thodoris1985 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μάλιστα!!!!! Εξακριβωμένα πράγματα δηλαδή Υ.Γ. πάει και η forthnet δηλαδή;
pigeon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ωραία διαφήμιση, ωραία προσφορά για τους ξοδεύοντες αλλά τραγική η πολιτική της εταιρίας στους φτωχούς.Πήρε το πακέτο των 300 sms (+100sms από web ενεργοποίηση) που κόστιζε 1 ευρω για ένα μήνα και το ανέβασε στα 2ε=600sms. Το ίδιο και στο πακέτο για ομιλία (300+100 λεπτά), από το 1ε πήγε στα 2ε το ελάχιστο. Επομένως κάποιος που με 1+1 ευρώ έπαιρνε 400sms και 400 λεπτά ομιλίας για να βγάλει το μήνα, τώρα χρειάζεται κατ'ελάχιστο 4ε.Δηλαδή 100% αύξηση στην ελάχιστη μηνιαία καταβολή. 7
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν ειχαν περισσοτεροι q καλα θα ταν αλλα οταν στους 1000 εσουν οι 50 τοτε παει η εννοια προσφορα...
Skylined Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δηλαδή να περιμένουμε και άλλες παρόμοιες ειδήσεις στο μέλλονΕδώ και χρόνια δημοσιεύονται προσφορές εταιριών στο insomnia ως ειδήσεις.
thodoris1985 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δηλαδή 100% αύξηση στην ελάχιστη μηνιαία καταβολή. Θυμάμαι κάτι παρόμοιες προρφορές....Ερώτηση: Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα έγινε αυτή η αλλαγή της τιμολόγησης;
nikchris Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Αν δεν ειχα f2g αααααααααανετα θα εβαζα δευτερο νουμερο Q. 500ΜΒ + 60' ολους is all i need και κοστιζουν μονο 3€ το μηνα. Τωρα πως καθεστε και μιλατε ακομα για χρονους ομιλιας κλπ εμενα μου περισσευει. 2014 εχουμε, να κατσετε να μαθετε κανα viber, κανα whatsapp, κανα voip.
bvg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ολα τα λεφτά η διαφήμιση. http://www.youtube.com/watch?v=zrzXSecLJ8Y
hakunamatata Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλα μιας και πιασατε τις διαφημισεις...μακραν η καλυτερη η φατσα του τυπου δεν υπαρχει χαχαχαχα 1
talos_2002 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Q βάζεις για να μιλάς με όλα τα δίκτυα, όχι μόνο με «τους δικούς μας» 3€=80 λεπτά, χωρίς ταρίφα χρέωσης 3', χωρίς βήμα ανά λεπτό. Ολόκληρα 480" δικά σου, για όποιο δίκτυο θέλεις, απλά και καθαρά, τίμια. 3
keysmith Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 τα πράγματα είναι όπως περίπου υπόθηκαν. Αυξησε την ελάχιστη μηνιαία καταβολή σε 2€ από 1€ για όσους είχαν την κάρτα μόνο για να μιλούν σε wind/q (περίπτωση γονέων μου). Εκεί που με 5€ την έβγαζα 5 μήνες τώρα θέλω 10€. Από την ΑΛΛΗ όμως το 3€ 80' προς όλους έφτιαξε! Πλέον η χρέωση είναι ανα δευτερόλεπτο (αντί ανα λεπτό) και άρα κερσίζεις περί τα 15 με 20 λεπτά καθαρού χρόνου προς όλους κοινώς τα 80΄ λεπτά φτάνουν για περισσότερα τηλεφωνήματα (υποθέτουμε μέση κλίση 1.5 λεπτά τα 80 ήταν 40 τηλέφωνα Χ 1,5 = 60' καθαρά λεπτά, τώρα θα είναι 80 καθαρά λεπτά δλδ αύξηση της τάξεως περίπου 30%. Για κάποιον που ήθελε 1+3+3+3 (10€) για να μιλάει το μήνα (400+180 λεπτά προς όλους) τώρα θα είναι περίπου 2+3+3+1 (το τελευταίο πακέτο μισό άρα περί τα 9€).. Με άλλα λόγια η χρήση προς άλλους "έφτιαξε" αλλά χάλασε η μικρή χρήση προς wind/q 2
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 που ειναι και η κοσμοτε να κανει κατι τετοιο;;;;; οεο;;
pluss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κολλήσατε ορισμένοι στα 1000' προς Q... Πάω στοίχημα ότι δεν ξέρετε καν τι έδινε πριν η Q και τι τώρα και φαντάζομαι πως ούτε καν μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε τα υπόλοιπα που έλεγε η ανακοίνωση, τα οποία (τουλάχιστον τα περισσότερα) είναι άκρως θετικά για αυτούς που έχουν Q. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι καταργήθηκαν τα πακέτα αξίας 1 ευρώ, οι υπόλοιπες αλλαγές είναι άκρως θετικές: - Προστέθηκε πακέτο μηνυμάτων προς όλα τα δίκτυα (60 sms με κόστος 2 ευρώ), ενώ πριν δεν υπήρχε. - Χρέωση ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και στα πακέτα ομιλίας, κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο καρτοκινητό/συμβόλαιο. - Online bonus με την πρώτη ανανέωση που γίνεται στο καρτοκινητό κάθε μήνα (500 mb internet & 1000' προς Q). Πράγματι, για την πλειοψηφία των συνδρομητών, τα 1000' προς Q ίσως να είναι περιττά, αλλά από το τίποτα, σίγουρα αποτελεί θετική κίνηση για αυτούς που μιλάνε πολύ προς Q. - Το προηγούμενο πακέτο internet με κόστος 3 ευρώ έδινε 240 mb internet, ενώ τώρα με κόστος 2 ευρώ δίνει 400 mb. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κρίνετε... Κατά την γνώμη μου πάντως, περισσότερα είναι τα υπέρ. 2
parasaser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κολλήσατε ορισμένοι στα 1000' προς Q... Πάω στοίχημα ότι δεν ξέρετε καν τι έδινε πριν η Q και τι τώρα και φαντάζομαι πως ούτε καν μπήκατε στο κόπο να διαβάσετε τα υπόλοιπα που έλεγε η ανακοίνωση, τα οποία (τουλάχιστον τα περισσότερα) είναι άκρως θετικά για αυτούς που έχουν Q. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι καταργήθηκαν τα πακέτα αξίας 1 ευρώ, οι υπόλοιπες αλλαγές είναι άκρως θετικές: - Προστέθηκε πακέτο μηνυμάτων προς όλα τα δίκτυα (60 sms με κόστος 2 ευρώ), ενώ πριν δεν υπήρχε. - Χρέωση ανά δευτερόλεπτο, ακόμη και στα πακέτα ομιλίας, κάτι που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο καρτοκινητό/συμβόλαιο. - Online bonus με την πρώτη ανανέωση που γίνεται στο καρτοκινητό κάθε μήνα (500 mb internet & 1000' προς Q). Πράγματι, για την πλειοψηφία των συνδρομητών, τα 1000' προς Q ίσως να είναι περιττά, αλλά από το τίποτα, σίγουρα αποτελεί θετική κίνηση για αυτούς που μιλάνε πολύ προς Q. - Το προηγούμενο πακέτο internet με κόστος 3 ευρώ έδινε 240 mb internet, ενώ τώρα με κόστος 2 ευρώ δίνει 400 mb. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κρίνετε... Κατά την γνώμη μου πάντως, περισσότερα είναι τα υπέρ. φίλε έχουν καταργήσει όλες της υπηρεσίες του 1 ευρώ που έπιαναν όλη την q + wind + τα online bonus, προσωπικά για εμένα αυτό είναι υποβάθμιση, όσο για τις νέες υπηρεσίες εμένα δεν με αφορούν, σίγουρα όμως θα υπάρχουν άτομα που τους εξυπηρετεί. 2
PetrosMac Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ίσως και να ειμαι λιγο offtopic αλλά επειδή μας βλέπω που χαιρόμαστε γενικά με τις προσφορές που κάνουν κάθε τόσο οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας θα σας πω πολυ απλά οτι εδω στην Ιταλία με καρτοκινητή στην Vodafone με 10 ευρώ τον μήνα έχω 400 μηνύματα προς όλους,1000 μηνύματα προς όλους και 2GB Internet!Απλα για να καταλάβετε την κοροϊδία στην χώρα μας!Οποτε κατεβαινω στην Ελλάδα κανω κανενα τάμα μπας και κερδίσω τίποτα τσάμπα μηνύματα προς όλους με το what's up της cosmote αλλιώς θα πρέπει να δώσω παραπάνω απο 10 ευρω για να έχω ενα ολοκληρωμένο πρόγραμμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα