ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ετσι ειναι. Στο ASUS T100 το 'δεξι κλικ' στα πλακίδια παρέμεινε οπως ειχε. Στο Desktop μηχάνημα εχει το 'καινουργιο' δεξι κλικ.Κανονικα με το δακτυλο να ειναι οπως πριν και με το touchpad να ειναι με τη desktop επιλογη! Πως το περασες στο t100?
LEFteriz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κατέβασα τα update και τα πέρασα με τη σειρά! μια χαρά δουλεύει. Χ κουμπί κλεισίματος στα metro apps δεν έχει. Επίσης έχει αλλαξει στο metro IE11 τα tabs τα εμφανίζει πιο μικρά για άμεση εναλλαγή, πολυ καλό
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Κουμπι για shutdown στην αρχικη οθονη υπαρχει? Νoμιζω οτι λειπει,μπορεις να τα προσθεσεις manual!
LEFteriz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 αν εννοείς το κουμπί πανω δεξια διπλα στο search, όχι. Φαίνεται μόνο στο desktop. Shutdown κανονικά όπως και παλιά.
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 αν εννοείς το κουμπί πανω δεξια διπλα στο search, όχι. Φαίνεται μόνο στο desktop. Shutdown κανονικά όπως και παλιά.Απ'οτι κατάλαβα μπορεις να το κατευασεις ξεχωριστα,το συγκεκριμένο. Βασικα η ms χώρισε τα features σε διαφορα κομμάτια για να μπουν αναλογα με την συσκευή!Οποταν οτι σου λειπει το βαζεις manual!
yannis-sails Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πόση ώρα πήρε η αναβάθμιση; Χωρίς το κατέβασμα 8-10 λεπτα (εξαρτάτε και απο το pc) Για το κατέβασμα από MEGA alla 8-10'
jowl_tnt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πολύ καλό το update για desktop και ποντίκι. Θα περιμένω το official γιατί χρησιμοποιώ tablet και touchscreen. Βαλε και ενα μινι startscreen, ρε ms, να τελειωσει επιτελους η γκρινια και το κραξιμο απο καποιους, που δεν αξιζουν τα 8.
mad_apo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μια ερωτηση,την επιλογη για shutdown/restart στο metro ui,την εχεις? Καλησπερα. Την επιλογη που λες την εχω και στην εκδοση για τον desktop και στο touch laptop. (ενω ειχα διαβασει σε ξενο αρθρο οτι αυτη η επιλογη που λες δεν θα υπαρχει αμα η οθονη ειναι touch). Τωρα τι συμβαινει δεν ξερω.
nikchris Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ποιοι απο εσας ειναι πρακτορες τις microcrap (αυτης με τα παραθυρα!) και ειλικρινα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ WINDOWS 8 H 8.1 !! ΕΛΕΟΣ ! Eγω απορω πως μπορουν καποιοι και καθονται ακομα με τα 7. 1
mad_apo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δεν εχει λογικη,αυτο που κανει η ms!Οταν φυγεις απο μια εφαρμογη ετσι και αλλιως παλι μπαινει σε αδρανια,δε χρειαζεται το X πληκτρο.Το X το βαζεις μονο για να κλεισεις οριστικα μια εφαρμογη! Μεχρι τωρα πιστευα οτι η αχρηστια τους περιοριζεται στο τμημα μαρκετινκ,αλλα απ'οτι φαινεται καΙ οι προγραμματιστες τους ΔΕΝ... τους κοβει ιδιαιτερα!!! Δυστυχως αυτο που ξεκινησε να κανει η ms σαν ιδεα ειναι παρα πολυ καλη,αλλα στην πορεια αποδεικνυεται οτι δε διαθετει το καταλληλο προσωπικο για να το πετυχει! Ελεγξε λιγο να δεις αν κατι δε πηγε καλα με την αναβαθμηση,γιατι ο τυπος στο βιντεο δειχνει οτι οταν χρησιμοποιει το δακτυλο εχει διαφορετικο μενου(windows 8.1) και διαφορετικο με το ποντικι! http://youtu.be/A6vjw0eZLyw Στο 5:58 Φιλε ευχαριστω. Ειδα το βιντεο και καταλαβα οτι και touch laptop να εχεις αμα εχεις βαλει σε usb καποιο ποντικι συμπεριφερεται το modern ui σαν να εχεις κλασικο desktop pc ενω αν δεν εχεις βαλει καποιο ποντικι και η οθονη σου ειναι αφης το modern ui παραμενει οπως το ξερουμε (λογικο και εξυπνο στην χρηση αυτο που εκαναν). Οσο για καποιους που εχουν απορια οπως διαβασα παραπανω, το εικονιδιο restart-shutdown στο modern ui υπαρχει και αμα εχεις οθονη αφης (πχ laptop, tablet) ή κλασικο desktop pc.
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπερα. Την επιλογη που λες την εχω και στην εκδοση για τον desktop και στο touch laptop. (ενω ειχα διαβασει σε ξενο αρθρο οτι αυτη η επιλογη που λες δεν θα υπαρχει αμα η οθονη ειναι touch). Τωρα τι συμβαινει δεν ξερω. Οχι τωρα το τεσταρα στο Asus t100 και με το touchpad μου βγαζει τις νεες επιλογες για ποντικι,ενω με το δακτυλο μου βγαζει το παλιο,με την μπαρα απο κατω! Το μονο που δεν εχω ειναι το shutdown στην startscreen! Κατέβασα τα update και τα πέρασα με τη σειρά! μια χαρά δουλεύει. Χ κουμπί κλεισίματος στα metro apps δεν έχει. Επίσης έχει αλλαξει στο metro IE11 τα tabs τα εμφανίζει πιο μικρά για άμεση εναλλαγή, πολυ καλό Σε μενα εχει x κουμπι στις metro. 1
mad_apo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οχι τωρα το τεσταρα στο Asus t100 και με το touchpad μου βγαζει τις νεες επιλογες για ποντικι,ενω με το δακτυλο μου βγαζει το παλιο,με την μπαρα απο κατω! Το μονο που δεν εχω ειναι το shutdown στην startscreen! Σε μενα εχει x κουμπι στις metro. Ektor7 Σε μενα συμβαινει οτι εγραψα παραπανω. Και το restart-shutdown υπαρχει και σε αφης ή μη. Τι να πω. Απ οτι καταλαβαινω ισως γινει κανα μπαχαλο παλι με το νεο update. 1
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ektor7 Σε μενα συμβαινει οτι εγραψα παραπανω. Και το restart-shutdown υπαρχει και σε αφης ή μη. Τι να πω. Απ οτι καταλαβαινω ισως γινει κανα μπαχαλο παλι με το νεο update. Μην ανησυχεις,απλα κατι θα λειπει!Εννοειται οτι ειναι μπαχαλο και θα γινει μεγαλυτερο,οταν κυκλοφορήσει ! Εγω θα το τεσταρω λιγο και μετα,θα τα βγαλω για να περιμενω να μου ερθουν κανονικα.Σε ενα μηνα! Τα windows ξεχοριζουν ποτε χρησιμοποιεις δακτυλο και ποτε ποντικι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα