Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξανασκεψου τι λες. Δεν πληρωνουμε εμεις το προστιμο αλλα δημιουργουνται δυσκολιες στον ελευθερο ανταγωνισμο. Αυτο σημαινει οτι αυριο θα εχουμε χειροτερες συσκευες επειδη οι εταιριες θα σκιζονται να πατενταρουν τα παντα. Οι πατεντες κανουν κακο σε εμας κυριως τους καταναλωτες.

Σκέφτομαι πολύ καλά τι λέω. Το "ελεύθερος ανταγωνισμός" είναι μεγάλη ιστορία, δεν είναι η ώρα ούτε και το μέρος να το αναλύσουμε. Συμφωνώ στο ότι οι πατέντες έχουν αρνητική επίπτωση στις τιμές (λογικότατο). Περισσότερο κακό όμως, κάνουν τα παράλογα κέρδη που κυνηγούν οι εταιρείες, φίλε μου.Με πατέντες ή χωρίς η κάθε σάμσουνγκ ή απλ μας πουλάνε τηλέφωνα που τους κοστίζουν 50 ή 100€ για 500 και 600... Καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου. Το μόνο αρνητικό σε τέτοιες ιστορίες με μηνύσεις κλπ είναι όταν χάνουν άνθρωποι τη δουλειά τους. Όσο για τη φαγωμάρα μεταξύ των εταιρειών κατά τα άλλα με αφήνει παγερά αδιάφορο. 

• Like 2
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με αυτό το θέμα. Θα τα βρούνε αυτοί μεταξύ τους, εμείς να δούμε πού θα βρούμε λεφτά για το επόμενο smartphone (αν όχι για τους επόμενους φόρους).

• Like 3
Δημοσ.

παιδια εγω παντως νομιζω πως και η απλε αντεγραψε τις εγχρωμες οθονες και τις φωτογραφικες μηχανες στα κινητα...επισης αντεγραψε και το κουμπι αμα το παμε ετσι...το οτι μετα το πρωτο iphone αρχισε να επικρατει η οθονη αφης εχει να κανει με το στρατηγικο μαρκετινγκ της εταιριας και τα φραγκα που εσκασε για να το διαδοσει, και τις βγηκε, μιας και εχει πιασει κοροιδα για τα καλα...

κινητα με οθονες αφης και μαλιστα μεγαλες, υπηρχαν και πολυ πριν το iphone

τωρα για τα λεφτα που θα δωσει ο ενας στον αλλον...καμια αξια δεν εχουν...οταν εχεις πολλα δισεκατομμυρια, και σου παρουν μερικα...παλι δισεκατομμυριουχος εισαι...ας ειναι καλα οι σκλαβοι που δουλευουν στα εργοστασια τους καλα για να πλουτιζουν χαρτογυακαδες

• Like 3
Δημοσ.

παιδια εγω παντως νομιζω πως και η απλε αντεγραψε τις εγχρωμες οθονες και τις φωτογραφικες μηχανες στα κινητα...επισης αντεγραψε και το κουμπι αμα το παμε ετσι...το οτι μετα το πρωτο iphone αρχισε να επικρατει η οθονη αφης εχει να κανει με το στρατηγικο μαρκετινγκ της εταιριας και τα φραγκα που εσκασε για να το διαδοσει, και τις βγηκε, μιας και εχει πιασει κοροιδα για τα καλα...

κινητα με οθονες αφης και μαλιστα μεγαλες, υπηρχαν και πολυ πριν το iphone

τωρα για τα λεφτα που θα δωσει ο ενας στον αλλον...καμια αξια δεν εχουν...οταν εχεις πολλα δισεκατομμυρια, και σου παρουν μερικα...παλι δισεκατομμυριουχος εισαι...ας ειναι καλα οι σκλαβοι που δουλευουν στα εργοστασια τους καλα για να πλουτιζουν χαρτογυακαδες

+1

Δημοσ.

Σε αντίθεση με την πολύ χαμηλή τιμή που θα είχε διαφορετικά.

Πωωω ... αρα το Galaxy S6 θα το πληρωσουμε χρυσό!!

θα το βγαλει σε προσφορα για αν μασει $$$$$$ και €€€€€ και ΓΟΥΑΝ (δε ξερω το σημα του) μα πληρωσει την apple...!!!

Δημοσ.

Ειλικρινά, τα χρήματα και τα πρόστιμα για αυτές τις εταιρίες είναι απλώς κάτι που σε προκαλεί γέλιο. Δύο μεγάλοι συνεργάτες χρόνια μηνύουν ο ένας τον άλλον και με αυτόν τον τρόπο βρίσκονται στην επικαιρότητα. έξυπνο, τώρα δίνει λεφτά η sammsung στην apple και εδώ και χρόνια αλλά και στο μέλλον, η apple θα πληρώνει την samsung για την κατασκευή chipsets

Δημοσ.

εγω ξερω οτι μεχρι να βγει το πρωτο iphone η samsung δεν υπηρχε γιατι δεν κυκλοφορουσε smartphone πριν την apple? ας ειμαστε λιγο σοβαροι και αντικειμενικοι

• Like 2
Δημοσ.

Εγω νομιζω πως ειναι υπερβολικη η αποφαση του δικαστηριου ,σιγα ποτε αντεγραψε  η samsung την apple ? Iσως με τον αισθητηρα δακτυλικων για να πιασουμε τα τελευταια ?

Ενταξει πρωτη φορα της ξανασυμβαινει θα ετυχε μαλλον.

Επιλεκτικα τα θυμασαι μου φαινεται. Κοιταξε, αν θεωρεις τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων αντιγραφη τοτε θα πρεπει να θεωρεις και

1)Την αυξηση των ιντσων της οθονης που η Apple αντεγραψε τη Sammy

2)Την μεταβαση σε 2πυρηνους που παλι η apple το εκανε μετα τη sammy

3)Την αυξηση της μνημης Ram 

4)Το wifi 

5)Την εγχρωμη οθονη

6)Την αυξηση της αναλυσης

κλπα κλπα. Σορρυ, οσο αστειο φαινονται τα απο πανω, τοσο αστειο φαινεται και αυτο που μου λες. Δεν ειναι δυνατον κατι που προυπαρχει αυτου που εκανε η apple να το λεμε αντιγραφη. Αν ειναι ποτε δυνατον!!! Ποιο fanboy πεθαινεις. Να φανταστω αμα ανεβει η αναλυση του iphone θα ερθεις να παραδεχτεις οτι η apple αντιγραφει τη sammy ε? μπααα

Εταιρείες που πρωτοπορούν;

Την Apple (επι Jobs) εννοείς; που αν δεν είχε βγάλει το iPhone θα είχαμε ακόμη μοτορόλες, ΒΒ και η Samsung θα έφτιαχνε πλυντήρια που δεν τσαλακώνουν τα ρούχα;
Επίσης προσωπική μου άποψη και η δικιά σου δεν με αφορά.

Υποθέτω ότι έχεις μετοχές στη Samsung, ε;

Εκτος απο πλυντηρια η samsung βγαζει ψυγεια τηλεορασεις τοστιερες φρυτεζες....ΑΑαααα, και το μισο iphone που χρυσοπληρωνεις αυτη το φτιαχνει :)

Προσεχε πως το διαβαζεις μη μου παθεις τιποτα

Ξέχασες και αυτό.

apple_samsung1.jpg

Αυτες οι χαζες εικονες απο το appleinsider και το macrumors οκ, ειναι χαζες. Μαρεσει που τις αναπαραγετε κιολας ρε παιδια!! Αν εχετε το Θεο σας. Δηλαδη τι περιμενατε, κινητο με κουμπια και ΧΩΡΙΣ οθονη αφης να εμοιαζε με το iphone? 

http://www.gsmarena.com/samsung_e1272-pictures-6170.php

Kαι αυτο μετα το iphone βγηκε. Μοιαζει? Δηλαδη οκ, οι αλλοι στα appleforums πουλανε οπαδιλικη, εσυ γιατι το μασατε το κουτοχορτο? 

Καταρχας ας το παρουμε λογικα. Στις εν λογω φωτογραφιες εγω βλεπω οτι η apple αντιγραφει την samsung και οχι το αναποδο. Δειτε τι κοινο εχουν ολες οι συσκευες της samsung ΠΡΙΝ το iphone. Το κουμπακι στη μεση. Μιας και τα τοτε κινητα δεν ειχαν οθονες αφης, παραλληλα με το εν λογω κουμπακι ειχαν και αλλα γυρω γυρω.  Οταν ομως εγινε η μεταβαση σε οθονες αφης, προφανως τα υπολοιπα κουμπια ειναι αχρηστα, οποτε αφαιρουνται. Οποτε τι εκανε η apple? Πηρε το 1ο κινητο της φωτογραφιας, του εβγαλε τα κουμπια που ειχε καποτε και στη θεση τους επεκτεινε την οθονη και κρατησε ολο το υπολοιπο σουλουπι (μαζι με το κουμπακι στη μεση). Αμα θελετε να το κανω photoshop το εν λογω κινητο χωρις κουμπια θα το μπερδεψετε με iphone

• Like 3
Δημοσ.

Αμερικανικό δικαστήριο επέβαλε την ποινή.. Μμμ..

το πρόβλημα για την αππλ είναι ότι εξαρτάτε απο την samsung και όχι το αντιθετο.

όλα αυτα είναι για την τροφοδοτιση τον fanboys απο κει και πέρα είναι business as usual.

• Like 1
Δημοσ.

εγω ξερω οτι μεχρι να βγει το πρωτο iphone η samsung δεν υπηρχε γιατι δεν κυκλοφορουσε smartphone πριν την apple? ας ειμαστε λιγο σοβαροι και αντικειμενικοι

Το ακριβως αναποδο. Η apple πριν το iphone δεν υπηρχε. Μια χαρα τηλεφωνα εβγαζε (και smartphone) η sasmung

Eπισης το κουμπακι στη μεση πρωτη η samsung το ειχε βαλει στις συσκευες της. Μαντεψτε λοιπον ποιος πηγε και την αντεγραψε :) Περαστικα λεμε

• Like 2
Δημοσ.

Επιλεκτικα τα θυμασαι μου φαινεται. Κοιταξε, αν θεωρεις τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωματων αντιγραφη τοτε θα πρεπει να θεωρεις και

1)Την αυξηση των ιντσων της οθονης που η Apple αντεγραψε τη Sammy

2)Την μεταβαση σε 2πυρηνους που παλι η apple το εκανε μετα τη sammy

3)Την αυξηση της μνημης Ram 

κλπα κλπα. Σορρυ, οσο αστειο φαινονται τα απο πανω, τοσο αστειο φαινεται και αυτο που μου λες. Δεν ειναι δυνατον κατι που προυπαρχει αυτου που εκανε η apple να το λεμε αντιγραφη. Αν ειναι ποτε δυνατον!!! Ποιο fanboy πεθαινεις

Εκτος απο πλυντηρια η samsung βγαζει ψυγεια τηλεορασεις τοστιερες φρυτεζες....ΑΑαααα, και το μισο iphone που χρυσοπληρωνεις αυτη το φτιαχνει :)

Προσεχε πως το διαβαζεις μη μου παθεις τιποτα

Αααα γι'αυτο ισως πίστεψε οτι μπορεί να κλέψει τις πατέντες της ελεύθερα όπως και εσένα γιατί χρήστης της είσαι προφανώς με τα fake benches ώστε να σε στείλει ταμείο..  Δικαίωμα σου,αλλά μιλάμε για τελεσίδικη απόφαση που οτι και να λεμε εμείς έκρινε η δικαιοσύνη και υπέδειξε τον κλέφτη.. 

Τωρα για το ποιος αντέγραψε ποιον πάντα ο δεύτερος αντέγραφε τον πρώτο και την διαφορά ακόμα και στο όποιο τηλέφωνο που κρατάς και εσύ σήμερα την έκανε η Apple σίγουρα πριν το πρώτο iPhone είχαμε στην καλύτερη  νοκια.. με κουμπάκια και με Java φιδάκι.. 

Αν αγαπάτε λοιπόν την ευκολία που σας προσφέρουν αυτά τα καλούδια σήμερα,οτι μάρκα και να είναι ένα μικρο κομμάτι το οφείλουμε στην Εταιρία που άλλαξε την ιστορία του τηλεφώνου.. respect στην ιστορία και όχι στον φανμποισμο.. 

• Like 1
Δημοσ.

Αααα γι'αυτο ισως πίστεψε οτι μπορεί να κλέψει τις πατέντες της ελεύθερα όπως και εσένα γιατί χρήστης της είσαι προφανώς με τα fake benches ώστε να σε στείλει ταμείο..  Δικαίωμα σου,αλλά μιλάμε για τελεσίδικη απόφαση που οτι και να λεμε εμείς έκρινε η δικαιοσύνη και υπέδειξε τον κλέφτη.. 

Τωρα για το ποιος αντέγραψε ποιον πάντα ο δεύτερος αντέγραφε τον πρώτο και την διαφορά ακόμα και στο όποιο τηλέφωνο που κρατάς και εσύ σήμερα την έκανε η Apple σίγουρα πριν το πρώτο iPhone είχαμε στην καλύτερη  νοκια.. με κουμπάκια και με Java φιδάκι.. 

Αν αγαπάτε λοιπόν την ευκολία που σας προσφέρουν αυτά τα καλούδια σήμερα,οτι μάρκα και να είναι ένα μικρο κομμάτι το οφείλουμε στην Εταιρία που άλλαξε την ιστορία του τηλεφώνου.. respect στην ιστορία και όχι στον φανμποισμο.. 

Tι πατεντες εκλεψε αμα σε ρωτησω θα ξερεις να μου πεις η θα αρχισεις τα τριλαλι τριλαλο? Ασε...ξερω

Οχι δεν ειμαι πελατης της samsung. Αλλα το δικαιο δικαιο, τι να κανουμε. Και συμφωνω, παντα ο 2ος αντεγραφε τον 1ο. Πρωτος κατασκευαστης smartphones ειναι η samsung, με χαωτικα μεγαλη διαφορα απο τον 2ο :)

Πριν το πρωτο iphone ειχα smartphone (κανονικο, οχι σαν τα iphone) που εκανε περισσοτερα πραματα απο το iphone. Go figure. 

Και προσεχε τι γραφεις γιατι θα γελαει ο κοσμος. Ακου αλλαξε την ιστορια του τηλεφωνου!!! LOL

Eπισης, δεν ηταν fake benches. Μια χαρα αληθινοτατα ηταν. Αλλα ειπαμε, αμα φορας γυαλια..

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...