Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε παιδιά, φοιτητικό vodafone ..... 4 ευρω για 1000' προς ολους + ποσα mb ιντερνετι ( δν θυμαμαι ποσα ακριβως )

το πακέτο καλό,

αλλά άλλη βλακεία και αυτή με τους φοιτητές, ρατσιστικό τελείως.

δηλαδή ο άλλος που είναι στα βαρέα και ανθυγιεινά, ο άλλος που είναι άνεργος, ο άλλος που υπηρετεί στην Κύπρο, o άλλος που είναι 50 χρονών... 

δεν έχει για αυτούς!

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω οτι όφειλαν να γράψουν οτι αύξησαν τα πακέτα συμβολαίου και δεν κάνουν ποτέ μειώσεις........

Δημοσ.

Άντε να δω για ποσο ακομα οι εταιρίες κινητής θα θεωρούν εμάς τους Έλληνες,πολίτες Β' κατηγορίας.

Και το λεω αυτο απο την στιγμη που μερικές απο αυτες συν και αλλες πολλες του εξωτερικού σου προσφέρουν με 5-10 ευρω απο 400-απεριόριστη ομιλία σε ολα τα δίκτυα συν πλουσιοπαροχο Ίντερνετ...!!!

Υ.Γ. Αναφορικά μια προσφορά orange France δινει με 10 ευρω 1000 λεπτά προς ολους,1 gb Internet και 600 SMS...!!!

Για ποσο ακομα Χαϊβάνια ...!!!;;;

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως και να ειμαι λιγο offtopic αλλά επειδή μας βλέπω που χαιρόμαστε γενικά με τις προσφορές που κάνουν κάθε τόσο οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θα σας πω πολυ απλά οτι εδω στην Ιταλία με καρτοκινητή στην Vodafone με 10 ευρώ τον μήνα έχω 400 μηνύματα προς όλους,1000 μηνύματα προς όλους και 2GB Internet!Απλα για να καταλάβετε την κοροϊδία στην χώρα μας!Οποτε κατεβαινω στην Ελλάδα κανω κανενα τάμα μπας και κερδίσω τίποτα τσάμπα μηνύματα προς όλους με το what's up της cosmote αλλιώς θα πρέπει να δώσω παραπάνω απο 10 ευρω για να έχω ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα :)

ετσι ειναι το βλεπω συνεχεια σε ιταλικες διαφημισεις σε δορυφορικα καναλια κ λεω μπραβο μα...κα ελληνα ας μας πει η vodafone γιατι εδω στο ελλαδισταν  ειμαστε πιο λεφταδες απο ιταλους ,τελικα wind q ειναι με διαφορα  σε προσφορες  καλυτερες τι να λεμε τωρα..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
parasaser, on 07 Mar 2014 - 5:44 PM, said:parasaser, on 07 Mar 2014 - 5:44 PM, said:

το πακέτο καλό,

αλλά άλλη βλακεία και αυτή με τους φοιτητές, ρατσιστικό τελείως.

δηλαδή ο άλλος που είναι στα βαρέα και ανθυγιεινά, ο άλλος που είναι άνεργος, ο άλλος που υπηρετεί στην Κύπρο, o άλλος που είναι 50 χρονών... 

δεν έχει για αυτούς!

Θα συμφωνήσω εντελώς. Δηλαδή τόσο ''χτυπημένους'' από την κρίση θεωρούν τους φοιτητές και τους έχουν όλοι στα όπα-όπα, ενώ τους άλλους όχι; Λες και όλοι οι φοιτητές είναι φτωχοί. Προσωπικά, πιο αδύναμη κοινωνική ομάδα θεωρώ πως είναι οι άνεργοι, παρά οι φοιτητές...

Επεξ/σία από pluss
  • Like 1
Δημοσ.

Τι παραπονιέστε ρε;; εγώ εδώ Κύπρο πληρώνω για 350λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 120sms 250Μb σχεδόν 25Ε...αυτό και αν είναι κλεψιά!

Δημοσ.

Τι παραπονιέστε ρε;; εγώ εδώ Κύπρο πληρώνω για 350λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 120sms 250Μb σχεδόν 25Ε...αυτό και αν είναι κλεψιά!

Εσείς είστε λευτάδες δεν έχετε ανάγκη  :P

Δημοσ.

Η πλάκα είναι (σωστά και έξυπνα) οτι θα τυλίξει έναν γύρο!!!

(ούτε σουβλάκι, ούτε πίτα, ούτε λαδόπιτα, ούτε σάντουιτς)

έτσι δεν θα δημιουργηθεί "εμφύλιος" με τους θεσσαλονικείς και μπορούν όλοι να απολαύσουν την διαφήμιση!

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εντάξει παιδιά ξενικά δεν ξέρω. Εμένα με μπέρδευαν πάντα όλα αυτά. Αυτό που με βοήθησε είναι να μετράω τα λεφτά που ξοδεύω κάθε μήνα. 

Και ξέρετε τι; 

Με τα πακέτα ιντερνετ του CU, έχω Facebook και Whatsapp και με 30€ το μήνα μιλάω συνέχεια με όλους. 

Δεν ξέρω εμένα πάντως είναι το πιο φτηνό που μου έχει βγει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...