Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

IceFrog έχω ψάξει παντού και λύσεις δε βρίσκω. 

Δοκίμασα και με άλλη οθόνη και πάλι τα ίδια και ναι στον τεχνικό δούλεψε χωρίς drivers!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ελπιζω να μην εχει σχεση με τα win8.1 γιατι δεν θα ναι και η πρωτη φορα που υπαρχει σχετικο προβλημα.

Δημοσ.

Όλο το πακέτο το πήγα!

Έβαλε την κάρτα σε άλλο pc και δούλεψε κατευθείαν. Μετά την έβαλε στο δικό μου και δεν φαινόντουσαν καν τα bios. Εβαλε την παλιά κάρτα μου για να κανει update στη μητρικη, ξανακουμπωσε την R9 270x και αυτό ήταν και μάλιστα είχα ήδη μέσα  τους drivers της παλιάς κάρτας nvidia 9800GT. Μου λέει φιλαράκο είσαι έτοιμος! Καλό gaming!

Εγώ δεν πείραξα κάτι και θέλω να τη δώσω πίσω γιατί σε safe mode όταν μπαίνω δε μπορώ να βάλω drivers!

Δημοσ.

Μα το προβλημα ασου ειναι οτι εχεις μεσα drivers απο αλλες καρτες. Ειπες πριν οτι εκανες πληρη ανεγκατασταση και τωρα λες οτι εχεις μεσα drivers απο την 9800gt. Πρεπει να αφαιρεσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο  nvidia. Κατεβασε το revo uninstaller και κανε και καθαρισμα τη registry. (θα μπεις απο safe mode). Μετα θα βαλεις την καινουρια καρτα θα μπεις σε ασφαλη λειτουργια με δικτυο και θα προσπαθησεις να την αναγνωρισει ο υπολογιστης σαν συσκευη. Αφου την αναγνωρισει τοτε θα μπεις σε κανονικη λειτουργια και θα βαλεις drivers. Οτι καρτα και να παρεις θα εχεις το ιδιο θεμα εκτος εαν παρεις nvidia και αυτο γιατι εχουν μείνει κατάλοιπα απο drivers. Σε τετοιες περιπτωσεις οι περισσοτεροι θα σου ελεγαν να κανεις ενα format για να ξεμπερδευεις, Γιατι απ οτι φαινεται και απο αυτα που λες η καρτα σαν καρτα δουλευει κανονικα, Απλα το pc σου δεν την αναγνωριζει στην οθονη του σπιτιου σου

Δημοσ.
Κοιταξε να δεις όταν γύρισα από τον τεχνικό δοκίμασα τα πάντα απ' αυτά που λες. Έβγαλα τους παλιούς drivers κτλ...

Στον τεχνικό το pc άνοιξε έχοντας τους παλιούς drivers μεσα αλλά άνοιξε! Εμένα δεν άνοιξε και τότε δοκίμαζα ότι έβρισκα στο ίντερνετ.

Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω ήταν να μπω σε safe mode με δίκτυο.. Πάντα έμπαινε χωρίς δίκτυο. Δεν ξέρω αν το δίκτυο θα βοηθούσε αλλά σκέψου ότι είχα ήδη κατεβάσει τους drivers της R9 και προσπαθούσα να τους εγκαταστήσω έχοντας όμως διαγράψει πλήρως με ένα πρόγραμμα τους παλιούς drivers.

- Σε safe mode μπαίνω με τον εξής τρόπο:

Πατάω στην αναζήτηση "msconfig" ανοίγω την εφαρμογή και πηγαίνω στην καρτέλα "εκκίνηση" και κλικάρω την επιλογή "ασφαλή εκκίνηση" με "ελάχιστη" τροφοδοσία. Υπάρχει και επιλογή εκκινησης με "δίκτυο" αλλά δεν έχω internet όταν μπαίνει σε safe mode.

Μετά σου ζητάει επανεκίνηση αλλά την ακυρώνω, σβήνω το pc, αλλάζω κάρτες, ανοίγω και μπαίνει αυτόματα σε safe mode.Υπάρχει και περιπτωση να κολλήσει το pc καθώς δείχνει το σήμα των Windows, αλλά άμα τον κλείσω και τον ξανανοίξω μπαίνει σε safe mode.  
Δημοσ.

μου κανει εντυπωση που δεν δεχετε καν τους drivers, και γενικα η ολη ιστορια ακουγεται πολυ περιεργη. Μπορει να επεσες σε ελατωματικη καρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν με πήρανε και μου είπαν πως η κάρτα δουλεύει κανονικά. Άρα κάτι δεν κάνω σωστά εγώ.

Προβληματίζομαι όμως που δεν μου εκγαθιστά τους drivers.

Τελοσπάντων, μόλις την πάρω θα βγάλω με το ddu τους drivers της nvidia που έχω μέσα. Θα μπω σε safe mode και θα κάνω εγκατάσταση αυτά τα 2 :http://www.asus.com/Graphics_Cards/R9270XDC2T2GD5/#support

Είναι τα αρχεία (της ιστοσελίδας) Bios 2 και AMD VGA Driver που το 2ο δεν το είχα βάλει προηγουμένως.

Για να δούμε...

Επεξ/σία από RPDrummer
Δημοσ.

Βάλε την παλιά κάρτα, πήγαινε στο Windows - Run - γράψε msconfig - Boot - επέλεγε Safe Mode(Network) και κάνε shutdown. Μετά βάλε την νέα κάρτα και κάνε boot.

Δημοσ.

Internet πως παίρνεις; Wireless με κάρτα δικτύου π.χ; Μήπως δηλαδή οι drivers του δικτύου για κάποιον λόγο δεν τρέχουν όταν μπαίνεις σε safe mode. Εγκατέστησε τους για την μητρική σου από το ανάλογο site της εταιρίας και δοκίμασε πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...