billiasleme Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα στα παιδιά του Φορουμ, έχω το σύστημα της υπογραφής μου και προσπαθώ να το πάω στα 4,2 τον cpu αλλά όταν τρέχω prime 95 να δώ για errors και θερμοκρασίες μου βγάζει 3,3 και μετά από λίγο 4,2(που έχω καρφώσει) στον cpuz αλλά και τα ρεύματα αλλάζουν συνέχεια την μία 1,296 την άλλη 1,368 (που έχω καρφώσει)....φυσικά έχω απενεργοποιήσει το turbo boost.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κανεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απενεργοποιησε και το cool n quiet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billiasleme Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Απενεργοποιημένο είναι και αυτό... του κανα άλλο stress ευτυχώς είναι σταθερό στους βαριά 55οc με 1,30v....σε ευχαριστώ walker.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα