Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ubisoft Are Absolutely Frightened Due To Backlash Against Watch Dogs – Insider Read more at http://gamingbolt.com/ubisoft-are-absolutely-frightened-due-to-backlash-against-watch-dogs-insider#xO7gw87UBTmI9bvj.99 + Φήμες για 980p στο XOne.
kostiger Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Eχει βουιξει ο τοπος με το φερομενο downgrade. Ευχομαι κι ελπιζω η Ubisoft να σκορπισει την οποια αμφισβητηση με ενα παιχνιδουμπαρο βεληνεκους. Ιδωμεν..
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Είμαστε σίγουροι ότι το βίντεο είναι από PS4 κι όχι από PS3; Επειδή αυτό που βλέπω φαίνεται χειρότερο αρκετά από το AC 4 στο PS4, πράγμα που δε βγάζει και πολύ νόημα. Οχι ότι βγάζει παραπάνω νόημα να δείχνουν PS3 version, αλλά wtf αν αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα στις next-gen.
p3tran Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 lol αρθρο βασιζμενο στα tweets του thuway? lololololol ναι, ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι τωρα που μιλαμε, οι προγραμματιστες αλλα και οι business partners της ubisoft κατουριουνται απανω τους... μια χαρα μου φαινεται εμενα. και να πειτε στο thuway οτι τα εχουνε ηδη συμφωνησει καιρο η sony με την ubi ωστε να μην πεσει το watch dogs πανω στο infamous και να .φαγωθουνε μεταξυ τους, δε χρειαζεται τριτογενη προσπαθεια αντε πια με αυτους τους self-βαφτιζoμενους "insiders"...... 1
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλά, ότι οι καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με άλλες κυκλοφορίες την ίδια περίοδο ήταν προφανέστατο. Λίγο το GTA V, πολύ το AC 4 (σιγά μην κανιβάλιζαν τα ίδια τους τα franchises), λίγο το Infamous, η μόνη λογική περίοδος να βγει ήταν Μάιο-Ιούνιο. Σε σχέση με τα gameplay videos που έδειχναν μέχρι πρόσφατα, πάντως, φαίνεται αισθητά κατώτερο στο βίντεο του Gamespot.
Typhonios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλά, ότι οι καθυστερήσεις είχαν να κάνουν με άλλες κυκλοφορίες την ίδια περίοδο ήταν προφανέστατο. Λίγο το GTA V, πολύ το AC 4 (σιγά μην κανιβάλιζαν τα ίδια τους τα franchises), λίγο το Infamous, η μόνη λογική περίοδος να βγει ήταν Μάιο-Ιούνιο. Σε σχέση με τα gameplay videos που έδειχναν μέχρι πρόσφατα, πάντως, φαίνεται αισθητά κατώτερο στο βίντεο του Gamespot. Παίζει , οι άμπαλοι του Gamespot, να έχουν βάλει την έκδοση Wii U...που φυσικά θα είναι κατώτερο από PS4/XONE
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Τα button prompts είναι από Playstation πάντως. Βέβαια, το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι από το τρέιλερ έχουμε κολλήσει σε αυτό, αντί να κολλήσουμε στο πόσο χαζό, κλισέ και μπανάλ φαίνεται το σενάριο, ας πούμε. Και στο πόσο περίεργη φαίνεται η κίνηση του αμαξιού και οι αντιδράσεις στα τρακαρίσματα. Και στο ότι μοιάζει με 3rd person shooter της σειράς (αν κι εδώ κρατάω πισινή, επειδή στα τρέιλερ πάντα τέτοια δείχνουν, ακόμα και stealth να είναι το παιχνίδι). Αν αυτός ήταν ο στόχος τους δείχνοντας λάθος βίντεο για next-gen, ξέρω 'γώ, το κατάφεραν μια χαρά. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2014 από Vole Maulder 2
HolyMan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 απαισιο φαινεται καμια σχεση με πριν! αγορα μονο σε PC και αν. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Τι γραφικά είναι αυτά;;; :shock: Στο βίντεο που δίνει ο OP στο 01:29 πυροβολάει τον γυαλάκια εξ επαφής και δεν χύνεται σταγόνα αίμα...
Typhonios Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Παίδες, σίγουρα είναι από Wii U το video από Gamespot αυτο εδω περα ειναι απο ps4 κοιταξτε πως δειχνει Αν και αυτό που δείχνεις είναι από τον Αύγουστο 2013.....και μου μυρίζει Alien Colonial Marines η φάση σε γραφικά...καμία σχέση με την Ε3 και πάλι, στην οποία το demo έπαιζε από PC rig.
Vole Maulder Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Παίδες, σίγουρα είναι από Wii U το video από Gamespot Μακάρι (και για το WiiU, επειδή άσχημο, γενικά, δεν είναι, απλώς είναι αισθητά κατώτερο απ' ό,τι έδειχναν), αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος; 'Η μου διαφεύγει η ειρωνία λόγω γραπτού λόγου; 1
costa69 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εγω ειδα πριν μηνες το παιχνιδι να τρεχει σε PS4, και μου φανηκε μια χαρα. Εκανα και προπαραγγελια τοτε, που μαλλον ακυρωσαν λογο αναβολης κυκλοφοριας. Στο περασμενο Eurogamer Expo αυτα.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Οπα, κάτσε, εννοείς ότι πήγες στο Expo και το έπαιξες εσύ ο ίδιος; (Οχι ότι αυτό θα καθησύχαζε, πολύ εύκολα θα μπορούσε να έτρεχε σε κρυμμένο PC τούμπανο στην έκθεση, απλώς ρωτάω από περιέργεια. Αν είχαν playable Watch_Dogs και βαριόμουν να κατέβω καλός μαλάκας είμαι.)
Typhonios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μακάρι (και για το WiiU, επειδή άσχημο, γενικά, δεν είναι, απλώς είναι αισθητά κατώτερο απ' ό,τι έδειχναν), αλλά πώς είσαι τόσο σίγουρος; 'Η μου διαφεύγει η ειρωνία λόγω γραπτού λόγου; Όχι , απλά πιστεύω ότι σε XONE/PS4 δεν είναι, φαίνεται η διαφορά στο άλλο video από PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις