zer_raiden Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Καλησπερα, Ακομα ενα ποστ για συνθεση υπολογιστη λοιπον. Ποσό που διαθέτουμε : <=1300ε Χρήση υπολογιστή : Θα πω gaming, γιατι θελω αυτη να ειναι η βαση του, ταινιες κλπ.Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: photoshop, after effects, premiereΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?: Χρειαζομαι οθονη κι εχω μελλοντικες βλεψεις να βαλω και 2η. (Γενικα βλεπω ταινιες μονο σε 1080p και θελω να με ικανοποιει στο ματι η αναλυση που βλεπω, οτι κι αν ειναι αυτο)Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Πληκτρολογιο+ΠοντικιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: ΘεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ενα καταστημα γιατι θελω να κοψω τιμολογιο.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο καταστημα.Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Οχι. Οσο αναφορα το O/C δεν εχω ιδεα πως να το κανω αλλα αν αξιζει μπορω να ασχοληθω, να το ψαξω και να το κανω. Το gaming το λεω γιατι εχοντας μεινει αρκετα πισω στο gaming, επειδη εχω κολλησει με ενα λαπτοπ εδω και χρονια, θελω να δοκιμασω παιχνιδια με απαιτησεις. Σιγουρα θελω να δω το Skyrim, καποια στιγμη το TESO, Titanfall, Assasin's Creed, DayZ, COD π.χ. και οτι αλλο ρε παιδι μου εχω στερηθει τοσα χρονια (δεν μπορω να σκεφτω τιτλους τωρα). Αυτα σε γενικες γραμμες, ελπιζω να σας καλυψα. Ευχαριστω.
fatals Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 AΝ δεν είσαι και τόσο benchmarking guy, δε θα σου χρειαστεί το O/c. Άσε που θα σου βγει και πιο ακριβό το σύστημα.. Δες κάτι από e-shop.. Κουτί, πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι εντελώς υποκειμενικά.. Αμα νιώθεις ότι δε χρειάζεσαι 16 gb ram, για Photoshop Κτλ, βγάλε τα 8.. 2
zer_raiden Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Θα θελα να ακουσω αλλες 2-3 προτασεις/γνωμες για να προχωρησω σε μια παραγγελια. Χωρις να εχω γνωμη εγω γιατι δεν ξερω, θαρρω πως μου φαινεται κομπλε. Οσο για κουτι δεν με νοιαζει ουτε φανταχτερο να ειναι ουτε τπτ, να ειναι σωστο μονο με αρκει. Απο κει κ περα πληκτρολογιο+ποντικι τα βρισκω, το λιγοτερο ειναι αυτα. Υ.Γ. Ισως αν εριχνα την ραμ σε 8GB και να πηγαινα στον 4670? Βλεπω συζητιεται πολυ αυτος ο επεξεργαστης.
pnick Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Θα χρειαστείς Hyper Threading για τα προγράμματα που τρέχεις (adobe PS, AE κ.λπ.). Σου κάνω μια σύνθεση από VisioStudio Θεσσαλονίκης: Υπολόγισε +50€ περίπου ένας σκληρός δίσκος hdd. ΣΥΝΟΛΟ: 1300€ Υ/γ Αργότερα προσθέτεις άλλο ένα σέτ μνήμες των 8 gb, αλλά πρόσεξε να είναι ίδιες με αυτές που θα βάλεις.
trujillo2008 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 AΝ δεν είσαι και τόσο benchmarking guy, δε θα σου χρειαστεί το O/c. Άσε που θα σου βγει και πιο ακριβό το σύστημα.. Δες κάτι από e-shop.. Κουτί, πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι εντελώς υποκειμενικά.. Αμα νιώθεις ότι δε χρειάζεσαι 16 gb ram, για Photoshop Κτλ, βγάλε τα 8.. εξαιρετικη η συνθεση αν και εγω που ειμαι της οικονομιας θα πηγαινα σε amd FX8320 , αλλα θα με παρετε με τις πετρες
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άμα είναι να μειώσεις το budget ή να τα διαθέσεις σε κάποια άλλα parts γιατί όχι.
DinoBird Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το να βαλει καποιος 1333Mhz μνημες σε gaming pc δεν ειναι ανοησια [budget 1300€]...;
pnick Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο fatals τα προσέχει αυτά. Ίσως του ξέφυγε. Ο όρος "ανοησία" δεν ταιριάζει... Μπορούμε να διαφωνήσουμε, αλλά πιο ήπια. 1
fatals Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Όντως μου ξέφυγε, με 2 ευρώ παραπάνω έχει τις 1600mhz.. Το να βαλει καποιος 1333Mhz μνημες σε gaming pc δεν ειναι ανοησια [budget 1300€]...; Λες και θα δει καμιά διαφορά ξερω γω..
DinoBird Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτο που θελω να πω ειναι να μην trollαρετε τον κοσμο που ψαχνει για αποψεις ενω δεν εχει ιδιαιτερη γνωση...140 ευρω για μνημες στα 1333Mhz ειναι πιστευω κατευθειαν για να τα παρεις και να τα ριξεις στα σκουπιδια...Και οχι δεν ειναι ετσι οπως τα λετε η διαφορα εκεινων των μνημων στις επιδοσεις σε σχεση με αυτες εδω στα 150 Site: Kingston HyperX Beast 16GB DDR3-2400MHz ειναι αρκετη... Και υπαρχουνε παμπολλες σε αυτα τα λεφτα με καλες επιδοσεις...
fatals Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 C11 υπάρχουν πολλές. Δεν τρόλλαρα κανέναν, ένα λάθος έκανα.
Hawk7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 AΝ δεν είσαι και τόσο benchmarking guy, δε θα σου χρειαστεί το O/c. Άσε που θα σου βγει και πιο ακριβό το σύστημα.. Δες κάτι από e-shop.. Κουτί, πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι εντελώς υποκειμενικά.. Αμα νιώθεις ότι δε χρειάζεσαι 16 gb ram, για Photoshop Κτλ, βγάλε τα 8.. Πολυ καλη συνθεση ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ διαφορα,οτι εγω θα πηγαινα σε 8GB μνημες,και σε 1600. Με αυτον τον τροπο κερδιζεις ακριβως τα μισα χρηματα περιπου στα 75 ευρω,απο τις μνημες και πας σε καλυτερη cpu που θα χρειαστει περισσοτερο.Την 4670k. Aργοτερα ΑΝ δεν φτασει,ειναι πιο ευκολα αναβαθμισιμη η μνημη.Tα 8 ειναι αρκετα.
zer_raiden Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ευχαριστω πολυ ολους σας που μπηκατε στο κοπο να απαντησετε και να με βοηθησετε. Θα παω με την συνθεση του fatals με τις διαφορες οτι θα βαλω τον 4670Κ κ 8GB ραμ. Σκεφτομουν κ για την καρτα γραφικων να παω σε GTX 770 αλλα μαλλον με καλυπτει η ASUS. Επειδη με τρωει βεβαια λιγο το o/c αλλα δεν θελω να μπλεξω μετα αν παει κτ λαθος, να μπω στον κοπο ή οχι?
fatals Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Άμα πας για 4670k βάλε και την παρακάτω μητρική.. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526947
philnice Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ε τώρα όχι και να πούμε ότι ο fatals τρολλάρει επειδή έκανε ένα λάθος τη στιγμή που προτείνει τόσες και καλές συνθέσεις... Προσέχετε τι γράφετε παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα