Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θελω να μπαινω στο 0.facebook.com και τα apps κανουν αυτοματες ενημερωσεις, καθε φορα που εμπαινα ενεργοποιουνταν το Internet Day Pass(What's Up). Το απενεργοποιησα στελνοντας μηνυμα στη cosmote κλπ. Απο χθες που το εκανα εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα αλλα δε μπορω να μπω στο 0.facebook.com. Εχω 2€ μεσα στη καρτα και οταν δοκιμασα επιανα φουλ σημα. Δεν εμφανιζεται το «Η» διπλα στις μπαρες του σηματος.

Επισης ενας φιλος μου εχει παρομοιο προβλημα, καθως και εκεινος (δεν εχει καρτα) δε μπορει να μπει στο 0.facebook.com. Και οι δυο στειλαμε μηνυμα για να λαβουμε τις ρυθμισεις του ιντερνετ εκ νεου αλλα το προβλημα παραμενει. Ιδεες?

Δημοσ.

Επειδη θελω να μπαινω στο 0.facebook.com και τα apps κανουν αυτοματες ενημερωσεις, καθε φορα που εμπαινα ενεργοποιουνταν το Internet Day Pass(What's Up). Το απενεργοποιησα στελνοντας μηνυμα στη cosmote κλπ. Απο χθες που το εκανα εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα αλλα δε μπορω να μπω στο 0.facebook.com. Εχω 2€ μεσα στη καρτα και οταν δοκιμασα επιανα φουλ σημα. Δεν εμφανιζεται το «Η» διπλα στις μπαρες του σηματος.

Το 0.facebook.com χρειάζεται πρόσβαση data (είτε με day pass ή με πακέτο mb). Αν δεν εχεις πρόσβαση data, δεν εχεις και 0.facebook. Εσύ με την απενεργοποίηση του day pass ειπες στην cosmote ΔΕΝ θελω να εχω πρόσβαση data, άρα ακομα κι αν ενεργοποιήσεις την πρόσβαση data από το κινητό σου είναι άσκοπο γιατί στο κόβει η cosmote. 

Επισης ενας φιλος μου εχει παρομοιο προβλημα, καθως και εκεινος (δεν εχει καρτα) δε μπορει να μπει στο 0.facebook.com. Και οι δυο στειλαμε μηνυμα για να λαβουμε τις ρυθμισεις του ιντερνετ εκ νεου αλλα το προβλημα παραμενει. Ιδεες?

Ισχύουν τα ίδια. Νο data/internet πρόσβαση = no 0.facebook. 

Το 0.facebook δεν σημαίνει οτι θα εχεις πρόσβαση στο facebook χωρίς συνδεση data. Το 0.facebook σημαίνει οτι δεν αφαιρεί mb από το traffic του data λογαριασμού σου. 

Δημοσ.

Σωστο ακουγεται αλλα υπαρχουν ατομα που μπαινουν χωρις να εχουν λεφτα στη καρτα, επομενως δεν ενεργοποιειται το internet day pass, αρα αυτοι πως συνδεονται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...