sonyxp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δεν αγχώνομαι, τα λεφτά αυτά τα παίρνει πίσω η σαμυ από αυτά που κατασκευάζει και πουλάει στην αππλε... αύξηση προβλέπω...
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πολυ χαιρομαι, παντα θα υπαρχουν εταιριες που δεν μπορουν να ακουλουθησουν τον ανταγωνισμο και αναγκαζονται για να επιβιωσουν να εχουν εσοδα μεσω δικαστηκων τεχνασματων. Ευτηχως για εμας υπαρχουν εταιριες που πρωτοπορουν να εχουν αρκετα εσοδα ωστε να δινουν φιλοδωρηματα στην Απλ. Το παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη, εαν δεν συμφωνουν καποιοι δεν με αφορα. Εταιρείες που πρωτοπορούν; Την Apple (επι Jobs) εννοείς; που αν δεν είχε βγάλει το iPhone θα είχαμε ακόμη μοτορόλες, ΒΒ και η Samsung θα έφτιαχνε πλυντήρια που δεν τσαλακώνουν τα ρούχα; Επίσης προσωπική μου άποψη και η δικιά σου δεν με αφορά. Δεν αγχώνομαι, τα λεφτά αυτά τα παίρνει πίσω η σαμυ από αυτά που κατασκευάζει και πουλάει στην αππλε... αύξηση προβλέπω... Υποθέτω ότι έχεις μετοχές στη Samsung, ε; 1
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τελειωσε το πρωτο σιριαλ. Για τις πολλαπλες πατεντες(και πιο σημαντικες*) της Samsung που καταπατησε η apple ποτε θα βγει απόφαση ; *Εντωμεταξυ, ακριβως επειδή ειναι πολυ πιο σημαντικες οι πατέντες της Samsung, το ποσο θα ειναι πολυ χαμηλοτερο. Οξύμωρο, αλλα γεγονός. 1
jimakos1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω νομιζω πως ειναι υπερβολικη η αποφαση του δικαστηριου ,σιγα ποτε αντεγραψε η samsung την apple ? Iσως με τον αισθητηρα δακτυλικων για να πιασουμε τα τελευταια ? Ενταξει πρωτη φορα της ξανασυμβαινει θα ετυχε μαλλον.
jimakos1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Όχι μάλλον κάτι με την οθόνη είχε θέμα η Apple
marduc812 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Έως και κουραστικοί και οι 2 με την κόντρα τους.Αν και στηρίζω Apple νομίζω έχει κουράσει. 1
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Έως και κουραστικοί και οι 2 με την κόντρα τους. Αν και στηρίζω Apple νομίζω έχει κουράσει. Κουραστικά γίνονται τα μέσα που ασχολούνται (και ΄μεις μαζί...). Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. 2
8-bitMUSIC Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πολυ χαιρομαι, παντα θα υπαρχουν εταιριες που δεν μπορουν να ακουλουθησουν τον ανταγωνισμο και αναγκαζονται για να επιβιωσουν να εχουν εσοδα μεσω δικαστηκων τεχνασματων. Ευτηχως για εμας υπαρχουν εταιριες που πρωτοπορουν να εχουν αρκετα εσοδα ωστε να δινουν φιλοδωρηματα στην Απλ. Το παραπανω ειναι η προσωπικη μου αποψη, εαν δεν συμφωνουν καποιοι δεν με αφορα. Ρε μεγάλε κάτσε γιατί με έχασες... Δλδ με λίγα λόγια λες πως αν δεν επερνε τα λεφτά απο τα δικαστήρια η apple θα έκλεινε?? Όχι ότι βγήκε Νο.1 brand για το 2013 και εχει περισσότερα ντολαρς στης τράπεζες απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Ναι είναι αποψη σου αλλά δεν στέκει καθόλου, και αυτό για το ποιος πρωτοπόρη νομίζω το είδαμε και οταν βγήκε το πρώτο iphone και φυσικά το είδαμε και φέτος τη Πρωτοπόρα samsung με το s5 φιλικά πάντα 3
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ... και η Samsung θα έφτιαχνε πλυντήρια που δεν τσαλακώνουν τα ρούχα; Sorry, το παίρνω πίσω. Η Samsung είχε ήδη smartphone. 2007 3
GiorgosT Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κουραστικά γίνονται τα μέσα που ασχολούνται (και ΄μεις μαζί...). Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Ακριβώς. Στα αποτέτοια μας αν θα πλερώσει η σάμσουνγκ νταβατζιλίκι στην μηλοοεταιρεία ή το αντίστροφο. Μήπως από την τσέπη μας θα τα βάλουμε; Άσε που αυτοί μόνο χαμένοι δε βγαίνουν με τόσα εκατομμύρια συσκευές που πουλάνε.
eddie1996 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κανονικά δεν έπρεπε να πληρώσει πρόστιμο κατά την άποψη μου πάντα γιατί η apple με το 5c που το είδα στα μαγαζιά σήμερα είναι πολύ κατότερη από το s4,note 3 και μην πω από το samsung galaxy core που το έχω εγώ! άρα ουσιαστικά που είναι η αντιγραφή? Ευχαριστώ!
orck Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ακριβώς. Στα αποτέτοια μας αν θα πλερώσει η σάμσουνγκ νταβατζιλίκι στην μηλοοεταιρεία ή το αντίστροφο. Μήπως από την τσέπη μας θα τα βάλουμε; Άσε που αυτοί μόνο χαμένοι δε βγαίνουν με τόσα εκατομμύρια συσκευές που πουλάνε. Ξανασκεψου τι λες. Δεν πληρωνουμε εμεις το προστιμο αλλα δημιουργουνται δυσκολιες στον ελευθερο ανταγωνισμο. Αυτο σημαινει οτι αυριο θα εχουμε χειροτερες συσκευες επειδη οι εταιριες θα σκιζονται να πατενταρουν τα παντα. Οι πατεντες κανουν κακο σε εμας κυριως τους καταναλωτες. 1
hakunamatata Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν ξεκινησει η Ελλαδα να μηνυει το Hollywood,για ολες τις ταινιες που γυριστηκαν πανω στην Ελληνικη Μυθολογια,και ΔΕΝ μας πληρωσαν φραγκο(μηπως το κανανε και τσαμπα κατηγορω?),θα ειχαμε ξεχρεωσει σε μια ημερα! Να μην πω το λεξιλογιο και λεξεις οπως,Δημοκρατια-Democracy,κλπ που συνεχιζουν να χρησιμοποιουν πολλοι μεχρι σημερα...τοτε θα καθομασταν και θα τρωγαμε στο τσαμπα! Ας πατενταρουν και τα χρωματα του φασματος,αλλα και την μιξη αυτων,και να αναγκαζουν τις αλλες εταιρειες να βγαζουν ΑΟΡΑΤΑ κινητα. ποιος χεζει τις ταινιες και τις λεξεις ρε φιλε... εδω εχουν σακατεψει τον παρθενωνα και ποσα αρχαια που δε τα δινουν και μας εμπαιζουν...με τη μυθολογια και τη γλωσσα θα ασχοληθουμε? 2
alexiskrp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Sorry, το παίρνω πίσω. Η Samsung είχε ήδη smartphone. 2007 Ξέχασες και αυτό. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα