nikalias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αξίζει να τα κάνω unistall αν δεν τα χρησιμοποιώ για να ελαφρύνω το μηχάνημα ; Αν έχω το serial number από το laptop μπορώ να τα ξανακατεβάσω ;
kogi4ever Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εδω θα βρεις το προγραμμα που θες: http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/ProductSelector
Jannis64 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αξίζει να τα κάνω unistall αν δεν τα χρησιμοποιώ για να ελαφρύνω το μηχάνημα ; Αν έχω το serial number από το laptop μπορώ να τα ξανακατεβάσω ; Δεν είναι άσχημη ιδέα να τα απεγκαταστήσεις αν δεν τα χρησιμοποιείς. Αν στο μέλλον θελήσεις να τα επανεγκαταστήσεις, μπορείς να τα ξανακατεβάσεις από το επίσημο site της Dell.
fixxxer29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι , μπορείς όποτε θέλεις να τα κατεβάσεις πάλι. Στο δικό μου dell το πήγα ένα βήμα παραπέρα , κατέβασα και έκανα εγκατάσταση ένα καθαρό Image των windows 8 , χωρίς τις βλακείες της dell . To license των Windows είναι αποθηκευμένο στο Bios του φορητού και κάνει activate αυτόματα.
Jannis64 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι , μπορείς όποτε θέλεις να τα κατεβάσεις πάλι. Στο δικό μου dell το πήγα ένα βήμα παραπέρα , κατέβασα και έκανα εγκατάσταση ένα καθαρό Image των windows 8 , χωρίς τις βλακείες της dell . To license των Windows είναι αποθηκευμένο στο Bios του φορητού και κάνει activate αυτόματα. Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι έγινε ενεργοποίηση των Windows με το ενσωματωμένο κλειδί που βρίσκεται στο Bios,μετά την καθαρή εγκατάσταση που έκανες ? Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ σε ένα Asus Vivobook S200E με εργοστασιακά Windows 8 64bit, μόνο που μετά την εγκατάσταση, αντί να ενεργοποιηθούν αυτόματα, μου βγάζει μήνυμα πως με το κλειδί που ανιχνεύτηκε δεν ήταν δυνατόν να ενεργοποιηθούν τα Windows και προτείνει εισαγωγή άλλου κλειδιού,αν υπάρχει, ή αγορά ενός καινούριου. Μάλιστα και στη Microsoft που το ανέφερα, μου είπαν πως δυστυχώς έτσι συμβαίνει σ' αυτές τις περιπτώσεις και μου πρότειναν να επικοινωνήσω με την Asus για λύση του προβλήματος.
fixxxer29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε Jannis64, ναι με το που έκανα εγκατάσταση τα windows 8 έκαναν αυτόματα activate με το κλειδί της dell.
manoskost Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ναι , μπορείς όποτε θέλεις να τα κατεβάσεις πάλι. Στο δικό μου dell το πήγα ένα βήμα παραπέρα , κατέβασα και έκανα εγκατάσταση ένα καθαρό Image των windows 8 , χωρίς τις βλακείες της dell . To license των Windows είναι αποθηκευμένο στο Bios του φορητού και κάνει activate αυτόματα. ηθελα να σε ρωτησω το εξης: απο που κατεβασες το καθαρο image των windows 8?
Jannis64 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Φίλε Jannis64, ναι με το που έκανα εγκατάσταση τα windows 8 έκαναν αυτόματα activate με το κλειδί της dell. Παράξενο, σ'εμένα όπως είπα δε δούλεψε. Ποια ακριβώς έκδοση Windows χρησιμοποίησες και από που τη βρήκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα