Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Eχει βουιξει ο τοπος με το φερομενο downgrade. Ευχομαι κι ελπιζω η Ubisoft να σκορπισει την οποια αμφισβητηση με ενα παιχνιδουμπαρο βεληνεκους. Ιδωμεν..

Δημοσ.

Είμαστε σίγουροι ότι το βίντεο είναι από PS4 κι όχι από PS3; Επειδή αυτό που βλέπω φαίνεται χειρότερο αρκετά από το AC 4 στο PS4, πράγμα που δε βγάζει και πολύ νόημα. 

Οχι ότι βγάζει παραπάνω νόημα να δείχνουν PS3 version, αλλά wtf αν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα στις next-gen.

Δημοσ.

lol αρθρο βασιζμενο στα tweets του thuway? lololololol

ναι, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τωρα που μιλαμε, οι προγραμματιστες αλλα και οι business partners της ubisoft κατουριουνται απανω τους...

faclvx.gif

iAHxbvGbhY0Mz.gif

μια χαρα μου φαινεται εμενα.

και να πειτε στο thuway οτι τα εχουνε ηδη συμφωνησει καιρο η sony με την ubi ωστε να μην πεσει το watch dogs πανω στο infamous και να .φαγωθουνε μεταξυ τους, δε χρειαζεται τριτογενη προσπαθεια ;)

αντε πια με αυτους τους self-βαφτιζoμενους "insiders"......

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, ότι οι καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με άλλες κυκλοφορίες την ίδια περίοδο ήταν προφανέστατο. Λίγο το GTA V, πολύ το AC 4 (σιγά μην κανιβάλιζαν τα ίδια τους τα franchises), λίγο το Infamous, η μόνη λογική περίοδος να βγει ήταν Μάιο-Ιούνιο. 

Σε σχέση με τα gameplay videos που έδειχναν μέχρι πρόσφατα, πάντως, φαίνεται αισθητά κατώτερο στο βίντεο του Gamespot. 

Δημοσ.

Καλά, ότι οι καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με άλλες κυκλοφορίες την ίδια περίοδο ήταν προφανέστατο. Λίγο το GTA V, πολύ το AC 4 (σιγά μην κανιβάλιζαν τα ίδια τους τα franchises), λίγο το Infamous, η μόνη λογική περίοδος να βγει ήταν Μάιο-Ιούνιο. 

Σε σχέση με τα gameplay videos που έδειχναν μέχρι πρόσφατα, πάντως, φαίνεται αισθητά κατώτερο στο βίντεο του Gamespot. 

Παίζει , οι άμπαλοι του Gamespot, να έχουν βάλει την έκδοση Wii U...που φυσικά θα είναι κατώτερο από PS4/XONE

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα button prompts είναι από Playstation πάντως. 

Βέβαια, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το τρέιλερ έχουμε κολλήσει σε αυτό, αντί να κολλήσουμε στο πόσο χαζό, κλισέ και μπανάλ φαίνεται το σενάριο, ας πούμε. Και στο πόσο περίεργη φαίνεται η κίνηση του αμαξιού και οι αντιδράσεις στα τρακαρίσματα. Και στο ότι μοιάζει με 3rd person shooter της σειράς (αν κι εδώ κρατάω πισινή, επειδή στα τρέιλερ πάντα τέτοια δείχνουν, ακόμα και stealth να είναι το παιχνίδι). Αν αυτός ήταν ο στόχος τους δείχνοντας λάθος βίντεο για next-gen, ξέρω 'γώ, το κατάφεραν μια χαρά.

Επεξ/σία από Vole Maulder
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Τι γραφικά είναι αυτά;;; :shock: :shock: :shock:

Στο βίντεο που δίνει ο OP στο 01:29 πυροβολάει τον γυαλάκια εξ επαφής και δεν χύνεται σταγόνα αίμα...

Δημοσ.

Παίδες, σίγουρα είναι από Wii U το video από Gamespot

αυτο εδω περα ειναι απο ps4 κοιταξτε πως δειχνει

Αν και αυτό που δείχνεις είναι από τον Αύγουστο 2013.....και μου μυρίζει Alien Colonial Marines η φάση σε γραφικά...καμία σχέση με την Ε3 και πάλι, στην οποία το demo έπαιζε από PC rig.

Δημοσ.

Παίδες, σίγουρα είναι από Wii U το video από Gamespot

Μακάρι (και για το WiiU, επειδή άσχημο, γενικά, δεν είναι, απλώς είναι αισθητά κατώτερο απ' ό,τι έδειχναν), αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος;

'Η μου διαφεύγει η ειρωνία λόγω γραπτού λόγου;  :unsure: 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειδα πριν μηνες το παιχνιδι να τρεχει σε PS4, και μου φανηκε μια χαρα. Εκανα και προπαραγγελια τοτε, που μαλλον ακυρωσαν λογο αναβολης κυκλοφοριας. Στο περασμενο Eurogamer Expo αυτα.

Δημοσ.

Οπα, κάτσε, εννοείς ότι πήγες στο Expo και το έπαιξες εσύ ο ίδιος; 

(Οχι ότι αυτό θα καθησύχαζε, πολύ εύκολα θα μπορούσε να έτρεχε σε κρυμμένο PC τούμπανο στην έκθεση, απλώς ρωτάω από περιέργεια. Αν είχαν playable Watch_Dogs και βαριόμουν να κατέβω καλός μαλάκας είμαι.)

Δημοσ.

Μακάρι (και για το WiiU, επειδή άσχημο, γενικά, δεν είναι, απλώς είναι αισθητά κατώτερο απ' ό,τι έδειχναν), αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος;

'Η μου διαφεύγει η ειρωνία λόγω γραπτού λόγου;  :unsure: 

Όχι , απλά πιστεύω ότι σε XONE/PS4 δεν είναι, φαίνεται η διαφορά στο άλλο video από PS4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...