχετε το Θεο σας. Δηλαδη τι περιμενατε, κινητο με κουμπια και ΧΩΡΙΣ οθονη αφης να εμοιαζε με το iphone?

http://www.gsmarena.com/samsung_e1272-pictures-6170.php

Kαι αυτο μετα το iphone βγηκε. Μοιαζει? Δηλαδη οκ, οι αλλοι στα appleforums πουλανε οπαδιλικη, εσυ γιατι το μασατε το κουτοχορτο?

Καταρχας ας το παρουμε λογικα. Στις εν λογω φωτογραφιες εγω βλεπω οτι η apple αντιγραφει την samsung και οχι το αναποδο. Δειτε τι κοινο εχουν ολες οι συσκευες της samsung ΠΡΙΝ το iphone. Το κουμπακι στη μεση. Μιας και τα τοτε κινητα δεν ειχαν οθονες αφης, παραλληλα με το εν λογω κουμπακι ειχαν και αλλα γυρω γυρω. Οταν ομως εγινε η μεταβαση σε οθονες αφης, προφανως τα υπολοιπα κουμπια ειναι αχρηστα, οποτε αφαιρουνται. Οποτε τι εκανε η apple? Πηρε το 1ο κινητο της φωτογραφιας, του εβγαλε τα κουμπια που ειχε καποτε και στη θεση τους επεκτεινε την οθονη και κρατησε ολο το υπολοιπο σουλουπι (μαζι με το κουμπακι στη μεση). Αμα θελετε να το κανω photoshop το εν λογω κινητο χωρις κουμπια θα το μπερδεψετε με iphone

Ποιο Samsung fanboy πεθαίνεις!!!!

Τι ειναι αυτά που γράφεις παιδί μου βραδιατικα....έλεος!!!

¨ Καταρχας ας το παρουμε λογικα.Δειτε τι κοινο εχουν ολες οι συσκευες της samsung ΠΡΙΝ το iphone.

Το κουμπακι στη μεση¨

ΟΚ μεγάλε γράφεις ιστορία απόψε...γελάει ο κόσμος.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχω πιει και δεν σας συμφέρει να αναλάβω δράση. Και δεν αναφέρομαι απλά στις διαφωνίες μας αλλά στη σχιζοφρένεια 1-2 ατόμων. Δεν είναι αστείο πλέον, θα ζητήσω βοήθεια ψυχιάτρου. Περαστικά σας (μας).

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...