Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς κάνε αυτό με το DDU πρώτα, να μπεις σε safe mode και να βγάλεις τους drivers. Μετά βάλε την καινούρια κάρτα(στην ίδια PCIE) και κάνε κανονικό boot. Απλά κατέβασε και τα αρχεία αυτά που θες από το site της Asus και βάλτα σε ένα USB, δεν χρειάζεται να τα κατεβάσεις από safe mode...

Για να κάνεις flash bios θα χρειαστείς πάντως και extra πρόγραμμα.

Δημοσ.

Δοκίμασα να βάλω τους drivers της νέας κάρτας και το σφάλμα που βγάζει είναι:

"Απέτυχε η φόρτωση του προγ/τος οδήγησης εντοπισμού"

Ούτε το bios update της κάρτας δε μπορώ να εγκαταστήσω. Μου βγάζει FlashBIOS.exe - Application Error

"The instrucion at 0x10004678 referenced memory at 0x000009a0. The memory could not be read.

Click on OK to terminate the program"

Τι να κάνω; Δε μπορώ άλλο βαρέθηκα. Μα την Παναγία θα την πουλήσω.. ουφφφφφφφφφφ

EDIT:  Άμα εισαι νουμπάς...... ΑΝΟΙΞΕ !

Πήγα στη διαχείρηση συσκευών και πάτησα "προσαρμογείς οθόνης" και έκανα χειροκίνητη ενημερωση της καρτας. Μου την αναγνωρισε, εκανα επανεκίνηση και παίζει. Τώρα εγκαθιστά τους drivers. 

• Like 1
Δημοσ.

Ε μα πια.....

Άμα ήμουν moderator θα πάταγα με απόλαυση "κλείδωμα του θέματος". Καν' το εσύ για μένα :P

Αλήθεια τώρα τα κατάφερες;

Δημοσ.

Έχω κι εγώ την εν λόγο κάρτα και μου δουλεύει κομπλέ το μόνο θέμα που είχα ήταν όταν έμπαινε σε

αναμονή η οθόνη μερικές φορές δεν άνοιγε (για αυτό μπορεί να φταίνε οι drivers) την ρύθμισα ώστε να μην σβήνει ποτέ  και λύθηκε το πρόβλημα απλά τώρα την κλείνω χειροκίνητα όταν χρειάζεται.

Σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνετε με τον Γολγοθά που πέρασε ο RPDrummer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...