kataramenos32 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Όσο για το αν έχουν θέμα η συσκευές 1 μόνο θα πω...το καλοκαίρι αγόρασα το S4 ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΜΈΡΕΣ ΚΆΗΚΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΌΣΟ ΑΠΛΆ Η ΟΠΟΊΑ ΈΦΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ 43 ΒΑΘΜΟΎΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΨΕΙ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΜΝΉΜΗΣ 32GB ..Μετά το σέρβις χάλασε η κεραία του σήματος ...Μετά ξανά χαλασε η θύρα για την sim δόξα τον θεό δεν είχα πειράξει τπτ και παρατήρησα πως προσπαθούσε να το φτιάξει από μόνο του. Τώρα όσο για το ρουτ ο λόγος είναι απλώς η σαμμυ μαζί με την Google έχουν γεμίσει την συσκευή με πόσες εφαρμογές ασκοπες Μα τι καταρα κουβαλας ρε παιδι μου? Οσο για τις περιττες εφαρμογες ολες η σαμμυ τις βαζει και η καθε σαμμυ.Η google μια χαρα vanilla android δινει καθαροτατο
iMarilina Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Όσο για το αν έχουν θέμα η συσκευές 1 μόνο θα πω...το καλοκαίρι αγόρασα το S4 ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΜΈΡΕΣ ΚΆΗΚΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΌΣΟ ΑΠΛΆ Η ΟΠΟΊΑ ΈΦΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ 43 ΒΑΘΜΟΎΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΨΕΙ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΜΝΉΜΗΣ 32GB ..Μετά το σέρβις χάλασε η κεραία του σήματος ...Μετά ξανά χαλασε η θύρα για την sim δόξα τον θεό δεν είχα πειράξει τπτ και παρατήρησα πως προσπαθούσε να το φτιάξει από μόνο του. Τώρα όσο για το ρουτ ο λόγος είναι απλώς η σαμμυ μαζί με την Google έχουν γεμίσει την συσκευή με πόσες εφαρμογές ασκοπες πολύ γκαντεμιά όντως. Βέβαια το καλοκαίρι με τη ζέστη θέλουν προσοχή, μια φορά είχα στο ταμπλώ του αμαξιού το 5άρι και έβγαλε κίτρινο τρίγωνο και είπε ότι η συσκευή υπερθερμάνθηκε και την έπιασα και έκαιγε (δεν ήταν καν στον ήλιο να πεις τρόμερά) και μόλις το είδα την έκλεισα και την έβαλα στο αιρ κοντίσιον του αμαξιού μπροστά και είχε συνέλθει σε μισό λεπτό. Αλλά θέλει προσοχή γενικά το καλοκαίρι με τη ζέστη πάντα υπερθερμαίνονται περισσότερο.
kira20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Κατάρα δεν λες τπτ εδώ τι έβαζα μέσα στο ψυγείο μαζί με τις μπύρες να κρυώσει και πάλι μέχρι 27 βαθμούς έπεφτε ...Τώρα με το note 3 δεν έχω κανένα θέμα δόξα τον θεό εκτός από όταν το πήρα που είχε χαλασμένη κάμερα ..
Socratis_g Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 και εγω είχα Σ4 πριν και τώρα νοτε3. Εννοείται το σ4 όταν το ζόριζες, καιγόταν. Το νοτε3 καμία σχέση. Οσο αφορά το ροοτ, εγώ ειμαι κατά. Δε χανεις εγγύση, και στην τελικη android έιναι, δεν έχεις κανένα περιορισμό, τα κάνεις όλα με ένα copy paste, ταινίες τραγούδια τα πάντα, και όλα τα παιχνίδια free. Και κάνεις και disable οσες default εφαρμογές δε θες.
kira20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πιο ζόρι ρε? Μιλάμε για απλή χρήση χωρίς να δουλεύει καμιά εφαρμογή άδειο και να ζεσταίνεται βέβαια αυτό μου ξέσκισε και την μπαταρία δεν βασταγε ούτε 4 ώρες και έκανε πάνω από 4 να φορτίσει
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Πιο ζόρι ρε? Μιλάμε για απλή χρήση χωρίς να δουλεύει καμιά εφαρμογή άδειο και να ζεσταίνεται βέβαια αυτό μου ξέσκισε και την μπαταρία δεν βασταγε ούτε 4 ώρες και έκανε πάνω από 4 να φορτίσει Κάποια εφαρμογή προφανώς αναγκαζε τη cpu να τρέχει συνέχεια γι'αυτο ανέβαζε θερμοκρασία. Το είχα πάθει παλιότερα στο Galaxy S
biglinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Κάποια εφαρμογή προφανώς αναγκαζε τη cpu να τρέχει συνέχεια γι'αυτο ανέβαζε θερμοκρασία. Το είχα πάθει παλιότερα στο Galaxy SWhat...!!!???Δε νομιζω να ανεφερε το παλικάρι οτι είχε κανει overclock τον CPU η overvolt...τον gpu ,εφόσον δεν έγιναν αυτα και 10 εφαρμογες να τρέχουν η θερμοκρασία του επεξεργαστή θα ειναι σε ασφαλή επίπεδα...η μονη περίπτωση να εχει ανεβασμένη θερμοκρασία ειναι ειτε ελαττωματικος επεξεργαστής,ειτε ελαττωματικη μπαταρία... Μην <<πετάμε>> οτι να ναι και δημιουργούμε παρακινδυνολογια και λαθος συμπεράσματα...!!!
kira20 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δόξα τον θεό ξέρω οπότε από κινητά πολύ καλά και όχι μόνο να τα λέω όσο και επισκευές σε s2 που είχα το είχα γδυσει και του άλλαξα βύσμα φορτίσεις κεραία και μητρική και δούλευε κανονικά μετά οπότε ξέρω πότε τι φταίει και τι όχι απλά έπεσα σε μια ελαττωματική συσκευή αυτό είναι ολο
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 What...!!!??? Δε νομιζω να ανεφερε το παλικάρι οτι είχε κανει overclock τον CPU η overvolt...τον gpu ,εφόσον δεν έγιναν αυτα και 10 εφαρμογες να τρέχουν η θερμοκρασία του επεξεργαστή θα ειναι σε ασφαλή επίπεδα...η μονη περίπτωση να εχει ανεβασμένη θερμοκρασία ειναι ειτε ελαττωματικος επεξεργαστής,ειτε ελαττωματικη μπαταρία... Μην <<πετάμε>> οτι να ναι και δημιουργούμε παρακινδυνολογια και λαθος συμπεράσματα...!!! What what ρε φιλε? Τι δεν κατάλαβες? Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μια εφαρμογή να χρησιμοποιεί πάνω από το κανονικό τη cpu και να ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς λόγο?
biglinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 What what ρε φιλε? Τι δεν κατάλαβες? Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση μια εφαρμογή να χρησιμοποιεί πάνω από το κανονικό τη cpu και να ανεβάζει θερμοκρασία χωρίς λόγο?Οχι...!!!Σε καμία περίπτωση στο σημείο που αναφέρει ο φίλος...Αλλο ανεβασμένη θερμοκρασία...και αλλο ΚΑΙΕΙ το κινητο ενω δεν το ζοριζει...!!! Αυτα που λεει ο φίλος μας δηλώνουν ελατωματικη συσκευη(εννοειται οτι ολα γίνονται χωρις overclock και overvolt)...!!! Υ.Γ.Οταν ενας επεξεργαστής ειναι χρονισμενος πχ στα 1.6 ghz,τα οποια θεωρούνται ασφαλή απο τον κατασκευαστή,δε νοείται να ανεβάζει τέτοιες τρελές θερμοκρασίες,λογω μιας η και δυο εφαρμογών... Ασε που τι εφαρμογη που ενεργει στο υπόβαθρο <<εξαντλεί>> και υπερθερμαινει σε τέτοιο βαθμό εναν τετραπυρινο επεξεργαστή στα 1.6 ghz!!!???
vrwmiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Οχι...!!!Σε καμία περίπτωση στο σημείο που αναφέρει ο φίλος... Αλλο ανεβασμένη θερμοκρασία...και αλλο ΚΑΙΕΙ το κινητο ενω δεν το ζοριζει...!!! Αυτα που λεει ο φίλος μας δηλώνουν ελατωματικη συσκευη(εννοειται οτι ολα γίνονται χωρις overclock και overvolt)...!!! Υ.Γ.Οταν ενας επεξεργαστής ειναι χρονισμενος πχ στα 1.6 ghz,τα οποια θεωρούνται ασφαλή απο τον κατασκευαστή,δε νοείται να ανεβάζει τέτοιες τρελές θερμοκρασίες,λογω μιας η και δυο εφαρμογών... Ασε που τι εφαρμογη που ενεργει στο υπόβαθρο <<εξαντλεί>> και υπερθερμαινει σε τέτοιο βαθμό εναν τετραπυρινο επεξεργαστή στα 1.6 ghz!!!??? εδω εισαι λαθος μαν,στο s2 μου με την επισημη 4.0.3 το κινητο sodaριζε χωρις καποιο λογο και ζεστεταινοταν στην καμερα,επισης μπορει να κολλησει και το Media scan και να δουλευει στα 1.2 συνεχεια.δεν εχει σχεση μονο με OC/UV
kataramenos32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 εδω εισαι λαθος μαν,στο s2 μου με την επισημη 4.0.3 το κινητο sodaριζε χωρις καποιο λογο και ζεστεταινοταν στην καμερα,επισης μπορει να κολλησει και το Media scan και να δουλευει στα 1.2 συνεχεια.δεν εχει σχεση μονο με OC/UV Πες τα και εσύ γιατί θα βγω τρελός στο τέλος
kira20 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ναι μόνο που στο s4 το πρόβλημα ήταν ελαττωματική συσκευη όπως είπα κάτι άλλο εφταιγε και στο τέλος απεδείχθη πως ήταν η κάρτα μνήμης ...γιατί??? Γιατί ήταν εξαρχής χαλασμένη η θύρα της και έγινε ότι έγινε
biglinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 εδω εισαι λαθος μαν,στο s2 μου με την επισημη 4.0.3 το κινητο sodaριζε χωρις καποιο λογο και ζεστεταινοταν στην καμερα,επισης μπορει να κολλησει και το Media scan και να δουλευει στα 1.2 συνεχεια.δεν εχει σχεση μονο με OC/UVΣε παρακαλώ κατάλαβε με στο τι λεω...Διαβάστε το topic που άνοιξε ο άνθρωπος... Μιλάει για τρελές θερμοκρασίες...!!! Στο θεμα του αναφέρομαι,μια συσκευη θα υπερθερμανθει πιθανώς και απο ενα παιχνιδι,επειδή ομως ο επεξεργαστής του ειναι χρονισμενος (εργοστασιακά)πολυ κατω απο τα όρια του,η συσκευη ΔΕΝ πρόκειται να φτάσει στα επίπεδα του λιγο θελει να βγαζει καπνούς επειδή κατι ζορίζει τον επεξεργαστη...!!! Αυτο θα συμβεί μονο εαν η συσκευη εχει ελαττωματικό επεξεργαστη η μπαταρία η καποιο αλλο προβλημα στην τροφοδοσία... Η αν εχει παρέλθει overclock και/η overvolt... Δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις ανεβασμένης απλα θερμοκρασίας κινητου λογω συνεχής λειτουργίας του επεξεργαστη σε υψηλά επίπεδα... (Χαρακτηριστικό παράδειγμα...htc one x,προβλημα κιτρινων κουκκίδων στην οθονη που προκαλούσαν οι ασυνήθιστες υψηλές θερμοκρασίες...ΑΙΤΙΑ=Μπαταρια ελαττωματική...!!!) Υ.Γ.Καταλαβαινω απόλυτα αυτο που λες κι εσυ και το παλικάρι....ΑΛΛΑ δειτε το προβλημα που ανέφερε ο άνθρωπος και τις διαστάσεις που είχε και θα δειτε γιατι επιμένω οτι κατι τέτοιο προκαλείται μονο απο αυτα που σας ειπα...!!! Άλλωστε σας το είπε κι ο ίδιος έν τελει...!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην συσκευη τα προκαλούσε... Edit:Διαβάστε την ζημιά που αναφέρει το παλικάρι με κεφάλαια κι ολας... Όσο για το αν έχουν θέμα η συσκευές 1 μόνο θα πω...το καλοκαίρι αγόρασα το S4 ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΜΈΡΕΣ ΚΆΗΚΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΌΣΟ ΑΠΛΆ Η ΟΠΟΊΑ ΈΦΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ 43 ΒΑΘΜΟΎΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΨΕΙ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΜΝΉΜΗΣ 32GB ..Μετά το σέρβις χάλασε η κεραία του σήματος ...Μετά ξανά χαλασε η θύρα για την sim δόξα τον θεό δεν είχα πειράξει τπτ και παρατήρησα πως προσπαθούσε να το φτιάξει από μόνο του. Τώρα όσο για το ρουτ ο λόγος είναι απλώς η σαμμυ μαζί με την Google έχουν γεμίσει την συσκευή με πόσες εφαρμογές ασκοπες
kira20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τελικα root σε note 3 συμφερει απιστευτα !!! εκανα και ειμαι πολυ ικανοποιημενος μιας και η x-note costum rom ειναι απλα top
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα