Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ανησυχεις,απλα κατι θα λειπει!Εννοειται οτι ειναι μπαχαλο! :P

Εγω θα το τεσταρω  λιγο και μετα,θα τα βγαλω για να περιμενω να μου ερθουν κανονικα.Σε ενα μηνα!

Τα windows ξεχοριζουν ποτε χρησιμοποιεις δακτυλο και ποτε ποντικι!

κι εγω το ιδιο ειχα σκοπο να κανω. Ετσι κι αλλιως κοντευει η ωρα του format στα pc μου. :)

Δημοσ.

κι εγω το ιδιο ειχα σκοπο να κανω. Ετσι κι αλλιως κοντευει η ωρα του format στα pc μου. :)

Δε χρειαζεται φορματ!

Μπορεις να τα κανεις uninstall στο installed updates που βρησκεται κατω αριστερα στο windows updates του control panel !

post-192952-0-49520700-1394246468_thumb.png

• Like 2
Δημοσ.

Άντε να δούμε πότε θα διαρρεύσουν και τα 9  :P Μπράβο στους Χάκερ που μας εξίσωσαν με συνεργάτιδες εταιρείες και OEMs και γλυτώσαμε την αναμονή.Αφού σου τα σκάμε κυρία Μάικροσοφτ πρέπει να μας έχεις και εμάς πρώτους-πρώτους και όχι να περιμένουμε. :mad: 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσπαθησα να το περασω,με τα παρακατω βηματα,εκανε τα 2 πρωτα update,αυτοματα μεσω των windows update,αλλα μετα τιποτα αλλο δεν βρισκει αλλο update.......
You How To Install Windows 8.1 Update 1 Do the following: Press WINKEY+S and type regedit, and then navigate to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\W­indows\", once there, right click on "Windows" and select new Key. Name this new key "SHWindowsPoolS14" and then restart your system. Check for Windows Updates and install the two new updates which have appeared. Restart once those updates have installed and then check for updates again, you should see an even bigger update ready for you this time.

Να κανω χειροκινητα το update?Eχω κατεβασει το Update_x64 και το Update_arm,ειβ=ναι σε 2 φακελους,να απο το mega τα κατεβασα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

64bit τα 8.1 pro απο τον θειο.....:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο!

Το κατεβαζεις και το τρεχεις οπως ειναι!

Οκ ευχαριστω.Θα προσπαθησω.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα 8αρια και ως μέσος χρήστης δεν βλέπω την μεγαλειώδη ανωτερότητα των 7(για τα XP δεν το συζητώ καν).

Περιμένω την αναβάθμιση εναγωνίως(καλά που λέει ο λόγος).

• Like 1
Δημοσ.

H ΚΒ219355 τι κάνει; Έχουν περαστεί όλες οι άλλες εκτός αυτής με το αρχείο για x64 από το MEGA.

vwmCXks.png

Για αυτήν λέγανε οτι είναι καλύτερο να βγεί πρώτα η παλιά

Σειρά 

KB2919442 
KB2939087 (optional)
KB2919355 
KB2932046 
KB2938439(optional)
KB2937592

μετά από κάθε μια κάντε επανεκκίνηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...