Προς το περιεχόμενο

Note 3 root or not?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει να γινει root σε note3 ή όχι?

Αν ναι πείτε μου αν σας έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα και με πια costum rom.

Δημοσ.

Πάντα αξίζει το root αρκεί να μην σου χτυπήσει ο knox (αν σε ενδιαφέρει βέβαια) και φυσικά να ξέρεις τι κάνεις για να μην brickαρεις το κινητό.

Επίσης να αποφύγεις τα toolkits εκτός αν είναι η μόνη λύση όπως συμβαίνει σε μερικές συσκευές.

Δημοσ.

Έχω ξανά κάνει ρουτ σε προηγούμενες συσκευές που είχα και το μόνο πρόβλημα ήταν η μπαταρία πάντα. Ούτε 6 ώρες με απλή χρήση γι αυτό ρωτάω για note 3 αν. Έχει κάνει κανείς και έχει δει να βγάζει προβλήματα

Δημοσ.

Έχω ξανά κάνει ρουτ σε προηγούμενες συσκευές που είχα και το μόνο πρόβλημα ήταν η μπαταρία πάντα. Ούτε 6 ώρες με απλή χρήση γι αυτό ρωτάω για note 3 αν. Έχει κάνει κανείς και έχει δει να βγάζει προβλήματα

Καταρχήν δεν φταίει το root για το battery drain,ειναι θεμα των ρομ που προφανώς έβαζες...

Στο θεμα σου τωρα,δεν θα συνιστούσα στην συγκεκριμένη συσκευη root εαν δεν το χρειάζεσαι πραγματικα(για καποια εφαρμογη που το απαιτεί κλπ),αυτο οχι γιατι ειναι κακό για την συσκευη σου,αλλα γιατι να χάσεις την εγγυηση για κατι που στην συγκεκριμενη συσκευη(ειναι πύραυλος απο μονο του...!!!)δεν θα σου προσφέρει δραστικές αλλαγές...

Δημοσ.

Βασικα ρε μαν αμα σε περισσευουν τα λεφτρα το κανεις και δεν σε νοιαζει,εαν οχι κατσε οπως εισαι

Ερωτηση: γιατί όταν οποιοσδήποτε παίρνει κινητό τρελαίνονται όλοι με το όταν χαλάσει, όχι το "αν"? Τόσα χρόνια συσκευές δόξα το Θεό καμιά δεν έβγαλε το παραμικρό. Όλοι πια τόσο απαισιόδοξοι?

• Like 1
Δημοσ.

φιλε, συμφωνω με τα παιδια παραπανω, εαν δεν το χρειαζεσαι μην το κανεις...

εγω το εκανα επειδη μπορω πλεον να παιζω με ps3 controler ασυρματα απο το κινητο, το οποιο συνδεω με hdmi στην τηλεοραση... οσο για την μπαταρια εχει φυσιολογικο drain...

Δημοσ.

Ερωτηση: γιατί όταν οποιοσδήποτε παίρνει κινητό τρελαίνονται όλοι με το όταν χαλάσει, όχι το "αν"? Τόσα χρόνια συσκευές δόξα το Θεό καμιά δεν έβγαλε το παραμικρό. Όλοι πια τόσο απαισιόδοξοι?

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. Οι καιροί είναι δύσκολοι

Δημοσ.

Μια στο εκατομυριο να σου βγαλει ενα ελλατωμα τι θα κανεις?Θα πληρωνεις τη μιση αξια της συσκευης για σερβις?

Τα περισσότερα όμως αν δεις αναλογικά τα καταστρέφουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες από πέσιμο σπασιμο κλπ. Το να βγάλει ένα ελάττωμα προσωπικά πάντα πίστευα ότι αν είναι να το βγάλει θα το βγάλει ή από την πρώτη εβδομάδα ή από το κουτί κατευθείαν, το να μου βγάλει ένα ελάττωμα στον 1 χρόνο ή στα 2 χρόνια δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται συχνά, σε γενικές γραμμές τόσα χρόνια στα φόρουμ τα περισσότερα που έχω δει να βγάζουν ελαττώματα είναι αειφον κλπ (δυστυχώς). Πάντως και αειφον παλιότερα που έχω (ενα 3gs 4.5 χρόνια και ένα 4άρι 3.5 χρόνια πάνε ρολόι, ακόμα και το 2G του 2007 ακόμη καλά κρατεί), και τα Galaxy S/S plus της οικογένειας τόσα χρόνια ποτέ δεν είχαν θέμα. Βέβαια τώρα αν πέσει στην περίπτωση τί να πω. Δεν ξέρω και πόσο πάνε οι τιμές για σέρβις διάφορων πραγμάτων στο συγκεκριμένο. Στα αειφον που τα ξέρω καλά τα περισσότερα δεν είναι πολύ ακριβά να τα φτιάξεις (αν ξέρεις που να πας). Οποτε τι να πω, μάλλον είναι στου καθενός την προσωπική άποψη για το τί θα κάνει. 

Δημοσ.

Τα περισσότερα όμως αν δεις αναλογικά τα καταστρέφουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες από πέσιμο σπασιμο κλπ. Το να βγάλει ένα ελάττωμα προσωπικά πάντα πίστευα ότι αν είναι να το βγάλει θα το βγάλει ή από την πρώτη εβδομάδα ή από το κουτί κατευθείαν, το να μου βγάλει ένα ελάττωμα στον 1 χρόνο ή στα 2 χρόνια δεν ξέρω κατά πόσο υφίσταται συχνά, σε γενικές γραμμές τόσα χρόνια στα φόρουμ τα περισσότερα που έχω δει να βγάζουν ελαττώματα είναι αειφον κλπ (δυστυχώς). Πάντως και αειφον παλιότερα που έχω (ενα 3gs 4.5 χρόνια και ένα 4άρι 3.5 χρόνια πάνε ρολόι, ακόμα και το 2G του 2007 ακόμη καλά κρατεί), και τα Galaxy S/S plus της οικογένειας τόσα χρόνια ποτέ δεν είχαν θέμα. Βέβαια τώρα αν πέσει στην περίπτωση τί να πω. Δεν ξέρω και πόσο πάνε οι τιμές για σέρβις διάφορων πραγμάτων στο συγκεκριμένο. Στα αειφον που τα ξέρω καλά τα περισσότερα δεν είναι πολύ ακριβά να τα φτιάξεις (αν ξέρεις που να πας). Οποτε τι να πω, μάλλον είναι στου καθενός την προσωπική άποψη για το τί θα κάνει.

Δίκιο εχεις,εγω προσωπικα μετα απο δυο βδομάδες λειτουργίας....αρχίζω τις μετατροπες...!!!!(και αφήνω δυο βδομάδες μονο και μονο λογο μιας περιπέτειας με ενα one X....)....

Απο εκει και περα...Viva de la revolution!!!

(Οπως είπε κι ενας κολλητός....!!!! Μουαχαχαχα)

Δημοσ.

Ολα εχουν να κανουν σχεση με την ανεση αγορας μιας συσκευης,και το τι ζηταει ο καθενας.

Αν π.χ,εχεις παρει την συσκευη με μεγαλες οικονομικες στερησεις,και η εγγυηση ειναι ενα πολυ μεγαλο ζητημα εως οτου τελειωσει(ως θεμα ρισκου),ΔΕΝ το κανεις root,αφου ο Knox θα γραψει.

Αν ομως,και να χαλασει(ολα ειναι πιθανα,εφοσον πεσεις σε καποιο ελλατωματικο κομματι),και το κοστος δεν ειναι υπολογισιμο(ο καθενας γνωριζει την τσεπη του),καντου root,και βαλε οτι θελεις.Παντα βεβαια θελει προσοχη,μην το "στελεις" το μηχανημα.Τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

Οποτε οπως καταλαβαινεις,το θεμα του root ειναι καθαρα προσωπικο.Κρινεις,και πραττεις.

Δημοσ.

Όσο για το αν έχουν θέμα η συσκευές 1 μόνο θα πω...το καλοκαίρι αγόρασα το S4 ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΜΈΡΕΣ ΚΆΗΚΕ Η ΟΘΟΝΗ ΤΌΣΟ ΑΠΛΆ Η ΟΠΟΊΑ ΈΦΤΑΝΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ 43 ΒΑΘΜΟΎΣ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΆΨΕΙ ΤΗΝ ΚΆΡΤΑ ΜΝΉΜΗΣ 32GB ..Μετά το σέρβις χάλασε η κεραία του σήματος ...Μετά ξανά χαλασε η θύρα για την sim δόξα τον θεό δεν είχα πειράξει τπτ και παρατήρησα πως προσπαθούσε να το φτιάξει από μόνο του. Τώρα όσο για το ρουτ ο λόγος είναι απλώς η σαμμυ μαζί με την Google έχουν γεμίσει την συσκευή με πόσες εφαρμογές ασκοπες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...