News Editors insomnia.gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 News Editors Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Νέο πακέτο προσφοράς ανακοινώνει σήμερα η καρτοκινητή Q, προσφέροντας δωρεάν 1000 λεπτά ομιλίας προς όλη την Q και 500ΜΒ mobile internet, με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα από 10€, με την αξία αυτή να μένει στην κάρτα για να την καταναλώσει όπως επιθυμεί ο χρήστηΕπιπλέον όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η Q εξακολουθεί να είναι η μοναδική καρτοκινητή που προσφέρει χρέωση ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο τόσο στο bonus ανανέωσης, στα πακέτα ομιλίας για Εθνικές κλήσεις όσο και στις βασικές χρεώσεις ομιλίας προς Ελλάδα και εξωτερικό. Για την προωθηση του νέου προγράμματος, η Q προχωράει σε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου στο ρόλο ενός παρουσιαστή που τα εξηγεί όλα σε λίγα δευτερόλεπτα αφήνοντας λίγο χρόνο στο τέλος του διαφημιστικού μηνύματος για ψυχαγωγία. Site: MyQ
Captain Nemo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Νομίζω καλύτερα το φοιτητικό με 1000 προς όλους με 5 ευρώ και 1 γίγα ίντερνετ Υ.Σ. 'Α να χαθεί μεσημεριάτικα μου άνοιξε την όρεξη και προσπαθώ να την κλείσω 7
fitifititis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 WOW 1000 Λεπτά προς Q! Λες και έχει κανένας Q για να τον πάρεις... Νομίζω καλύτερα το φοιτητικό με 1000 προς όλους με 5 ευρώ και 1 γίγα ίντερνετ Υ.Σ. 'Α να χαθεί μεσημεριάτικα μου άνοιξε την όρεξη και προσπαθώ να την κλείσω Χωρις τζατζίκι τι να τον κάνεις μωρέ... Όπως και η προσφορά τους... δεν τρώγεται! 6
Δημοφιλής ανάρτηση damoclesword Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Από πότε μια διαφήμιση για πακέτο κινητής τηλεφωνίας αποτελεί είδηση στο insomnia; Τους σπόνσορές σας να τους βάζετε στο μέρος των διαφημίσεων, όχι στα άρθρα σας. 39
Hal9000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Από πότε μια διαφήμιση για πακέτο κινητής τηλεφωνίας αποτελεί είδηση στο insomnia; Τους σπόνσορές σας να τους βάζετε στο μέρος των διαφημίσεων, όχι στα άρθρα σας. Επειδή περίμενα ένα κακεντρεχές σχόλιο σαν αυτό, να σε ενημερώσω ότι είδηση αποτελεί η προσφορά του προγράμματος της Q, της Wind, της Vodafone, της Cosmote κ.ο.κ Αν εσένα σε πειράζει που βάλαμε και το διαφημιστικό που προσωπικά το βρήκα πολύ καλό, απλά το ξεπερνάς και αφήνεις τις ειρωνείες. 24
damoclesword Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Επειδή περίμενα ένα κακεντρεχές σχόλιο σαν αυτό, να σε ενημερώσω ότι είδηση αποτελεί η προσφορά του προγράμματος της Q, της Wind, της Vodafone, της Cosmote κ.ο.κ Αν εσένα σε πειράζει που βάλαμε και το διαφημιστικό που προσωπικά το βρήκα πολύ καλό, απλά το ξεπερνάς και αφήνεις τις ειρωνείες. Δεν ειρωνευόμουν, μιλούσα σοβαρά. Ούτε ενείχε κακεντρέχεια το σχόλιό μου, όσο παρατήρηση ως προς το τι επιλέγετε να ανεβάσετε ως είδηση -κατά την δική μου άποψη δικαιολογημένη παρατήρηση (όπως είπες κι ο ίδιος "περίμενες" τέτοιο σχόλιο. Άρα ήξερες γιατί). Δηλαδή να περιμένουμε και άλλες παρόμοιες ειδήσεις στο μέλλον, όπως περιγράφεις; Φιλικά 2
eko13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Η Q ηταν, ειναι και θα ειναι η πιο συμφερουσα καρτοκινιτη... εχοντας Q γνωριζεις παντα οτι θα κανει το καλυτερο για σενα... Με 5 ευρω εχεις 80 λεπτα προς ολους με χρεωση ANΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ και 400ΜΒ ιντερνετ, και φυσικα τις δευτερες καλυτερες χρεωσεις για παντα! (πρωτη ειναι η φρογκ) Ημουν τυχερος και πετυχα το φοιτητικο της wind εχω πλεον δευτερο την Q αλλα με την πρωτη στραβη ξαναεχω πρωτo την Q, εκτος φοιτητικων ειναι (και θα ειναι) η καλυτερη επιλογη 4
Captain Nemo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Σήμερα έχει το φοιτητικό στον Πειραιά έξω απο το σταθμό όποιος πάει να πεί οτι τον στέλνω εγώ να πάρω τα ποσοστά μου
Hal9000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δεν ειρωνευόμουν, μιλούσα σοβαρά. Ούτε ενείχε κακεντρέχεια το σχόλιό μου, όσο παρατήρηση ως προς το τι επιλέγετε να ανεβάσετε ως είδηση -κατά την δική μου άποψη δικαιολογημένη παρατήρηση (όπως είπες κι ο ίδιος "περίμενες" τέτοιο σχόλιο. Άρα ήξερες γιατί). Δηλαδή να περιμένουμε και άλλες παρόμοιες ειδήσεις στο μέλλον, όπως περιγράφεις; Φιλικά Φυσικά και να περιμένεις αντίστοιχες ειδήσεις για προσφορές, αλλαγές και παρουσιάσεις νέων προγραμμάτων από παρόχους. 1
status Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μαλακία, ούτε μια πατάτα δεν έβαλε, γύρο το λες αυτό..;ρ Πάντως, ξέρω καμιά 10αριά φοιτητές κύπριους που έχουν κιου...
thodoris1985 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Παει για κλεισιμο η wind & q Το διαβάσαμε κι αυτό! Από που προκύπτει αυτό δε μας είπες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα