alexis@me Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγώ ρε παιδιά δεν έχω κάνει κανένα hack η patcharisma . Άνοιξα τα Windows 8 από το Parallels ( Virtual Machine σε Mac ) και μου έβγαλε μνμ για αναβάθμιση. Του είπα ναι και τώρα το εγκαθιστά.
nickelodeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μια ερωτηση,την επιλογη για shutdown/restart στο metro ui,την εχεις? Δες την δεύτερη φωτογραφία πάνω δεξιά τι έχει.
Black Demis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 για την ωρα το start is back ειναι απαραιτιο και πλήρες απεγκατάσταση όλου του bloatware
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δες την δεύτερη φωτογραφία πάνω δεξιά τι έχει.Eχω την εντυπωση,οτι οι ηλιθοι στην ms,δε το προσθεσαν σε touchscreen συσκευες! Μετα και απο αυτο το update σηκωνω τα χερια ψηλα! Ειναι τοσο αχρηστοι εκει στην MS,που δε θα καταφερουν ΠΟΤΕ να ενοποιησουν στην πραξη,το λογισμικο!!!
nickelodeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μόλις το πέρασα. 778MB για τρεις, τέσσερις αλλαγές?
toylis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ποιοι απο εσας ειναι πρακτορες τις microcrap (αυτης με τα παραθυρα!) και ειλικρινα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ WINDOWS 8 H 8.1 !! ΕΛΕΟΣ !
Cyngus X-1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ειναι safe να το περασουμε η θα φαμε κανα conflict αμα βγει επισημα? Μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση και να τρεξω αμεσως το exe?
keysmith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 άντε να βγάλει πιο γρήγορα και το 9.0 με κανονικό start.. Αδιάφορο το 8.1 update1 (8.0 με classic shell κάνει την δουλειά του και δεν ψάχνεις νέο crack). To μόνο που επιβεβαιώνει είναι ΠΟΣΟ βλακία ήταν η έλλειψη X πλήκτρου στις metro Apps. Καλά που το καταλάβαν. Στν 8.1 κατάλαβαν ότι χρειάζονταν πλήκτρο start, στην 8.1 update 1 ότι χρειάζεται X κουμπάκι γιατί αλλιώς μυρίζει τα νύχια σου πως κλείνει μια fullscreen εφαρμογή (το drag από την μέση είναι τρελο fail για desktop περιβάλλοντα και για ταμπλέτες αν ρωτάς εμένα, θα έπρεπε να υπάρχει μονο σαν extra όχι ως ο ΜΟΝΟΣ τρόπος πλην Alt+F4). H MS με κάθε της update ξανα-ανακαλύπτει αυτα που είχε και.. στα win 95. 2
johnnyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ειναι safe να το περασουμε η θα φαμε κανα conflict αμα βγει επισημα? Μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση και να τρεξω αμεσως το exe? αυτο θελω να το μαθω και εγω γιατι ηδη το εχω κατεβασει και περιμενω..μην γινει καμια βλακεια..
Cyngus X-1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ποιοι απο εσας ειναι πρακτορες τις microcrap (αυτης με τα παραθυρα!) και ειλικρινα ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ WINDOWS 8 H 8.1 !! ΕΛΕΟΣ ! Θεμα γουστου ειναι βασικα... 1
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 άντε να βγάλει πιο γρήγορα και το 9.0 με κανονικό start.. Αδιάφορο το 8.1 update1 (8.0 με classic shell κάνει την δουλειά του και δεν ψάχνεις νέο crack). To μόνο που επιβεβαιώνει είναι ΠΟΣΟ βλακία ήταν η έλλειψη X πλήκτρου στις metro Apps. Καλά που το καταλάβαν. Στν 8.1 κατάλαβαν ότι χρειάζονταν πλήκτρο start, στην 8.1 update 1 ότι χρειάζεται X κουμπάκι γιατί αλλιώς μυρίζει τα νύχια σου πως κλείνει μια fullscreen εφαρμογή (το drag από την μέση είναι τρελο fail για desktop περιβάλλοντα και για ταμπλέτες αν ρωτάς εμένα, θα έπρεπε να υπάρχει μονο σαν extra όχι ως ο ΜΟΝΟΣ τρόπος πλην Alt+F4). H MS με κάθε της update ξανα-ανακαλύπτει αυτα που είχε και.. στα win 95. Και ποιος σου ειπε οτι το καταλαβαν??? Το X πληκτρο δεν κλεινει την εφαρμογη,απλα την κανει ανενεργη και την κριβει να μη φαινεται οτι ειναι ανοικτη ακομη!Στο task manager φαινεται οτι δεν εχει κλεισει και ειναι απλα ανενεργη! iq πατατας τελικα! 4
keysmith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Και ποιος σου ειπε οτι το καταλαβαν??? Το X πληκτρο δεν κλεινει την εφαρμογη,απλα την κανει ανενεργη και την κριβει να μη φαινεται οτι ειναι ανοικτη ακομη!Στο task manager φαινεται οτι δεν εχει κλεισει και ειναι απλα ανενεργη! iq πατατας τελικα! iq πατάτας, συμφωνώ Αυτό γίνεται για καλύτερες επιδώσεις, άλλα έχει άλλα θέματα. Η MS το προσπαθεί από τα Windows Mobile να το επιβάλει αλλά όπως και τότε, όπως και τώρα στα νεότερα λειτουργικά (πχ Android) κανένας χρήστης δεν θέλει αυτή τη λειτουργία ("δεν κλείνω την εφαρμογή στα αλήθεια" αλλά το στέλνω στο background). για αυτό και θα πάρουν "φωτιά" οι task managers.. 1
ektor7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 iq πατάτας, συμφωνώ Αυτό γίνεται για καλύτερες επιδώσεις, άλλα έχει άλλα θέματα. Η MS το προσπαθεί από τα Windows Mobile να το επιβάλει αλλά όπως και τότε, όπως και τώρα στα νεότερα λειτουργικά (πχ Android) κανένας χρήστης δεν θέλει αυτή τη λειτουργία ("δεν κλείνω την εφαρμογή στα αλήθεια" αλλά το στέλνω στο background). για αυτό και θα πάρουν "φωτιά" οι task managers.. Δεν εχει λογικη,αυτο που κανει η ms!Οταν φυγεις απο μια εφαρμογη ετσι και αλλιως παλι μπαινει σε αδρανια,δε χρειαζεται το X πληκτρο.Το X το βαζεις μονο για να κλεισεις οριστικα μια εφαρμογη! Μεχρι τωρα πιστευα οτι η αχρηστια τους περιοριζεται στο τμημα μαρκετινκ,αλλα απ'οτι φαινεται καΙ οι προγραμματιστες τους ΔΕΝ... τους κοβει ιδιαιτερα!!! Δυστυχως αυτο που ξεκινησε να κανει η ms σαν ιδεα ειναι παρα πολυ καλη,αλλα στην πορεια αποδεικνυεται οτι δε διαθετει το καταλληλο προσωπικο για να το πετυχει! Τα περασα χθες απο το windows update μιας και προλαβα σε desktop και σε ultrabook touchscreen. Καλα για desktop ειναι οτι πρεπει ΑΛΛΑ παρατηρησα οτι στο laptop που ειναι touchscreen δεν ειναι τοσο καλο το modern ui οπως ηταν πριν χωρις το update. Εμενα στο touchscreen laptop ενω βγαινει στο modern ui ο τροπος που αλλαζεις το μεγεθος εικονιδιων, ο τροπος παραμετροποιησεις των εικονιδιων γενικως ειναι σαν του desktop (πχ για να αλλαξεις μεγεθος καποιου app στο touch εκανες προς το κατω, ενω τωρα μου βγαζει την επιλογη λες και το χειριζομαι με ποντικι "οποιος τα εχει βαλει σε αφης θα καταλαβει τι εννοω"). ΕΚΤΟΣ και αν θεωρουν Μια κατηγορια τα laptop (αφης και μη) μαζι με τα desktop μηχανηματα (οπου χανει πια κατα πολυ να εχεις ακομη και laptop με αφη) και Δευτερη κατηγορια τα tablet (που μονο εκει ισως παραμενει το modern ui οπως το ξεραμε). Μηπως υπαρχει καπου ρυθμιση που μπορεις να διαλεξεις? Αν ξερει κανεις ας πει. Sorry για τα πολλα που ειπα αλλα σε αφης μου την εσπασε το νεο update και λεω μηπως η αλλαγη γινεται και απο τον χρηστη. Ελεγξε λιγο να δεις αν κατι δε πηγε καλα με την αναβαθμηση,γιατι ο τυπος στο βιντεο δειχνει οτι οταν χρησιμοποιει το δακτυλο εχει διαφορετικο μενου(windows 8.1) και διαφορετικο με το ποντικι! http://youtu.be/A6vjw0eZLyw Στο 5:58 1
LEFteriz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ετσι ειναι. Στο ASUS T100 το 'δεξι κλικ' στα πλακίδια παρέμεινε οπως ειχε. Στο Desktop μηχάνημα εχει το 'καινουργιο' δεξι κλικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα