IceMatrix Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Για Ευρώπη/Αγγλία τουλάχιστον επισημα είναι αποκλειστικός seller το game.uk αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το παραγγελνα από εκει κανονικά. Εννοείτε amazon αλλα δεν θα το φέρει να ξέρεις εκτός αν αλλάξει κατι. 2
cha0tic_George Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ναι το ξέρω, γιαυτό περιμένω μπας και το φέρει και το χτυπήσω από κει αλλιώς από Game uk, πως στέλνουν αυτοί με απλό ταχυδρομείο ούτε track id τίποτα? η έχει και επιλογή για express με ups αν θες ?ετσι χύμα ψιλό-φοβάμαι γιατί δεν ξέρεις που είναι το πακέτο σου και ούτε πότε θα το έχεις, μου είχε τύχη να περιμένω κάτι 2 μήνες ενώ είχε χαθεί μου έλεγαν τελικά βρέθηκε πολύ μπέρδεμα.
IceMatrix Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ναι το ξέρω, γιαυτό περιμένω μπας και το φέρει και το χτυπήσω από κει αλλιώς από Game uk, πως στέλνουν αυτοί με απλό ταχυδρομείο ούτε track id τίποτα? η έχει και επιλογή για express με ups αν θες ?ετσι χύμα ψιλό-φοβάμαι γιατί δεν ξέρεις που είναι το πακέτο σου και ούτε πότε θα το έχεις, μου είχε τύχη να περιμένω κάτι 2 μήνες ενώ είχε χαθεί μου έλεγαν τελικά βρέθηκε πολύ μπέρδεμα. Δυστυχως στέλνουν μόνο κανονικό ταχυδρομείο, ουτε tracking κτλ. Το ρισκαρα εγώ, το πολύ πολύ refund.
p3tran Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δυστυχως στέλνουν μόνο κανονικό ταχυδρομείο, ουτε tracking κτλ. Το ρισκαρα εγώ, το πολύ πολύ refund. εγω ακομα περιμενω refund για την αρχικη αγορα μου με τα day1 games που ειχε αποκλειστικοτητα το game. πρεπει να εχουν περασει ...5 μηνες?!
cha0tic_George Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Γιαυτό παιδιά δεν ξανά μπλέκω με απλό ταχυδρομείο και γω την είχα πατήσει, οπότε ότι είναι μόνο με track id και ας δώσουμε κάτι παραπάνω να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Καλά p3tran 5 μήνες και ακόμα για επιστροφή???τραγικό.
p3tran Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 το gametrailers και ο kyle bosman πλεον αναφερονται στα leaks που εχω στην αρχη του θεματος, με ολοκληρο το σημερινο επισοδειο http://www.gametrailers.com/videos/aqgstc/the-final-bosman-xbox-one-leaks--the-good-kind--- The Final Bosman Xbox One Leaks (The Good Kind?!)
cha0tic_George Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 @IceMatrix δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση το controller του titanfall να το φέρει το αμαζον αργότερα ? αλλιώς θα παίξω με την τύχη μου,και όποτε σκάσει μύτη από αλλού.Το άτιμο το θέλω πολύ, όταν με το καλό σου έρθει πες μου πόσες μέρες έκανε για παραλαβή.
IceMatrix Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 @IceMatrix δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση το controller του titanfall να το φέρει το αμαζον αργότερα ? αλλιώς θα παίξω με την τύχη μου,και όποτε σκάσει μύτη από αλλού.Το άτιμο το θέλω πολύ, όταν με το καλό σου έρθει πες μου πόσες μέρες έκανε για παραλαβή. Χτες μου ηρθε, ειναι παρα πολύ όμορφο πάντως αξίζει τα λεφτά του. Εκανε περιπου 10μέρες να ερθει. 1
cha0tic_George Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Με γεια φίλε να το χαρείς και να το λιώσεις, και εγώ μάλλον θα το χτυπήσω ετσι και όποτε έρθει ! από ποιότητα πλαστικών τι λέει γιατί έχω 2 controller ένα day1 edition και ένα απλό και ψιλοτριζουν τα πλαστικά τους σε ορισμένα σημεία ελάχιστα όχι τίποτα το τραγικό.
IceMatrix Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Με γεια φίλε να το χαρείς και να το λιώσεις, και εγώ μάλλον θα το χτυπήσω ετσι και όποτε έρθει ! από ποιότητα πλαστικών τι λέει γιατί έχω 2 controller ένα day1 edition και ένα απλό και ψιλοτριζουν τα πλαστικά τους σε ορισμένα σημεία ελάχιστα όχι τίποτα το τραγικό. Ευχαριστώ πολύ! Νομίζω ότι είναι βελτιωμένο αλλά όχι κάτι το τρομερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα