Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τα περναω και εγω τωρα στο Laptop μου το acer που εχω στην υπογραφη. τα δυο hp τα αφησα με windows 8.0 οπως ηρθαν δεν θελω να τα πειραζω ή να τους περασω το windows 8.1 απο το store γιατι εχω την εντυπωση οτι τα recovery partions που τα εκανα σε dvd rom δεν γραφτηκαν καλα δεν ξερω πεταγοταν εξω τα dvd.

Δημοσ.

Ναι αλλά εφόσον δεν τις έχω κατεβάσει ξεχωριστά (το έκλεισαν) και έχω κατεβάσει το .exe, πως θα το κάνω αυτό;

Κυκλοφορούν χωρισμένα σε αρχείο ζιπ σε file sharing sites και σε magnets

Δημοσ.

Παιδιά άμα αλλάξω από Windows 7 σε 8.1 θα δω σημαντικές αλλαγές στα games και στα Windows?

Αν θες να εχεις το metro ui,αλλαξε.Αν οχι,μεινε εκει που εισαι,ιδιως αν εχεις δυνατο pc και ssd!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ποιοι απο εσας ειναι πρακτορες τις microcrap (αυτης με τα παραθυρα!) και ειλικρινα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ WINDOWS 8 H 8.1 !! ΕΛΕΟΣ !

Μπορείς να μου εξηγήσεις με ποιο δικαίωμα εκφράζεσαι έτσι για όσους απλά και μόνο τους αρέσουν τα 8αρια? εσύ τι είσαι? ο παντογνώστης, αλάνθαστος και ο μόνος με δικαίωμα κριτικής? ...να το κοιτάξεις... υπάρχουν και γιατροί. ;)

Δημοσ.

Μολις την πέρασα αλλά έχω πρόβλημα με την κβ2919355. Για καλό και κακό την αφαίρεσα και θα περιμένω να βγει κανονικά.

Τί πρόβλημα δηλαδή;

Δημοσ.

Κατεβασα το αρχειο που δινει ενας φιλος παραπανω το εκανα εγκατασταση πατησα απο το menu update and restart και εγκατασταθικε κανονικα !!!!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...