orestis000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πριν κάνα μήνα αγόρασα από ebay μία μπαταρία για το λάπτοπ μου(acer aspire 5742g). Και μου έφεραν άλλη. Αυτή που μου έφεραν είναι τα ίδια volts αλλά περισσότερα mAh. Τι να κάνω; Ψάχνω το μοντέλο της μπαταρίας(as10d71) και δεν βγάζω άκρη κάποια site λένε ότι κάνει για το δικό μου και κάποια λένε όχι...
Captain Nemo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δοκίμασες αν δουλεύει ή είναι σφραγισμένη;Τα περισσότερα mah είναι καλά σημαίνει οτι θα κρατάει περισσότερο συνήθως οι εταιρείες βγάζουν δυο τρία μεγέθη για το ίδιο μοντέλο.Πχ 6000mah 9000mah 12000mah και όποια θες παίρνεις.Να μας πεις και αυτή που φέρανε ποια ακριβώς είναι.
VasKag Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 το σημαντικο ειναι να κουμπωνει σωστα. αμα κουμπωνει, κατα 99% ειναι σωστη η μπαταρια. για τις χωρητικοτητες ο,τι ειπε ο captain.
*Kezar* Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 και επειδη εχει μεγαλη χωρητικοτητα? τι σε ενδιαφερει.. τα ιδια volt να ειναι και να κουμπωνει ακριβως πανω σε ενδιαφερει. ισα ισα σου κανανε δωρακι και σου φερανε μεγαλυτερη.!!!!
orestis000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 φοβάμαι άμα δεν είναι η δικιά του μην γίνει καμιά στραβή και μου κάψει το λάπτοπ....
Bgatis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 φοβάμαι άμα δεν είναι η δικιά του μην γίνει καμιά στραβή και μου κάψει το λάπτοπ.... Ανέβασε εδώ 2 φωτογραφίες από την κάθε μπαταρία με τα χαρακτηριστικά τους και 2 φωτογραφίες από την μπροστά μεριά που κουμπώνει στο λαπτοπ και θα σου πουν αν κάνει.
ramarg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ανέβασε εδώ 2 φωτογραφίες από την κάθε μπαταρία με τα χαρακτηριστικά τους και 2 φωτογραφίες από την μπροστά μεριά που κουμπώνει στο λαπτοπ και θα σου πουν αν κάνει. Συμφωνώ.. Πριν κάνα μήνα αγόρασα από ebay μία μπαταρία για το λάπτοπ μου(acer aspire 5742g). Και μου έφεραν άλλη. Αυτή που μου έφεραν είναι τα ίδια volts αλλά περισσότερα mAh. Τι να κάνω; Ψάχνω το μοντέλο της μπαταρίας(as10d71) και δεν βγάζω άκρη κάποια site λένε ότι κάνει για το δικό μου και κάποια λένε όχι... Μεγαλυτερη τάση μπορεί να σου το κάψει..Οχι μεγαλύτερη χωρητικότητα..Μεγαλύτερη χωρητικότητα σημαίνει περισσότερη αυτονομία απλά-διάρκεια χρήσης..Αλλά μην βασίζεσαι πολύ σε αυτά που γράφουν...Γραφουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα για να νομιζεις οτι κραταει 500 ώρες ! Την εχουμε ξαναδει την ιστορία με τις μπαταρίες στα iphone 3.000 μιλιαμπέρ !! Χαχα.. Με την υπάρχουσα τεχνογνωσία περισσότερα μιλιαμπέρ στον ίδιο χώρο μπαταρίας με την αυθεντική δεν χωράνε...Τώρα στις μπαταρίες λάπτοπ δεν ξερω τι παίζει ακριβώς,αλλά εαν κουμπώνει και δεν σου βγαζει σφαλμα μπαταριας δεν εχεις προβλημα..
orestis000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 την έβαλα και κουμπώνει μια χαρά.... το θέμα τώρα είναι ότι μου δείχνει μικρότερη χωριτικότητα από την αρχική. Με ένα πρόγραμμα στο Ubuntu μου λέει ότι έχει χωριτικότητα 47,5 Wh το οποίο αντιστοιχεί σε 4200mAh ενώ το ίδιο πρόγραμμα γράφει ότι το μοντέλο της μπαταρίας είναι Li Ion 4000mAh. Η χωριτικότητα που έγγραφε ήταν 5200mAh.... Τι γίνετε τελικά; χαχαχ
Captain Nemo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 την έβαλα και κουμπώνει μια χαρά.... το θέμα τώρα είναι ότι μου δείχνει μικρότερη χωριτικότητα από την αρχική. Με ένα πρόγραμμα στο Ubuntu μου λέει ότι έχει χωριτικότητα 47,5 Wh το οποίο αντιστοιχεί σε 4200mAh ενώ το ίδιο πρόγραμμα γράφει ότι το μοντέλο της μπαταρίας είναι Li Ion 4000mAh. Η χωριτικότητα που έγγραφε ήταν 5200mAh.... Τι γίνετε τελικά; χαχαχ Τυχερός είσαι αφού δεν σου στείλαν καμιά χιλιάρα στα κινέζικα θέλει προσοχή μπορεί άλλη χωρητικότιτα να λέει το περυτίλιγμα και άλλη να έχει μέσα ή μπορεί να έχει πέσει η απόδοσή της.
ramarg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τυχερός είσαι αφού δεν σου στείλαν καμιά χιλιάρα στα κινέζικα θέλει προσοχή μπορεί άλλη χωρητικότιτα να λέει το περυτίλιγμα και άλλη να έχει μέσα ή μπορεί να έχει πέσει η απόδοσή της. Ακριβώς ! Αυτό ανέφερα και εγώ με τις γνωστές μπαταρίες iphone GOLD 5000μιλιαμπέρ ! Και μόλις έβγαζες το περιτύλιγμα έβλεπες μια 1400αρα ! Epic Fail !
orestis000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 άρα από που μπορώ να πάρω αυθεντική; μέχρι το πάσχα δεν θα γυρίσω ελλάδα. Τώρα είμαι Βουδαπέστη. Εάν πάω σε κάνα μεγάλο κατάστημα πχ. Media Mark θα έχει ή θα μπορούν να μου παραγγείλουν;
Captain Nemo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μπες στην σελίδα της εταιρείας με τα εξαρτήματα του υπολογιστή σου και να δείς ποιά ακριβώς μοντέλα βγάζει και σε τί χωρητικότητες και μετά με τους κωδικούς θα είναι εύκολο να βρείς ποιός πουλάει ή φέρνει.
coolerman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 γνήσια μπαταρία θα βρείς μόνο σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα!
orestis000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 παιδιά ψάχνω να βρω το μοντέλο της μπαταρία από την acer και δεν το βρίσκω .... μόνο drivers και guide μου έχει να κατεβάσω...
Captain Nemo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Αν δεν βρίσκεις και δεν μας πει και κάποιος άλλος στείλε κάνα μέλι στην εταιρεία και ρώτα ή πάρτους τηλέφωνο και πέ τους θέλω να μου πείτε για να μην τον πιείτε όλα τα μοντέλα μπαταριών που είναι συμβατά με το μηχάνημά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα