therock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Υποτιθεται πως το whatsapp ειναι δωρεαν τον πρωτο χρονο. Μολις το διαστημα αυτο παρελθει τι γινεται? -Δεν σε αφηνει ουτε να στελνεις ουτε να λαμβανεις? -Αν πληρωσω για ανανεωση αλλα οι επαφες μου δεν εουν ανανεωση δεν θα μπορω εγω να επικοινωνησω με αυτους?
Captain Nemo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Η σίμ που βάζεις σε όλες τις εταιρείες κρατάει 12 μήνες απο την τελευταία ανανέωση κάρτας αν δεν βάλεις λεφτά μέσα για 12 μήνες αυτοκαταστρέφεται όπως στις επικίνδυνες αποστολές και στον Αστυνόμο Σαίνη. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ρωτάς αλλά απαντώ πάραυτα επειδή είμαι καλό παιδί και άξιο παλικάρι
gtctsiamp Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Νομίζω εννοεί την εφαρμογή Whatsapp και όχι το What's Up της Cosmote. Όσον αφορά τις sim νομίζω στους 12 μήνες από την τελευταία ανανέωση μηδενίζεται το υπόλοιπο και μετά από 6 μήνες καταργείται το νούμερο, δηλαδή 18 μήνες στο σύνολο. 1
therock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ναι την εφαρμογη εννοω. Γνωριζω καποιος τα σχετικα?
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Noμιζω πως δε θα σου ζητησει ποτε να πληρωσεις. Το εχω σιγουρα παραπανω απο ενα ετος και δε μου εχει ζητηθει κατι. Και με κατι φιλους το συζητουσα τις προαλλες και καταληξαμε πως ειναι σαν το Winrar. Trial forever
therock Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα προηγουμενως εχει one time only payment, τωρα εγινε subscription based. Οποτε δεν ξερω αν εχει περασει χρονος απο τοτε που συνεβη αυτο για να ξερει κανεις τι πραγματικα συμβαινει...
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Χμμμ νομιζα παντα πως το πρωτο ετος ειναι δωρεαν και τα επομενα εχουν το subscription. Βεβαια μολις θυμηθηκα το κυριοτερο, την αγορα δηλαδη της εφαρμογης απο το ΦΒ, οποτε πραγματικα δεν ξερω τι υφισταται τελικα. 1
therock Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ναι ρε παιδια ενταξει, το θεμα δεν ειναι αν θα δωσουμε το 1 ευρω που ζηταει το χρονο ή να θα βαλουμε hangouts, ή line, ή οτι αλλο κυκλοφορει. Οσοι ασχολουμαστε με αυτα τα εχουμε ολα. Το θεμα ειναι οι επαφες που χρησιμοποιουμε τι κανουν. Εγω δεν μπορω να πεισω τον αλλον να δωσει και αυτος το ποσο συνδρομης του whatsapp, ουτε εχω ορξη να του πω να βαζει αλλες εφαρμογες...
therock Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αυτο οντως καλο ειναι. αν και τα μνματα υπαρχουν στο web παροτι κρυπτογραφημενα. Ενω πχ στο viber, πανε απο χρηστη σε χρηστη και δεν υπαρχει καποιο αρχειο τους πουθενα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα