Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Προχθες, μου έπεσε το s4 mini μέσα στον νιπτήρα ενώ έτρεχε νερό. Απευθείας έβγαλα μπαταρία και τα σχετικά και το στέγνωσα εξωτερικά όσο πιο καλά μπορούσα με μια πετσέτα. Έπειτα τοποθέτησα τη συσκευή μέσα σε ένα μπωλ με ρύζι, και το άφησα έτσι όλο το βράδυ, ώστε να απορροφηθεί όση υγρασία υπήρχε. Την επόμενη μέρα άνοιξα τη συσκευή για να δω αν λειτουργεί. Τα πάντα λειτουργούσαν τέλεια,( ήχος,αφή,κλήσεις,δόνηση κλπ). Το έβαλα λοιπόν αργότερα να φορτίσει και ενώ ξεκινά κανονικά η φόρτιση, μετά από περίπου 5'' βγάζει το εξής μήνυμα : "Φόρτιση διεκόπη.Θερμοκρασία μπαταρίας πολύ χαμηλή" . Το πάω λοιπόν σε ένα κατάστημα "Γερμανός" και αφού μου το κράτησαν μια μέρα για να δουν τι έχει , μου είπαν πως έχει βραχυκυκλώσει το σύστημα που μετράει τη θερμοκρασία της μπαταρίας και θέλει αλλαγή. Το παιδί στο service έψαχνε να βρει ένα σχέδιο για το κινητό, το οποίο δεν θυμάμαι καν πως το είπε... Επιπλέον μου είπε πως αν στο στείλει στην Samsung για επισκευή, μπορεί να μου κοστίσει γύρω στα 250 ευρώ...δεν συμφέρει καν!!!!

Γνωρίζει κανείς τι ανταλλακτικό είναι αυτό και πόσο περίπου κοστίζει ?

Επιπλέον , υπάρχει κάποιο site από το οποίο θα μπορούσα να το παραγγείλω ?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !!!

Δημοσ.

Είπες στον υπάλληλο οτι σου έπεσε μέσα σε νερό; Σε αυτές τις περιπτώσεις και αφού δουλεύει σε όλα τα υπολοιπα, το πας στο service και κάνεις την πάπια και λες οτι ξαφνικά το έβαλες να φορτίσει και σου εμφάνισε αυτό το μήνυμα... αφού είσαι εντός εγγύησης αν δεν ανακαλύψουν οτι πήρε νερό, θα στο φτιάξουν. Άλλωστε η Samsung συνεργάζεται με την smart tech αν δεν κάνω λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

επειδή δεν το είχα αγοράσει από το γερμανό, αλλά από άλλο κατάστημα, ήμουν ειλικρινής μαζί τους και τους είπα ό,τι εγινε..

το έψαξα και λίγο online και νομίζω πως βρήκα ανταλλακτικό : http://rounded.com/samsung-galaxy-s4-mini-charging-port-board.html

απλως δεν ξερω αν ειναι αυτο που χρειαζομαι... αν το παω στον γερμανο, υπαρχει περιπτωση να μου πουν αν οντως ειναι αυτο ?

μου είπαν να περάσω πάλι απο το κατάστημα αύριο ή μεθαυριο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...