senectus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εχω ένα λαπτοπ lenovo στο οποίο έχει αρχίσει να τρεμοπαίζει έντονα η οθόνη κατά την εκκίνηση των win7 και πριν να εμφανισθεί η επιφάνεια εργασίας των win.Αφού γίνει η εκκίνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα.Τι μπορεί να φταίει;
.::NikoS::. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρέπει να προσδιορίσουμε λίγο το "τρεμοπαίζει". Τι εννοείς ακριβώς; 1) Ο φωτισμός τρεμοπαίζει; (η εικόνα μένει άθικτη και απλά αναβοσβήνει η λάμπα της οθόνης; ) 2) κάνει χρώματα, γραμμές κλπ και η εικόνα που απεικονίζει η οθόνη;
MrSp0ck Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Όπως και να τρεμοπαίζει, φταίει το panel της οθόνης αφού μετά είναι όλα κανονικά. Είτε η CCFL(λάμπα οθόνης) είναι έτοιμη να χαλάσει και μέχρι να ζεσταθεί κάνει χαζά, είτε το panel σου λόγο χαμηλής ανάλυσης χάνει τον συγχρονισμό του. Ότι και να είναι να το περιμένεις το panel θα σε αφήσει το πολύ σε 6 μήνες. Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω....
senectus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 μαλλον αυτο ισχυει.κ τοσο που αντεξε θαυμα ηταν. ευχαριστω πολυ παιδια που μου απαντησατε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα