sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με τη onboard έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει?Το bios μπορείς να το δεις?
Occultist Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πάντως τσάμπα που λες, δε θα πάει το καινούριο επώνυμο τροφοδοτικό...
RPDrummer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πήγα στο e-shop σήμερα και ο τεχνικός (να ναι καλά το παιδί) μου έλενξε τα πάντα. Έκανε ένα update των bios και άνοιξε ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Λείπανε μόνο οι drivers.Πάω σπίτι να συνδέσω το pc και τώρα μου ανοίγει,βλέπω το λογότυπο της μητρικής και μετά δεν έχω εικόνα. Είναι μαύρη η οθόνη και μπορώ να δω μόνο το ποντίκι.Αν κουνάω το ποντικί ή πατάω κουμπιά από το πληκτρολόγιο η οθόνη τρέμει στιγμιαία και το ποντικί επανέρεται στη μέση της οθόνης. Ψάνχω σαν τρελός να βρω τι φταιει και δεν έχω και τηλεφωνο/internet ώρες ώρες και νευριάζω! Το λειτουργικό είναι Windows 8.1 pro αν έχει κανείς καμιά λύση.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε να μπεις σε safe mode και να περάσεις τους drivers της 270x. Τελικά ο τεχνικός σου είπε ποιο ήταν το πρόβλημα πριν και δεν άνοιγε η οθόνη?Χρειαζόταν bios update?
RPDrummer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αυτός έκανε το update και άνοιξε κανονικά.Να σε ρωτήσω... Για να μπω safe mode πρέπει να πατησω shift+restart, αλλά το κουμπί για restart από το κουτί έχει χαλάσει και απ' την άλλη δεν μπορώ να δω (λόγω της οθόνης) που είναι η επιλογή "restart" που βρίσκετα κάτω δεξιά πριν μπει στο χρήστηΠως μπορώ να μπω;
IceFrog Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 αδερφε. πριν απο αυτη τη καρτα ποια καρτα ειχες? εκανες απενγκατασταση τους drivers? δοκιμασε να βαλεις επανω την παλια καρτα, μετα με καποιο προγραμμα βγαλε τους παλιους divers και μετα βαλε τη νεα καρτα
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε αυτό που λέει ο IceFrog, να βγάλεις ότι έχει απομείνει από παλαιότερους drivers σε safe mode με το DDU: https://forums.geforce.com/default/topic/550192/geforce-drivers/display-driver-uninstaller-ddu-v12-4-released-03-01-14-/ Αν δεν φτιάξει ούτε με αυτό, μπορεί να είναι απλά θέμα του ρεύματος. Το έχω πάθει και εγώ όταν αποσυνδέω κάποιο hardware από το σύστημα μου χωρίς να κλείσω το τροφοδοτικό και να βγάλω την πρίζα. Αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο δικό σου σύστημα αφαίρεσε την μπαταρία από την μητρική και το καλώδιο τροφοδοσίας και άστο 5 λεπτά και ξαναδοκίμασε. Αυτό θα κάνει reset και τις ρυθμίσεις του bios πληροφοριακά.
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Είχα βγάλει τους παλιούς drivers. Πολλοί έχουνε αυτό το πρόβλημα και γενικά κάποιες λύσεις που βρήκα δε με βοηθήσανε.Μου κάνει εντύπωση που όταν πήγα στον τεχνικό του e-shop το pc μου αυτός μου έκανε update τα bios και έπαιζε μια χαρά και όταν γύρισα σπίτι απλώς σύνδεσα τα καλώδια στο κουτί και ξαφνικά αφού βλέπω τα bios μετά δεν έχω έχω εικόνα. Μαυρίλα σκέτη!Μήπως φταίει το καλώδιο της οθόνης ; Με την παλιά κάρτα το σύστημα είναι οκ.
IceFrog Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 δοκιμασε και με διαφορετικο καλωδιο. ειναι πολυ περιεργο που εκει δουλεψε και στο σπιτι σου οχι
RPDrummer Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Βέβαια, το καλώδιο δε μπορεί να φταίει αφού όταν μπαίνω σε safe mode με την R9 έχω εικόνα και προσπάθησα να βάλω ενημερωμένους αλλά και παλιούς drivers και δε γινόταν η εγκατάσταση!Μου έβγαζε το ίδιο σφάλμα κάθε φορά. Γι αυτό αύριο θα τους τη γυρίσω πίσω να μου δώσουν άλλη!Αν εγκαταστήσω τους οδηγούς με την παλιά κάρτα επάνω και την αντικαταστήσω με την καινούργια συμβαίνουν πάλι τα ίδια.
maxairas7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Να ξέρεις ότι υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει η οθόνη σου την ανάλυση για αυτό και όταν μπαίνεις σε safe δουλεύει υποθετικά μιλάω...!! Κάνε μια αναζήτηση μέχρι ποια ανάλυση και πόσα herz "σηκώνει" το μόνιτορ...!!!
IceFrog Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δηλαδη αυτο που προσπαθεις να μας πεις ειναι οτι δεν μπορεις να βαλεις τους drivers? Εχω την ιδια καρτα. Μετα απο απενγκατασταση των driver της nvidia συνδεσα την καρτα στο pc και μπηκα windows κανονικα και χωρις drivers. Η αναλυση ηταν χαλια, ομως εβλεπα. Αφου εκανα εγκατασταση τα παντα δουλεψαν κανονικα. Στη δικη σου περιπτωση λες οτι δουλεψε στον τεχνικο μπροστα και οταν το πηγες σπιτι σταματησε. Εκει δουλεψε χωρις drivers? Δοκιμασε να το συνδεσεις στην τηλεοραση πχ η σε αλλη οθονη. ισως εχεις πεσει σε καμια κουλη ασυμβατωτητα η καποιοα ρυθμιση bios η σκαλωμα των windows. Αν βαριεσαι να ψαξεις να δεις τι ειναι απλα πανε ξανα στο service. Βεβαια εαν βγαλεις ακρη ενημερωσε εδω το post. Ειμαι περιεργος να μαθω τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα